No one knows what its like, to feel these feelings. Like i do, and i blame you!

 

Även fast jag har börjat uppdatera lite mer så känner jag att bloggen nästan är tråkigare än vad den var innan.. Och det känns ju inte sådär jätte bra. Vet inte varför det spelar så stor roll egentligen, men jag vill liksom vara nöjd med den..

 

För tillfället har jag ingenting att säga, nu heller. Jag känner väl inte att sommarlovet är så sämst ändå. Jag har nog haft för höga förväntningar och så blev det inte som jag tänkt. Men den duger, den är bra. Så jag ska ta vara på det lilla som är kvar av sommaren nu. Jag ska t.ex. grilla med några vänner ikväll! Ska även sova hos Julia.

 

Eftersom vädret är fint redan nu, och jag är vaken så ska jag nog gå ut och sätta mej. Njuta av att det faktiskt är sommar. Ska även lyssna på Mumford & Sons, dom är så bra!

 

Varför jag är vaken nu? Blev nämligen smsspammad av min käre vän Ted. Det stod "Dags att vakna nu millan !! Payback time !!!!!" på alla sms. Och det var sjukt många vill jag lova. Har redan varit vaken i en timme nu också.. Anledningen att han väckte mej var för att jag hade fixat hans spellista på grooveshark lite grann, hahahaha!


Du frågade och jag svarade det är klart att jag saknar en dag som förut

 

Det har varit en hyffsat varm kväll ikväll, och det gillar vi! Eftersom det var det bestämde jag och Karin oss för att cykla en sväng. Sagt och gjort, vi var först på runsvik ett tag där vi gungade. Sen cyklade vi till rännö, där vi bara satt och pratade typ. Efter ett tag frågade Ted om vi ville vara med honom och tre portugiser (?) som bor hemma hos honom några dagar. Vi sa ja så då kom dom också, men även Isabelle! Efter ett tag cyklade vi till Thule där vi spelade lite fotboll. Haha, det var faktiskt askul, dom var schysst dom! ;) Men eftersom dom inte kan svenska fick vi ju prata engelska med dom. Bra det! Nämen jag är nöjd med den här kvällen jag.


Åh, det är så svårt att höra vad du säger. Vad är det du egentligen vill säga?

 

Idag har jag varit på Birsta City och spenderat lite pengar tillsammans med Isabelle! Det har varit trevlans.

 

Ikväll ska jag kanske sova hos henne. Om det blir så ska vi titta på film hela natten. Ta det lite lugnt alltså, båda var väldigt trött, haha. Och om inte, kan jag försöka att fixa bilder på det jag införskaffat idag.


Men du har redan glömt allt det där, och jag fastnade här

 

Idag är en rätt slapp dag, precis som söndagar brukar vara. Inte för att jag har sån där superkoll på dagarna nu när det är sommarlov..

 

Men idag känner jag mej ganska trött och jag har inte gjort någonting. Jag ska nog lägga mej och läsa nu, det var längesen. Vet egentligen inte varför, eftersom jag gillar att läsa.


It's okay to say you've got a weak spot, you don't always have to be on top

Marina and The Diamonds - I am not a robot


Fan, det värker, det ilar då och då. Det känns ibland som om alla har förstått utom jag. Att världen står och pekar, stackars han som tror att livet är en dröm

Agnes eller Isabelle som har tagit bilden.

 

Jag blev hemma ikväll, och det gör inte så mycket. Jag klagar väl inte i alla fall. Jag känner att jag nog behövde det egentligen. Jag är sjukt trött redan och funderar på om jag ska lägga mej tidigt ikväll. Annars kanske jag läser lite eller så.

Sen imorgon ska jag och Isabelle hitta på någonting istället!


Om det bara fanns nånting att säga

 

Vet inte så mycket, mer än att jag känner mej rätt glad! Förhoppningsvis kommer jag fortsätta att vara det eftersom att jag antagligen ska tillbringa kvällen tillsammans med Agnes och Isabelle. Nåt mer än det finns inte att säga för tillfället..

 


Du är resan som jag velat ska ta fart


Svar:
Ja, om jag bara visste vart man skulle leta efter den.. Men vi får helt enkelt lita på att den kommer snart! Sen får vi hitta på någonting riktigt roligt snart.

