Accept me for who I am

 

Imorse när man vaknade såg man att all snö hade smält bort.. typiskt! Lite snö kan det väl få vara så att man får lite julfeelings och så att det blir ljusare ute, inte lika grått och tråkigt. Blir mindre snöbollskrig i alla fall! Fast några lyckades skrapa ihop lite slask så när man väl fick en snöboll på sig var man blöt resten av dagen... okej överdrift men du fattar.

 

Sista timmen är det elevens val och då tvingade jag med Linus på luciaträninggrejs typ för alla mina vänner ska vara med där................ men det sög! Så nej, jag ska inte vara med på nå lucia :'')

 

Idag ska jag typ städa rummet. (och så har hela dagen gått ;pPPPpPppp) Jag vet inte hur jag lyckas, men det ser redan ut som ett bombnedslag. Sen får vi se om jag orkar kolla på lite Grey's Anatomy också!


Och om jag behöver förklara

 

Svar: Nej, det gör jag inte :p


 

Svar: Jaså? Ja jag vet inte hur jag ska ha bloggen, alltså hur jag ska skriva inläggen eller ha designen typ. Därför jag aldrig gör om den. Jag ska nog börja om på nytt igen, snart. Men okej kan börja göra roliga inlägg OM du videobloggar.

 

Nej är jag inte? -.- Även om jag kanske var lite smålik en panda idag men


I guess you really did it this time



Dagen idag har varit både rolig och typ jobbig, haha. Dagens bästa var nog "men kan du hålla KÄFTEEEN!" kul med internskämt? Ja, faktiskt. Sen var det en massa snöbollskrig också, både inom- och utomhus. Kände mig som värsta offret typ. Kom snöbollar från alla håll. Själv suger man på kastarå...... så var inte så bra på ge igen kanske. Och Fredrik typ mulade sönder mig, tackar man för! Fick ligga i nån jävla taggbuske också. Gick omkring med snöklumpar i håret och smink utkletat i hela ansiktet, hahaha orkante. Sen fick jag en snöboll på ögat också, skönt skulle man kunna säga... om man ville ljuga. Sen var det nån som förstörde mitt skåp också -.- Kul att jag ska ha det i ett halvår till, kommer få damp varje gång jag ska öppna det. Sen kastade nån in en snöboll där.......

Idag har jag faktiskt inga läxor eller prov jag måste plugga till! (Okej tekniken men den gör vi senare i livet) Så jag ska nog spendera kvällen framför Grey's Anatomy nörd som man är.

What am I gonna say, when you make me feel this way

 

Hade utvecklingssamtal idag och jag måste säga att jag har varit riktigt skolless hela nian och det har ju märkts i alla ämnen. Alla säger att man ska hålla i nu i det sista, men hur gör man det då? När man inte orkar, alls. Det ska bli riktigt skönt med jullov i alla fall, tror jag..

 

Träningen var rolig, även om det gick.. dåligt för mig. Haha, orkar inte mig själv ibland alltså. Sprang i alla fall omkring utan byxor, ungefär.

Nu blir det lite biologiplugg, för man ska ju ligga i! Sen får vi väl hoppas att jag får lägga mig någon gång också. Säger godnatt nu i alla fall, så.. godnatt!

Staden låg vaken i natten, i ljuset och glittret. Sorlet och skratten

 

 

Jag, Agnes och Karin bestämde oss för att gå ut och gå igårkväll. Sagt och gjort. Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord, ungefär. Och ganska precis på tolvslaget ser vi hur små snöflingor faller ner. Som sagta men säkert både blir större och fler. Det kändes ganska speciellt ändå, liksom bra. Att årets första snö kom precis på första advent. Vi gick där tätt intill varandra och sjung jullåtar. Då mådde jag rätt bra, och även om jag är sjukt mörkrädd så kändes ingenting speciellt läskigt den där natten.

 

Jag var rädd att jag inte skulle få den där riktiga julkänslan i år. För den brukar komma redan i september, men i år kände jag... ingenting? Och man har ju hört att det känns lite mindre ju äldre man blir. Men det vill jag inte tro på. För jag älskar den där känslan man har dagarna alldeles innan julafton och på kvällen då man lägger sig den 23 december. Och liksom pirret i magen som man har då man vaknar upp dagen efter, på julafton! Men inatt så kom den, den där efterlängtade känslan.


