Juice


Med Isabelle nu ja! Vi har precis gjort egen juice. Gott blev det, dock jobbigt att diska. Haha. Flickan tänkte sova här, så får väl se vad vi hittar på.

Har inte glömt bilderna från i fredags ;)

innebandy dag.

På väg hem från övik nu ja, har spelat två innebandymatchen, vi förlorade båda men spelade bra ändå! Är lite trött så ska försöka sova nu. Fick gå upp 6.00 imorse vet ni, pigg var man ju. LaTEr fAaAAnZ!

Hannah Montana

Jag har spelat the sims idag! Tjoho vad kult det har varit! Dock har jag inte hunnit så mycket, är inte klar med huset än.. Hehe. Jag gjorde iallafall Hannah Montana! :D

 

Ska visa er mer bilder när jag är klar, då ska ni både få se på huset och fler på Hannah ;) Haha.


Myskväll!





Igår var jag med dom bästa hos Karin! ;) Det är alltså Isabelle, Agnes, Karin, Jennifer och Jenny. Vi lagade mat tillsammans, dansade (he?), pratade och skrattade. Riktigt mysigt!

Agnes hade gjort bordsplacering och i lapparna stod det någonting var och en skulle göra under middagen, t.ex. på Agnes stod det att hon skulle säga flera dåliga Norgeskämt och på Jennys stod det att hon skulle be en bordsbön. Det låter kanske inte så kult, men det var det! Hon hade även fixat lite mer lappar. Men ja, det var en riktigt lyckad kväll och det kommer säkerligen lite fler bilder sen får vi hoppas ;p

Middagen bestod av fläskfilé och kroketter. Sen till efterrätt var det hemmagjord vaniljglass samt hemmagjord chokladsås men även päronhalvor med smält choklad på. Mums!

Inte den enda som är dryg









The sims 3 känner inte för att samarbeta

Jag känner för att gurgla just nu.. Jag har försökt installera the sims 3 i typ tre timmar nu. Det går ju som det går det vet ni, testar en gång till nu, utan det jävla (man får svära, i min blogg får man) prylpaketet!!! Hehe, sen får vi väl se. Lär ju inte bli klar idag då. Men måste hämta en karra eller två nu. Eller ett glas jos. Vet inte hur det stavas? Juice tror jag. Joise. Heha.

Annars då? Känner mej en aningens dryg idag som alla dagar, så jag säger bara välkommen till min seriösa blogg om ni minns. Mysar'n.

Nerå, men vi hörs vällan någenting!

Jag idag

tröja h&m | halsband ur&penn | klocka guldfynd

 

Lite smådålig bild, men verkligen ingen vart bra.. haha! Och dessutom så blir ju kvaliten sämre när den kommer upp på bloggen ;)

 

Ni får gilla plåstret på tummen min om ni vill.


Postis Per

Postis Per skrattar glatt, när han kör över sin katt!


Pigg

Hello! My name is storbloggar'n!

Nee, men jag har faktiskt inte kunnat blogga idag, för jag hade konfirmation, så då gick man till 15.30, sen var man tvungen att vänta på skjuts hem, och väl hemma måste man äta och byta om, för 16.50 var det fotbollsträning. Snart har man även innebandyträning. Och fy satan vad trött jag är, skulle kunna somna NU. Men ska klara innebandyträningen, sen när jag kommer hem ska jag försöka blogga, och efter det blir det nog sängen!♥


Hur ärne mä me'?

Känner inte för att umgåsas med datoren. MMM, vet. Totally sick. Men jag är frisk tror jag, så ni kan andas. Adjöken.

All about luck




Ont i huvudet

Tog även denna bild igår.

 

Hade planerat att kvällen skulle tillbrringas med Isabelle, men så fick man ju migrän (?), första gången i hela mitt liv faktiskt. Usch, det var ett helvete! Började med att jag fick lite småont i huvudet och såg som "ljusblixtar" ni vet som när man har kollat in i en lampa. Sen fick jag bara ondare och ondare i huvudet och började även må illa. Jag la mej i Sandras säng och släkte så det var kolsvart i rummet. Ah. Uscha. Trodde jag skulle dö. Närå, inte riktigt, men nästan så, tillslut somnade jag iallfall, och då var klockan bara 20.30 ungefär. Mysig lördagskväll!♥

 

Ikväll blir det bio med mamma och pappa ;) Innan det ska vi äta på kina, mysigt!