If yesterday could only be tomorrow


Hör du ljudet av juli där utanför?


Bild från Ljusdal förra sommaren! Och jag kan ju säga att jag saknar att spela fotboll såhäääär mycket...





Svar: Bättre sent än aldrig, eller hur? Jag hade ingen bild på dej Moa.. Men du finns ju med i klungan på bilden här ovanför! Och ja, du är väldigt fin, men också sjukt kul! Hahaha, det tror jag inte att du har missat. Man har aldrig tråkigt med dej och du är superbra. Vi kanske umgås lite för sällan, eller?

Moas blogg hittar ni hääär.

Var nöjd med livet som vi lever här

 

Idag vaknade jag av att det ösregnade.. Jag blev lite less eftersom att det var omöjligt att somna om, men det var kanske lika bra eftersom att klockan var 12.30!

 

Sedan dess, då jag vaknade alltså har jag inte gjort någonting. Och jag tänkte fortsätta med att inte göra någonting. Jag ska nog starta någon disneyfilm och kolla på det hela dagen som egentligen redan har passerat. Sen får vi se om jag gör något ikväll istället!


Saker förändras när tiden går

 

Jag har fått den gamla kameran på bilden utav mormor och morfar, och jag tycker den är väldigt fin! Jag gillar den faktiskt en hel del och jag har den som en prydnad i mitt lilla rum.

 

Förövrigt så vill jag säga GRATTIS till världens bästa pappa som fyller år idag!♥ (Igår egentligen eftersom klockan är efter tolv)


Det finns inga ord för det, på det här jävla språket

 

Vart den här dagen har tagit vägen har jag väl ingen aning om. Men det gör nog inget.

 

Jag har faktiskt inte tänkt så mycket idag, och det är inte heller något jag klagar på. Det är skönt, när jag låter bli att fundera på allt. Och jag tänkte väl fortsätta ta en paus med allt tänkande, för ikväll ska jag umgås med fina vänner. Och det blir nog bra det!


I vår dröm om att fly till någonting nytt


 

Eftersom att jag har bestämt mej för att börja blogga mer igen så kände jag för att göra en ny header! Den är lite lik den förra, men jag kände för att ha ungefär en likadan eftersom jag trivs med dom. Men vad tycker ni? Hiss eller diss?

 

Syns det inte? Klicka F5!


Länge leve länge sen, som jag minns det var det lätt, även när jag trillade omkull



Veronica Maggio - Sju sorger


Sen en tid tillbaka har jag varit tom, och försökt att hitta spår som leder rätt




Jag vet att jag har varit sjukt frånvarande från bloggen, väldigt länge nu egentligen. Förutom det så vet jag inte så mycket. Och det är väl en av anledningarna till att jag inte har skrivit. För liksom vad ska jag dela med mej av?

Men jag tänkte försöka komma tillbaka till bloggvärlden nu. Så ni kan nog förvänta er lite mer inlägg framöver.


En ganska lång tid har gått av sommarlovet nu, det känns hemskt, och sorgligt. Nu måste jag börja få den riktiga sommarlovskänslan. Jag tänker låta det här lovet avsluta helt awesome! Och det måste bli så.


Jag vet nästan inget om dig, du vet nästan inget om mig

 

Det funkar inte riktigt det här med bloggning för mej nu när solen värmer lilla Sverige om dagarna. Även om vädret inte är på topp nu och det är översämning i Sundsvall för tillfället.

 

Jag har varit med Agnes och Julia två dagar i rad nu. Eller ja, två kvällar menar jag. Det har varit mysigt och trevligt och jag hoppas på att jag ska börja göra lite mer nu innan skolan börjar igen! Usch, ångest!

 

Just nu lyssnar jag på Veronica Maggio och känner att jag bara vill se henne live en gång till! Åh, hon var så bra. Det var så bra när hela publiken kunde alla låtar och sjung med! Men jag får väl helt enkelt nöja mej med att lyssna på hennes skiva Satan i gatan om och om igen och sjunga med, med mina vänner.