Det mesta är sig likt här runt omkring

 

Nu äntligen är det förhoppningsvis slut på hösten, även om den kan vara sjukt fin den också. Men inatt kom även den första snön till sundsvall.

 

Jag har tänkt uppdaterat men har inte riktigt orkat. Bra ursäkt o.s.v. I fredags råkade i alla fall jag förstöra Sarahs grej på träslöjden............. ops. Ulf skrattade och Sarah grät. Inte riktigt så, men ungefär. Sen spenderade jag min natt hos Frida. Vi gjorde inte så mycket men det var roligt ändå. Vi umgås lite för sällan, tror jag.

 

Inatt sov både jag och Karin hos Agnes och det var roligt det också. Och denna eftermiddag ska tillbringas ute i birsta med mamma. Tanken är att vi ska köpa lite gardiner och så till mitt nya rum!


Samma snack varje dag om att göra sig fri


 

Jag sitter här och dricker kaffe i ett försök till att bli lite pigg. Jag måste nämligen plugga so eftersom vi har ett rätt stort prov imorgon och jag kan inte direkt någonting.. Kan hända att det blir mer kaffedrickande ikväll ifall jag känner att jag måste sitta uppe lite längre och plugga. Dåligt och inte så smart.

 

Om ett tag blir det innebandy träning! Får hoppas att jag fått in lite so tills dess i alla fall.

 

Är förövrigt extremt less på headern och ja designen överhuvudtaget. Men som sagt så är min fantasi inte direkt på topp. Jag börjar undra om jag ens har någon alls. Vi får se när det blir en förändring, för snart borde det bli någon..


Jag skrattade som fan i våras när jag fick se deras gigantiska idrottshall

Rektorn på åkersvik: Jag vet inte om några av er var här i våras :) .....i våras? Vad säger jag? Imorse menar jag!

Tydligen bara jag och Jennifer som tyckte det var kul, men VEM FAN säger "i våras" när man egentligen menar "imorse"?



*Vi kommer in i åkersviks gympasal*

Angelica: Hahahah runsvik!! (Hon menade att den var lika liten som Runsviks "idrottshall" vilket den inte riktigt var, men nästan......)
Läraren: Ja, som ni ser så har vi ju en stor idrottshall :)

......bara jag som skrattade.

It's okay, life is a tough crowd

 

Dagen idag var ungefär helt kaotisk. Det började med att jag och fem vänner stod och väntade på en buss i 50 minuter som aldrig kom. Kallt som satan var det och mina stackars fötter dog. Skulle kolla på gymnasium idag och vi kom ungefär 30 minuter försent sen började vi kolla på bygg på västermalm. HAHA don't ask why. Kände mig i alla fall enormt hemma där o.s.v. Sen skulle vi på åkersvik och då kom vi ungefär 10 minuter försent. Sen satt jag ute och väntade på en buss hem i 30 minuter, mina fötter dog ännu en gång. Plus lite mer strul med busskort och annat, haha. Varken åkersvik eller västermalm tilltalade mig i alla fall. Lutar väl mest åt skvadern nu. Men nackdelen med det är väl backen....... det går ju visserligen bussar ibland. Men tänk o pallra sig upp för den i

-20°. Inte så överdrivet lockande, men det kanske är värt det?


Kanske världens bästa


It's a beautiful day, don't let it get away



Två bilder sen i Januari.. nu känner jag verkligen att snön kan få komma! Har inte riktigt velat ha hit den men nu när jag har suttit och tittat på gamla vinterbilder så ser jag ju att den är bra fin ändå, vintern.

På söndag är det redan första advent! Otroligt vad tiden går fort. Men den gör ju det när man har roligt sägs det. Och jag har faktiskt rätt kul på dagarna nu. Som dagen idag var riktigt bra! Skrattade mest hela tiden och var allmänt dryg. Var nog inte så seriös på lektionerna heller.. spenderade ungefär 30 minuter av 45 i korridoren på egenstudietid o.s.v. Men just nu känner jag inte att jag bryr mig direkt, för jag hade som sagt väldigt roligt.

För tillfället sitter jag och lyssnar på julmusik, äter lussebullar och pepparkakor sen ett glas milk på det! Underbart. Börjar längta lite smått efter julen nu, den är så fin.

Eftersom att dagen har varit så bra sitter jag här och ler, men är rädd för att det humöret kommer försvinna eftersom att jag nu måste börja plugga till mitt soprov.. Fan.

