kult med prov. verkar ju vissa tycka.

hola!

tränade inte fotboll idag för jag håller på att bli förkyld igen -.- så jag var på birsta med mammie. enda dagen hon kunde tror jag, så det bidde ju bra det!♥
fick med mej lite, lite hem. men det är ju alltid något ;) ska försöka fixa bild tills imorgon. men måste verkligen göra engelska x) sammanlagt har jag kanske gjort engelska i 7 minuter, och vi har prov imorgon. känner mej förberedd. MmmMMm-MMmMm! kult. mmmmmmmmmeeeeeeeeeen fyyyyyyyyyyy fasen va less jag är på klassen kan jag ju tala om. nåt så jävulskt.
vi fick välja om vi ville ha engelskaprov eller inte, kan ni fatta att majoriteten vill det? vavavavva? det kan inte jag. ärom dum i hela hövve elle? ÅÅÅH! :@@@@@ deras fel om de går skit på't. deras fel. kottar är vad dom är.
men adjö.

hihi. bus.

lovarlovarlovar att jag ska försöka blogga ikväll!

men nu måste jag verkligen plugga, har engelskaprov imorgon och kan inte ett skit :) kult. tänk om betyget sänks. ännu mer kult. så adjö.

numera kan ni ju kalla mej millan gorillan. tacka ted för det! kanske ska byta namn på facebook ändå. så alla förstår vilken underbar person man talar om när man säger "millan gorillan". ha-ha. kult.


saknar sommaren!

hallå!

spelade teater idag i kyrkan för 6:åringar. hahaha. jag var herde tillsammans med julia, julia och cornelia. petra sa att vi inte fick sitta och prata och skratta där vi satt, för det hördes i hela kyrkan. vad tror ni vi gjorde? japp. ni gissade antagligen rätt. men vi försökte va tyst ändå xD
lh pratade om bajs :( hennes luktar bacon. jag kraffsade julia på tårna. vi planerade att sticka därifrån så var det bara fåren där när dom kom dit där vi skulle va. eller så skulle vi låtsas sova. och massa mer tok. men det har varit superkul!
sen till lunch fick vi pizza från spice. gott det. men man blir ju littan bubbelibubblig i magen sin. haha. så teatern efter lunchen satt jag, julia och lh och sa att vi va bajssssiiiis. mogen är man ju.
sen efter följde jag med julia hem :) vi har haft våra skrattatacker vill jag lova. bland annat åt att i slutet på sista föreställningen så när julia skulle ställa ner fåret sa hon, helt från ingenstans och för sig själv "gurgel". HAHAHAHAHAHAHA. då dog man ju.
men har varit en hel skoj dag! :D

nu funderar jag på om jag ska förstöra den genom att plugga till alla prov och läxor, eller låta den vara en fortsatt bra dag genom att kolla på greys. vi får se vad jag överväger att välja :)


vill ha sommar!♥


he-he-he


Första advent!

Äntligen börjar julen på riktigt! :D dock sämsta bilden.. tog typ tre, varav två var på nattläge så dom blev suddig xD


komsi komsi

HAHAHAHAH!

jag hade fett mä boring. så skickar jag ett mms till issa. det var en fjortisbild på mej själv XD och till var det en text som löd såhär:
"Se va fin ja är ikväll! Visst vill du vara m denna skönhet? Kom till Me gmn <33333 du kan få lussebullar och pepparkakor!"

och typ en halvtimme innan hade hon sagt att hon inte ville för att hon inte mådde så bra. sen nurå. nu ska na komma och sova här, heheheheheh. funka ju. kanske ska köra på detta!

städningstajm

heyyy :)

jag skriver lite senare :) för nu ska jag fräsha till mej lite, typ bortsa tänderna, klä på mej och lite sånt. sen måste jag städa rummet, det är ju första advent idag! så lite smått med julsaker ska ju upp. så vi hörs senare!

kulkul

julia har räddat min kväll!♥

 

hon kommer hit för att sova här, ska bli najs. vi ska ha kul vi, skratta på. men jag orkar inte skriva. men nu vet ni :)


ingen bild. bara en dryg emilia som talar. we like. eller?

med tanke på rubriken i inlägget innan kan man tro att jag syftar på mej. för att jag var nog rätt dryg där. jag är jämt dryg. jag fick det bekräftat av agnes igår. tack gmn<3<3<3<3<3

MEN DÅRÅ. ja. mmmm. var ju hos issa igår med agnes pagnes. vi kom inte rikitgt på vad vi skulle hitta på. så då traskade man till dennis där även sebbe och andre var. inte fatt det var så kul heller? xD hahahaha. vi såg, eller andré såg på världens sämsta film. jag och agnes skrattade. eller ja. kanske. var jobbig var vi nog. så svårt att vara tyst. går icke. sebbe trodde han var lite cool han. issa såg väl också lite på filmen och dennis bara gick runt och gjorde lite olika, fixa håret typ? dom hade slickat. MMmMM-MmmMM. fint.♥ sen i slutet såg dennis också på filmen. men den SÖÖÖÖÖÖÖG! japp. så var det. så då pratade jag och agnes, och andré var lite småsur dårå. så han bah "MEN KÄÄFTEEEEN!". okok. men det gick inte. äh. men det gick väl an. kul att störa folk. faktiskt. mindre kul att bli störd. menmen.

 

idagrå? funderar på att åka in till julskyltningen vid 13.00 för att hjälpa julia att sälja. men vad tusan ska man ha på sig? jag har ingen jacka eller skor som man kan ha till täckbyxor. och det är ju kallt som satan. men det löser vi. men genast uppstår ett nytt problem, vad ska jag äta eftersom jag har match sen? men får vällan köpa nåt då. jaja. "allting kommer lösas och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm!" vi kör på det och så stoppar jag ner lite pengar i fiskan så får vi se vad det blir för käk ;)

 

match klockan 17.00 hemma. kom och kolla om ni vill? fast vänta. nä.

 

love you guys! fast ne :D

edit; HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH. ser ni att det står att jag ska stoppa pengar i fiskan? :) kul. tyckte jag.


nån är dryg

hola!

inge tok idag. eller jo.massa tog. men orkar inte berätta om dagen. fast jo. ja gör det nog ändå. bah för att. ni vill ju. elleh huur???????? hör hur ni säger ja. så visstdå.

va ju på piters jobb dåeeeh. vi fick sortera typ tusen papper. (hahahahahahahahah!!!! jag skrev pappor. fatta kul om vi hade gjort det ju!!!!!!!!!!) ahmen. vi gjorde det iallafall. tog nå timmar. sen fixade vi lite med ljusstakar. och så slutade vi vid 14.00. for hem gjorde vi ju inte. men jag och isabelle slutade arbeta :) vi satt och spelade kort och tjocka choklad. om man kan tjocka drickschoklad. drack typ 4-5 koppar idag med. nice det hurru du. illamående blev man. men det är ju så vetu.

sen träna man ju också. man ligger ju i. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaskuuuuuuuuuuuuuuuul!!!! som fan om man får svära. och det får man. ibland. lite oftare. eller ah. när man känner för det. mysre. spela på. skratta. ah. kul.