Snart kommer mina kusiner hit eftersom att dom ska äta middag här, det ska bli mysigt! För både Sandra, Simon och Elin ska vara med också. Dock inte Jonas eftersom han jobbar, tror det var så i alla fall. Sen var det längesen man träffade dom, mina kusiner alltså.


Gatufesten

 

Sämst bloggning, men jag orkar inte. Jag vill, men orkar inte. Det är mer saker jag vill, men inte orkar..

 

Var i alla fall på gatufesten i onsdags, fredags och lördags! Det har varit rätt bra dagar! Jag har umgåtts med fint folk och sett bra artister o.s.v. Gjort av med massa pengar, men det var väl värt det, hade inte velat missa dessa dagar, så! Jag har bl.a. sett Eric Saade (hahahahah!), Oskar Linnros, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray och Håkan Hellström. Vernonica Maggio var så sjukt bra, hade dock velat stå längre fram..

 

Jag vill typ skriva rätt mycket nu tror jag. Men jag orkar inte, eller jag borde sova. Men ska försöka att blogga imorgon!

 


Hey, what did I do? Can't believe the fit I just threw, Stupid! Wanted the reaction

Robyn - Time Machine


Aj, den sved

Haha, Julia (länk till hennes blogg här) och Melker bråkade igår. Då skriker Melker:

"Hejdå, din SKOGSRUMPA!"


Sen stänger han in sig på sitt rum, så gullig!

Say I am, say I am, say I am wonderful

 

Flera dagar av sommarlovet har gått, flera veckor. Det känns så hemskt på något sett, jag har inte gjort någonting. Men jag får väl se till att ändra på det. Nu är i alla fall gatufestveckan äntligen här! Åker in på gf imorgon med massamassa trevliga vänner, det ska bli awesome! Ska även in på lördag, och då blir det Veronica Maggio och Daniel Adams-Ray! Peppar för fullt.

Ikväll har jag faktiskt varit med finaste Frida! Vi har åkt moppe till massa ställen, haha. Vi gungade lite. Sen köpte vi godis. Vi var även på Runsviks skola ett tag, nostalgi! Men det var en bra kväll :)

Jag lär väl vara uppe ett tag till, fastän jag egentligen är rätt trött, och jag borde sova. Men jag vill vara vaken, jag vill skriva. Kul att jag alltid säger att jag vill skriva när jag bloggar, och ändå skriver jag ingenting. Absolut ingenting fint eller bra i alla fall. Men jag vet inte riktigt vad man ska skriva på en blogg, det är svårt. Så jag skriver på andra ställen och så oftast. Ja, nu vet ni det också.

Fantasilös



Svar:
Ok master. Närå men jag har faktiskt tänkt att blogga, det har jag! Men jag har inga bilder alls, och jag har ingen aning om vad jag kan fotografera heller. Men jag ska försöka.

Given the chance, I'm gonna be somebody

Jag har verkligen inga bilder för tillfället!


Det har varit varmt i några dagar nu och det har varit underbart! Dock så verkar vädret ha bestämt sig för att gå från bäst till sämst! Under de varma dagarna har jag varit med kompisar, solat, badat, cyklat o.s.v. Och det lär väl fortsätta så även fast vädret suger, minus sola och bada då..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, och jag känner att det är väldigt ovanligt. Men inatt sov jag iallafall hos Frida och även fast vi inte gjorde så värst mycket så var det roligt! Jag tycker vi umgås alldeles för sällan. Och kvällen ska iallafall tillbringas hemma hos Jenny. Vad vi ska hitta på återstår att se. Men eftersom att vädret är sääääämst vilket jag har nämnt en miljard gånger bara i detta inlägg lär vi ju stanna inne och kolla på film eller något åt det hållet. Men det blir nog bra det å!

Ifall ni undrar så ska jag försöka fotografera lite någon dag. Tips på vad som kan tänkas vara snyggt på bild? Är nämligen väldigt fantasilös för tillfället, vilket det känns som om jag har varit hela livet. Tråkigt? Ganska.

Men grattis världens bästa Karin! Idag blir du hela 15 år♥♥♥♥♥

Sen har jag för mej att jag lovade Linnea en länkning. Så här hittar ni hennes blogg.