Kycklingstuds!

Hehe, medan ni väntar på überroliga inlägg från mej kan jag länka till världens roligaste spel! Men först, ni får inte lyssna på musik och ni måste ha ljudet på! :D
Ni hittar spelet HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Christina sjunger igen.

Lägger typ bara upp Grey's Anatomy klipp på sistonde, men lixom, hur kul är det inte när Christina börjar sjunga!?!?


I can't fake, we're on top

The Killers - On Top

 

Var på birsta med mamma och Isabelle förut. Riktigt trevligt! :) Vi fikade på Waynes och sen så fick jag med mej en läppglans, ett par byxor och ett linne hem. Nöjd! Snart kommer Isabelle hit :)


Matteprov

På matteprovet i torsdags!

Angelica börjar hosta.
Alina: *Host* offer *host*

Hahaha, det var kul, hela klassen satt och skrattade..



Karin: Ulf, kan inte du rätta proven så man får se dom idag?
Sarah: Neeeejdu Karin!!
Karin: Varför?
Sarah: Jag vill åtminstonde kunna le på praoen!

There's a possibility

Orkar inte blogga. Finns ingenting att säga. Är snart tillbaka.


Nu: Greys Anatomy

 

Har haft friluftsdag idag, satt bara i värmestugan och i typ nåt fik där. Haha. Roligt ;) Närå, men det var helt okej, man fick sig några skratt.

 

Nu ska jag bara se på grey's tills jag har innebandy träning, och efter träningen ska jag sova hos Issa. Får se om det bara blir vi eller någon fler, men jag tror det bara blir vi :)


Who's santa?



Orkar inte blogga idag.. så istället lägger jag upp dom här videosarna. Haha, asroliga! Från Grey's Anatomy.

Svajta späjjen


Vet att jag har lagt upp den tidigare, men den är så sjukt kul! Haha, från solsidan!

Man får alltid napp iallafall, lakritsfiskar?

Haha, idag på HK:n. Karin är alltså våran lärare.

Ted: Det här var det äckligaste jag någonsin ätit!
Karin: Sånt säger vi inte här.
Ted: Men det var äckligt!
Karin: Men äter du fisk annars?
Ted: Njaa...Mm...
Karin: Lax?
Ted: Hm..MÖRT tycker jag om!
Karin:..
Ted: Ja, mört är gott det!
Karin: Mer då?
Ted: Gädda! Jag tycker om fisk man måste rensa.
Karin: Gäddor har ju ganska stora ben..
Ted: Dom är lätta att ta bort.
Karin: Tycker du om att fiska?
Ted: Ja. Sen tycker jag om fiskedamm också!!

Den Tjugotredje Mars

Skjorta H&M | Skärp Gina Tricot | Jeans Cubus | Ring Lindex

Hann inte fixa nån bättre bild för nu måste jag plugga ;) Skippade konfirmationen p.g.a av alla läxor, ja, det är rätt många!

Oh no I've said too much, I haven't said enough

R.E.M - Losing my religion


Ledig idag

Sandra på bilden.♥ Grattis igen i efterskott!

Är hemma från skolan idag eftersom jag tog ledigt både fredag och måndag ifall vi skulle komma hem sent igår. Men nu blev det ju inte så sent, men har man tagit ledigt så har man ;) Men det var skönt att sova, fast jag trodde att jag skulle sova länge idag, men nu hinner man ju mer istället! :) För jag har en massa saker jag ska göra idag, bl.a plugga matte, inte sådär överdrivet kult, men jag måste så.

Damp Bageri



Haha, okej, dom där bilderna var sjukt.. obra. Men tog dom samtidigt som jag gick. (Måste ha något att skylla på..)

Men det var lite roligt för det fanns ett bageri där som hette Rosenborgs Damp Bageri. Haha!

Men nu är jag bra trött vill jag lova, så ska fixa lite sen ska jag nog krypa ner i bädden min och sova. Hehe, rim man fick till där hurru.