äh. orka inte skriva nu. ni vet att jag lever. ska umgåsas med issa och agnes. kanske nån mer. men dah. hejdå.


dagen!

so not redigerade bilder. eller tagna med bra kamera. men här kmr lite bilder från dagen då!


ner i denna röran for sakerna vi tappade... (Y)

vi hade lite boring. så vi hittade svärd :D fäktades gjorde man ju.

jag snodde en sån där rolig grej som lät ur issas ficka. hon stoppade där för hon fick så mkt damp..

meka under bilden med ju!


jag blev fascinerad över storleksskillnaderna. sen undrar jag när man använder den stora?

godishyllan.

städa städa städa.


hoppas inte bilen sprängs

dagenrå? kommer upprepa det jag skrev sist. för det var sjukt kul. jaaaag dog. och återuppstod. men aja. börjar nurå. är ni med elle?

började med att man klev upp så tidigt som man aldrig har klivit upp nån gång tidigare. for till "jobbet" 6.30. omg. vet ju. tidigt.
äh. orka berätta detaljerat. ni bryr er ändå inte. vi har fått skruva lite. jag gick runt med hål mellan benen. i byxerna. också. fick sätta säkerhetsnålar i byxerna 24/7 eftersom dom lossnade -.- så fort man bresade lite så bah "ritsh". inge kul. det var jobbigt. sen så höll peter på i motorhuven på en bil, och så skulle jag och issa få skruva. sen var det nån roligt verktyg som lät skitkul när man skruva på't. så gjorde jag det och issa blev irriterad. jag fortsatte då. för det är ju kul att retas. och så skulle peter gå och göra nåt medan vi skruvade. jag myste på med ljudet medan issa skruvade. sen ville ingen skruva mer. jag fortsatte leka, så ville issa ha saken jag höll i. jag bah neee, jag ska ha. och hon samma sak. vips. ner i bilen. precis då kommer peter. tjollahopp!
ett tag senare leker issa lite med skruvar och plastmojenger, och jahapp. ah. men då for det ner en till ene. i samma hål. syns icke. lite jag skratta då eller? fyfasen. tror jag avled. skrattade i en kvart.
fick upp saken jag och issa tappade ner efter ett tag, men tror enen issa slängde ner ligger kvar.
oupsi!


bilmekanikerna

ey yo!

på peters jobb nurå, leker bilmekaniker idagrå med issa. det börjar bra.. hehehehe. skulle skruva bort lite saker fram i motorhuven typ, så tappar man ju ner en sak där då. ofc. hittaren gjorde man ju med. fast ne. sen lite senare tappa issa ner en till sak i samma hål. HAHAHAHAHAHAHAH, avled kan jag ju tala om att jag gjorde. skrattade i en kvart typ. stackars peter. SKÄRPNING blire nu. ska arbeta på bra. adjöken.


love yoooouuu mormor and morfaaar

men sluta tjatarå!! jag skriver ju. bah för att fåre gjort. såru vet. tro inte ja gillart. hehehe. neee. en sån plåga äre ju inte. interåååå. bah när man har hål i tänderna som kittlar sönder en så man blir irriterad. då kan det vara jobbigt. men okok. jag har inte hål. men det känns fasen som det. tror jag? hur ska jag veta? jag vet inte ens hur det känns när det ilar? jävulskt jobbigt är det iallafall. men mormor har kollat och väääääägrar tro ens 0.000000000000000001% på att jag har hål. inte ens så lite. hon tog t.o.m fram en såndär mini tandläkarspegel och kikade. men åh. ändå. varför är det jobbigt då? hmrppfff.

idagrå, första praodagen. helt okej. inte tråkigt. men vill inte bli tandläkare heller så xd mjaaa. vad fick vi göra? jag och issa tog tandavtryck på varandra, HAHAHAHAHAHAH. skitkul. man slemma nå så jäkligt och så börjar man ju asgarva och då grymtar man som en gris och ah. man bah myse på helt enkelt. sen så tog vi nån röntgenbild, tog fram alla saker som behövdes för patienterna, tittade på lite, gjorde massa saker på datorn. var typ aldrig syssellös, så det var ju kul :)

sen vid 18.00 for jag till mormoder och morfadern mina.<3 mys! jag ville tjäna lite pengar så jag kan köpa julklappar xd HAHAHAHHA. men jag har typ inga. (käften.) och jag vill köpa för det är AAAAAAAASKUUUUUUL. ska ge bort många och bra saker. för jäklar vad pengar jag fick. jag torkade disken som mormor diskade. och fick.... dömycke pengar. serioussssss. för det. öh. fick flera hundra.... femhundra kr för det! har man världens bästa mormor och morfar eller? app! dä harmanjö. sen så fikade vi, och jag och mormor kollade i leksakstidningar. sen såg vi på tv och hade det lite mys. jag for hem vid strax efter 21.00 :)

ah. men det har varit en mysig dag det hära ;) <3

tandläkare

Hej! Tänkte att ifall nån missat det så bloggade jag ingenting igår. Förstår att erat liv var så mycket tråkigare då. Men here i am. På väg till praoen. Och alltså detta är inget tids inställt inlägg, jag är vaken nu, sorgligt nog. In tha car. Mobilblogg alltså. Men adjö, tandläkarsnack nu!

yeah, mvg ändå.

fy vad jag har suttit vid datorn mycket idag. skämmas får man ju göra! blir hemma imorgon med, och då ska jag verkligen försööööööööka göra nåt annat. men vaaaad? jag får väl försöka göra nåt annat tok. måste försöka. okej. lova att säga till mej om ni ser att jag är inne på facebook? ;)

vill ni veta vad som gjorde mej glad? JAG FICK MVG PÅ MATTEPROOOOVET!!! ulf hade missat nåt poäng. så jaaaaaaaa. jajajajajajaja. jaaaaa. okej. nu blev jag glad.

nu ska jag keka någet som får trilla ner i maggen på meg. sen blir det nog sova skulle jag kunna tro. och imöra ska jag soooooova, sen ska jag inte sitta vid datoren. då säger vi så? okej.

jajemen

nu blirä greys


flera minusgrader

det är kallt idag.. burr!


jaru..

hade agnes tråkigt i förrgårkväll eller? fick ett antal sms.. hon skrev att hon skulle göra bland annat detta..

