Och jag går gärna vilse just inatt



Fan vad jag saknar sommaren. Gör inte du också det? Även om jag älskar höstluften, du vet. Och färgerna, så kan jag inte låta bli att känna att sommaren var alldeles för kort. För visst var den väl det?

Tänk att kunna gå utanför dörren utan att frysa. Eller att bara vara ute och cykla en fin sommarkväll med några vänner. Att ligga i solen tills det blir alldeles för varmt och man verkligen måste hoppa i vattnet. Det är bra fint, och jag saknar det.

Men visst finns det fördelar med hösten och så också, det måste det väl göra? Man träffar t.ex. lite mer människor då, i skolan och sånt där. Det är bra. Och det är precis vad jag ska göra nu, inte åka till skolan, men träffa lite människor! Jag ska bl.a kolla på Jonas innebandymatch och hoppas att dom vinner. Sen får vi se vad jag gör mer denna höstkväll!

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen


Hade orientering idag på skolan, var ju ett äventyr att bara ta sig fram där i skogen. Men sen skulle man läsa karta också. Man skulle egentligen gå en och en, men Lotta tyckte jag skulle vara med Linnea, vi är väl lika dålig båda två :) (Förlåt Lelle) Hahhaha men det var roligt det å!

Sen hade vi typ världens roligaste men en sjukt irriterande diskussion. Hela klassen, ha-ha!

Och igår vad jag med Isabelle, det var roligt och bra faktiskt! Vi gjorde väl inte så mycket egentligen. Men vi tog en promenad in till matfors och så träffade vi väl lite folk, sen kollade vi på innebandy träning ett tag också. Var väl ute i några timmar. Ska nog vara med Isabelle imorgon också! Och den kvällen kommer väl i princip se likadan ut :)

Nu ska jag på innebandyträning!

Då leder vägen dit den ska, om du längtar hem nån dag


Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag titta på Grey's Anatomy resten av kvällen innan jag ska sova. Jag kanske även kommer spela lite wordfeud eftersom att även jag beslutade mig för att spela det. Jag heter emiliaberggren där.

Jag hoppas på att det blir sånt här fint och mysigt höstväder imorgon. Solen skiner och det är bara lite, lite kyligt. Det ska inte vara sådär grått utan man ska se hur solen lyser på alla färgglada träd, du vet sådär härligt, så att man känner att hösten är väldigt fin ändå och man gärna skulle kunna stanna ute hela dagen om det gick.

Guess we both know, I'd follow you wherever you go

 

Väldigt dåligt med bloggning dom senaste dagarna.. men jag har väl gjort lite annat, känt mig lite mer som en femtonåring och varit med fina vänner, du vet. Men sen har jag också varit jätte trött. Jag har sovit och haft det fint.

 

Idag tänkte jag bara vara hemma och fixa lite, städa rummet och sånt där. Och imorgon börjar en ny vecka och det känns bra.

Inte många rätt

Karin: HAR DU SPELAT PIANO AGNES!?
Agnes: Eh ja.. längre än Emilia?
Karin: Juste! Det var ju du, Emilia och Jenny!
Jag: ...Jennifer.
Karin: Hahaha ja! Jenny spelade ju klarinett!
Jag: ........tvärflöjt ja.

........................dog.

Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar och längtar till fredan, precis som du

 

Idag har det väl varit en lite halvdålig dag.. Det har varit riktigt höstväder, det har både blåst och regnat. Sen var det kallt också! Och idag fick jag reda på att vi har skolfoto på onsdag.. sen kände pingisbollen för att komma på besök på rasten =)=) Linnea klantarsel Bergman slog mig även i huvudet med innebandyklubban på träningen :):):) Och jag har skitont i ryggen!

Men förutom det så har det väl varit en helt okej dag, och man ska väl inte klaga allt för mycket! Nu tänkte jag skita i fysikläxan och sova istället! Godnatt.