Hemma igen

Trondheim 2011.

Är äntligen hemma nu! Skönt, fast det har ändå varit roligt i Trondheim. Nåt som är mindre roligt är att åka från bar mark hem till en meter snö. Gick på gräs och torra vägar idag i Trondheim (hade precis snöat på bilden men det smälte bort snabbt). Sen här hemma är det ju isigt och jättemycket snö, gud så koselig! Eller inte..

Promenerat hela dagen

Alla bilder är kvar på kameran..

Idag har vi då varit ute och kollat på en massa saker. Eller massa och massa, men vi har gått asmycket! Så är skittrött nu.. Vi kollade på någon fästning, fast man fick inte gå in i den, men det var rätt fin utsikt :) Sen kollade vi på några gamla trähus som var jättegulliga! Men även en kyrka och efter det gick vi en stund på stan. Blev några bilder tagna men dom visar jag sen någon gång, för nu är jag i lägenheten och har inte med kameran. Lär nog inte orka ikväll men imorgon kanske? :)

Btw. Så lämnade jag kameran på hotellet och det är ju supermåne ikväll, så typiskt mej!

På hotellet

Tog bilden i bilen på väg hit.

Nu är vi tillbaka på hotellet efter att ha varit i lägenheten. Jag spelade buzz med pappa och Sandra, satt vid datorn och sen åt vi ju middag, fast alla var inte hemma :p Men ja, det har varit roligt.

Förhoppningsvis har jag lite bilder att visa imorgon, för idag blev det inga tagna förutom nån enstaka i bilen som den ovan.

Men ska borsta och tänderna och så nu jag, sen blir det väl sova!

Framme

Har typ inga bilder på datorn..

Är framme i Norge nu, sitter i lägenheten deras och har myst ner mej i soffan med datoren! Har ingen aning om vad vi ska hitta på ikväll, men mamma ska fixa mat så ska vi äta här. Sen går vi väl tillbaka till hotellet ikväll. Imorgon ska vi gå runt och titta på lite grejer här omkring, bl.a nån kyrka tror jag det var. Kameran följer såklart med! :)

Fick en liten försenad födelesedagspresent av Sandra jag, men den visar jag er när jag kommer hem till Sverige igen!

Jag bloggar nog mer ikväll när jag kommer tillbaka till hotellrummet :)

Vi tar oss en liten tur till Norge va?

One step at a time

Imorgon ska jag utomlands! Till Norge, haha. Jag, mamma och pappa ska hälsa på Sandra och dom övriga som bor där. Dom är ju typ 6 stycken? Men Sandra fyller år på söndag så ska väl gratta henne och sådär sen ska vi väl bara mysa på ;) Vi åker hem på söndag men kanske kommer hem sent så är ledig på måndag också, rikigt skönt det. Men det var tydligen gratis internet på hotellet så datorn följer med! Kommer alltså att blogga ;)

Men nu får jag se om jag ska se några avsnitt av Grey's Anatomy eller om jag ska lägga mej tidigt?
..Inte för att jag har packat klart på långa vägar men :)

Hahaha!

På kemin pratade vi lite om att det var sjukt störigt att alla kastar snöbollar inne på skolan..

Läraren: Ja, jag minns ju själv när jag gick i skolan hur roligt det var.. NOT!

Ensam på skolan.

Memories are precious


Idag hade niorna och sjuorna friluftsdag, så då var det bara vi - åttorna på skolan! Haha. Sen var ju typ alla lärare där, så vi hade vikarie på alla lektioner förutom matten, skönt det! Alla åttor slutade två förutom vi.. Så i en och en halv timme var det bara min klass på skolan! :D Haha.


Nya Converse


Blev ett par converse igår också. Men är inte helt hundra på om jag ska behålla dom än, för tycker det ser ut som att jag har jätte stora fötter i dom ;) Men jag visar er dom då jag har bestämt mej för att behålla dom, för jag ska ha dom!!