1. bli en kaktuskramare
2. äta upp sitt matteprov
3. tillverka alkoholfritt hembränt
4. ragga på kyrkansbarntimmar
5. anordna stöldmässa
6. ärva kroppsdelar
7. börja spela golf så hon får ett handikapp
8. hon tror på turtles
9. ska praoa som pensionär
10. hon berättade att dagisbomben förebygger ungdomsvåld
11. skolka på håltimmarna
12. hon hade duschat i spagetti. det kittlades.
13. hon stekte en fisk och hädde den i akvariet
14. hon drack saftsoppa från naveln ur ett nalle puh mönstrat sugrör
15. hon gjorde inbrott på ett dagis för att leka med lego tills polisen kom. hon sitter nu i fängelset, cell 85m
16. köpte juklappar på mcdonalds
17. kamma håret med en osthyvel

hon skrev mer också, men gud. det var helt sjukt. det trillade in sms på sms.

mums

Jag och mamma har bakat lussebullar!♥


Det är jag som har gjort figurerna, det gör jag varje år. tomteluvor, granar, paket och grejs. dom blir ju så fina! ;) haha. sen så lyssnade vi såklart på julmusik också.

 

 


konfirmationsak

hejsan!

nu ska jag berätta om konfirmationsaken. risk för långt inlägg. men det får ni ta ;)

vi åkte till församlingshemmet klockan 13.00 typ. så lämnade vi packningen där, sen traskade vi till kyrkan där dom babblade lite. sen delade dom in oss i grupper för vi skulle gå till olika "stationer" eller vad man ska säga. julia och jenny hamnade i min grupp.♥ sen var det några fler, typ oscar, ted tror jag, sarah, cornelia, albertina och säkert nån fler ;) vi gick upp till kyrktornet. heter det så? vi säger det. där klockorna var. fyyyyy vad äckliga trappor. kollade man ner fick man ju för tusan svindel typ :s hahahaha. sen så kunde man gå upp ännu en trappa, såg ut som en vind typ. lite småläskigt. först vågade inte jag gå upp, men sen tvingade jag mej. jag drog med mej julia, men när hon hade gått upp en liten bit så säger vaktmästaren "titta, ser ni att trappan är lite lös där uppe? den svajar". HAHAHAHAH. tror ni inte julia gick på't och vände på direkten!? JOOOO. HAHA. så jag fick gå själv sista biten då. sen när vi gick ner så hittade oscar ett rum  och fråga om man fick gå in där. det fick vi, men det var typ som kartonggrejs där, och plankor i mitten, man fick bara gå på plankorna. asläskigt. fy. tänk om man skulle ramlat eller nåt? sen så släkte dom lampan och grejer. det var skitläskigt. och när dom gjorde det så hör man oscar "MEN TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄND! JAG SKITER PÅ MÄ!" HAHAHAHAHAH.
sen så fick veta lite om orgeln. då satt oscar och spelade typ hela tin. sen så fick alla som ville spela. då gjorde bland annat ted det. och så fanns det en knapp som hette "tutti". Ted tyckte det var skitkul och tröck på den. sen varje gång nån annan skulle spela så sa han hela tin "men vetu inte hur man gör? tryck på tutti!" "tryck på tutti." "sådärja, tryck på tutti!" och grejer. sen var det några fler stationer. men orkar inte berätta om dom, för det var inge kul ^^

 

sen så blev vi indelade i nya grupper, då hamnade jag med jenny igen :) då skulle vi leka lekar på ena. det var skoj det. sen så var det typ lekar utomhus på en annan station. då skulle man ha täckisar och grejer. och så skulle man springa femton varv runt en stav med huvet neråt, lite yr man blev eller. efter det skulle man springa till laget. det var en stafett. hahahahah. jag ramlade heeeeeeela tin! och vi körde det två gånger! oja, det gick bra för mej kan du tänka dej.

 

sen så var det väl typ fritt ett tag. myste på med folket som var där. hade almännt skoj. sen på kvällen skulle vi gå en frågeslinga. och då var ledarna utklädd och gömd där ute och skrämde en när man gick förbi. när vi skulle gå den frågeslingan så var man också indelade i grupper, då var jag med isabelle, sanna w, angelika och tove eller vad hon hette ;) vi var typ asrädd, jag, sanna och issa. vi gick armkrok och grejer, sen så gick jag ytterst och så säger jag "men jag vill inte gå ytterst!" precis då kommer linnes fram och gör nåt askonstigt ljud. fatta rädd jag, issa och sanna blev då eller!?!? vi bah sprang och issa ramlade så hon drog med sanna, och jag försökte också springa, men jag hade ashala skor så jag ramlade också, så då låg vi där i snön och skrek. och linnes bah kommer fram och viker sig dubbel av skratt. tror ni inte han berättade det för alla tusen gånger sen hela kvällen? jo, det kan jag tala om för er att han gjorde. hahahahah..

sen såg vi nån film, den var väl lite rolig, men jag ville inte se film, så jag smsade och hade lite småtråkigt. var skitrastlös xp

men ah, det var iaf askul! :D

sen så fick se nåt uppträdande eller vad man ska säga? det var en tjej som höll på med eld. det var kuelt det minsann. och ted var skitdryg. HAHA :( men ah.


godmorgon!

Godmorgon!♥

Skönt att få sova ut! Vaknade nyss av att mamma stängde dörren till mitt rum, och då kunde jag inte somna om, för jag var sjukt täppt i näsan. uffa! sen känner jag mej liite hängig också, men ingen feber. det är bra. en sak till som är bra är att jag valde att stanna hemma :) skönt! gillar att vara ledig. sen är jag ju inte helt hundra.


hanne och julia på bilden. vi var ute och myste på med ludde i minusgrader, endast iklädd shorts och t-shirt + skor. förutom julia då. hon hade reflexväst. som ni ser på bilden..


bättre sent än aldrig

Nu har jag inte bloggat idag igen..! Men jag har iallafall en halv anledning. Jag är typ sjuk. Haha. Det var den anledningen det x) men jag har helt enkelt inte orkat, och nu bloggar jag från mobilen :P vill ni veta en hemlis? Jag har suttit vid datorn typ precis hela dagen (utan att blogga. Shame on me.) Så imorgon ska jag inte sitta så mycket vid datorn! Men lite, för jag ska blogga :) jag ska berätta om gårdagen och även bjuda på nån bild. Men i övrigt ska jag försöka göra nåt annat skoj, jag ska t.ex. baka lussebullar, måla naglarna och kanske städa rummet. Sen lär jag väl göra lite mer ^^ är det lördag imorgon eller? Nepp. Söndag då? Men är du dum eller? Nehe, men varför ska inte jag till skolan då? Jo, vi har nämligen prao! Men eftersom jag är lite små hängig så vill jag vara hemma, roligare ju :) så, så ligger det till vettu. Snart slocknar jag, så vi avrundar här då så får vi höras imorgon! :)

vaaaaaaaarfööööööör?

vill ni veta nåt dåligt. det ville inte jag, men det fick jag minsann ändå. så då får ni också det..

jag tror jag håller på att bli sjuk. iallafall förkyld. uffa. jag vaknade fler gånger imorse, en vid 4.00, senare vid 6.00 och än en gång vid 9.00. då klev jag upp. varje gång jag vaknade var jag täppt i näsan, och nu känner jag att jag har ont i huvudet och i ögonen. jag känner mej lite sjuk. men shhhhh. det är våran top secret. för jag ska på den där dumma konfirmationsaken.