Water






Spännande innebandymatch

Har tagit lite bilder ;) Här är en av dom, men det är typ en av dom sämsta. Haha, men jag får inte till det med stjärnfilter. Cutcut. Det blir ju förfasen inga stjärnor! Dålig jag borde vara.. hehe.

 

Idag var det innebandymatch i ö-vik. Vi spelade på skyttis, kalas! Dock spelade jag rätt lite.. Det blev strul i med bytena i kedjorna och lite mer. Men jaja. Sen spelade jag inte så jätte bra heller, men det ändrar vi på nästa helg då vi ska spela där igen! :D

 

Hur som helst så blev det först 0-4 men vi lyckades vända och vi vann med 6-5. Riktigt bra gjort. Det sista målet gjordes i sista minuten tror jag. Men då vi började kämpa på riktigt var när vi blev sur, och sur det blev vi minsann när Linnea fick matchstraff för domarn är döv <3 Han tyckte hon sa "du är dum i huvudet" men det sa na ju inte.. Sen så sög domarna ännu meeeeeeeeeeeer. Aldrig haft så dåliga domare tror jag, man börjar ju undra. Dom fick en utvisning tror jag, vi fick.. ah, så många så dom inte ens går att räkna. Och nej, vi spelade inte fult, domarna sökte typ efter utvisningar. Sen fick dom en straff också plus tusen frislag. Och Linnea fick ju matchstraffet då. Men vi vann ändå, så det var riktigt bra!

 

Kommer lite bilder ikväll..


Fnitterparty var det va?

Riktigt less på skiten nu.. haha!

 

Jaa, vad ska man säga? Förutom att jag praktiskt taget har skrattat oavbrutet sen svenskan igår då Thore hade högläsning och verkligen alla i klassen låg med huvudet på bänken och såg såhäääääär intresserade ut. Vissa sov. På riktigt alltså. Sebbe låg inte på bänken. Han ritade istället :) Och jag och Agnes smsade och fick skrattanfall. För Agnes bah "It's sleepytown, head down everybody, head down!" AAAAAAA.

Sen var man ju med Isabelle och vi gjorde som sagt tusen filmer och dog till dom. Sen var det massa fler saker. Och imorse innan idrotten fick jag världens skrattanfall. Jag och Issa imiterade bara en massa filmer vi såg igår. (Inte våra. Eller jo, dom också..)

Innan kemin, då lovar jag att jag, Karin, Issa och Jennifer skrattade så sjukt mycket. Haha gud.

Träning var det ju nu ikväll också, gal1! Så sjukt kult, men alla bara flummade. Haha, Moa fällde mej med sin klubba så jag bara låg där och myste på mitt på planen. Sen sprang jag in i LH.. Jag var katt.. Olivia ljög. Hela tiden. 24/7. Nonstop. All the time. Och ja. Alla for hit och dit.

 

Förlåt för drygt inlägg. Men jag har ärligt ingenting att berätta om för tillfället. Så då får det bli såhär ;)


Jag är ingen bowsi.

Ni som läser Olivias blogg såg nog att jag var en bowsi?! Men nej. Olivia är bowsin -.- znork vad hon försöker lura i er saker.
Men jaja. Vill ni se den riktiga bowsin's blogg klickar ni häääääääääääääär.

Då var det avklarat.

Spotify krig

ooooh. Bra kvalite ;)

 

Men det är kult att lyssna på musik då man bara har en inloggning (skriver det så det inte blir fler felstavningar) in tha house. Eller okej. Sandra och Jonas har ju egna.. Men ja, nu försöker både mamma och jag använda vårat♥ Härligt när man får höra 5 sekunder av låten innan mamma startar sin musik för att lyssna i 3 sekunder.


Visa mej vägen till sommaren tack!

Idag snöade det igen, man blir ju något irriterad.. Usch, vill verkligen att vintern ska försvinna nu. Den har gjort sitt för i år tänkte jag säga, men nej, men för den här gången :p

 

Igår då? Jag var med Isabelle och vi hade våra stunder. Hahaha, närå men vi gjorde typ tusen filmer, på oss själva då. Såklart. Ego. Sen skrattade man ju liiiiite också. Hon sov här, därav den usla uppdateringen ifall någon stackare där ute undrar.

