dags att börja nu kanske

ey yo!
jag har inte gjort nånting idag, verkligen ingenting. eller jo, duschat. haha, två gånger! ;) och läst, sen suttit vid datorn. men jag har inte suttit vid datorn nå mycket? så vart har dagen tagit vägen? klockan är genast mycket mer än vad jag trodde.. jag måste börja städa rummet och fixa mej, för snart står nora med la familla på bron. så ah, kan inte direkt lova nå mycket bloggning idag.. he.he.
men nästa år, (hahahah) då ska jag ta tag i bloggen, fixa den, för kategorierna är ju bara ett helvete nu, sen så ska jag fixa lite mer bilder, men lixom mitt photoshop dampar så jag har det bara i typ 10 dagar till? ;s
men jaja. vi hörs!

jag lever, jag mår bättre.

tjohoo!

jag mår mycket bättre nu! alla jublar. jag gör det iallafall. är dock inte helt frisk. buuuuuuuuuuz. jag känner att det dunkar i lill-huvudet mitt och halsen värker. annars så. förutom att jag är täpp i näsan fast jag inte är det. (!!!!) skiiiiiiitjobbigt. verkligen. mamma och pappa säger att det är bihålorna. menmen. jag överlever nog. fast det är sjukt jobbigt att andas.
pappa har iallafall varit och köpt nässpray och zyx. bra det!


skooooj

jag-är-sjuk.


skit!!!!!!

mår inte alls bra just nu. och bloggen kan ju bara gå och dö!
vet du hur man fixar underkategorier, säg till. säg inte att jag ska kolla på designadinblogg. för det suger!!!

håll ut mina vänner!

håller på att fixa bloggen nu! därför den kan se konstig ut. vet inte om jag hinner klart idag eftersom jag ska sleepa hos frida. så kanske inte blir bilder idag, för då blir det bara rörigt. men så fort jag blir klar ska det här bli super!!

jay smith

jag har inte direkt nåt att blogga om nu.. men ska lägga upp lite bilder sen! :) så ah.

men tycker ni om jay smith (idol-jay) 's skiva? haha. mamma bah "digg it!" nämen. det är den som spelas i huset nu, och den lär väl göra det ett tag till ;)


ja, alltså, det är bara covers på den.


kommer ni in..?

det vart nåt skitkonstigt när jag skulle in på kissies blogg. så ah, jag undrar kommer ni in på kissies blogg?

godmorgon! ;)

nu måste jag äta frukost! för jag håller på att svälta ihjäl. jag kunde knapp sova inatt för jag var så hungrig. haha! men jag ska iallafall vara med fridizZZZZzZZZznoooork sen!

vilken kamera?

isabella undrade vad jag använder för kamera. och jag använder min nikon d3000. en väldigt simpel systemkamera! :)

lite mer julklappar!

jamen då var det lite mer julklappar som jag hade lovat att visa :D så ah, här är lite mer som jag fick i julklapp.

avril lavigne's parfym forbidden rose

nagelgrejs

deo

värmeskydd till håret

ni får se resten en annan dag! :)

julia är på besök

nu är julia här :D vi har precis varit ute och tagit lite bilder, sådär överdrivet bra vart dom ju inte x) hehe. men vi ska ta lite bättre bilder nån annan dag, och när det är ljust ute! ;)

lägger upp bilderna lite senare! :)

fjärrutlösaren.

Moa om hemlisen till kameran..!:
Vet du vart fjärren är köpt?:D
svar: jajemen. den är köpt på mediamarkt! :D
26 December, 21:44

ska ut och promenera jag!

hej mina trogna små läsare!

inte har man varit gullig att uppdatera heller när statistiken har stigit och ni har blivit fler. skärpning!

liten bild det där hurrudu.. haha! men nu ska man ut och ta en promenix med julia och tha dog! på med jackan och skockerna så är man redo sen! blir ju ingen träning förns den 12/1-11 typ ju. satt man får väl hålla igång.. ;) haha!

 

fick nyss ett sms av julia där hon tyckte jag skulle gå ut och möta na, för hon kommer nu. jag bah "men jag bloggar ju!" så då tog dom en littan omväg och for till julias mormor först ;) allt för er kära readers. närå.

 

men ikväll ska jag iallafall tvinga mej själv att lägga upp en bild på halsduken och på lite fler julklappar som jag lovade att jag skulle göra för två dagar sen! så titta in ikväll, då är den lite nyare bilder in tha blogg ;)


haha, ny halsduk.

haha!

elin kom just in på mitt rum och frågade om jag ville ha en halsduk.. jag bah va? men ah, hon hade tydligen fått med sig den hem från krogen eller nåt igår? hahaha! så japp, då var man en halsduk rikare, visar bild sen! :)

rubrik

hej på er!

nu kan man säkert läsa i massa bloggar att alla ska springa hit och dit på mellandagsrean! men jag vettu, jag ska inte dit jag heller. känns bara onödigt. få trängas och stå i kö i tusen år. men kanske blir att jag åker dit ändå nån snabbis, för mamma skulle kanske köpa en platt tv. beror väl på vad hon känner för. om hon ska det följer jag med, för jag vill ha lite kamerasaker ;)

men iallafall, vad ska jag göra idag då? jo, jag ska nog ta lite mer bilder på julklapparna så jag kan visa er, men ska nog även ta lite andra bilder! hihi. skoooooj!