vad är det för nåt då?

jo, men vi (alla konfirmationsgrupper) ska sova i församlingshemmet. idag tills imorgon. vi ska vara där vid 13.00 tror jag. sen åker vi väl hem imorgon vid samma tid ungefär skulle jag tro. vad vi ska hitta på har jag iiiiingen aning om. vet verkligen inte. man ska ha med sig täckisar typ. jag ska sova bredvid julia på hennes dubbelmadrass :') bus.


gambild på teds piroger som han gjorde på hk:n för några veckor sen. asfula! hahah.


ja inte är det jag som är monstret iallafall

ZzzZZzzznaaaaaaaaar snork..........!

mina ögon vill inge mer. så bara för det så tror jag att jag ska kasta mej i säng. om jag inte måste packa... måste jag det dör jag. men annars tänkte jag göra det imorgon :)
packa för vad?
jomen det är ju såhär att det är konfirmationsak imorgon, vi ska sova över i församlingshemmet. om jag hinner kan jag berätta lite mer om det imöra, men nu vill jag bara lägga mej :p


hahahahhaha. jag och agnes höll på dö när vi hittade den där lappen.... när vi hade haft äffären i ett år så hade vi en liten "fest". sen så skulle "kunderna" skriva idélappar. så fick vi denna. undra från vem... hmmm?


marabou vinter vit

min mage myser på den nu vill jag tala om. ujujujuj. man har ju ätit lite onyttigt idag om man säger så. eller ah. mycket...
bland annat denna goding!


bah fatt jag är sämst och inte vet hur man sparar bilderna så får jag prentscreena och spara dom i paint xD = bra kvalite...

 


jag suger

jag slutade 14.00 för jag orkade inte vara kvar på skolan. jag tog ut min kiosktid. jag är skitsur för jag fick sämst på matteprovet - igen. jag kan lika gärna få ig.
så tänker inte blogga, jag ska se välkommen åter och sen blir det greys.

men ni kan ju klura ut vad det är på bilden? det är två stycken.


maybe


vet inte varför jag lägger upp'et. men jag bloggar ju iallafall.

jonas: vart är farsan?
jag: stan troja..
jonas: VA!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!? han som skulle skjutsa mej. IDIOT!

tre minuter senare..

jonas: EMILIA!?!?
jag: mmmm?
jonas: du vet inte vart vristskydden är?

hm. jo. jag brukar ju använda dom. jag har dom här i bakfickan :) behöver du dom eller?

trött var man ju

idagrå? jo trött var man ju. något iallafall. var som en zoombie fram till lunch. hahahahaha. det var ett helvete. sen på so:n. HAHAHA. agnes vettö. "fattiglappsbarnen" mmmmmmm. okej. och på matten vet jag inte om jag gjorde en enda uppgift? allvarligt? men jag har gjort klart kapitlet och gjort alla c-uppgifter TVÅ GÅNGER! som att man orkar gö dom tre gånger? ne. kan ju svaren utan till utan att ens gö en uträkning. och det är ju c:isarna jag behöver träna på. men jag gjorde nog tre uppgifter iallafall :))))) sen myste jag på med min trötthet.

och.... vad skall man säga? jomen svenskan, hahaha! jag säger nog bara det "hahahahah". våran klass. ställer vääääääääärldens dumaste frågor. men vi fattar ju inteeeeeeee? haha. askul. vi är så dålig på gramatik sak. om vi ens håller på med grammatik? I don't know. kanske.

sen hade jag utvecklingssamtal :p hade ingela, hon var bra hon :) det gick bra för mej också, inte så mcket att säga? ja. min dag det. nu blir det grey's resten av kvällen. fatta myyyyyyyyyyyyyys!!


oredigerad bild. men det är jag som tagit den. och det är agnes dog thea on tha pic :)


lovelovelovelove


ghiiidsjkdfsdkhajks

KOMMER INTE VÄLKOMMEN ÅTER UPP PÅ TV4PLAY FÖRNS IMORGON SÅ DÖR JAG?????????????????

ååååååååh. så var hela kvällen förstörd. nu tänker jag tametusan se grey's och lägga mej sent. bara för att dumma välkommen åter var NIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

vaaaaaaaa?

VARFÖR SA INGEN ATT VÄLKOMMEN ÅTER VAR NIO IDAG FÖR??? VAAAAAAAAAAAAAA?????

ingen sa't ju. så nu har man ju missa't. kul. jättekul. verkligen. tänker fasen sitta uppe tills jag sett skiten. och inte tänker jag gö franskan eller engelskan heller. ne. får väl gö det på skolan eller nåt. för nu blev jag sur. skitsur. så har ingen lust med nåt. bara se grey's (<3<3<3<3<3<33) men det kan jag ju inte -.- så får väl se det imorgon istället :D :D :D

ajajajaj

1. kolla såret på tummen. aaaaaaaaj!
2. jag hade stukat den andra tummen. = dubbelont (jag har fortfarande ont i den stukade tummen.. fast det var typ tre veckor sen.)
3. looka nageln. fräsig va? har gjort den själv :)


aoooch


her aj äm

hejsan allesammans! .... juste. ingen häslningsfras. ops. *suddar bort den*

ja. men okej. jag ska försöka komma tillbaka till bloggvärlden :) hehehehehe. *daa big bloggööör* men så äre vettö.

vart jag har varit under min icke bloggtid? ja. alltså inte den innan jag skaffade en dum blogg. hehe. det skulle ju bli en hel bok? jag menar ju under typ tre dagar, smartis! :D förresten, skulle det inte sitta gott med godis nu? på tal om smarties. men okej. ja. jag har surat. över min dator. den är inte densamma som innan :( buhuhuhuuuuu! ni bah. "vaaaaaarföör? rada upp sakerna! snälla emilia.♥♥♥♥ p.s we love you! d.s" hehe. okejrå. bah fatt ni tjatar så :) love you too bby's <3<3<3<3<3 hihihi. (ja. jag har ett liv!!)

•  jomen. det är ju såhär att hela datorn är ju ominstallerad. så jag har inte spotify!!!!!!!!!!!!!

• troru jag har msn?

• eller photoshop?

• sen så är den allmänt weird.

• den är seg.

• den låter som en hel hög elefanter. (okejrå. det var lenovos weirdo sida. HAHA. ni skulle vart med. jag har(hade. visst) en lenovo sida som startsida. så startar jag datorn och tar upp internet. då bah börjar värsta trumsolot. AHAH. PANIIIIIIIIK. jag trodde det var hårddisken som höll på paja.. (smarttjej.se) ah. men så var det hemsidan xD kuewlt.

men vetuva? nu måssssssssste jag göra franska och engelska. jag lovar att jag ska försöka blogga mer :) (men kmr typ bara kunna ta gambilder jö. för annars får jag redigera i typ picnik. mhmmm. kanske ska ta en bild på mä själv, sätta ett hjärta för snoken, använda asfula *sTicKErSSSS* som hjärtana och en kronis sen ska jag skriva med en typisk picnik text och ha asfula effekter. MHMMMMMMMMMMMMM. så naaaaaaaaaaaaaaaaajs!!!)


inte gjord i photoshop. bah satt nu vet. jag är inte sååååååååå dålig. gjorde den idag = gratisprogram.


hihihihihihihi

vill ni veta nåt jäkligt kul?