Eller saknar du nån du en gång trodde du kände

 

Det har varit rätt dåligt väder både idag och igår. Vilket har resulterat i att man har blivit tröttare än vad man borde vara. Men det gör ändå inte så mycket, för då har man kunnat varit inne utan att få dåligt samvete, som igår då jag var inne hela dagen. Jag flyttade nämligen in i Jonas gamla rum eftersom det är större än mitt. Måste bara köpa lite grejer så ska det nog bli bra sen!

 

Haha idrotten idag var så sjukt kul! I princip hela klassen sjung "Hej vi går alla i Runsviks skola" ni vet den låten? Kanske inte men ändå, hahah så jävla fula. Plus nån snygg dans på det. Vi fick även våra klasströjor idag, som jag ska visa så fort jag orkar ta kort på den, hehe.

 

Jag ska dra mig ut och fota någon dag eftersom att jag har bildbrist - igen! Men just nu blir det sova eftersom jag är så sjukt trött! Sen blir det träning.


Och gör att allting ordnar sig

 

Har varit en rolig dag idag, faktiskt! Har skrattat för det mesta och det kändes bra liksom. Har bara fyra lektioner på fredagar också, så dagen brukar oftast gå otroligt snabbt. Ska förövrigt börja säga "dampmaskin". Hahahah Rasmus..............

 

Ikväll ska jag kanske vara med Isabelle, och får se ifall vi är med någon mer i så fall och vad vi hittar på. Eller så stannar jag hemma och typ kollar på Grey's Anatomy. Åh blir helt lyrisk, det är så bra!

 

Bloggen är väldigt tråkig för tillfället och den står rätt tom. Men den blir ju oftast som jag känner mig, och där har ni det.


Lost your mind tryin' to get it back

 


PluggarN svarar




 

Svar: Tack det värmer (hjälper) o.s.v! Rätt nöjd själv faktiskt. Tänkte bah säga att ni är bäst♥ Förövrigt så är jag tha mastah och ingen annan?


köngen själv

HAHA vill ni veta något kul? Något som kommer få er att känna er världsbäst. Och typ inse att jag är sämst inom alla kategorier som heter PLUGGA. Ok.

1. Ska ha läst ut en bok på svenskan tills på torsdag. Är på kapitel 13 av typ 23!
2. Ska göra 30 meningar på franskan tills på torsdag, har gjort 0!
3. Har fysikprov imorgon. Kan ungefär......ingenting xD (har mvg i fysik vilket är ett stor missförstånd egentligen, är typ värd ig vilket kommer visa sig imorgon)
4. Ska ha gjort ett teknikarbete tills imorgon. Hur mycket har jag gjort? Nada. Agnes påminde mig strax efter 23.00 idag. Men jag hade lagt mig för att sova (sket i att läsa o allt vad jag skrev i det tidigare inlägget) men jag gick upp och 23.30 startade jag datapatan. Har nu suttit här i 40 minuter och inte skrivit ett skit!! HAHAHA. Mamma tror jag är jätteduktig och jobbar på för fullt med mitt teknikarbete. Och så sitter jag vid facebook ;pPPpPPppPpP

Har ingen röst heller. Kung dag imorgon i alla fall.

Jo juste. Ska på braking dawn eller vad fan den heter, twilight så kommer inte kunna börja plugga förrän typ 22.00 imorgon. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAh jag borde egentligen gråta men det är så jävla dåligt så jag kan ingenting annat än skratta. Hejdå för andra gången.

P.s. kommer inte fortsätta med dessa inlägg. Ville bara att ni ska veta vem den verkliga Emilia är xD D.s

Jag önskar att det vore nån annan

 

Fett ful bild. Men jag är på fett fult humör så pallabryyy? :))) Svaret är nej så ni vet.

 

Idag var vi i alla fall på gymnasiebesök. Jag var på skvadern vilket kändes som en väldigt bra skola! Linnea och Johanna, båda matforskidz guidade mig och cirka 15 andra. Vilka också bara var från matfors. Rätt fult. Och jag hade/har ingen röst alls = blev hånad av alla <33

 

Imorgon har jag fysikprov, vilket känns som ett enda stort SKÄÄÄÄÄÄMT! Ett väldigt dåligt skämt, alltså. Men lyckades väsa fram lite frågor till Simon, så han har hjälpt mig lite. TACK!