men nu ska jag nog fixa mej, typ borsta tänderna och ta på mej nåt vettigt. sen ska jag orka ta hit hårddisken så jag kan lägga in lite bilder ;) hörs när vi hörs!

maria mena

mitt hår nu alltså. kom så får du bre en macka om du vill? :)

kamerastuffs

mamma har klickat hem en fotobok. alltså en bok med fototips i. så förhoppningsvis kommer den nån dag under nästa vecka, innan 2010 är slut! :)
sen ska jag även köpa stjärnfilter, reflexskärm och close up filter. men får se hur det blir.. fyller ju år om två månader. men nånting ska jag allt fixa mej :)

hemlisen till kameran..!

ja, nu tänkte jag tala om vad det var jag fick som jag vart nöjdast med igår, och det som var till kameran, min bby!

jo, det var såklart ett stativ och en fjärrutlösare!

stativet kan bli max 160 cm och minst 64 cm. love!♥ sen fjärrutlösaren passar till både nikon, canon, pentax och olympus :D fast jag har ju en nikon, men ah :)

sen en bild som jag har tagit för ett tag sen. använde såklart både stativet och fjärrutlösaren till hjälp!

biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig! men vi gillar't. visst?

julafton

halloj!

jamen då har man avklarat julafton 2010 också, den var bra den!





och sist men inte minst.. julmaten! ahhahaaa! japp. köttbullar, prinskorv och potatis. det är grejer det ;)

julafton 2010

haha, oj, har haft rätt många besökare fastän det är julafton!♥

men hoppas ni haft en bra jul, det har jag!

fick bra julklappar och ska visa er nån annan dag. några kommer nog upp imorgon :D men orkar tyvärr inte idag.. men då blir det väl lite spännande? ;)

kan säga att jag fick nånting till kameran, som kan ha lite betydelse för bloggen, så det kan komma upp mer bilder.. outfit bilder. vad kan jag mena..? ;) lovar att jag visar er imorgon!

ska även kika på lite saker jag kan beställa till kameran imorgon, vill ha lite saker. så får se om det blir nåt :)
men fyller ju år snart jag också, så kanske väntar med att beställa vissa saker! :) 15 blir man ju då.

men ni får ha en fortsatt mysig julaftonskväll, och kika in på bloggen imorgon :)


merry x-mas

God jul på er då!♥

ska försöka förändra bloggen.

haha, hej igen!

känner att jag inte tycker om min blogg längre. som jag sa. eh. men ska fixa lite efter jul, eller kanske t.o.m efter nyår. men när jag får tid iallafall! :)
men sen.. känns det samtidigt lite onödigt att jag ska ha en fin blogg när jag bara drygar sönder den. men ändå. känns ju lite roligare om den är vacker för små-ögonen dina. vilket den inte är nu alltså. haha. skojig man kan va ibland. tycker ni inte? ;)

men japp. då vet ni. nu ska jag göra det sista och sen göra mej redo för bädden, den ropar på mej!♥

jag äger en b:ig blogg.

hallåhallå!

har haft iallafall minst tre nya besökare idag som har lämnat en kommentar också, jättetrevligt det må jag säga! hoppas ni stannar ;) haha...
men min blogg ser jätte b ut om man jämför med andras. lite mindre kult kanske. menmen.

var i kyrkan förut med mamma, pappa och jennifer. haha. var tvingad eftersom jag ska konfirmera mej. det sög. men jag och jennifer lyckades ju fnittra oss igenom alltet. haha. det var riktigt skoj!

sen när man kom hem var det julskinka som stod på bordet och väntade på oss. mumsigt! börjar kännas lite som att julen är imorgon nu. kommer nog aldrig kunna somna.. haha. så typiskt mej.
men innan jag lägger mej måste jag plocka undan lite smått på rummet också.. sen så. men kommer bara tänka på alla julklapparna, så det känns som att det kommer ta ett tag innan min kropp tar natt. hahaha. fin mening man fick till där hurrudu! men samtidigt så är jag väldigt trött, så vi får väl la se.

enochenhalvtimme!


julklappar av frida!

har gjort en ny kategori nu, "julklappar" heter den. hahah. "emilia drygar" blev inte nästa ketegori ;) aplåder kanske? :)

närå. men kommer försöka lägga in alla mina julklappar i den kategoring så.

men det här fick jag igår av fridisen iallafall. tusen tack. kolla på ljuset och muggen som hon har målat på själv!♥

fick alltså ett ljus, en mugg som hon ritat på själv och en ring!

haha. skitkult!

hallå!

hahaha. igår hade jag askul tillsammans med frida bby!♥ vi bytte ju som sagt julklappar, lägger upp bilder i ett senare inlägg.