...



........

..








....

......

synd.
för jag tänkte berätta nåt sjukt tråkigt.

det är nämligen så att jag har haft typ en bloggpaus i några dagar. varför? jo. för att det suger att blogga när man inte kan lägga upp bilder. och min dator är sämst. den är sämre än mammas och pappas dator. förstår ni? DÅ ÄR DET ILLA!!!! m.
så jag bloggar när min dator tänker sluta tjaffsa. blir såååååhääääääääääääääääääääääär irriterad. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

så.


grey's anatomy in my heart

jag skiter i att jag sa att jag inte tänkte blogga. för nu tänker jag säga att jag blev glad. jätte glad. åh. helt extas över att jag ska få se hela grey's anatomy igen. (har inte sett hela. men har sett t.o.m sesong 5) ååååååååååh.<3<3<3 love. love. det är så sjukt bra och jag blir bara så glad. jag sitter i mitt mörka lilla rum och bara tittar för mej själv. mys eller? japp.

sur. trött. irriterad. konstig. fundersam.

heeeeeeeey!

alltså helt seriöst, jag är verkligen inte alls sugen på att blogga eller göra nånting överhuvudtaget. möjligen stänga in mej på mitt rum och kolla på film i min ensamhet med godis <3 endast det. funderar starkt på att börja om att titta på grey's anatomy. men vi får se. blogga tänker jag iallafall inte göra idag.

(btw. så är min dator aswwwwwwwwwwwwwwweird. jag kunde centrera öh. orka. ska sura.)


tjolahooooooooo

JAG SITTER VID MIN DATOOOOOOOR!


fjortispartyyy

hallååå!

vill ni veta nåt nice? min dator blir fixad idag!! tjohoooooo. men vill ni veta nåt mindre nice? jag kommer säkert inte hinna använda den idag. ahhaha. för jag ska till agnes och mysa på med lite folk :) vi tänkte ha en fjortisfest. fast vänta..... så kanske det inte alls var. vi lär väl spela monopol eller nåt xD hahah. nä. inte monopol. det suger. men nåt annat.

vi hörs nån daaeeeeg :)

snöbollskrig kan man säga

hallå där!

idag på skolan var det väl inge speciellt förutom snöbollskrig... hehehe. livsfarligt att vara där ju! jag, karin och issa satt på bänken i korridoren, så kastar ted en snöboll på oss?! man bah yes. va skönt att vara blöt. men sen i matsalen kom han och sa förlåt! ahahahhahahaha. gulligt.
men när ted hade kastat snöbollen på oss så gick vi och låste in oss på toan vid matsalen, för utanför höll några andra på med massa snöbollar. och så hör man hur angelica skriker och rycker i handtaget typ. men man vågar ju inte öppna. sen sitter vi med henne i matsalen, då har typ dom som var där ute mulat henne och greja. alltså shit vad sur hon va då x) ahha.
och så håller emil och ah vilka det nu var på med angelica sen efter, eller alltså dom mular henne inte. men dom kastar väl några snöbollar kanske och sådär. så då vill inte jag, karin och issa vara i korridoren. så vi går upp och sätter oss i fönstrerna där. aslungt där uppe, typ bara vi där :p sen efter ett tag hör vi steg i trappan och typ emils röst. då panikade vi kan jag ju tala om. herregudars vad vi sprang. på engång bah ut vid syslöjden ner och sätta sig i korridoren bland dom andra. jag tror inte emil eller ah, jag vet inte vilka det var såg oss. haha!

efter skolan pysslade jag liiiite. sen var jag med fridaaa :) först var hon här ett tag och sen var jag hos henne.

jag har inte riktigt suttit vid datorn idag, därav den dåliga bloggningen. och nu ska jag sova, för det vill verkligen min kropp. så tyvärr blir det ingen bild idag. men kan försöka hinna med nåt inlägg imorgon. men jag tror jag ska sova hos agnes. så vi får se :)

första snön

alltså. var och tog lite kort on tha snow, bara för er!

dock inga höjdar bilder. jag stog på bron lixom, i foppatofflor. så det blev som det blev. men ni kommer ändå få se. tänk att det här är den första snön som kom för i år. (förutom i januari o.s.v) efter sommaren alltså. det började igårkväll och har säkert snöat hela natten. och jag lovar att det har snöat oavbrutet hela dagen idag! för jag har kollat ut genom fönstret på varje lektion :p
lite negativt med snön är att alla kastar snöbollar på skolan. inomhus. säker man känner sig in tha korridor...


bra bilder va? men nu ser ni iallafall. första snön... helt extas ja!


smart.

HAHAHHAHA heter man sopa eller?

åt middag vid 16.45 eller nåt. efter man har ätit så byter jag ju om för att jag ska träna. sen sätter jag mej inne på sandras rum och diggar julmusik samtidigt som jag gör franska. när klockan börjar närma sig 17.45 börjar jag undra vart jenny och sarah är. varför kommer dom inte? dom skulle ju åka med oss? jag går till hallen och frågar vart pappa är. jonas svarar att han är i träningsrummet. jaha? jaja. men ska vi inte åka?
sen bah. juste. 20.00-21.00 var träningen ja. jajamen.
man har ju allt färdigt iallafall. hahahahhaha!

vadå bra dag?

hej, vet ni hur glad jag är eller?

ååååh, typ bästa skoldagen på länge, den behööövdes. hihi!
ska jag berätta? okejrå. men iallafall så började det ju redan igårkväll då man såg små fina snöflingor dala ner från himlen.♥ sen imorse när man vaknade så var det typ 2dm snö!! fatta. jag bah "HAPPYYYYYYYYYY". sen så fortsatte det snöa, snöa och snöa. sen hade vi engelska. då fick vi se våran engelska uppsats (oförberett prov typ) och jag fick VG!!! jaaaaaaaa. jag kunde få det i betyg till jul i engelska, om jag inte ballade ur typ. då skulle jag få det! gladtjeeej.
och det snöade mer och mer och mer. och sen bidde det hk. då fick vi reda på våra hk prov. gissa vaad? jag fick mvg!!! ååh. det trodde jag inte. så då blev man ju mer glad. och det fortsatte snöa. och snöa plus massa mer snö. sen var ju hk lektionen kul med. lite småmysig klass där då :)
sen dök so lektionen upp då vi skulle få reda på våra so prov. och det kändes lite små läskigt. för det kändes som att det inte hade gått sådär superbra. och så får man mvg-! ÅÅÅH :DDDDD - (minuset) alltså var för att jag hade några missa på några frågor. men ändå. shit va glad man är :)
det har snöat oavbrutet hela dagen så det är asmycket snö! första snön kom ju igår med, såhär mycket snö har det aldrig blivit efter första snön tror jag.♥
jag ska försöka ta en bild på hur mycket snö det är, men nu är det ju mörkt ute, plus att det aldrig slutar att snöa :) och så har jag franska läxa tills imogon, sen måste man ju se välkommen åter, plus en timmes träning på det. så jag har inte sådär supermycket tid :p men kan försöka imorgon eller så :)


men ni får en lite smågammal julbild som jag hittade istället.♥


va? varför?

