Din skönhet inspirerar till en lögn

 

Skolan har väl börjat på riktigt nu. Det känns ganska jobbigt, jag är inte riktigt redo för en massa prov och läxor ännu.. Men det finns inte så mycket att göra åt. Får väl försöka.

 

Och sen undrar jag när hösten kom? Jag visste att sommaren hade passerat och sådär. Men inte att hösten hade kommit riktigt än, det var någonting däremellan. Men sen gick jag ut idag, och då såg jag att nästan inga träd var helt gröna längre. Det blåste omkring en massa gula löv i luften. Det till och med luktade höst. Det känns sorgligt att sommaren är slut, men visst är det mysigt med hösten också!


Och hon tänker "Jag vill aldrig vara rädd igen"


 

Jag sov hos Karin inatt med Harmony. Det hände en massa konstiga saker och ingenting hängde ihop egentligen. Det var i alla fall weird och sjukt läskigt..

 

Ikväll ska jag nog bara fixa lite och sådär. Ska kanske även läsa boken "Jag saknar dig, jag saknar dig!" om jag orkar.


När tiden flytt och åren gått


Men du får mig att le som ingen annan

Karin har en väldigt fin kamera.


Igår var jag på bio med Karin, vi såg "Jag saknar dig". Den var bra, och jag grät. Du borde se den.

Sen när vi kom hem till Karin skrämde Ted, Victor och Linus oss. Trodde jag skulle dö, haha.. Sen följde dom med oss in och dom stannade i nån timme. Jag tror alla var väldigt trött för våran humor var.. dålig.

Jag ska sova hos Karin inatt också, även Harmony. Vi ska laga mat tillsammans och typ se film. Det blir nog mysgt!

Men en kort sekund det vackraste världen har sett på år och dar

 

Jag längtar faktiskt lite smått till hösten blir sådär färgglad, då alla löv skiftar i rött och gult. Det är fint. Men sen kommer vintern med kyla och elände, den kan vi gärna hoppa över. Även om vintern också är fin, så gillar jag den inte speciellt mycket..

 

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga för tillfället, jag ska väl snart sova. Och imorgon blir det förhoppningsvis bio med Karin!


Ljuset blir större när natten tar form, och värmen blir mer värd i storm

 

Hade brännboll idag på skolan, inte direkt kul och jag sög. Haha.. Sen såg vi på typ jordens sämsta film, inte för att jag tror att någon kollade men ändå.

 

Ganska skönt att vi inte kommit igång med riktiga lektioner än, även om jag inte gillar "aktiviteterna" vi gör istället så är det väl bättre än typ engelska. På tal om engelska så tror jag att vi kommer att få en jättebra engelsklärare, eller..?

 

Sen får jag väl tacka Ted för att att han länkade min blogg på facebook............ Fler besökare i alla fall!


För vi faller, faller, faller

Jeans Ginatricot | Linne H&M

 

Igår var jag på stan med Karin, vi träffade även Ted och Linus en stund. Jag fick med mej linnet på bilden och en shortsdress/hängseldress hem. (För att se shortsdressen/hängseldressen, klicka här!)

 

Jag var även på birsta förra veckan med mamma. Då köpte jag dessa jeans och en stickad kofta från H&M som tyvärr inte gjorde sig bra på bild.


Runt omkring - Ingenting

 

Har varit lite off ett tag nu. Men jag har försökt gjort lite saker nu dom sista dagarna som var kvar av sommarlovet. Jag umgicks lite med fina vänner. I lördags var jag hos Ted med några, sen sov jag hos Karin. Igår var jag och Karin på stan. (Visar det jag köpte lite senare) sen på kvällen var jag på bio med bästa mamma, vi såg Harry Potter, och gud vad bra den var! Så spännande, och så.. bra! Absolut bäst av alla Harry Potter filmer.

 

Sen idag började skolan igen. Sommarlovet är nu över och det dröjer ett helt år tills nästa. Det gick alldeles för fort och jag hann inte ens reagera på att sommaren var här. Det var lite dåligt. Jag får se till att ta vara på hösten istället och inte missa den också.

 

Men dagen idag var rätt bra. Fick ett nytt skåp, känns sorgligt att lämna mitt gamla som jag har haft under två års tid.. Men är ändå rätt nöjd med mitt nya, det ska nog bli bra det här! Hoppas bara på lite bättre väder i veckan än vad det har varit idag, med tanke på att vi ska vara ute varje dag.


Allt, allt, allt kommer till den som vågar

"Hängseldress" H&M | T-shirt Ginatricot | Klocka Guldfynd

 

Lite konstig bild.. Men så här såg jag ut första dagen i skolan. Det är nu allt börjar igen..


Dom är helt klart syskon.

Jag, Moa och Jenny: Är dom där typ brorsor?
Jenny: Dom måste vara det, för dom var aslika!
Issa: Ja, och dom köpte likadan glass!