men iallafall så satt vi vid datorn. ovanligt kan man ju säga.. ;) vi satt vid datorn uppe, och alla i deras familj har olika användare på den datorn. eller inloggningar, vad man nu ska kalla det. så var vi ju inne på fridas, men så var det nån som skrev på msn hela tiden. asstörigt. så då gick vi in på wilmas. (buus) för det var på hennes msn dom skrev. wilma satt nere med en annan dator och var inloggad på msn där. så vi såg allt hon skrev och det dom andra skrev till henne. hahahah. skitkult! så skrev hon med emma. hennes kompis. frida bah "lavjoo!" från wilmas msn till emma. emma fattade inte och wilma märkte inte att vi hade skrivit det. hahahahahah! sen så bytte frida namn på wilmas msn.. elaking! hon bytte till "jag är en tönt" HAHAHAHHA. wilma märkte ingenting så hon skrev på som vanligt.
så chattade hon med agnes också, ni vet tönt agnes. haha. närå.<3 men min kompis agnes ya knoow? agnes var fadder åt wilma på runsvik, så dom skrev lite om det. så då såg vi allt dom skrev och så skrev vi lite till agnes från wilmas och sådär.
sen hör vi hur wilma kommer upp för trappan, då skyndar vi oss att byta till fridas användare. vi hann precis, och så när wilma kom upp var det en oseriös fjortisbild på agnes på facebook uppe, hon hade satt en röd grej på näsan, som fjortisarna gör ni vet.

så wilma bah:
vem är det där?
frida: agnes.
wilma: vilken agnes?
jag: AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH.
frida: emilias kompis.
jag: AHAHHAHA.
wilma: jaha. jag chattar med hon på msn nu.
jag: AHHAHAH. jaha.... HAHAHAHAHAH.

sen sätter sig wilma i soffan där uppe, typ bredvid oss med datorn och fortsätter skriva till agnes. hon skrev "emilia och frida visade en bild på dej på facebook med röd mule".
hahaha :(<3 så skrev agnes att hon ville ge oss ett kok stryk.

så säger wilma: hon sa att hon ville ge er stryk.
jag: HAHAHAH. jaaaaaaaha... jaja. HAHAHHA. taskigt då.. HAHAHHA.

så fortsatte det sådär. men tillslut kom wilma på oss för när vi skrev blev det blå text men när wilma skrev var det svart.. skitkonstigt eftersom båda skrev från hennes msn? men aja. askult!

säkert tråkigt inlägg. men ville dela med mej av kvällens roligheter.

sen fick jag och frida varsin tattoooo! eller ah, det var ju fridas. men när frida skulle sätta på min så glömde vi ta av plasten, så den fastnade på plasten. HAHAHAHHA. vilka skills man har.
men då fick jag en ny!♥

häftig va? hahaha. kul man var. nej. behövde inte alls använda google.se/translate för att ta reda på vad det betyder.



tack frida.

har bytt julklappar med frida nuja :) blev riktigt nöjd!♥ visar er imorgon!

ny badrumsmatta.

haha, hallå i stugan!

har ni nån julstämning då? :) snart är det dagen för julafton! sjukt alltså, undra hur många gånger jag har nämnt ordet sjukt i bloggen den senaste månaden? ah. vi kan ju räkna.

var ju hos farmor, fikade lite och så fick man ju umgåsas med nora och alice en stund, mina kära kusiner. sen fick vi julklappar av farmor.♥ dock så öppnas ju dom på julafton då, alltså i övermorgon (!!). värsta spännande. har inte en aning om vad det är i det ena paketet. men i det andra kan jag ju gissa.. ;) hahaha.

frida är på väg hem nu, så snart vandrar man mot fridas house. där blir det ju som sagt paketöppning. sen sover jag över där och får gå hem hyffsat tidigt imorgon för att hinna med mej. slå in julklapparna och så. sen var det nåt mer, som jag har glömt :) ops.

btw. så har vi en ny badrumsmatta om ni undrar. tänkte att jag kunde visa er eftersom den var lite smått gullig sådär då.


julklappsbyte!

hej på er igen!

idag fyller farmor år, så grattis! :)
vi ska fara dit sen och gratta henne. sen ska jag och lillfrida byta julklappar. haha, spännnande :D köpte ju min julklapp till henne idag.. hahahah :( men får väl se vad na säger. sen ska jag nog sova hos henne, det blir skoj det! haha, längtar jättemycket!♥ vill bara öppna min julklapp! men får allt vänta.. ;)


sista julklappshandlingen för i år!

hej! :)

ställde klockan på 8.15 idag. för jag och sandra skulle till birsta, och vi ville vara där när dom öppnade, klockan 10.00. så ah, ställde klockan lite tidigare än jag behövde gå upp. och det var ju bra. för när klockan ringde tänkte jag först att det var mammas? haha. måste ha drömt. men sen snoozade jag. när klockan ringde än en gång blev jag sur och sket i allt så jag stängde av den. alarmet alltså. hahaha. så kom sandra 8.40 och sa att jag borde gå upp. sen klockan 9.00 kom na och sa att vi skulle fara om en halvtimma. då bah tjollahoo! så steg upp dårå.. trött man var! haha.

men var som sagt på birsta med sandra idag då. mysigt!♥ vi köpte dom sista julklapparna men fikade även på waynes.