nånting säger mej att mina vänner inte vill vara med på bild..?


irriterad tjej

hej!♥

det där med pysslingen? och så mycket bättre? ahdu. det blev det ju ingenting av. för så fort man skrivit inlägget så får man ett sms av jenny där det står "jag ska ta spruta idag.. glömde bort" man bah. jaha. jaja. mamma som ville fara på birsta..? kanske.. hm. så flörtar man lite med mamma, sen så bestämmer vi oss för att fara iväg till birsta. så det är där jag har tillbringat eftermiddagen! :)
vi for dit för att kika på vinterskor till mej, för det skulle ju tydligen snöa idag och imöra. ganska mycket också. säger dom alltså, men än så länge har man inte sett en enda snöflinga. men det kanske kommer? aja. jag har iallafall mina tygskor, som är kalla som satan, och det är ju lite skönt med vinterdojer sådärdå. och turligt nog hittade vi ett par iallafall. som dög menar jag. jag hade ändå bara köpt ett par. hahaha. men dom är väl okej antar jag. lite sånadär som alla har. men ändå inte dom där mega tråkiga som finns på varenda skoaffär. men ska testa trampa runt i dom ett tag, så får jag se om jag ska behålla dom. tänk om det ser ut som om jag har jätte stora fötter... :s isåfall vill jag inte ha dom.. så får ställa mej framför spegeln och mysa på lite.
sen, tro det eller ej. men ooooooojooooj vad mycket snygga kläder det fanns. jag tror jag döööööööör! jag såg typ fem tröjor på jc minst tre på h&m, sen såg jag typ tre på vero moda också. + att det fanns ju typ tuuuuuusen snygga ringar på gina. vill haaaaaaaa! ge meeeeeeeeej!♥ det är ju ganska självklart att jag såg allt det där idag bara för att man inte har pengar. och det lilla mor har bör na ju spara till jul. för snart måste man ju börja tänka på den också. ååååååååh. irriteeeeeeerad!!!!
men jag fick med mej en blus hem iallafall :) en rätt billig ene, för 150 kr. så ah. det var väl bra. men är fortfarande sur. för det var sjukt vad mycket kläder jag såg...


söt bild på mej. lite småbusigt att man inte ser mina röda ögon och att det står "© emiliaberggren" men visst är den fins ändå????


ännu ett inlägg till "emilia drygar" kategorin som ännu inte finns..

vet ni?

det ska komma snö idag!!!!!!
mamma kom och visade en pyttetiniwiiiniii mössa. så då tog man ju en paus från skrivandet. sen när jag lutar mej tillbaka i datastolen blir jag chockad av mej själv, ofta jag gjorde sådär många utropstecken? aldrig. måste ha varit nån annan. lovar.

men ah. idag skulle de komma snö, och imorgon! jag kommer skita på mej :) för jag har bara för små converse som är kalla som satan. men man får väl överleva kanske..

idagrå? jag ska vara med jenny, och vi ska kika på så mycket bättre eller vad det heter. på tv4play alltså. älska thomas dileva hur det nu än stavas. "jag sitter faaast....." HAHA. sen ska vi pyssla :)

mums med jul

alltså ärligt. inlägget innan? jag skulle egentligen skriva en sak, och så börjar jag tjattra om nåt annat? så då kände jag att det kan väl få ett eget inlägg då. men vet ni vad jag borde skaffa? en "svamel" kategori. eller så borde den typ heta "emilia drygar". men vet ni vad som skulle hända då? alla inlägg skulle hamna i den kategorin xD hahahahahhahaha!

iallafall så ville jag nämna att jag och mor ska mysa till det med lite julkänsla!♥ hon tänkte dricka lite glögg som luktar jul till tusen, så startar jag såklart julmusicaaaa och dricker lite milk på det och mumsar pepparkakor. vadå nice?
och ja. jag sa det där för att nån där ute skulle bli avis. okej?


och på det så slänger vi in världens finaste bild på ludde. (haha. skryt? nerå. men han var söt på den) tänkte faktiskt att det skulle sitta bra med en julbild, så då letar man ju. och så kommer man på att man inte har en sån redigerad på lager. så då blev det som det blev. men när jag har min dator + photoshop. då jäklar! (alla vet väl hur det kommer sluta?)

alltså. detta inlägg skulle också placeras i "emilia drygar" kategorin....


totally onödigt inlägg. bah svamla ja

heeeej igeeeen!

vetu en sak elleh??? pappa har fixat min dator nu, halft iallafall. han måste installera ett avast anti virus program, sen är den done. vänta va? har jag nämt det här? jag får nån deja vu. hahahahahahahah! men allvarligt? vänta.. måste kolla!


I'm baaaaaaaaaack! men hittar inget? hm.. måste drömt att jag nämt det i bloggen eller nåt. aja. ni bah "CAREFAAAAAAAACE!" men ah. ni älskar mej ändå va?

sen så har jag sjukligt ont i ryggen. illa. plus att jag kopplade ur hårddisken. sen bah åh sitta vid datorn och blogga 8))) så då kopplade jag in den igen. allt för er kära läsare!♥ ni är världens bästa! lol. ne. fast jo? ska man säga så för att ni ska stanna kvar? hur som haver så sa jag det där bara för att jag ville dryga. men så kom jag på att det kanske låter elakt om jag säger att ni inte är världens bästa läsare och så bah dissar ni min blogg lixom typ bah? fjortisgiiirl. nemen allvarligt? och säger jag att ni är det så låter jag som en sån där tönt som tror den har värsta stor bloggen med typ 3 läsare per dag? hahahahahahahaha! men det är jag inte :( åh. varför tog jag ens upp det här?
nä. vi säger så här. vi skiter i det hela. jag har en bebis liten blogg, ni är bra, men inte bäst. för det är jag. okok?

jobbig disskusion det dära hurrudu. men sååånt är livet, sååånt är livet! (8)

ne. nu ska jag sluta dryga.


vi avslutar det hela med en gambild som vi hoppas att ni inte har sett.