 

Ikväll blir det innebandyträning, kult det! Men skriver mer ikväll, med bilder! ;)


Wainbred

Alltså jag vet att jag skrev vinebröd. Men trodde ingen skulle lägga märke till det.. Men så kommer Moa idag på träningen "Hur stavar du vinebröd då? AHHAHAHAHA!!!!!!!!!" Typ -.- Gurgel. Men jag vet inte hur det stavas ju.. winerbröd.. weinerbröd.. weinbroed.. wainbred.. LIXOM???
Bara fatt Moa är en bäservise!!!!!!

Vi hörs.

MMMM. Måste ju göra läxorna nu. Speciellt so:n. Men slänger nog upp nåt inlägg senare! :D

Vinebröd

Denna goding väntade på mej när jag kom hem efter fotbollsträningen som förövrigt var kul ;) Haha, ni måste ju tro att vi äter godsaker och shit varje dag x) Men närå. I söndags var det för att Sandra for ju tillbaka till Norge igår. Sen idag, den här alltså har pappa köpt, och han köper alldrig vinenbröd och sånt, men Peter, som är Issas pappa är här och typ fixar bilen eller nåt, så då ville pappa bjuda på fika ;) Måste ju förklara.. hehe.

Har inte börjat med so:n än heller. Haha. Gud vad jag är dålig när det gäller att börja i tid med läxor! Skäms ju. Måste verkligen plugga ihjälp mej imorgon. För kommer inte hem förns 16.00 typ, sen har man träning 20.00 och jag ska göra so, franska och engelska.. MMMMM.

Fult!

Idag på musiken..

Erik (musikläraren) till Alina: Du ser ut som en på Runsvik! (Vår gamla skola)
Vi: Vem?
Erik: En i tvåan.
Vi: HAHAHAH.
Erik: ..Alltså jag menar inte att du ser ut som en tvåa!
Angelica: HAHA! Adam eller August!!!
Alina: Vad heter den!?
Erik: August. Är ni syskon!?
Alina: Jaa >.< Jag hatar han! Han kan inte blablabla... Och han kan inte klä på sig själv! Ibland om det är fem minuter tills han ska till skolan kan han fortfarande gå i pyamas, då frågar mamma varför han inte har klätt på sig och då blir svaret "För du klädde inte på mej."
Vi: HAHAHHA.
Angelica: Vilken komplimang Alina! Den kan du leva på länge!
Alina: -.-
Karin: Gud vad du jävlas Angelica! Hahaha.
Angelica: *Smiiiiiiile*
Vi: HAHA :(

Läxor <3

Nu blir det läxor iallafall.. So och kemi. Har även franska och engelska, men jag ooorkar inte göra dom idag, så tar tag i dom imorgon istället ;)

 

Har fotbollsträning ikväll, så ska väl på den, ska inte sova då.. Hehe. Men jag ska försöka slänga in nåt roligt inlägg sen..


Emilia pluggarn

Smsar med Isabelle jag..

Issa: Hehe haru börjat än? ;)
Jag: Med?
Issa: Nåt? :P
Jag: Eh? Ja, nu har jag börjat titta på greys.
Issa: Haha tänkte mer på nån läxa ja :D

Jaha....? Är det sånt man ska göra? Men nej. Jag har inte börjat med nån dum äcklig läxa som tar all min tid ifrån mej :)

What if I were a flower



Använde mitt close-up filter +4.


"Kladdkaka"

När jag kom hem idag hade mamma gjort som en kladdkaka, så då mumsade man såklart på det ;) Sen har jag fotat några bilder som jag tänkte lägga upp lite senare! :)


Wildcats

Hade skola idag då.. På idrotten körde vi basket med 8D rätt boring. Men jag var iallafall Troy Bolton, såklart, mästare på basket som man är. Sen var Karin Gabriella, Jennifer (även kallad Hjördis) var Sharpey, Jenny var Ryan, Agnes var hon som heter Monique i verkligheten och Isabelle var Chad. Hehe. Det var skoj det. Sen hamnade jag och Karin i samma lag vi. Jocke, Hanna och Harmony var också i vårat lag.. Stackars dom. Jag och Karin höll bara på med vårat snack om HSM (yes. Kan förkortningen). Men vi fick möta samma lag hela tiden och i det var det massa dödsseriösa killar.. T-råååk.