sen har jag slagit in julklapparna. men har fortfarande fem stycken kvar ungefär.. men tar det imorgon!


första betygen

har inte skrivit så mycket idag för först var jag med isabelle, sen klädde jag och la familla granen och sånt, sen nu är jag inte på humör. satt.

men iallafall är det ju jullov nu! något skönt. tog i och för sig jullov förra veckan, förutom att jag gick till skolan då. men haha. gjorde en uppgift på matten idag. igår råkade typ alla komma försent till egen studietid. jag trodde i och för sig jag kom i rätt tid, men kollade inte. så ops. sen gjorde jag en uppgift på matten idag. och alla bara satt i storklassrummet i sofforna idag på egenstudietid. ah. så det var inte direkt nån i klassen som jobbade så bra dom senaste dagarna..

men iallafall så fick man ju betygen idag. hade fyra mvg, två g och resten vg. är nöjd ja! förutom att jag bara fick g i idrott. antar att det är för att jag har littan svårt att lyssna. pratar gärna på jag också vettu. med mina vänner. om annat. mycket intressantare. men sen så är det väl mer saker också. men det beror nog delvis på det.. jag som ville ha vg. bajs på lotta! ;p
sen fick jag g i slöjd också. men där.. förtjänar jag knappt g xD HAHAHAH. svettband ya know. jajemen.

så nu vet ni mina betyg också. inte speciellt hemliga.

granen är klädd!


återkommer ja.

med isabelle nu ja! ska klä granen senare ja. återkommer med bilder då. HAHA. återkommer.

bäst att börja


julen är här


mums.

fick sluta 14.00 idag istället för 15.30 för vi hade lina på syslöjden och vi började städa 13.30 så då kunde vi gå 14.00. schysstis. sen ska vi få en ny slöjdlärare nästa år. jippieee! (förlåt elin) hehehehheheheheheheheh.

när man kom hem fikade man ju. lite julfika. typ. milk, lussebulle (alltså. jag gjorde egna lussebullar, det är en julklappssäck.. hehehe. inte bara en bulle), nån kokosgrej och pepparkaka o form av en halshuggen gubbe :)


himlen är oskyldigt blå


julebrus

sitter här och dricker julebrus jag!

vet att ni älskar mina underbara cam bilder :)

haha, sandra köpte med sig julebrus från norge, ja hon kom hem inatt. det smakar typ som portello. jag tycker det känns som det är asmycket kolsyra i. menmen. helt okej. julebrusen är väl som norskarnas julmust kan jag tänka mej xp

 


hahaah! söt eller?

måste bara få lägga upp en favorit i repris igen!♥


tar igen det jag inte berättat.

jamen okejrå!

ska berätta vad jag gjorde i förrgår och igår, eftersom jag inte har uppdaterat. blir vällan ett tråkigt inlägg utan bilder då. men har man lovat så har man! ;)

iallafall så var jag, issa, agnes och julia hos erik i fredags. där såg vi film. nån om rödluvan. den sög. hahaha, så ful xD sen såg vi även littan på greveholm och myste åt folk på fejjan. lyssnade på musik gjorde man jö med. men ja. det var skojsigt.
sen sov jag hos julia, vi fortsatte titta på greveholm och somnade vid 2.00. vi sov, sov och sov tills klockan blev 11.45 eller nåt. asnice.

igår var det ju match, mötte granlo. lite arg jag var eller. först blev det 0-3. sen tog vi igen så blev det 2-3. man bah yes, nu vinner vi. men icke. det slutade typ 3-7 eller nåt. typ alla hade damp och slutade kämpa i slutet xp bra det.

igår sov jag och agnes hos issa. vi gjorde en kladdkaka utan recept. den blev stenhård :D hahahahah. duktigt. men den smakade iallafall kladdkaka. det var mysigt det!

och idag har jag fixat header då och pysslat. ska fortsätta pyssla snart, för det är ju jul, verkligen snart! så måste få klart allting. sen så ska jag nog se julkalendern, dom avsnitt jag missat :)

sommaren!

sitter och kollar på sommarbilder.. fy. skulle aldrig ha börjat. saknar sommaren enormt. den var ju varm. hela sommaren var varm. varje dag. tänk att bara kunna gå ut i bikini. eller gå och bada!♥ älskaaaa!


hej snö!

ja, som sagt så snöar det på. tredje dagen nu tror jag. jag tycker bestämt att det får räcka nu. men nene, det bara fortsätter! sjukt mycket snö nu iallafall..

syns inte så bra.. men jag menar, hela räcket är ju typ gömt!


en vintrigare header.

hejsan!

alltså verkligen förlåt för att jag har uppdaterat som en kratta..

haha. ne. skämt åsido. eller alltså. lät som värsta storbloggarn där jö. är man jö inte. eh. toka. jag har iallafall gjort massa annat som jag tänkte tala om för er littan later. för som ni ser har jag gjort en ny header! äntligen!
det blev en vintrigare den här gången, vilket verkligen passar nu, för snön bara öser ner.
vad tycker ni? bättre/sämre?