Det här är brustna hjärtans höst.

 

Har nyss spelat första innebandymatchen efter sommaren. Fast det var bara träningsmatch, men gud vad roligt det var! Jag älskar innebandy! Vi förlorade dock.. det blev 2-5. Jaja, vi spelade i alla fall bra och ett mål lyckades jag göra också. Nu längtar jag bara tills första seriematchen ska spelas, men det dröjer nog ett tag..

 

Förövrigt verkar det som om man ska få besök på höstlovet! Hehe. Men nu ska jag lacka om mina naglar och sådär.


Är alltid glad, alltid glad

 

 

Idag är jag glad och det känns bra. Ikväll har jag innebandymatch och jag lääängtar! Innan dess kanske jag går ut och fotar lite och bara är.


Vi kom varandra närmre du och jag i vår, och jag är tacksam för att du orkade lyssna

 

Hade bara tre lektioner idag, skönt! Det har varit en bra dag hitills, och jag hoppas den fortsätter minst lika bra. Jag ska åka och tillbringa natten hos Karin. Vad vi ska hitta på återstår att se, men det lär väl bli se film och så!


9C, vi är bäst. Visst är vi?

Hade i alla fall roligaste idrottslektionen ever idag! Våran klass mötte 9B i brännboll. Haha fyfan vad vi är dålig. Hela klassen blev typ utbränd (heter det så?) och alla asgarvade. Sen skrek alla typ "kors i taket", "hoppsan Kerstin", "jag tror på dig", "sikta mot stjärnorna", "kvinnor kan" och sådär. Allt är citat från Alina. Haha gud vad kul det var, men fy vad dålig vi är. 9B var ju typ seriös så kommer vi, idrottsklassen vetu :')

 

Kan ju säga att jag kommer sakna klassen så sjukt, himla jätte mycket när vi går ur nian. Vi har liksom spenderat 10 år tillsammans då. 10 år! Hatkärlek till allihopa. Men vi är så fina, och så bra. Fast samtidigt så otroligt fula och dåliga. Men jag älskar den, bästa klassen!


Som jag hade dig förut

Bild tagen igår =)


Jag svarar på en liten fråga


Svar:
Den är från den här hemsidan! :) Det är alltså en ziperall och jag tycker om den väldigt mycket!

Du är nog den

Skärpa.

 

Jag var med på skoljoggen idag! Jag gick alltså 8km. Var inte lika jobbigt som sist, var väl lite gladare idag antar jag, haha.

 

När jag kom hem la jag mig och sov direkt, som vanligt då. Och nu lyssnar jag på Melissa Horns nya album! Hon är så bra, jag älskar hennes låtar! Jag ska även göra lite franska, så får vi se om jag lägger mig sen.


Väntan, alltid denna väntan. Från vitt till grått till svart

 

Idag har jag inte gjort något alls, bara sovit egentligen. Borde ha gjort engelskaläxan, men det gör kanske inte så jätte mycket att jag inte kan den, eftersom att våran lärare antagligen inte kan den heller. Hon vill i alla fall inte att jag ska känna mig som en häst, och det är ju bra.

 

Just nu taggar jag inför den 8km långa promenaden som jag ska gå med skolan imorgon! Eller vi får se hur det blir med den saken. Jag ska sova på det. Godnatt!


När hösten kommer



(Klicka för att se större)

Den gråa designen är alltså den gamla och den bruna/beiga är den nya. Klicka F5 om det inte syns!

Jag har fixat med en ny design idag, nu när det börjar bli höst. Och jag kände för att förnya. Jag har fixat en ny header men även lite andra detaljer som ni antagligen ser? Jag är faktiskt nöjd med denna!

Så mycket mer än det och innebandyträning har jag inte hunnit med idag. Men vad tycker ni? :)

And all I think about is how to make you think of me , and everything that we could be

 

Klockan är bara halv tio och jag är i princip klar för att sova. Även om jag inte tänker göra det riktigt än så tror jag att jag kommer lägga mig i bra tid idag. (Det vill säga innan tolv).