 

Haha, juste, värsta fult, jag tyckte vi skulle heta Wildcats, mitt lag alltså (såklart, jag var ju Troy), men Jocke tyckte vi skulle heta girlpower (??) så när vi skulle göra "ramsan" ha händerna i mitten och skrika namnet så skrek vi alla tjejer "wildcats" men så skriker Jocke "girlpower" hahaha?

 

Annars var det väl inget speciellt tror jag ;)


Karin, hon som älskar skolan.

"Åhnej, nu har vi ny fysiklärare, då måste man ju faktiskt jobba.."

HAHAHA

Bild från google.

Dinner




Sandra stod för maten idag. Det bidde potatis, kött och nån sås. Sen till efterrätt åt vi vaniljglass, banan i ugn med kanel och sirap. Det låter inte så gott, och ser inte så gott ut heller, för bilderna blir så dålig, men jag blir så stressad när jag har folk runtomkring mej när jag ska fota saker.. Hehe. Så ja, men det var iallafall jätte gott! :)

Close-up filter och stjärnfilter

close-up filter +1, +2 och +4

Stjärnfilter 6 st "strålar"

 

Alltså verkligen sämst bilder, jag vet. Men jag tog bara några så ni ska få se ;) Bilderna är helt oredigerade! Ni kommer såklart få se mycket bättre bilder så småningom. Men just idag får det vara dom här. Jag köpte sakerna här och det vart rätt billigt och jag fick sakerna jättesnabbt. Så ja, det är en sida jag rekomenderar ;)

 

Ska nog köpa ett close-up filter som är +10 nån gång snart också :)


Grey's väntar ju

Ska se grey's anatomy nu, bloggar senare!

Irriterad tjej nr.1

Var det nå grönt där elle?

 

Här ute bara snöar och snöar det. Blir så LEEEEEEEEEESS. Vill har sommar nu nu nu!!! Någonting mer som gör mej sjukt irriterad är att jag har fotbollsträning nu Känn ironin i den där fula smileyn!! ÅHHH. Jag ställde klockan på 8.30. Men jag måste ha stängt av alarmet i sömnen eller stängt av det istället för att snooza. DÖÖÖ. Vaknade 10.30 av att Julia ringde mej och sa att hennes mormor stod utanför eftersom jag skulle åka med dom. Yes vad glad jag blev. Och varken mamma eller pappa var hemma, så jag kunde inte hetsa och komma lite senare. Mys.

En grej till som gör mej arg idag är att jag hade planerat att testa mina fotosaker, men då vill jag ha SOL ute, men nej nej, det är molningt och det snöar!

 

Lär ju sura på rätt bra idag. Sen är det söndag också = Skola imorgon. Kunde det inte vart lördag iallafall?


Tove Styrkes album!

Har ni lyssnat på Tove Styrkes album? Jag tycker iallafall det är bra! Det finns på spotify så bara att sätta igång och spela ;)

Några bra låtar som är med:
Stalker in your speaker


Million pieces

Och den som dom flesta säkert känner igen.. White light moment!


Hittade bara testversioner.. Million pieces var den ända fulla jag hittade..

I wish I could paint my own world

Ikväll blir det mys med Julia, vi köpte chirre på Ica, endast 10kr/st. Så ja, det har mer eller mindre varit chips överallt på skolan igår och idag.. ;) Vi ska väl se nån film och ha rikitgt kult som vi brukar jao. Var tvungen. En liten djävul.. Nej juste.

Men innan det blir det innebandyträning! :)

Svenska

Fick reda på svenska provet idag, det som jag har sagt att jag tränar på hela tiden.. Hehe. Grammatiksaken, det gick rätt okej, bättre än jag trodde ;) Fick VG iallafall. 45/60 blev resultatet. Man fick ju minus om man gjorde fel så.. Tänkte ifall ni ville veta, eftersom jag skrivit om det rätt mycket. Eller så använde jag det där som en ursäkt för att jag skulle kunna skriva det ändå..

 

Hade även ett oförberett svenskaprov/test idag. Läsförståelse. 50 frågor på 35 minuter :)


Lite frånvarande..

Jag ska bli bättre på att blogga, det lovar jag! Ifall någon bryr sig ;) Men jag gör.. hehe. Men just nu känner jag mej skittrött. Ja, jag vet inte. Men orka skooooolan. Haha. Nästintill dryginlägg härdå, så jag avslutar. Ser på grey's anatomy nu iallafall, men vi hörs imorgon!