Dagens outfit

Skor Converse | Kofta H&M | Rött linne H&M | Svarta jeans Cubus


Här ser ni även mitt nya linne från H&M lite tydligare :) Och jag ska försöka lägga upp outfit bilder oftare!

 


Nya linnen!

Blev två linnen igår! Ett svart baslinne och ett rött lite kortare linne med en ficka. Kommer upp en tydligare bild på det röda linnet senare i dagens outfit! :)

 

Båda är från H&M!

 

Köpte också ett par skor, en jacka och skydd till mobilen. Bild på skorna och jackan kommer att komma upp!


Vart tog björken vägen?

Linnea: Har ni sett att dom har tagit bort den stora björken!?!?
Jag: Va? Harom? VARFÖR DÅÅ? *Tänker att det är ju där man ser alla gröna blad på våren då man får jätte mycket vårkänsla när man har fysik. HEHE*
Linnea: Aa, jag hoppade nästan från en bro när jag såg det!

Verkar vara många som inte fattar det roliga.. haha, tråk! Men ja, den stora björken på skolgården är nu borta!

Nu tänker jag faktiskt lägga mej och försöka sova, somnade inte förns 1.45 igår, eller ja, inatt. Var massa fnittrig idag på skolan då istället, fast det är ju kult det å.

Ska fixa en kategori som heter "konversationer" så småningom.

Vi hörs imorgon, och då ska jag försöka hinna att visa det jag köpte idag! :)

Krånglig so läxa

So läxan.. Hm? Nej, det går inte framåt. Jag har inte ens läst igenom allt text som vi har! Och jag tänker inte göra det heller. Som ni ser på bilden är det om sågverk, askult - verkligen! Så nu lägger vi ner med pluggandet som jag aldrig ens påbörjade och så ska jag hitta på någonting roligt istället, som att läsa bloggar ;) Haha.


Jana Kramer - I won't give up

Hittade den här låten igår och fastnade för den direkt! Jag tycker faktiskt den är jätte bra, haha. Och den släpptes nu bara i februari, så ny är den också! ;)

 

Mysig va?

 


Solglasögonen kan börja användas till lite nytta

Inte den bästa bilden..

 

Men visst är det väl härligt att solen har börjat lysa över oss på dagarna? Jag älskar det! Det är ljust på morgonen när man vaknar och det håller i sig rätt långt in på kvällen, till skillnad från förut. Man är bra mycket piggare just nu! Sen är det också riktigt skönt att snön har börjat smälta bort så man får trampa på lite asfalt i sina converse. Nog för att det är bra mycket snö kvar här i Sundsvall och att jag har gått med tygskor hela vintern, men ändå, det känns anorlunda på våren :D

Jag har varit i birsta och shoppat lite idag, därav uppdateringen! ;) Jag visar er det jag köpte imorgon, för nu måste jag göra so.. Det visade ju sig att vi tydligen hade en asjobbig so läxa tills imorgon.

Btw. Jätte roligt att läsarantalet har ökat! :)

Frida Björklund

Haha, förlåt för att jag lovade er bilder, det blev tyvärr inga bilder tagna hos Frida.. Det vart typ sådana som bilden ovan, inte så seriösa alltså. Vad Frida har för mascara? Hon har ingen på bilden!!

 

Nu: Franskaplugg! (Och facebook..)


Hos Frida

Hejsan!

Sitter hos Frida nuja, hon är nere och lagar mat, duktig! Jag har med mej kameran hit så förhoppningsvis har jag någon bild att bjuda på ikväll ;) Får väl se vad vi hade tänkt hitta på, men någonting lär det ju bli.

Isabelle ska inte sova hos mej ikväll som det var tänkt.. boring! Men då får jag istället tid till att plugga franska, vilket är bra, för jag lär ju måsta göra provet imorgon..

Men hörs sen! :)

Lite ändringar


Jag fixade designen lite, jag tycker själv att den blev bättre nu, nirå? Haha.