 

Jag känner för att förändra bloggen och kommer antagligen göra det inom en snar framtid. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det så jag får jobba på det ett tag. Men snart så kommer nog bloggen vara lite förändrad, lite höstigare!


Och ibland är allting kaos, och jag blir mörkrädd mitt på dan

 

Idag är det söndag och rätt tråkigt väder.. På söndagar är det ganska skönt att nästan inte göra någonting, eller hur? Jag har bara städat idag och nu hade jag tänkt att jag ska börja se om alla Grey's Anatomy säsonger för tredje eller fjärde gången! Så det är väl det jag kommer göra nu i höst ;)


Because tonight will be the night that I will fall for you, over again

 

Det blev inte så att jag var med Jenny ikväll. Utan jag är bara hemma istället, lyssnar på musik och skriver lite. Jag kollar på bilder och tänker. Sen kanske jag skriver lite till, och jag funderar. Jag funderar en massa faktiskt.


Och kväll blir natt och tankarna för stora. Det sjönk för djupt, nu har hon inget att förlora


 

Visst är hösten bra fin, men jag kan inte låta bli att sakna sommaren en hel del..

 

Idag var jag med Jenny en stund, vi var ute och fotograferade. Vi får se om vi kanske hittar på något lite senare igen också :)

 

Annars har det inte hänt så mycket och jag vet heller inte vad som ska hända. Vi får helt enkelt vänta och se!


Jag går och aktar mig för vintern, och för gråten och den stora depressionen. Jag har liksom gömt mig i ett halvår under täcket. För att skydda mig mot ensamheten och tvivlet, och mot tomheten efter explosionen


Om hösten hittar hit igen. Då håller vi ihop min vän, ja då lever vi för sommaren. Om hösten hittar hit igen

Bild tagen från Linneas facebook.

 

Lilla Lelle hade skrivit ett vackert inlägg om mig på hennes blogg :') Här ser ni det!

 

Linnea Bergman, det är ju du som är ful (!), rolig, vacker, snäll och grotesk. Du är sjukt läskig också, haha! Men jag tycker om dig ja, du är typ askul!

 

Länkar din blogg en gång till, hääääär hittar ni den!

Made my day


Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång

 

Idag har det regnat i princip hela dagen. Vilket är sämst eftersom man inte kan gå utanför dörren utan att bli asblöt och man blir sjukt trött.

Jag har sovit i några timmar nu och är fortfarande lika trött som jag var innan jag somnade.. Men nu blir det göra lite läxa och se idol om det ens är idag sen ska jag försöka lägga mig tidigt ikväll. Lycka till med det Emilia!

Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans

 

Jag har inte så mycket att säga just nu. Jag tar mig igenom dagarna utan problem och har inte så mycket att klaga på faktiskt.

 

Alina hade i alla fall med sig assnygga träskor idag som hon gick omkring i på skolan. Linus och Sigge hade dom också ett tag. Här ser ni en bild på dom.


Jag försöker men jag förlorar varje gång, antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom. Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om

Melissa Horn - Under löven


Och allting, allting, allting. Allting, allting, ja allt. Är nästan perfekt

 

Idol började idag, och självklart tittade jag! Fattar inte varför Alexander Bard är med i juryn, han förstör allt. Annars var det lika roligt som vanligt.


Allting känns rätt bra nu! Om ni undrar. Skolan är bra ändå, man träffar ju folk och sånt. Sen helgen har varit bra den med. Var med Moa och Isabelle i fredags och vi träffade en massamassamassa andra människor också. Och igår var jag på fotbollsmatch här på Thule. Fick äntligen träffa Julia igen då!♥ Sen sov jag hos Karin, vi gjorde inte så mycket.. men det var mysigt!