himlabadet, here I come!

imöra blir det himla badet med frida, cajsa och sanja tror jag det var! ;) nollkoll här vettu. men ja, det ska ju bli kalas :D hoppas det är roliga kanor. men har hört att det är astråkigt... fast nä, det ska bli kul :) ska sova hos frida ikväll :p åh, som jag längtat efter na!

har ju en massa oredigerade bilder som inte har kommit upp på bloggen än, sen fotodagen med julia och sen jag var hos mormor och morfar nu då. får väl se till och slänga upp några snart.
men tydligen ska ja spela kort m sandra nu :p hon har tråkigt ^^ så vi hörs väl nån gång.


lektant :D

hej igen!

åskan är helt borta nu! :) den har varit det ett tag. men förut när det åskade så.. åskade det! haha. men det var typ flera åsker. det blixtrade rätt mycket och mullrade en massa. jag såg flera såna där blixtar som man ritar, ni vet zick zack blixtar. ascoolt! man skulle ha fått kort på dom! men det skulle vara väldigt svårt, eftersom man inte alls har nån aning om när dom kommer :p jag och sandra satt i hamocken på altan och kollade på blixtarna och lyssnade på mullret :p

men ja, till dagarna utan bloggning ;) jag va ju hos mormor och morfar, för jag skulle vara "barnvakt" åt mina små kusiner maja och måns :) måns är.. 4 år? kanske, eller nåt :p och maja är 7 tror jag :) men vi har väl egentligen inte gjort nåt speciellt, lekt? haha!

maja på bilden när hon använder "snurrfoten". man har den runt foten, sen snurrar man igång den, sen ska man hoppa över den ;)
tog flera bilder, men inga på maja och måns xp hehe, eller ja, några på maja ^^ knäppte på blommor och så x) HEHE. mjaaa..
men iallafall, när jag var där så tjatade måns om pannkaka hela tin x) haha. han ville leka pannkaka, äta pannkaka, och alla var en pannkaka? sen pratade han om bajs och banan också xp haha!
och så tror jag maja ville se på  TV:n. då sa mormor att dom hade "nikelod" (kanalen nikelodeon) maja bah "nikelåodeån!" he.
och när vi (jag, mormor, morfar, maja och måns) skulle fara hem till mej, för sandra skulle ju klippa dom, så vart morfar irriterad på alla bilar som kom, så vi inte kunde svänga in, då sa han "tänk att det ska komma en jävel här och så en jävel här..!" mormor ba "SHHHH!" hahahahaha.
men ja, det har vare kul, fast jobbigt, blev littan trött...
för jag vill ju vara vaken på kvällarna, medan dom (alla, mormor, maja, måns o morfar) la sig 22.00 typ. då jag är aspigg. då bah "jahaaaaaaaa..." sen så var det full fart 7.00 på mornarna. JIPPIIIEEEE! .. = en död emilia.
haha.

nya shorts!

mamma och syster min var på stan idag, så när dom kom hem, strax efter att jag hade kommit hem så hade mamma köpt mina shorts som jag ville ha! tacktack!♥
199:- på Cubus tror jag det var :)

hemma igen!

jag är hemma nu! eller ja, har varit det sen klockan 15.00 typ. skööönt! haha x) har varit kul att vara med måns och maja, men jobbigt oxå.. ._. åh, ville hem xp haha! men berättar mer sen, det åskar nu. (inte här) men w/e. är rädd ändå. och hanne bebisen då. HAHA. de åskar HOS henne. i huset. nejmen x) men de åskar iallafall där, typ hela gården lyste upp och allt. och jag pratade med henne på msn, då sa hon att hon var skiträdd, jag bah "men tönt" typ x) och ville inte att hon skulle stänga av datorn. sen nyss hörde jag lite åska på håll, och typ dör. har ont i magen för jag är så rädd x) haha! mja, ska ut och lyssna på åskan och dö lite.. tänk om den kommer hit D: det mullrar mycket nu...

pospos hörs sen när åskan passerat eller försvunnit!

jag vill sola och bada!

hej!!!!

haha, maja och måns klipper sig nu, systra mi är ju frisörska som ni vet. ah, så jag är hemma, i bikini, och låg alldeles nyss och sola, precis som de ska va! för när det är så här varmt, lite mer än 20°C i skuggan, ja då ska man pendla mellan altanen och tjärn. menmen, :p
imorgon kommer jag hem, och då ska det vara regn. hrmf.. skriver mer om det jag gjort när jag kommer hem, vilket är imorgon kväll typ....

hejrå

nu far jag till mormor och morfar. haha :p kameran är med, så det blir kanske nåra bilder när jag kommer hem, adjö!

fotodag!

tjaooo!

nu så är väl det mesta på bloggen färdigt skulle jag väl gissa på :D hehe, får väl hoppas det.
som ni ser (förhoppningsvis) har jag gjort en ny header, den ska alltså se ut såhär:

(klicka på bilden för att se större)
om den inte ser ut så, klicka då F5 så ska de bli rätt ;)

idag så har jag varit med julia :D först var vi här, hos mej alltså. då fotade vi en massa :) 4 av bilderna som togs är i headern ;) de är dom 2 blommorna, tillbringaren och så bilden på mej ^^ givetvis togs en massa fler bilder! och de har varit askul! asbra väder hare ju varit oxå! vi ville ha en sån där portello glass, den nya enen. så då cyklade vi till macken för att införskaffa den. xD haha. men så fanns inte den :s lite less jag blev eller! andra gången det blev så. men jag skulle absolut ha den! så då cykla vi till handlarn, där den inte heller fanns! fasiken. har dom sluta sälja den eller? nån som vet? men jag köpte mej en vanlig cola calippo istället. sen cykla vi vidare hem till julia där vi mest gungade.
vid 17.30 trampade jag hem, där de var grillad kycklig och potatis som serverades!

mja, sen dess har jag sutte här x) har fixat headern och lite annat ;)

snart ska jag väl packa eller nåt, för att sen fara till mormor och morfar, ska ju vara barnvakt som jag sa :p eller a.

bilderna vi tog idag kmr komma upp så småningom. ni märker väl ;p ni får väl en bild så länge ^^