Take full


snart är julen här hörrni..

hej!

första skoldagen efter lovet avklarad nu då. låter som att det har varit lov värsta länge, men det har det ju inte x) men trött har man varit iallafall. höll på somna flera gånger ;) men ah. det gick ju iallafall.

issa följde med mej hem efter skolan, vi började med att ringa till boda borg. eller ah, jag gjorde det ;) och vi hade säkert fått praoa där om vi hade varit snabbare -.- men dom hade redan två stycken. så nu ska vi typ praoa på issas mammas jobb... hahaha.

sen så ritade jag och issa lite..... ;) hahahahha. som alltid x) men det har varit skoj :) hon for hem vid 20.00 typ.

nu sitter man här själv då och funderar på vad man ska hitta på. jag sneglar lite på klockan och ser att den snart är 21.00 ._. jahapp. ja, då finns det ju inte så mycket man kan göra.. men snart borde jag börja pyssla med julklapparna... haha. men får kanske göra det imorgon? :) kanske att man får med jenny?
och alltså, jag ska göra dom själv! jag ska inte börja köpa julklappar.. xp men jag ska köpa julklappar också, men det gör jag lite närmare jul ;)

iallafall så har jag och issa diggat julmusik hela dagen och jag fortsätter minsann på det. me like :)


sötis julia. dock oredigerad. menmen ;)


try to understand


boda borg

hey!

en heldag på boda borg är ju inte helt fel det inte :) men så hade man ju sett fram emot spökena, och självklart var det ju inga spöken -.- lite irriterande. men det var ju kul ändå. först när vi kom dit så trodde vi ju att det skulle vara spöken, så då var vi asrädd. och så var vi i en bana, "expedition viking" den är jätte mörk och ah. så erik bah "det står nån där!" jag, issa och julia börjar skrika och kutar ut ur banan. självklart drygar han bara ._. men ah ;) hahaha. jag var asrädd x) men sen hade vi bara sett tre späken som inte ens hade skrämt oss när klockan var typ 14.00-14.30 så då frågade vi vart alla var. men då hade dom gjort kväll -.- så då vart jag, issa och julia skitsur där ett tag xD haha. men sen kom vi igång igen. det har iallafall varit askul. så ja ;)
vi klarade sju banor.. hehehhehehehehehe.

när vi for hem åkte jag direkt till issa :) trevligt det, jag for hem vid 20.30 kanske. och nu sitter jag här framför datorn med en ben&jerry. lite småmys sådär :)


finfin tårta

det var ju lite mycket hemligheter sådär innan 31 oktober. men det var ju förberedelser för karins dop :) bl.a. så gjorde jag, agnes, jenny och jennifer en tårta till flickan :D





tidsinställt inlägg. på boda borg nu ju ;)


should've said no


redigerarN

vetuva? vetuva? vetuva?

jag startade mysdatorn min och redigerade massa bilder! har saknat det. ååh, det är så kul. vill bara ut och fota en massa fina bilder och sen bah sätta sig och redigera dom. det är härligt det minsann.♥ så om jag orkar koppla i hårddisken nån gång nu då och då så ska jag väl kunna bjuppa på nåra bilder, fast så många bilder redigerade man ju inte. men det duger väl :D
sen så kommer så klart lillpoeten fram också vettu ;)


gillar bilden ja! det är väl den jag bjuppar på nurå. kommer väl fler sen maybeee :)


boda boo

"idag äre ju halloweeeeen. scary or what ?  haha. nej men. idag vid 9.30 for jag, karin, jennifer och frida iväg till boda borg.

Det var ju så här spöken i korridorerna och så. de är ju de den här veckan ;) men det är as kul. och läskigt! dock vare inte så jätte mycket spöken. men de va kul ändå :)

Ett tag hade vi inte sett ett spöke på jätte länge. då sa frida "ååh. nu vill jag se ett spöke!". Jag ba "Mmm..". sen vände jag mej om för att kolla läget så dära. och frida gjorde oxå det för att jag gjorde det. sen kan du ju gissa vad vi stod öga mot öga med !? ETT SPÖKE! Gissa rädd vi blev eller xD det var inte ens en meter bakom oss. vi sprang och skrek så in i helvete xD

sen så vare en gång då vi (karin, jennifer, frida och jag) gick ut från en bana. vi gick i korridoren. och jag gick först. sen vände jag mej om för att prata med karin och dom. o så skrek dom typ, jag ba va? och så vände jag mej om, då stod det ett spöke alldeles precis framför mej. jag skrek och sprang iväg. sen så sprang dom andra åt det andra hållet. jag tänkte vända mej jag vågade inte. så jag sprang iväg själv. sen så sprang jag ner en våning, och när jag sprang där hoppade det fram ett till spöke med en kniv *låtsas kniv alltså*. han var oxå alldeles framför mej. skit läskigt. sen möttes vi vid reseptionen ;)

Sen när vi skulle gå ut från en annan bana så var det ett spöke alldeles utanför dörren. vi sprang in i banan igen och skrek. och i den banan var det som 'trälådor' eller vad man ska säga. typ upp till knäna på höjden. och vissa var trianglar och vissa var typ fyrkanter o.s.v. så alla bara kastade sig längst in. och typ alla gjorde illa sig x) för vi ramlade över dom och skrapade på benen o så. men ja. hahahaha.
sen tog det ett bra tag innan vi vågade öppna dörren :P

På slutet var vi typ jätte trött. karin sa typ "Ska vi gå och ta på oss jackan, vi kan sitta i omklädningsrummet". så då gick vi till omklädningsrummet. fast till omklädningsrummet är det ingen dörr. så om man sitter i fönstret ser man ut till korridoren. men om man sitter på bänken gör man inte de. för den är på andra sidan. aja. jag och frida satt i fönstret. och karin och jennifer satt på bänken mitt emot. sen kom det ett spöke som stod utanför. han stod och stirra på oss ett tag. sen så vinkade frida. och jag bara tittade på spöket. men han stod kvar där i över 5 sekunder och bara glodde på oss. då klarade jag inte längre. så då hoppade jag ner på fönstret och satte mej med karin och jennifer. jag typ gömde mej i karins 'famn' eller vad man ska kalla det. då gick spöket in i öppningen. Karin ba "vare ett spöke eller?". jag ba "det är ett däääär." skit skraj och pekade på han. då kom han in och stod alldeles framför oss, typ en meter ifrån oss. då sa jag så här till spöket "men sluuuuutaaaaaaaaaa!" HAHAHAHHA. då gick han närmre mej och svepte capen i ansiktet på mej ): sen gick han iväg. skit hemskt vare ^^"

amen precis, det var sådär det var förra året på boda borg ;) gulligt jag skrev. men nu vet ni det med. hade dock inte skrivit om året innan D: fu. men ah. puss på er.


boda borg, längtis!

heyyyyy!

vet du vad? imöra far jag till boda borg. kul eller? rätt så.

men är lite små nervis att när man kommer dit så bah "näää, det är för mkt people här nu vettni." så då bah... jaha? :( :( ska vi fara hem igen då eller? äh. vi får väl bah "MEN VI HAR ÅKT BIL I TVÅ TIMMAR!!???!!" inte fatt vi har det då men... man får väl ta i lite så man får stanna :)

amen jag längtar lite. det är ju så hiiiiiiiiiiiiiimla (svor inte) kulllllll!!!!!!! spökena bah skrämmer skiten ur än :D hehehhehe <33333333 åh <3 aja. ska väl längta lite och kanske fundera ut vad man ska ha med för fikis :) såatteh. vi säger så. hejdårå :D

dockornas hemligheeeet

hallå!

igår så sov ju hanne och julia här :) vi spelade alfapeti, google eyes och liiiite 500! sen lyssnade vi på dockornas hemlighet och mannen i skuggorna! ooooh!
men asså, vad ska jag skriva? x) hahaha. känner att jag inte orkar eller kom på nåt att berätta. men jag gissar på att julia kommer berätta lite mer. så vill du veta littan mer är det väl bara att kika in här då ;)


ganska najsigt vattnet ser ut att va eller?


räddisa

är skiträdd nu... undra om man kommer kunna sova?