Roligt, roligt

Mina fotogrejer har kommit. Eller ja, dom kom igår, men hade ingen tid till att berätta det ;) I helgen ska jag testa sakerna och visa er, och berätta vart jag köpt det och så.


Dunderhumor apoliva parodi


LillpluggarN

Haha, jag sov förut istället för att göra svenskan.. Bra där Emilia, bra där! Vi har ju akusativobjekt och det, jag tänker typ att det heter akustativobjektiv. HAHAHAH. Inne på kamerasaker eller? ;)

Svenskaplugg!

Nu blir det till att göra svenska för hela slanten eftersom vi har prov imorgon och jag har inte börjat.. Hehe. Blev visst ingenting gjort igår, är inte ett dugg förvånad!

 

Men ja, ska träna innebandy ikväll också, så det blir inte nån vidare bra uppdatering från min sida idag..


Fotbollsträningen var rätt okej

Rolig jag är idag känner jag, på bloggen alltså. Finfina bilder och roliga inlägg. Hehe, nej, inte alls. Men får väl försöka ta igen det imorgon, (om nån bryr sig) men har svenska prov på torsdag och har inte börjat än! Har en känsla av att jag inte kommer börja idag heller. Det blir nog imorgonkväll vid 22.00 ungefär. Så typiskt mej.
Men iallafall så var det faktiskt rätt kult på träningen idag. Julia fick ju nå fnitterfel. Och haha, en grej var så sjukt fail xD Okej, förlåt, hatar själv internskämt i bloggar.. Så ska sluta.
Men nu ska jag äta nåt så får jag se om jag börjar med svenskan sen..

Babbel.

Idag på skolan var det väl inget speciellt förutom att jag och Karin lyckades vara dryg så Isabelle blev skitsur. HEHE.
Ska träna fotboll ikväll, är inte ett dugg pepp på det. Vet inte vad det är med mej, men börjar typ ledsna på fotboll :/ Men det blir säkert roligare när man kommer ut, för det är tråkigt att vara inne.. hehe. Men vi får väl la se.

Beställt lite saker.

Hihi, lite smålycklig nu ja, har klickat hem lite fotosaker. Ni får väl se när dom kommer ;)

Outfit


Blus H&M | Jeans BikBok | Skor DinSko | Klocka Guldfynd | Blå ring Six | Döskalle ring Glitter | Love ring GinaTricot | Rosettarmband Six


Välkommen tillbaka till dom vanliga rutinerna


Då var man tillbaka i den gråa och trista vardagen. Kommer få en massa prov och grejer sen ha skittråkiga lektioner och dryga i korridorerna på rasterna. Haha. Men jaja, det var väl trevligt att träffa alla.. kanske. Men det var en väldigt lugn dag, jag och Karin bara drygade oss igenom hela dagen och vi hade inga jobbiga lektioner, förutom möjligen fysiken dårå, men vi hade vikarie, så det blev inte så mycket gjort för någon alls i klassen ;) Och jag satt bredvid Karin och Linus (????) vet inte riktigt vart han kom in..


Skolan imorgon.

Haha, sötfrida! Wilma, syster hennes har gjort den där kameran till henne på slöjden. Skitgullig! :) Och alltså, bakom den där kameran gömmer sig en fjortissminkad Frida, helt oseriös. Eller? Hehe.

Ikväll har jag haft lite och göra, eller nej, det har jag nog inte, men jag har varit lat, jag har inte orkat göra nåt.. Men ska väl slita mej från datorn ett tag snart för att fixa lite för imorgon, då skolan börjar! Och nyss påminde Karin eller ni kan kallana för Karri, mej om att vi har grammatikprov på torsdag. Yes, börjar redan första veckan!

Skoteråkande


Lite halvdålig uppdatering idag.. Men jag var ju som sagt ute och fotograferade på dagen, sen när jag kom in och skulle redigera bilder ville Frida att jag skulle åka skoter med henne, så då gjorde man ju såklart det! Haha, jättekult! :D Wilma, hennes lillasyster och hennes kompis Felicia åkte på madrassen efter skotern först, så ramlade dom av på en gång, Frida bah "soper -.-" Så hörde Henrik hennes pappa det, så när vi ramla av sen klev han av skotern och gick fram till oss, så sa han "AMATÖRER!" HAHAHAHAHHA. Men ja, det var jättekult. Jag lät Frida sitta längst fram på madrassen ja, så jag slapp få så mycket snö på mej, hehe.