Do you wonder who I am? I'm the one who's in despair. I'm on my way

Jag har två armar, det är bilden som luras. Lol.

 

Var på Boda Borg i onsdags med Isabelle, Moa, och Jenny. Det var riktigt roligt, fast vi var så jävla dålig. Fyra banor på fem timmar - L O L. Några nioåriga pojkar fick joina oss sen, så det slutade med nio klarade banor! Fett stolt.


Annars då? En dag kvar av sommarlovet, jag vill inte ens tänka på det. Och ändå är de det enda jag pratar och skriver om. Och enligt skolan ska vi cykla runt marmen på fredagen med cykelhjälm. Fetglöm.

Och det känns ju lovande att komma upp klockan 6.00 på måndag. Jag har inte ens försökt vända tillbaks på dygnet. Får väl skylla mej själv egentligen.

Nej men snart väl jag också ta och sova sen får vi se vad som händer imorgon. Kanske skulle på selånger med Moa? TvingarN.

Laugh Out Loud


Svar: Gammal syster? :)


Berätta hur du gör, berätta hur du gör. Det är en känsla som du lämnar, när du vänder bort din blick. Berätta hur du gör


Jag har läst den där boken för några år sedan och jag minns att jag tyckte den var väldigt bra, så jag tänkte börja läsa den igen ikväll. Har inte så mycket annat för mej, så det får bli så! Tänkte även försöka lägga mej lite tidigare ikväll/inatt. Jag somnade inte förns 5.00 igår, haha.

Men mörkret faller bittert igen


But my dreams they aren't as empty, as my conscience seems to be

 


Det finns en doft av allt i mörkret, kallt och blött, och nästan tyst

Agnes som har tagit bilden.

 

Man känner liksom i luften att det börjar bli höst nu. Det är kallt ute om kvällarna och skolan närmar sig.. Det är tråkigt, och jag vill inte att sommarlovet ska ta slut! Men samtidigt så är det på något sätt skönt.


Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå


Om jag var där, om du var här. Idag, igår


Ganska förvirrad för tillfället. Eller liksom, inte förvirrad kanske. Men det spelar ingen roll.

Ska vara med Isabelle ikväll i alla fall. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men om det är match på Thule ska vi nog dra dit. Sen får vi väl liksom se. Skönt att bara göra nåt, inte sitta inne.

Och saknar nån du aldrig haft..

 

Jag tog med Jenny på en tur i regnet förut. Jag kände att jag ville ut, få tänka lite andra tankar en stund. Även om jag kanske inte lyckades så jätte bra med det, så var det skönt. Det var härligt att bara få gå där i mörkret och i regnet.


'Cause I'm feeling like I might need to be near you



Så jag flyter bara med, glider lika planlöst av, mot en helt ny dag


För tillfället sitter jag och lyssnar på mysig musik som jag hade glömt bort i några månader. Alltså jag gör väl egentligen ingenting.

Jag tänker lite, och känner att jag börjar få smått ångest över att sommaren sart är slut. Jag vet att jag har nämnt det, men jag tänker på det mer och mer varje dag. Men på något konstigt sätt kan jag inte låta bli att längta smått till skolan. Jag lär ju få ångra att jag sa sådär.. Men nu ska vi ha en positiv inställning inför skolstarten! Inför hösten och vintern också för den delen.

Jag ska väl sitta uppe ett tag till, for no reason. Sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på.

När dom är nakna med kläderna på

Randig t-shirt Rut m.fl | Nirvana t-shirt H&M | Tiger t-shirt GinaTricot


Om det fanns skäl att vilja delta

Jeansen Bikbok | Shortsen H&M

För allting jag skriver blir ändå för kort. Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

 

 

Älskar vädret som har varit de senaste dagarna! Har kunnat vara ute mycket, solat och badat och så vidare du vet. Men nu verkar det vara slut med den värmen.. Synd, och tråkigt.

 

Jag skriver senare, när jag känner för det.


För hur svag jag har varit och hur fel jag haft


Världens bästa Frida på bilden, saknar dej! (Länk till bloggen hennes här: >klick<)

 

Jag tänker inte nämna att jag verkligen suger på det här. Och inte heller att min blogg är värdelös för tillfället.

 

Istället tänker jag säga att det har varit varmt i flera dagar nu, och det ser ut som om det tänker fortsätta vara det! Jag kan inte säga annat än att jag älskar det! Det är underbart, sommaren är så fin. Jag vill inte tänka på att den snart är slut, alldeles snart. Men ändå gör jag det.. det går inte att låta bli!

Men under dagarna med riktig värme har jag badat och solat! För någon kväll sen grillade jag även med några vänner. Vi stod i en buske och sjung "Känn en doft av kärleken" för ett kärlekspar, ganska fint. Sen när vi gick där ifrån sjung vi "It must have been love". Ha-ha, fy vad elaka!

 

Imorgon kväll ska jag också grilla med några, men då blir vi några fler och det ska bli jätte bra! Faktiskt så känns allt bra och sådär just nu.