Jag tror aldrig att han kommer å fatta


 

Igår var jag i Övik hela dagen. Jag hade två matcher och jag spelade som en gudinna! (Som en gudinna som precis hade brutit benet, i och för sig.. men ändå)

När jag kom hem var jag helt slut, jag var så himla trött. Och då kände jag verkligen hur efterlängtat lovet var. Jag låg och kollade på Grey's Anatomy hela kvällen, jag älskar det! Det var även så min morgon idag spenderades.

Nu har jag nyss varit och kollat på innebandymatch med Isabelle! Hon åker till fjällen ikväll och kommer vara där hela veckan. Det är lite tråkigt, jag kommer sakna henne.. vi får se till att göra någonting till helgen när hon kommer hem istället! Och Karin är också i fjällen.. sen drar hon till stockholm. Men det ska nog gå ändå, det måste gå ändå.

Kvällen idag ska i alla fall tillbringas med Jenny, vet inte riktigt vad vi ska göra. Men någonting ska vi väl hitta på.


Please don't be in love with someone else

 

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva.. inte för tillfället. Just nu vill jag bara ha kul, liksom känna att jag lever. Att jag är femton år, du vet. Jag vill vara med massa vänner och bara skratta och göra saker. Därför är det så skönt att lovet kommer nu. Ska bli riktigt roligt! Då kommer ju även Gabriel på besök. Så då ska jag väl vara med honom och Julia från måndag till torsdag.

 

Sen ska jag försöka få med mig kameran nånting, och fota lite. Så jag får några riktiga bilder, några fina. Inte som bilden ovan alltså.. jag har bildbrist igen, typ. Sen vill jag som sagt göra om bloggen igen! Så jag får se om jag får inspiration från någonting och har tid till att göra det.

 

Kommentar till dagens träning: Det gick kung! .........................not

 


Ni två kan aldrig börja om igen


Usch, har ångeeeest. Bland annat över skolan. Jag orkar verkligen inte känner jag nu. Men det är bara några dagar kvar nu, sen är det lov! Och det är så himla välbehövt. Jag längtar!

Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem

 

Var som sagt hos Karin med tjejerna igår. Vi lagade middag och så, umgicks och hade det jätteroligt! ..... emellanåt. Haha nej men det var riktigt bra!


Nu ska jag nog städa lite på rummet sen får vi se om jag tar tag i musikläxan eller om jag skiter i den. Ska i alla fall försöka lägga mig tidigt ikväll, det kan behövas så att jag orkar med ännu en ny vecka! Sista veckan innan lovet!

Ja du behöver inte säga nått


Oscar spillde dricka på mina jeans idag (byxorna, hehe) Jag gav tillbaka. Det slutade väl ungefär med att jag och Isabelle fick en hel vattenflaska i ansiktet och städtanterna blev sura =)=)

Nu ska jag fara och sova hos Karin, igen! Haha. Jag tror faktiskt att det här kommer bli en bra kväll ändå och det ska bli mysigt. Jag ska försöka hinna blogga imorgon, för senare på kvällen ska jag och tjejerna ni vet sova hos Karin som vi gjorde förr. Saknar det lite faktiskt. Men det ska bli trevligt, och riktigt roligt!

Errant heat to the star, and the rain let in

Bon Iver - Beth / Rest


"I ainʼt living in the dark no more
it's not a promise, Iʼm just gonna call it
heavy mitted love"

 

Det här är ungefär världens bästa låt.


Jeans skulle man kunna säga

 

Svar: Jag menar dig Karin. Den där byxan är inte sådär jätte bra ändå, tyvärr.....

 


Kom, så ruttnar vi ihop

Du är bäst.♥

 

Efter skolan idag la jag mig under det varma täcket i sängen och sov. Jag lyssnade också på musik, och tänkte. Men det gör jag väl förjämnan så egentligen behöver jag väl inte berätta det. Jag har skrivit lite också, men även tränat. Har inga prov eller läxor nu, förutom nästa vecka, så det har varit en skön dag. Nu ska jag lägga mig och sova igen, och hoppas på en bra morgondag!


Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, och försökt att känna efter hur det känns

 

Jag slänger in en bild på en fin höstdag, för det känns bra. Men idag har det varit sånt där typiskt höstväder. Det har varit sådär grått och trist. Man vill inte gå ut för man kan bara tänka sig hur kallt det är. Regnet hänger i luften och man känner att det finns där och när som helst kan börja falla. Men det har faktiskt inte blåst som det kan göra.

Men jag och Isabelle trotsade vädret och sprang elljusspåret efter skolan. Sen gick jag hem också. Annars har det inte hänt så mycket mer.