FÖRE:

EFTER:


ändrade även textstilen i inläggen och rubrikstilen. sen tog jag bort den lilla texten om mej. den skulle ju skrämma iväg alla besökare innan dom ens han komma..

syns det inte? klicka F5

alltså....

en vecka kvar till jul..!

festen.

hejsanhoppsan!

igår var det ju julfest eller vad man ska säga med skolan, 7-9 var det som fick vara med ;) skulle sluta 15.30. men kände inte för't. haha, närå. eller jo. men kände typ att jag inte skulle hinna m.m så ah, jag slutade 14.00. skönt det! alltså vi fick ju. typ hela klassen gjorde det, två st som var kvar.. eh.

men iallafall, när jag kom hem fixade jag mej, duschade, bytte om, sminkade mej och sådärdå. har dock ingen bild på hur jag såg ut, sen var det inget speciellt.. men ah. ska ha samma på jul tror jag, så ni får väl se det då :)

när man kom dit var det bara några som dansade, så då gjorde jag inte så mycket, fast bara ett tag. för sen började det blir fler och fler som dansade, så då gjorde man ju det själv också! sen strulade musiken också, det var lite jobbigt. men efter ett tag fick dom igång den igen! :D
fast en sak som var dålig... SÄMST MUSIIIIIK!!
det blev bättre mot slutet iallafall, tur det. dom spelade bara fjortismusik som inte alls är kul att dansa till. wohoo. men ah, ibland kom det skojiga låtar som man kunde dansa till och dom flesta kunde sjunga med i. sånt gillar vi!
jaru.. hoppade väl typ hela kvällen. så lagomt trött man blev. och törstig. och ont i vaderna. och ont i fötterna. och varm. och omysig.
men japp, det var riktigt kult må jag säga! det var lite tråkigt att det var några som drog hem vid 21.00.. ehehehe.
men det var faktiskt ganska många kvar till 22.00. så ah, det var riktigt kalas. en lyckad kväll helt enkelt! :D

sen for man hem och duscha sådärdå, sen bar det av till agnes tillsammans med issa. och där väntade en stooooooor, dyyyyyyyr och god pizza!
somnade typ på en gång. jag iallafall. men man var ju trött. eheh. idag så har vi spelat spel.. haha! agnes var sämst på det :) men det var skojigt.

ikväll blir det träning, sen ska jag nog umgåsas med julia, issa, erik och agnes. sen sleepar jag hos jullan! det blir skitskoj det.

tyvärr ingen bild. drygt inlägg. men sånt är livet! ;)

header

hola!

japp. in tha school. kände för ett tidsinställt inlägg bara. gosigt. men jag lovar att jag ska försöka leta fram nån tid så jag kan fixa en header. har nog en idé.. ska försöka fixa den så den inte är krånglig.. men ah. just nu känner jag mej lite stressad inför julen. men ah, ska försöka klämma in nån tid som sagt! så håll ut! :D

julkort

hej på er då tokar!

tokar? ehe? jaaaa, ni orkar ju titta in på blogga min!♥

hade innebandymatch mot 98:orna förut då. taggad som få, men även något nervös. och eh. tyvärr verkade det resultera i att jag spelade som en kotte. annarså. ett mål fick man ju in å! jomen visst. slutade med att vi vann med 9-0. rätt skönt det. hade vi förlorat hade vi fått gått i idé i vinter eller nåt.. eh.

och nu såhär på kvällskvisten har jag och mor skrivit littan julekort. kult det! :D

nej, vetuva? nu måste jag krypa till kojs så jag tar mej upp imorgonbitti. nattinatti!♥


vill ha jö!


lite om livet

hejpåerpeople!

alltså.. jag får littan hets, men mitt photshop dampar. ofc. väntat sig nåt annat? emilia med oturen. så ah. får försöka fråga pappa ikväll, men nånting säger mej att inte han heller kommer veta hur vi ska lösa't. så då blir det väl att återgå till picnik. oj vad det känns kult!

men that's life. säger jag nu. JÄVLA SKIIIT!! *cry* säger jag när det händer. ehe.
men just därför blir det lite dåligt med bilder för tillfället. igen. ops. men jag lovar, jag ska försöka lösa det.

julen bara närmare sig allt mer och mer. det är gal1 hur 7kt snabbt det går. tycker inte ni det folk1? ehe. ska sluta.
H4H4H3H3H0H0.

iallafall, så är ju julen här nu. typ iallafall. och det känns.. inte sådär superbra. alltså, jag vill ju att den ska komma NUUU. hata skooolan. men jag känner mej bara så oförberedd. så nu ska jag förbereda mej littan granna, tejp pyssla och städa rummet.
sen måste även systras rum städas.. bÅring.
men på måndag skulle nog isapel pyssla littan med mej, det blir kult dä!

emilia tha serious guy

shhhhhhhhhhh... top secret!