 

Nu blir det läsa tills ögonen dör, för annars blir Tore sur, och det vill man ju inte xD

Ursäkta mig för fett drygt inlägg, men THIS IS WHAT I'M MADE OF. Hejdå.


Wasn't it beautiful when you believed in everything, and everybody believed in you?

 

Nu sitter jag här med nylackade klor och lyssnar på The Killers! Har ätit middag hos mormor och morfar idag vilket var trevligt. Satt och pratade matforslärare med Sandra och Elin, haha! Grattis världens bästa pappa på farsdag!♥

 

Imorgon ska jag åter igen till skolan för första gången på två veckor, en halv månad! Det känns inte sådär jätte bra, faktiskt. Jag har ångest över det och jag vill inte! Det känns som om jag skulle kunna vara hemma i all evighet.. vi får helt enkelt hoppas på att morgondagen blir bättre än jag tror... och alla andra skoldagar.


Längtan, alltid denna längtan, härifrån långt bort. Långt, långt bort

 

Jag har tänkt bloggat hela dagen, faktiskt. Men jag kommer inte på vad jag ska skriva och jag blir bara irriterad. Jag har känt mig rätt sur hela dagen egentligen, och jag har mått lite halvdåligt.

Men jag har målat på rummet och pluggat lite i alla fall. Just nu ser jag på Grey's Anatomy och jag tänkte fortsätta göra det tills jag ska sova.

Och hitta äventyret på något vis

Tröjan JC | Kjol Gina Tricot


Jag var på birsta för några dagar sen, jag vet inte om jag sa det. Men jag fick bl.a med mig tröjan och kjolen på bilden hem.

Och låta tankarna, bara fladdra förbi



Elfte november tvåtusenelva


 

Idag är det den 11/11-11! Jag missade dock klockslaget 11:11..

 

Jag var ute och fotade en stund förut, och märkte då att det var is på vattnet. Frosten var även kvar på marken hela dagen. Jag visste inte att det var så kallt! Men det är ju november, så då kanske snön kommer snart. Jag vet inte riktigt om jag vill att den ska komma, eller inte. Jag vill bara ha vår nu!

 

Ikväll blir jag bara hemma för jag har ont i halsen och mår inte så bra. Känner verkligen inte för att bli sjuk nu, så får hoppas att det är bättre imorgon!


Men ändå du, min vän i livet se hur sommaren blir höst

Jag, Agnes och Karin ska väga oss. Karin ska börja och får därför ta fram vågen som är i Agnes föräldrars sovrum.

Agnes:
Haha, hon kommer inte veta hur man startar den!
Jag: Hon bah "det står error på den"!

Typ här ropar Karin från deras sovrum:
Karin: Hur startar man den!? ...........................Hurrni, det blev error?

Jag har försökt att ge dig hela skulden, fast jag innerst inne vet att den är min

 

Rätt gammal bild, som ni förstår. Men jag har rätt dåligt med bilder just nu. Och ute är det rätt dåligt med blommor, och annat som hör sommaren till. Det är knappt höst längre, inte sån där fin höst i alla fall. Allt fint har försvunnit, så nu är det bara grått liksom. Ungefär som jag känner mig, lite tråkig. Vilket gör att bloggen också blir tråkig, förlåt för det. Men nu ska jag dra mig mot duschen!

 

Btw, min mobil (htc) funkar igen!


F to the uck my life

Svar: Det kanske ordnar sig om fem år då jag förhoppningsvis har skaffat mig ett jobb och har pengar att köpa en ny. Men tills dess kommer jag sitta här utan en mobiljävel. Jag kan ju liksom inte ens skicka en förfrågan på wordfeud om jag så skulle vilja, det går ju inte längre :)) Såg dock att det fanns jewels på denna funen jag har för tillfället, blev lite gladare!

Så jävla glad

Hej =)=)<33 Tänkte bara berätta att MIN MOBIL HAR GÅTT SÖNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HATA MITT LIV!!!!!!!!! Att säga att det var ganska skönt att ha den avstängd var FAN DET DUMMASTE JAG GJORT!!!!!!! För nu har jag ingen mobil :) HIHI <33<3 ÅÅÅÅÅÅH. Ett av alla tecken till att GUD HATAR MIGGGGGGGGGGGG. Den bara sluta funka helt plötsligt??? MENINGEN MED DET ÄR????? Alltså jag tappade den inte i golvet ELLER NÅT SÅNTTTT. Förlåt för dampigt inlägg. Nu ska vi inte deppa över det här :)

Hejdå har en lång "att göra lista" nu. Tänkte börja med ATT CUTTA MIG!!