Jag ska nog lägga mig nu. Fast jag har lite saker som jag borde göra. Men jag är så dåligt på sånt, och bra på att skjuta upp det istället.


Men en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej

 

Var faktiskt roligt på skolan idag, lite sådär lagom fnissig. Skrattade åt det mesta och jag kände mig glad. Sen lånade jag Linus jacka och det blev så att jag for hem i den. Haha kul om någon tror att det är min jacka när jag kommer i den till skolan imorgon..

 

Om ett tag är det innebandyträning i en och en halvtimme! Typ jättebra. Fast jag har dock träningsvärk sen matchen igår så vi får väl se hur det går. Jag försöker även komma på hur jag kan göra min nya header, det går inte så bra, men jag får fortsätta fundera!


Det vankas höst och du får ofelbart nåt underligt i din blick

 

Vi spelade så sjukt bra på matchen idag! Alla kämpade och vi har aldrig varit så här bra. Gud vad det är roligt att spela då! Jag lyckades få in ett mål i första perioden också, men sen i andra och tredje var jag död. Min kondition är inte på topp. Ska börja springa känner jag! Vi ledde med 2-0 men matchen slutade 3-4. Surt. Jag blev hyffsat less. Men vi spelade så otroligt bra så jag är nöjd ändå!

 

Nu ska jag nog dra till Isabelle, och vad vi hittar på får jag se. Imorgon är det ännu en ny vecka, allt går så himla fort!


Det är höstkallt på balkongen och jag längtar till nått annat än det här

 

Klockan är nästan 10.00 men frosten ligger ändå kvar. Jag får lite ångest, jag vill inte ha vinter. Inte än!

 

Dom fina höstdagarna nu är aldrig varma. Det är bara några få plusgrader fastän att solen skiner och inte ett enda moln pryder den klarblå himlen. Nu går vi mot kallare och mörkare tider. Vilket egentligen har både sina för- och nackdelar. Även om jag har så mycket lättare att komma på det som är dåligt.

 

Om det fortfarande är soligt när jag kommer hem från matchen idag ska jag nog ta med mig kameran ut och fota lite till. Men vi får se hur det blir, för jag tror jag kommer stanna och kolla på B-lagets match också. Nu ska jag byta om för om en timme är det samling!


I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded. That for me it isn't over


 

Blev inte så att jag var med Isabelle ikväll, jag hade ingen skjuts.. Vilket kändes sämst! Jag har istället suttit här hemma och redigerat en massa nytagna bilder. Det är i och för sig väldigt roligt, men egentligen ingenting jag kanske vill göra en lördagskväll. Men nu blev det så i alla fall. Jag har även försökt fixat en ny header. Men jag får fundera på det lite till, jag vet inte riktigt hur jag vill ha den.

 

Nu tänkte jag skriva en stund, och lyssna på fin musik. Kanske tänka en del också. Sen ska jag nog sova, för imorgon måste jag vara pigg till matchen!


Du lever för skratten, precis som jag


Svar: Haha du är så jävla rolig Moa♥ Har som sagt första seriematchen imorgon, hemma! Och ja vad vi ska spela, kommer gå asbra det där!

Se mig, sa jag. Hör mig, sa jag. Känn mig



Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

 

Dålig på att uppdatera, jag vet. Men bildbrist har varit anledningen denna gång.

 

Igår sov jag hos Karin, standard. Även om kvällen inte blev som vi hoppats, så var den bra ändå. Den blir oftast det då jag är med Karin! Men vi har sån otur, faktiskt.

 

Under dagen idag har jag varit hos Nora, vilket var trevligt. Vi träffas ju inte så ofta.. och sen nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men tror att jag ska vara med Isabelle i alla fall. Och imorgon är det första seriematchen, tagga!


Jag hör ditt namn men det känns fortfarande, inte lika tungt och inte lika mycket


Är typ sådär jätte trött nu. Hela tiden faktiskt. Antar att det är kylan och mörkret som får en att orka mindre.. usch, tänk att det ska vara så i typ ett halv år nu! Eller nej, tänk inte på det. Då blir man så deprimerad, och det orkar vi inte med längre!

Jag borde göra franskaläxa nu, men jag tror jag struntar i det och läser istället. För jag läser en såndär bra bok som man aldrig vill sluta läsa. Den är väldigt lättläst och heter "Ursäkta att man vill bli lite älskad". Och jag känner att jag och huvudpersonen i boken är ganska lika. Nora, som hon heter och jag.

Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå

 

Imorgon är det ännu en ny vecka. Det är otroligt vad tiden går snabbt, alldeles för snabbt. Klockan är alltid för mycket. Det spelar nästan ingen roll vilken tid på dygnet det är, jag tycker ändå alltid att tiden är fel.

Just nu vill jag vara ute hela natten och bara vara. Kanske bara ligga och kolla på stjärnorna med någon som känns väldigt bra. Det borde kännas fint att ligga där ute i mörkret tillsammans. Man kan blunda, för det spelar ingen roll. Man vet ändå att man har varandra, man vet att det finns någon där. Jag tror att det skulle vara vackert, och att tiden då skulle känna alldeles, alldeles perfekt.


Jag räcker inte fram

 

Idag är det typ söndag i luften. Man kände den här söndagsångesten redan när man vaknade. Och sen har den väl suttit kvar i princip hela dagen..

 

Just nu borde jag egentligen plugga biologi, det vet jag. Och jag försöker faktiskt, men jag har rätt svårt för att koncentrera mig. Det är väl ganska mycket som stör tror jag.. men det ska nog gå, jag får försöka att stänga av det andra ett tag.


Jag känner inte igen mig, det här är inte jag

 

Jag har tänkt skriva, men har aldrig kommit fram till vad jag vill säga. Sen har det varit mycket med skolan också, hade två prov igår. Nästa är redan på tisdag..

Jag skriver, men suddar alltihop igen. För jag vet inte riktigt. Jag läser gamla texter, och känner att jag är tillbaka. Det är precis likadant igen, som för några månader sen. Det suger.


Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet

 

Jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och känner efter lite. Jag vill verkligen, verkligen ha vår nu. Jätte mycket!

Jag vill tillbaka till dom sista veckorna innan sommarlovet. Då det är mitt emellan vår och sommar. Luften är varm, men ändå lite kall, du förstår va? Det är liksom solen som värmer, men det är ändå inte allt för kallt då den går i moln. Allting har lite mer än bara börjat blivit grönt och det luktar sådär gott i luften, grönska!

Det är rätt lugnt i skolan och man kan vara ute en hel del. Man vill vara ute en hel del eftersom att man har suttit inne hela vintern. Och man känner liksom hur alla går och längtar efter det där sommarlovet. Det är en sorts spänning, eller längtan i luften. Alla går och väntar på samma sak, och det är lite sådär extra kul.

Just då behöver man inte tänka så mycket, utan man kan bara leva lite mer. Det är inte så mycket man behöver oroa sig för och sådär. Men det fattade man ju inte då! Men tänk om jag hade vetat, hur bra det faktiskt var. Istället för att bara gå och vänta på sommarlovet, och när sommarlovet kom så väntade jag på att lite mer av sommarlovet skulle gå, för då, DÅ skulle någonting hända. Men det gjorde det ju aldrig? Men om jag hade kunna uppskattat nuet, eller något. Så hade ju allt varit mycket bättre. Allt hade varit bra, för det var det ju. Nu när jag tänker tillbaka, och det är försent.

Men jag gör väl samma misstag nu, eller hur? När jag går och saknar, och längtar. Jag gillar hösten ändå, och det är fint nu! Jag trivs. Och jag ska försöka att inte tänka så mycket.

Det blev mycket prat om sommaren och sådär nu, jag vet. Men visst är sommaren otroligt, riktigt jävla bra? Men du, det är väl hösten också?

Och sommaren fryser till is

 

Jag fortsätter kolla på sommarbilder. Vilket är dåligt, egentligen. Jag saknar bara sommaren ännu mer, som om det ens går. Och jag får mer ångest inför vintern. Tankarna på att vintern kanske blir bra och mysig ändå, försvinner. Det kommer den inte alls bli, den är bara kall och jävlig och man går bara och saknar sommaren eller längtar till våren varje sekund.


Vissa stunder kan det kännas ensamt, om du undrar vad jag tänker på


 

Igår "hjälpte" jag Jonas och Elin att flytta in i sin lägenhet. Jag tyckte den var fin, och rätt stor ändå. Jag tror det där kommer bli bra, till slut.

 

Och idag har jag inte gjort någonting. Bara legat i sängen och kollat på Grey's Anatomy. Men det får jag göra ibland, för jag gillar det. Det är så bra. Men jag har även kollat i arkivet på lite sommarbilder, kan inte beskriva hur mycket jag vill att sommaren ska komma tillbaka. Ju mer jag tänker på det, ju kortare känns det som om sommaren var.. men för att komma på lite andra tankar igen så ska jag fortsätta kolla på Grey's!