vet ni inte hur många gånger jag har tänkt på att börja skriva seriöst i min blogg??? (ops. den där meningen blev inkorrekt...he) aja. men ändåå. min blogg vill visst inte bli seriös. har nog sagt åt den många gånger skaru veta. men icke sa nicke. eller okej. kanske inte är bloggens fel. men mina fingrar bah *knapperi knapperi* så skriver dom en massa tok som är totally ointressant att läsa. så ointressant att man får ont i ögona tieeep. sen så får man t.o.m kommentarer på skolan. bah "DRYYGOOOOO I BLOGGENVAAA?". man bah då, hehe. ops. ne. vadå? aldrig?
såpp. då var även det uträtt. ni kan alltså sluta hoppas på att jag ska börja skriva nåt vettigt här.

om nån nu mitt upp i allt detta seriöspratande undrar vad jag ska göra nu kan jag kort och enkelt svara på den frågan.. vet inte!
ska jag svara lite längre och bättre formulerat (?) JO JUSTE. HAHAHAHHAHA. igår på fysikprovet vettö! då hade ju ulf den enen gjort provet då, skrive frågorna själv. så hade han typ skrive "om du åker till eon arena för att kolla när timrå spelar hockey (?) o.s.v" HAHAHHAHAAH. jag började asgarva mitt upp i provet då va. karin bah "MEN VA ÄRE??? :D :D :D" så berätta man ju. men inte tyckte hon det var kult. så då berättade man för issa efter provet. tjoho sa mamma. ne. vet ja inte alls om na gjorde. men ändå. issa fatta inte. skrattade ändå. jag bah såg på na att hon inte fattade, att hon skrattade för att spela med. så då berättade jag vad han menade. då börja hon också asgarva. för erkänn. DET var kult? HAHA. JAAA!
okej. nurå. juste. svaret på frågan. jo, jag borde pyssla lite. men har en känsla av att det inte kommer hända. men ska försöka ta mej in i rummet och börja med det.
så nu vet ni det också.

ännu ett seriöst inlägg. heheheheh. skojsigt.

hehehe

hej.. igen!

toka som man är vettö. ja, så var man ju ute in tha hota vädret och fotade lite. hihihi. så ah, tycker ni bör kalla mej massa snälla och fina saker nu. eftersom det bara var för er. eller???
men lixom. orkar inte redigera mer nu, eftersom min dator är störd. sen fick jag sluta 13.00 idag. och då bah "yes, hinner mycket!" och sen nurå.. "jaha. men oj, var klockan så mycket.. ops. har hunnit mycket. mmm"


hothot

hejpåer!

om det är varmt idag? he-he. ne.

ehh????? liten bild.


man kan ju inte annat än att älska mössbilden.

hola!

idag var man i birsta med moder! skulle handla julklappar. vilket man gjorde också. är nästan klar. när jag är klar kommer jag ha handlat julklappar för över 1000:- HAHHAHA -.- men det är ju kult. satte.
men fick med mej liiiiite hem själv också. här har ni't på bild.





och så har jag shoppat dessa enar nån annan dag när jag kände för't men inte hade lust med att lägga upp'et på bloggen ;)



världens bästa bilder. fast ne. texterna vart ju.. lika storlekar också.. hehehhe. men ah. man tager vad man haver om man inte orkar göra om :D :D :D :D

lucia!

hejsan!

kan ni fatta att det redan är lucia!? och tredje advent har varit!? :o alltså.. oj! det är ju sjuukt! men snart är julen här, sen är det nyår, och efter det fyller jag år, sen är det sommar och helt plötsligt är jag trettio.. hehhe. nä. så fort får vi väl hoppas att det inte går ;)

hade ingen ny bild, så det bidde en old ene.


kult

agnes sitter och gör fysiken. jag orkar inte. jag får lite hets på na. puss :D
jag sitter vid datoren istället. sånt gillar vi. agnes kom hit för att vi skulle göra smycken. vi har inte gjort ett enda smycke eller ens tage fram'et.
guuuuuuuuuuud vad jobbig agnes är. hon går igenom alla punkter och bah "äre så?" så säger jag att jag inte vet och att jag inte orkar. så efter nästa punkt säger hon precis samma sak igen. kotte.
men ah. ska väl lyssna på agnes jobbiga förhör nu.

photoshop, my love!

hej alla barn nu är det barnprogram..

..hiihih, nejelle! men har roliga saker att berätta endå. roligare än det t.o.m! mycket roligare! :)))) hihi. är helt ♥♥♥♥♥
men alltså.. åh! JAG HAR PHOTOSHOP! t.o.m ett nyare! tänka sig så skojigt! hihi. men det är på engelska, sen är man ju dålig i't med. så det tar väl ett tag innan man lär sig. men nu har jag det iallafall! så då är man glader vill jag lova :)
hihihi, min kärlek!♥
imorgon, fast ne. hinner inte imorgon :/ men ah, nån dag i veckan blir det iallafall till att fota och sen försöka sig på en ny header. för nu är det ju viiinter, och min header är ju något höstig. så, det är så det får bli :) vet att ni myser..
sen.. shhhhh... men tror att jag ska få ett stativ i julklapp.. *hoppas* men bara tror. isåfall, fatta mycket bilder. ÅH VAD SKOOOJ!

sjdhfek

sämst uppdatering. I know. men ah. vårat internet krånglar seriöst sönder. inget funkar. jag ska bortsa tänderna, sen blir det nog till att fotografera. ska försöka skriva en lite vers sen. hehehee. adjö!

emilia och issa är sjukt flum! /lillsebbe

hola amigos!
heheh. vi reda på franska provet idag. kände att jag var tvungen att förtydliga franska, så ni inte trodde att jag läste spanska menar jag. hhehehe. det var dösvårt! kult. jag fick EN HALV POÄNG ifrån VG. HAHAHAHAHA. kulllllllllllt. EN HALV POÄÄÄÄNG. issa med :) förlåt issa. ville säga't. heheh. toka! men ah. åsa sa att vi typ hade vg ändå. bra det iallafall. men en halv poäng!?!? lite less. men ah, fick ju g iallafall. det var många som fick ig satt.. ;)

nehe? vad?

vadå? jag har inte alls tråkigt?

less.