Morning will come and I'll do what's right


Om jag tänker på sommaren? Alldeles för ofta.

 

Jag har faktiskt ingen aning när jag la mig igår. Jag har ingen klocka på mitt rum och både mobilen och datorn var ju avstängd. Men jag tror inte att jag somnade allt för sent.

 

Idag har jag lyssnnat på Bon Iver - I can't make you love me kanske lite för många gånger. Jag har också funderat lite på vad jag vill göra med bloggen. En ny design kommer nog snart, jag hoppas det. Så mycket mer än det är det väl inte just nu.


Cause I can't make you love me

Bon Iver - I can't make you love me

 

"Just give me till then, to give up this fight

and i will give up this fight"

 


"Vi har inte tid med sånt här nåt mer" brukar dom säga som om tid var en ägodel


 

Hade en lyckad kväll/natt igår. Det var liksom bra även om vi höll på dö av rädsla några gånger. Vi höll för det mesta till i Isabelles garage. Men det hände att vi gick ut också, i den inte så kalla natten.

 

För ett tag sen fick jag något ryck och stängde av mobilen. Den ligger nu i en låda, någonstans. Jag loggade även ut från facebook och sådär. Varför? Jag vet inte, det kändes nog bra. Borde väl kanske stänga av datorn helt, egentligen. Men jag vill lyssna på musik. Jag måste lyssna på musik. Får se när jag tar fram mobilen igen, kanske redan imorgonbitti?

 

Just nu funderar jag mest på om jag ska gå och lägga mig, rätt tidigt ändå. Eller om jag är vaken lite längre in på natten. Jag vet inte vad jag känner för, faktiskt. Jag ska nog äta något, så får vi väl kanske se sen.


Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt. Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

 

Sov hos Agnes inatt och vi var bara allmänt dryg vilket vi är pro på. Haha, det var sjukt kul!

 

Och idag känner jag mig väldigt konstigt, på något sätt. Alltså.. jag vet inte. Jag känner mig typ stressad, och vad jag vet har jag ingenting att vara stressad över? Men jag ska till Isabelle sen och spenderar kvällen och natten där, tillsammans med henne, Jenny och Agnes tror jag. Det ska nog bli roligt och jag hoppas att jag känner mig bättre då!

Två bilder som får berätta lite om min och Agnes kväll/natt! (Klicka på dom för att se) :


Bildtext 1: Bakar.
Bildtext 2: Åkte till ica för att köpa salami till våran choklad! (Jag är kung på att gå i klackeskor, en vacker syn)

Ja, du är nog den, som jag borde vara hos

Melissa Horn - Du är nog den


Tålamod är det som saknas

 

Alltså det har varit riktigt skönt att bara vara hemma idag. Jag har inte direkt gjort någonting, som jag sa. Bara skrivit, lyssnat på musik, plockat undan lite och lyckats riva ner gardinstången, rullgardinen och hela skiten.. Fast ändå, man får lite ångest när man slösar bort en hel dag såhär. Så morgondagen får jag ta tag i!

Nu har jag precis tränat så nu är jag lagom trött, även om man inte var så överdrivet seriös på träningen ;) Ska nog avsluta denna dagen genom att kolla på en massa Grey's Anatomy avsnitt, kärlek!


Så säg mig

 

Nu är jag hemma, känns som om jag inte har varit det på ett tag. Jag har nog inte det heller, inte riktigt. Och det känns skönt, att sitta här i mitt lilla rum. Jag tror det får bli så idag, att jag sitter här och liksom gör det jag brukar. Lyssna på musik, tänka och skriva en del.

I helgen känner jag för att göra något riktigt kul, något bra, kanske. Jag vill i alla fall inte tänka så mycket tror jag, utan mer bara vara. Jag ska försöka lösa det, för det borde väl gå. Men nu, nu ska jag vara lite mer ensam.


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen


Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan

 

Det är lov nu, och jag vet inte vad jag ska säga. Jag ska i alla fall försöka göra något bra utav dom här dagarna, men vad vet jag inte än. Snart ska jag i alla fall fara till Jonas och sen sover jag hos Julia inatt igen!