skogen i skolan

hejsan.

var ju i skogen idag med klassen, det var faktiskt kul och jätte mysigt! :) jag tog lite bilder, men hade ju bara mobilen med mej, och den helt ärligt, den s-u-g-e-r. gud vad irriterad jag blir! kvalliten är ju som en bajshög. men den är faktiskt helt okej på att ta närbilder. annars är den sämst. sen är det så svårt att ta bilder med den också, för skärmen är typ full i sand och damm, så man ser nada, så ah, förvänta er inga höjdar bilder ;D

men vi delades in i typ 2 grupper. och sen 4 grupper typ. hursomhelst så när vi skulle göra första saken med åsa (lärare) var jag med isabelle, jennifer och felix. vi skulle gå en frågeslinga och göra lite saker vid en bäck, typ kolla vad det var för temperatur i vattnet o.s.v. sen när vi var klar med det så skulle vi leta efter småkryp i vattnet, hova (?) upp dom. (seriöst, heter det håv eller hov?) aja. sen åt vi lunch, vi fick korv med bröd. sen hade vi ju med lite eget fika också.
sen så skulle vi vara med lena (lärare) då var det en större grupp, då var jag med, felix, jennifer, isabelle, sebastian och andré. vi kollade på växter och så, sen så skulle vi vara i skogen (hahahahahah, vi har ju varit det hela tiden xd men ändå.) och så skulle man typ lägga/sätta sig nånstans i skogen, själv alltså, man skulle inte sitta med nån annan. och så skulle man bara sitta och tänka och sådär. sen skulle man skriva lite, t.ex hur det såg ut på platsen man satt. ah. men det var mysigt att sitta där i skogen. vi satt väl där i.. cirka 25 minuter, alltså själv.

ska lägga upp bilderna (som man ser nada på) lite senare. tills vidare får ni en suddig ene på en svamp, oredigerad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Din blogg:

Kommentar:

Trackback