Nu ska jag duscha, sen ska jag fixa naglarna ;) Efter det får jag se om jag hinner ta lite mer bilder, fast inne denna gången.

Love don't live here

 

 


 


Pigg tjej

Ja, som sagt var jag ute och fotograferade lite förut när solen kikade fram! Här ovanför ser ni en av bilderna, ska visa er fler snart :)

Haha, jag ställde klockan på 9.00 imorse för jag tänkte att jag skulle komma upp i tid, nu när skolan börjar imorgon, usch, jag vill inte! Men iallafall så när den ringde orkade jag inte gå upp, så då ställde jag alarmet på 10.00. Sen znoosade jag till 10.30. Synd att inte det fungerar imorgon när jag ska upp 6.15!! Kommer vara som en zoombie. Men i och för sig var jag vaken väldigt länge inatt, kunde inte somna.. Och med väldigt länge menar jag väldigt länge. He-he.

Ska äta lite nu sen ska jag redigera bilder så jag kan lägga upp dom!

Fotodags!

Nu ska jag ta på mej ytterkläderna och skynda mej ut och fota medan solen är framme! Får hoppas på att det blir något bra resultat som jag kan visa er vi hörs!

Nytt i garderoben!

Randig tröja H&M | Rosa blus JC | Mönstrad blus JC

 

Jag och photoshop är inte så bra kompisar än, därför bilden vart som den vart. Ni behöver ju inte hålla på och zooma in på den. Hehe. Faktiskt den första bilden jag gjorde där det finns flera "mej" i den. Så den vart väl helt okej? ;)

 

Btw. Så ser inte den rosa blusen så fin ut på bilden, men får väl lägga upp en outfitbild när jag har använt den. Där man ser den lite tydligare och med ett par jeans som passar.


Avbrytande Pelle!


Haha, medan jag har lite bloggtorka får ni titta på denna sjukt roliga video! Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den, fast det säkert var lite mer än ett halvår sen jag såg den första gången. Man kan ju inte annat än älska den!♥

Nu ska jag gå och försöka få till nåt kort på lite nya grejer jag har införskaffat, så får vi väl se om jag lägger upp det ikväll! :D

Life is like a game full of colors

Hehehe, ops. Pappa väckte mej 13.30 idag! Och skolan börjar på måndag, det känns som att jag kommer ha lätt att komma upp på morgonen då ;) Men ska försöka lägga mej 0.00 idag typ sen får jag väl ställa klockan på 10.00 eller nåt imorgon.

Nu ska jag, mamma och pappa åka och köpa vinterskor till mej! Vi hörs sen.

Glad tjej!


Wihoo! Besöksrekord :D Hoppas ni nya är här för att stanna♥

Chokladbollar med flingor!




Till dom där bilderna ska ni skriva "Ååh vad mysigt!11!!11!!1!"

He-he. Okej. Varför är det dålig kvalite på bilderna? Jag bakade hos frida och jag hade inte med mej systemkameran, så mobilen fick stå till tjänst.
Och jaa, vad är det vi bakar? Haha! Jo, chokladbollar, för Frida ville ha med sig till backen imorgon eftersom hon ska åka slalom. Men när vi börjat märker hon att dom inte hade nåt havregryn. Och då blev Frida skitsur så då fick vi använda flingor. Det var skoj! Men det blev faktiskt gott.
Vad har vi mer gjort ikväll? Schamponerat och balsamerat barbiedockors hår :) Och gjort sånahär skitroliga test på spela.se! En typisk kväll med Frida och Emilia. Haha, älskar dej Frida. Bara för det så länkar jag dej, jag har ju så många läsare menar jag ;) Ni hittar Fridas blogg hääääär.

Vet inte om jag ska placera det här inlägget i kategorin Mat eller Vänner.. Men ah, det blir vänner!

But you should know I never wanted to be in this ocean

 

 



Digitalfotografi

Hallå!