 

Klicka F5 om det inte syns! :)

Jag vet vem jag är när jag är hos dej

 

Haha, jag har suttit vid datorn hela kvällen/natten! Vet inte vad jag har gjort egentligen. Tanken var att plugga franska, men det har tyvärr inte blivit så mycket gjort av det.. Så har väl bara försökt undvika att göra det, läst alla bloggar tusen gånger, kollat alla nyheter på facebook o.s.v. Ni vet! ;) Men jag tror faktiskt att även jag ska göra natt nu, få min härliga skönhetssömn. Får se om jag läser igenom franskan en gång eller två innan jag låter John Blund ta över, för han har inte varit här än.

 

Imorgon blir det först sova uuut! Sen ska jag vara med Frida, det var rätt längesen♥ Och på kvällen tror jag Isabelle tänkte komma hit, så sover hon här. Blir kalas det, men ska försöka uppdatera litegrann ändå!

 

Btw. Fan å, det snöar och har gjort det ett bra tag ser det ut som!


Femtonåringen!♥


GRATTIS JULIA!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Hoppas du har haft en toppen dag idag nurå då du blir FEMTON!!!!

 

Love u bestis festis.♥


Jag och Julia!



 

De ä' int' lätt å fota mej eller Julia inte!

 

Vi är så oseriösa på alla kort jämt.. Men här är några "seriösa". Ni ser även en i headern :) Bilden på Julia är lite suddig för det var inte meningen att jag skulle ta kort då, eller jo, men alltså Julia var inte med på det ;) Hon "poserade" inte vetni!


Så det kan gå när Julia och Emilia ska fota..

 


"Ska jag slänga mej i snön då!?" Sa Julia när bilden togs..

 

..Vet inte riktigt vart jag ska placera detta inlägget, men det blir i Behind the Scenes. Sikken tur att det är min blogg så jag får bestämma!


En vårigare design..

Har fixat med designen och försökt få till en header. Tillslut blev jag klar, är inte säker på om jag gillar den..

 

 

Hiss eller Diss? :)


Letade fram lite sällskap

Sometimes you just want to stop everything..

 

Har varit ute och fotat en stund med Julia idag, bilder kommer senare någon annan dag :) Nu ska jag packa lite sen traskar jag över till Jenny och sover där. Det var ett tag sen nu, så det blir nice!♥


I may need help over the fence


Har umgåsas med Hanne.


Snöade igårkväll..! Men som tur är smälte det idag iallafall, droppar från taken.

For till Hanne förut, vi båda var jätte sugna på att fota. Men ja.. Blev inte så mycket av det kanske, blev typ såna bilder som bilden ovan, inte så snygga alltså ;) Haha.
Sen ville vi baka också, det gick inte heller så bra, vi gjorde chokladpudding och marsansås. Tur man inte är lat.
Men det har vart nice:igt. Hanne är bra cool hon!

Jag ska fixa en ny header snarast möjligt. Hoppas det finns ett "uttryck" som heter så, annars finns det nu. Måste även fixa lite annat, för informationen till höger stämmer inte heller längre.

Stalker-Emilia

Jag fortsätter ligga i toppen på alla stalker listor! Känns bra. Jag är inte en lika stor nolifer som facebook får mej att verka..

 

Ni ser dom fyra som har taggat ett foto av mej, det är ett sånt där stalker foto. FYRA STYCKEN på typ FYRA MINUTER!!!

 

Hur mycket damp har facebook egentligen..? För jag stalkar inte alla mina vänner.. Sen var inte ens dom som tagga mej på fotot inloggad när det hände! ÅH. Blir så irriterad.


Tränar'N


Jag ska försöka ta mej i kragen och bli bättre på det där som kallas blogga!

Vill ni höra något otroligt? Ifall svaret var nej berättar jag det ändå. Jag var ute och sprang igår! På eget initiativ. Amaziiing. Men det var riktigt skönt faktiskt, även om jag inte sprang långt, men när snön försvinner - för det får vi hoppas att den gör - då ska jag springa längre. Ska försöka träna lite oftare, för det är ju härligt egentligen. När jag kom in från springningen igår så gick jag ut i träningsrummet och fortsatte där, bara ett litet tag, men det är alltid någonting.