är inte på humör nu. känner mej irriterad. så säg vem du är, du som har kommenterat!! frida eller? D: karin? jenny? äh. orka.

jag är så jäääääääääkla less på skolan nu. orkar inte med bajs biologin. tänker skita i den tills klockan blir 22.00. KANSKE att jag kan plugga lite mer då. KANSKE. ååååååååååh. orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeee.

bra att man är i tid

hallå!

hos mormor och morfar nuja. jag, mormor och mamma bakar pepparkakor. haha, gulligt! ;) dock glömde jag kameran hemma -.- jobbigt. tänkte på det hela tiden, men så.. ah. men vi får se hur det blir, om jag lyckas ta några andra bilder eller nåt. men nu måste jag plugga biologi! åh. orka.. men har prov imorgon och har knappt börjat.. hehe.


now it's too late


turn around and make it all right


andra advent!

andra advent idag då! så sjukt vad tiden rusar fram. snart är det jul. sen är det sommarlov. helt plötsligt är det 2015 eller nåt..


skoterköraN

hej på er! ;)

igår var man ju med jenny och agnes, blev inte mycket gjort vill jag lova, men det var väl kanske lite små mys sådär ändå! sen så vid 11.00 kanske klockan var så traskade jag och agnes hem till mej. vi gjorde väl inte speciellt mycket här heller. satt vid facebook och myste till fjortisar. he-he. sen fick vi lite skrattanfall till gamla kommentarer. hahahha. skitkul! hon for hem vid 1.00 kanske. sen blev det väl sängen för mej.

idag så hade jag fotbollsträning, var väl inte sådär vidare jätte pepp på det. hehehe. snorade och snörvlade mej igenom hela träningen. när man kom hem så satt man vid datorn då. sen så har man åkt massa skoter med frida bebis också! haha. kult kult! så skulle jag testa köra också... mm.
mys.
först bah *gasa, släpp gas, gasa, släpp gas* så vi ryckte hela tiden. hahahahah. askul.
sen frida bah "oj.... vad ryckigt du körde. testa gasa lite jämnare"
sagt och gjort. det gick. men då gasa jag så in i helvete. haha. närå. men jag körde ganska snabbt. x)
så då sa frida "...testa kör dit bort. men saktare. lungt och fint"
HAHAHAHHAHA.<3

men det var mys :) får se vad jag ska göra ikväll. är ju andra advent så ska minsann fika lussebullar. jag gör det själv om ingen vill göra't med mä ^^

taylor swift - mean


trixifix

jag har f1 m trååååk!

så ah. tror jag ska hitta på nåt kul nu. antingen blir det fotografera lite (a) eller typ.. bara fixa mej. för kul. för jag avlider snart.
ikväll blir det iallafall agnes och jenny skulle jag tro! :)♥

bebis♥

picnik in my ♥


älskar dej du är världens bästa!

tiden bara springer förbi

då var det dax för att öppna den fjärde luckan.. det är sjukt så snabbt tiden går..!


komsi photoshop

hehehehehej!

som ni såg bloggade lillfridis åt mej yesterday! :D busunge!♥

men nu ska jag pyssla lite, för det är helt sjukt vad tiden går fort. snart är det jul! så ah. måste skynda mej lite. haha. men tänkte bjussa på lite bilder sen. så ah. vi hörs väl senare då.

men en sak till bara, jag tror jag kommer ha photoshop imorgon. har jag det kommer jag.. hoppa av glädje eller nåt. fatta kuuuuuul! :D

/fridis

tjaa. fridis här då!
Ska lägga in lite bilder till millan men de kmr tyvär inte publiceras men ja tyckte ändå jag kunde skriva lite när ja ändå va här! Tycker ni ska läsa min blogg.. som handlar om min vardag, smink, mode och intressen! HAHAHAHAH inte. Men läs ändå. btw klicka på hjärtat så hittar ni min blogg.