Fotoboken som jag fick av mamma ja. Haha, jag försökte ta bilder på den, men jag lovar, det gick inte alls. Kameran ville inte samarbeta, eller så var det jag som var dålig.. ;) Men det heter iallafall Digitalfotografi och det är första delen. Jag tycker den är jätte bra och vi beställde den här. En direktlänk till boken finns här. Jag kommer garanterat önska mej del 2 och 3 när jag fyller år! :D
Så ja, jag rekomenderar den för dom som vill lära sig lite mer. I första delen som jag har då, står det bl.a om hur man fotograferar blommor och bröllop för bästa resultat. Det står såklart massa mer också som jag inte kommer ihåg.

Det var även väldigt snabb leverans! ;)

Fotograferade Ludde!

 

Ser nu att det är olika ljus på bilderna.. Haha, men det får vara så ;)

Ja, jag var ute och fotade lite förut, och då fick även lillbebisen vara med på några bilder, men han frös så mycket så hela han skakade. Haha, gull!♥ Så det blev inte så många bra, det var bara dom där som inte blev suddig.. Hehe :D


Kvällsbloggning.

Fotade granen lite nu ikväll, kanske sista gången..?

 

Jaa, nu har alla i huset lagt sig.. Ganska läskigt, men skönt också. Haha. Funderar faktiskt på om jag också ska lägga mej. Kanske kan läsa lite, isåfall blir det antingen Blondinbellas bok Egoboost eller en fotobok som jag fick av mamma med massa tips♥ Ska försöka komma ihåg att visa er den imorgon!

 

Jag är så sjukt sugen på att fotografera nu, så vi får hoppas att vädret tillåter mej imorgon, för idag var det ju inte alls roligt. Det snöade och blåste som bara den. Så vi får väl se om jag har några nya bilder imorgon! :D

 

Men godnatt på er!


Bloggen får en helt ny start!

Jag ska köra på en restart här på bloggen! Tänkte börja den första Januari, nytt år och allt. Men då var ju inte designen färdig. Men har ju inte bloggat riktigt sen förra året heller! ;) Så kan köra på nytt nu.
Alla gamla inlägg ligger i en egen kategori nu! "Gamla inlägg". Haha, ganska logiskt.

Men ja, jag tänkte försöka lägga ner lite mer tid på bloggen nu. Alltså med det menar jag lite mer bilder och förhoppningsvis roligare inlägg. Drygade ju bara igenom bloggen förut. Hehe. Så typiskt mej, just därför ska det bli spännande och se hur det här går! Wish me luck så kör vi!!


Äntligen är bloggen färdig!

Hej!

Äntligen säger jag bara. Äntligen!! Nu har jag typ fått till bloggen som jag vill ha den. Givetvis är det väl lite mer jag vill ändra, men det får jag väl ta tag i om jag känner att jag orkar och verkligen vet hur jag vill ha det! ;) Men nu blir det inge mer flera dagar i sträck sittandes med kodmallar och shit. Haha, jaa, det är så mina senaste dagar har sett ut!

Vet dock inte om jag har fått i ordning allt med kategorierna än, men det får jag ta sen allt eftersom jag lägger in inlägg i dom!

Det ska alltså se ut såhär:


 


kult hurru.

alltså jag får nå feeeeeeeeeeeeeeeeel. alltid är de nåt som ska krånga på blogga min -.- kmr nevaaaaaaaaaaah kunna börja blogga. ah. jetekult. mmmm. eller hur. jag dööör va kult. sen tänker inte pappa hjälpa mej förns imorrn. och imorrn kmr de aldrig bli av. kan ju lika gärna ta bort bloggen. </////////3 dö.
ah. har inte fixat kategorierna. men det lär ju inte bli av heller. för kan inte göra det förns jag får till det andra felet. och det kmr aldrig hända. jag bryter ihop snaaaaaaaaaaaart.

Tips kanske?