Sen tog jag mej en tur imorse också. Får hoppas att detta träningssug håller i sig hurrni!

Idag ska jag fara till Hanne och umgåsas lite med henne, jag tror vi ska ut och fotografera lite, för solen skiner ju och det är rätt härligt väder ute.

Konfirmationslägret

Ska skriva lite om konf. lägret nu :) Jag orkar inte redigera bilderna så dom är som dom är, och dom är tagna med mobilkameror, Isabelle har tagit några.

Jag och Isabelle roade oss med att ta lite mysiga egopics på bussen.

Man fick tolka om man ville..

Jag åkte slädegrej! (Snebild, men det är väl tjusigt?)

Nöjd kille..

Slalom i Åre.

Jag och Jenny nere i hörnet i sittlift, haha!

Ännu en sne bild. Promenix med vännerna.

Pingisgame även där, det var roligt. För jag skrev på sånhär whiteboard med en penna så det inte gick att sudda. I pingisrummet alltså. Men cool som man är så löste man det (H)

När vi skulle se film satt jag, Ted och Karin i en soffa (Karins ben till vänster, bli inte orolig). Så hämtade Ted stolar åt oss som fotpall, och när han ska ge mej min säger han "Oj, juste, den här måste man ju ställa såhär" så drar han fram den som ni ser på bilden. TACK!

 

Jamen det var helt okej på lägret! :) På lördagkväll var jag sådär lagomt trött, skrattade åt samma skämt i över en timme.. "Jag hittar henne inte!"

 

Sen hade Linus ont i magen stackarn, så då frågade jag hur de var med honom, då sa han att han fortfarande hade ont i magen, och då säger Ted såhär "Vill du ha lite av mitt godis då Linus? :)" *Räcker fram godispåsen*. HAHA. Det var askult sådär elva på kvällen.

 

Och på söndagen sjung alla "Hej jag heter Bengt och jag jobbar på en knappfabrik" låten. Och jag och Isabelle var skittrött så vi skrattade jätte mycket, stackars Sanna och Johanna. HE.

 


Nyss sett tha sunside

Hemma nu iallfall!

myser

Är i bussen på väg till konf. lägret nu, fick nyss reda på att jag ska dela rum m issa :D blir brare här!

Snart läger

[Foto Isabelle]


Men ååååh!! Ingenting vill gå bra för mej. Inte meningen jag ska åka på dumlägret, men okej, jag gör det. Ska bli spännande att se vad som händer, kanske kommer hem med något brutet ben eller så, men sure!

 

Åker iallafall om cirka en timme på konfirmationsläger!

 

Kommer endast kunna mobilblogga, så det kommer inte komma några bilder, men ja, ska nog kunna uppdatera lite grann iallafall.


Negativ

Fy vad jag är less. Har nog sömnbrist kan jag tänka mej. Jag behöver sova ut rejält, fastän det känns som att det är det jag har gjort hela veckan verkar det inte vara nog. Jag vill bara skrika!! Gud kan inte ha varit med mej idag vill jag lova. Usch. Har lust att skriva. Skriva massa, massa saker! Men känner att det är ingenting jag borde göra på internet, speciellt inte på en öppen blogg. Fast sen så spelar det ingen roll, eftersom jag inte har någonting att skriva. Jag har ingenting att dela med mej av. Känner mej bara väldigt frustrerad. Och någonting som gör humöret ännu mer på topp är att jag ska på konfirmationsläger imorgon..! Förut längtade jag. Men nu vill jag inte. Jag vill inte! Kunde det inte ha varit på lördag istället? Så jag kunde få vara ledig EN dag till. Dagarna går för fort. Jag vill bara sitta uppe hela natten och lyssna på musik och redigera en massa bilder! Men så ska jag på skolan imorgon. Längtar. Fast ne. OCH jag måste duscha imorgonbitti, kommer aldrig komma upp, jag vill ligga kvar i sängen. Hela dagen, och fortsätta lyssna på musiken och redigera lite mer bilder, och ha en stor godispåse bredvid mej. JA, det vill jag.