Puss


hihi. min 19 åriga kille.<3

min boyfriend.<3

 

visst är han vit? hanne tycker han är grå. weird va? mmmm. vet.


slappt hära

hej :)

idag var det bad på idrotten. det är det värsta jag vet. värsta idrotten alltså. ååååh. fyy. men det var lite tur, för lotta mådde dåligt, det var inte tur. tur för mej. men inte för henne. för då var hon i omklädningrummet och kom och tittade till oss ibland bara, så vi hade typ fritt :D hehehe.

annars har det väl inte varit så mycket på skolan. inge jobbigt alls. hehe. vi kom försent till matten.... för det var ju som sagt bad innan, och då måste man ju duscha och schamponera håret men även balsamera och grejs. sen så finns det tre speglar. och ah. men ulf bidde inte sur ändå satt! sen så jobbar jag med issa. kanske inte blev så mycket gjort, men vi gjorde några uppgifter iallafall :)
sen hela so lektionen pratade vi bort, nyheter och sånt. och svenskan var det lästimme. på biologin fick vi sluta en kvart tidigare, och på den korta lektionen vi hade fick vi plugga till provet vi ska ha. många som gjorde det.. och sista timmen var det elevensval då jag har läxläsning. spelade kort och kollade på filmer på youtube x) hehehe :D
plus att det var sista fredagen idag innan jullovet! tjohooo.

träning sen. efter den vet jag inte. bajsa kanske. nämen. se grey's eller nåt :)

outfit

 

inte redigerad i photoshop xD och jag är väl medveten om att byxorna ser lite.. smått weird ut. hehehehe. kult.
hade inte hatten idag. det är sandras, vet inte va den är ifrån.

jeans:
bikbok
t-shirt: h&m
kofta: h&m
halsduk: h&m

forbidden rose

den där vill jag ha i julklapp (a) hehe. ge mej!


..så lessnar jag på den efter typ nån månad xD

"men gör som det står!"

massa onödiga inlägg idag..

men that's life ;) hehe. men lär nog inte skaffa msn förns den 18 typ, då sandra kommer hem. för jag fattar inte hur jag ska göra, så fråga man jonas, och då får man svaret "men gör som det står!" jaha. jaja? men vart står det vad då? jag ser nada. typ. kult. ja, det är antagligen jag som är oteknisk och så står det värsta rutan asbig. meeeeeeen, jag såg den inte. så ah. men får väl hålla ut då :s har spotify nu iallafall! :D

hoppas

hejsanhoppsan!

vill ni veta nåt kul? :D jag kanske får photoshop nån dag här framöver! om det händer, då blir det kul!! :D för då kan ja redigera bilder igen. = det blir mer bilder på bloggen!
för det är inge kul att lägga upp tråkiga bilder, sen vill jag kunna redigera dom och skriva att det är mina bilder. men det går inte i t.ex picnik -.- så vi hoppas på det bästa! adjö.

kult med läxor och prov

eyyo!

skippar träningen idag, tyvärr. vill verkligen träna. men det är väl bara att stå i dom sista veckorna. vill inte faila på nåt prov nu när betygen ska sättas.. sen så började lill-magen min bråka mä me! blir så irriterad. bah käfta emot hela tin. jobbig ene -.- så lika bra att va hemmrå. plugga på!

kan dock inte säga att det går sådär superbra med pluggandet. men det händer ju lite emellanåt iallafall. och bra är väl det. jag börjar bli jävligt skolless nu, så man kan inte förvänta sig så mycket. helt ärligt. jag gör allt sista dagen nu. engelskan, som var tills idag gjorde jag på skolan. fick värsta damp. för vissa ska få ha provet imorgon medan vi fick ha't idag -.- så då kan ju dom träna en dag till..! men ah. nu när jag gjort provet och insåg att jag inte kunde tränat mer påre, så är jag glad att jag gjorde det idag. är det nåt jag får fel på nu så är det ett slarvfel eller att jag inte kunde, satt. ah. det gick väl helt okej på det tror jag.
värsta slapp dag idag på skolan kan jag ju tala om! massa från klassen som var borta! ;) sen hade man bara en lektion, och det var engelskaprovet. såatteh. inget att klaga på direkt. vi julpysslade till nån julmarknad vi ska ha. men gav upp halv tio. så hade rast till typ 12.55. haha. slappt!

men nu blire plugga av hela kvällen, ska försöka gå igenom lite franska glosor, sen blir det franska texter men även liten annat skit i franskan ;) och tre sidor so. men jag finns på mobilen iallafall :D var gärna social m mä! låter väldigt fjortis nu, eller som en störande unge. typ "hej :)) va gör alla? :))<333" -.- HAHA. men neeeeeeee. jag tycker bara det är tråkigt och vill ha nån att samtala med. okok? adjöken!


passar ju bra till inlägget ;) vill ju bajsa på läxorna satt!


våga älska google translate

tror google translate kommer ge mej mvg på franskaprovet..


(klicka på bilden för att se)

men jag skrev: C'est le journaux des marie et hugo
och ville ta reda på vad det betyder på svenska. det ska betyda nåt i stil med "det är maries och hugos tidningar" om jag stavat rätt. men så blidde det ju helgalet...


pluggeliplugg 24/7

hej!

ska verkligen försöka blogga om nåt kul idag. men kan verkligen inte nu. har franska prov imorgon och tre sidor bajs so. måste plugga sönder. men ska försöka lära mej'et så bloggar jag förhoppningsvis lite senare ;)

får se om jag ska träna idag. jag vill! men har som sagt massa jag måste lära mej och är förkyld igen -.- så vi får se vad som händer.