Ja, det mesta är väl typ klart nu.. Jag måste fixa lite mer i menyn, sen måste jag få alla länkar att fungera och få till en dum header!! Men jag har noll idéer. Åh vad less jag blir!

hihiihiihiiiihjhhihihiihihihi

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!!11!!!11!!11!!

gullfrida blogga jö på min blogg!!!! tokish. aaaaaaaah, kalla mej alla dom smekisarna om ni villråååååå!!!
jag vill få ordning på bloggen typ NUNUNUNU!!!

ah. synd att inte jag kan fridizzzzzzzzzzzhenzzzzzzh lösenrå. kult de hade vart :D :D :D :D

nä. ok. ska sluta dryga. för jag ska umgåsas m t....................isabelle!!!! menaaaaaaaa ja jö. akej. heeeeeejdååååå......!!!!

secret admirer

hej.....................................

nu vet ingen vem som skriver................. men millan får skylla sig själv eftersom hon aldrig byter lösenord. he-he, har ni tänkt vad många smeknamn det finns på emilia? millan, emlan, millanpillan, emlis. okejdå kom inte på så många nu iallafall!!!!!!!!!!!!!1! jag hadfe inge vettigt att skriva på bloggen min, så tyckte millans läsare behövde läsa allt det här intressanta! om emlan tar bort det här kmr jag mosa henne med min rumpa. HO-HO!!!!!!!

pöss


Hoppas det funkar snart då!

Tjohoo!

Det börjar gå framåt med designen! :D ....
..hoppas jag!

Ska fixa lite mer idag, och se om jag hinner fixa en header, för sen ska jag vara med Isabelle!♥
Jag testar att lägga upp en bild nu, så ah..

Väldigt, väldigt dålig bild, men den är tagen med min förra mobilkamera, satte ;)

 

Btw. Det ser sjuuuuuukt konstigt ut i mozilla!


Måste...få........blogga!!

Haha, jag är så otroligt bloggsugen hela tiden! Det kliar i fingrarna. Och det blir ju inte bättre när jag går in på en massa fina fotobloggar heller!
Åh, det känns som att jag aldrig kommer få ordning på bloggen. Men jag ska försöka, så ah :) Jag har fått en tjejs kodmallar och det, och hennes blogg ser typ ut som jag vill ha den, så det blir till att kika på det imorgon eller någon dag! :D Har inte gjort min header heller..! SKÄMS!
Men jag ska.. Men jag vet ju inte hur jag vill att den ska se ut.. Haha. Nu blev det ett litet blogginlägg ändå.
Måste bara få berätta att alla inlägg under där det står "Det finns inga inlägg till denna kategori ännu" eller nåt sånt, det är för att jag ska kunna få ordning på kategorierna. Men dom tar jag tag i efter jag fått ordning på det andra. Så dom funkar inte än!

Annat

Det finns inga inlägg till denna kategorin ännu.

Gör om bloggen.

Okej, jag vet att bloggen ser helt fel ut nu! Men jag håller på att göra om den, så den ska väl snart se bra ut igen hoppas jag. Ska försöka hinna klart ikväll! ;)

Halsduken.

Jag är ju som sagt fortfarande sjuk typ.. Så idag blir det till att fixa med bloggen! Haha. Ska verkligen försöka få till den som jag vill ha den, men vi får väl se hur det går ;)

Känns även som att jag vill ut och fotografera lite, men vi får se om jag tar den en annan dag..

Här är iallafall halsduken som jag fick av Elin, hade lovat att lägga ut en bild på den för flera dagar sen.. Men bättre sent än aldrig! ;)

Inte den bästa bilden, men jag har varit lat och inte orkat tagit nån, så jag tog en från när jag och julia var ute och tog lite bilder på oss, hehe, egogurls! :D

Btw. så ser handen till vänster något mupp ut.. Haha!


Nyårsafton!

Igår var det ju som sagt nyårsafton. Ingela, Hasse, Nora och Alice var här och dom sov även över. Nora och Alice är alltså mina kusiner! Jonas och Elin var också hemma ett tag. Roligt det. Vi åt gomiddag, trerätters och hade tävling. Hahah, du ser Jonas i hockeyhjälmen! ;) Men sen efter ett tag for Jonas och Elin för dom skulle på nån fest. Då gick vi andra ut på promenad, hädde iväg sånadär lyktor och sen kollade vi ju såklart på alla raketer som sköts iväg och skålade! Det var en lyckad kväll förutom att jag var/är typ sjuk. Halsen busar väldigt sen är huvudet inte heller det bästa och näsan då.

 

Jag försöker så gott jag kan med kategorierna, men nånting är emot mej..!

 


hej jag är nog trött hejdå

jag har inte varit på toa på hela året :ooooo
eller ätit mat.
eller sovit.
eller hostat.
eller nyst.
eller...blabla :DDDDDDD
gott nytt år.