The Ark - Breaking up with God

[Foto: Isabelle Nilsson]


Hello, I'm a stalker.

Var med på en till stalker lista på facebook :) Fast nu var jag trea. Känns skönt.

-

Jag hatar Itunes.

MEN AAAA VAR ROLIGT DÅÅÅ SKRATTARÅ

Sånhär grej på facebook där man kan kolla vilka som är ens stalkers. MHMMMMMM. Så fake. Har varit i toppen, alltså den alla första på tre stycken. Ah, på mindre än ett dygn. Det är ju kult -.-

Jag är ganska snäll jag

Jag stötte på Jonas där på hallen ja, eftersom han har träning efter oss. Då hoppade jag omkring på Olivias kryckor..

Jonas: Vad har du gjort?
Jag: Hehe, nä. Inte jag! La du inte ut nyckeln eller!?
Jonas: Du tog ju nyckel..?
Jag: AMEN PAPPARÅ!?!?!?

Hahaha. Det var roligt. Ah, förutom att jag har gått och tänkt på alla som var där nu tror att Jonas har världens bitch till lillasyster. Men det kan ju ni intyga att det inte stämmer, eller hur? :) :) :) :) :)

Jag kan köpa en vagn till dej Olivia

Jag kikade på innebandyträningen idag ja, kunde ju inte träna eftersom jag är sjuk.. Hehe. Men Olivia den klanten har ju stukat fota sin, så hon var ju inte heller med. Vi hade lite småbusigt tillsammans.. Vi gömde oss, mest för Sarah, för hon var inte så bra på att hitta :) Olivia ville göra en koja för hon skulle berätta hemlisar, men ok. Sen klädde hon typ ut sig, skulle skrämma Jenny, gick brare. Vi tog oss även några promenader där omkring i hallen, Olivia hoppade fram hon, snabbt gick det vill jag lova. Jag hade hennes kryckor :) Men ja, haha, det var jeeeeeete kult iallafall.

Amen på tal om fötter, jag och några vänner i sexan, vilka är mina skor? (P.s dom snyggaste D.s)


18/8-09


Åh vår, du är mer än välkommen!

What a day! Riktigt härligt väder ute nu vill jag lova, flera plusgrader, solen skiner, fåglarna kvittrar och det droppar från taken. Vet att jag har nämnt det, men det är fasen värt att nämnas igen, igen och igen!! Tror verkligen våren börjar komma på riktigt nu.

 

Jag var ute och tog några bilder förut, jag kan inte riktigt bestämma mej för om jag gillar dom eller inte.. Haha!

 

Får se vad jag ska ta och hitta på nu, kanske ska ta och göra lite nytta - svenska! Fast är lite tveksam till om det kommer bli av, men vi får höras senare! :)


HHAHA. Bästa ever.


SÅ KULT!!!!!

Illa

Känner mej sjukt trött. Och sugen på chips. Och mat. Fast har ingen matlust. Bara chipslust. Mm. Gott. Med. Chips. Amen precis. Ibland är livet bra jobbigt hurru. Hårt.

Cupcake





Har gjort cupcakes idag. Fina va? ;) Haha. Min kamera verkar inte vilja samarbeta längre, den ställer aldrig in skärpan innan den knäpper -.- Drygt. Vet inte vad jag har gjort, men ah..

Vet inte om dom är goda än för har inte smakat, hehe.

Vad heter jag nu igen?

hej ja heter emilia

hewj <33 jah hewter emiwliah <3<3<3

Hej! Jag heter Emilia.

Hej, jag heter Emilia :)

hej jag hetter emilia xD <3 :P ._.

H33333J!! Jag heter Emilia 8DD