KUL!

hallå!

har typ fixat färdigt i träningsrummet nu. men det är inte sådär superbra. för det är dökallt där inne, vi kommer sova ytterst obekvämt, jag orkade inte mer än dammsuga och det var det t.o.m mamma som gjorde, jag hade inte så mycket "pynt", det ligger fula mattor på golvet. men ah. det kommer nog funka ändå. för om vi ligger där i mörkret med massa ljus och lyssnar på dockornas hemlighet kommer vi ändå skita på oss. så ah. det duger.

just nu..? jag är ashungrig och vi ska inte äta förns om typ 3-4 timmar? och jag kan inte äta nåt annat för jag mår illa bara jag tänker på nåt man stoppar i munnen. uff.
säkert den dumma middagen som jag åt igår som har fått mej att må illa. har mått illa ända sen igårkväll. fyyyy!
men jag ska inte klaga :D :D
hahahaha!

myser ni nåt då? inte nänä. inte jag heller. men snart så.

HAHAHAHAHHAHA GISSA VAD? :D :D :D :D


svar: en getmage!!!!! (okejdå. det är ryggen. men det är magen som står ut..)


p.s. jag själv som har tagit bilden 8) var on tha kolmord you know. d.s


halloweeeeen

heyysaaaannnnnnnnnnnn på deyyyysaaaannnnnnnn!

varför bloggar jag så dåligt idag? varför kommer jag blogga så dåligt idag?

jo, därför att...

• jag har städat rummet
• haft ansiktsmask
• målat lite av naglarna
• tagit fram halloween saker

och jag ska..

• ta ut allt ur träningsrummet
• dammsuga och torka i träningsrummet
• "pynta" i träningsrummet
säkert nåt mer.

varför dårå?

jo, för jag, hanne och julia ska ha halloweenmys ikväll/inatt! så måste fortsätta fixa! ska försöka slänga in ett inlägg sen :)


namnam

just det!!

(hehe, vet att asmånga kommer sitta och störa sig på att jag gör tusen utropstecken och frågetecken. skitkul)

men ah. jag kom på att godiset jag och frida köpte var min middag. bra va?? mm. tycker jag med. men det är lov. så det är okej. en dag. sen så hade vi ju ingen träning heller.

fast... det kanske hade varit bra om det var träning? då hade jag ju iallafall tränat bort godiset.. men äh!

moppebrudar!

kan säga att jag vet varför mobilen dampade iallafall, så ni kan vara lugna.

men jag gjorde nåt otroligt idag. jag åkte moppe med frida!!???!?!??!?!? det är sant!!! men vi bah satt och spelade bomb it 2 så börjar frida bah "MEN ÅHHHH, MARABOU VINTERVIT SKULLE VA GOTT JÖ!!" jag bah "mm...... spelarå!!" så hon bah "men fatta jö!" så fortsattere såhära...:
jag: men ska vi gå te macken elle???
hon: SKA VI??
jag: amen precis.
hon: MEN MOPPE DÖMMÄR!
jag: hehe? va?
hon: men jaa!
jag: allvarligt?
hon: sluta. kom nu!
jag bah darrar.
sen klär vi på oss. och jag bah "är det kallt?" så frida bah näääää. så då åkte jag i mina korta strumpor, mysbyxor, tygskor, munkis och astunnjacka. sen när vi for så frös mina fotleder eller vad tusan det heter sönder. kaaaaaaaaaallllt! men jag överlevde. men tror ni chokladhelvetet fanns???? nope. så då funderade vi på om vi skulle fara till ica, vi kom fram till att om vi inte gjorde det så skulle chokladen finnas, och om vi gjorde det skulle det inte finnas. men vi tänkte "ÄÄHH!" så vi for. kallllt. chokladen fanns såklart inte där heller. men då köpte vi med oss 6 kindermaxi och 1 euroshopper. GODIS JÖ! så for vi hem då.
sen så far frida till genvägen, alla vet vilken va? snälla säg att ni vet! ah. tror ni det var ljust elle? inte direkt. jag bah.. "nää, äru allvarlig mä me?" så for vi där då. asläskigt. det var ju rätt ljust framåt, för moppens ljus. men så kolla jag bakåt och håller på att få en hjärtinfarkt. helt seriöst. man ser inte ens 1 CENTIMETER bakom sig. då bah: NOOOOOOOOOOOOO! men ah. vi kom hem iallafall! :D

coola_tjejer_96_and_95 you know
jag ser upp te frida och är så totally wannabe henne så jag gör allt som hon gör bara så att ni vet! :§


weiirddd

FFRIIDDDAAA förstörde mitt inlägg. bah fat **** *** ***** **!!!!!

ahmen hos losern nu, ska sssssspeeeeeelllllaaaaaaaaa bomb it 2!! frida tvinga mej.


dampmobil nr.1

om nån undrar så bah skrikere damp om min mobil. *suck* hänger sen gör den med.. ååååeeeeehaaaaaaa.

igår var jag ju på gårn. hahahahahaha! satt där i ett hörn, lite småmobbat. såklart jag satt med mina vänner! men man gjorde ju inte så mycket minsann. sen stängde dom 21.30..... menmen. jag sov hos jenny sen. vi gjorde väl inte sådär överdrivet mycket. vaknade 11.30 idag. sköööönt!

och har nyss kommit hem från frida, för hon skulle fara iväg. jag var där i kanske 45 minuter. och nu har jag varit hemma i kanske 20 minuter. och så ringer frida och bah "heeeeej, kan jag va med dej?(A)(A)(A)" man ba -.-.-.-.-
nerå. klart jag vill va med na.
hoppassssss min mobil slutar dampar. orkar inte skriva. ska vandra till frida nu. adjö.


vetni va? jag saknar sommaren!♥


gårn, ja kommer.

idag har jag varit med jenny och agnes. haha. har städat ur affären. och när vi såg alla smycken blev jag helt extaaas! fasen, nu kan vi ju gö massa mer smycken ju :D (säljer ju det nu som ni vet HAHAHA) vi bah "PEEEEEEEEEEEENGAAAAAAAAAAR" men fasen. vi hade typ 800:- från affärn????? omg. och alla tjuvar: ne, pengarna är inte hos mej. ingen idé ni försöker göra inbrott. så. då var det avklarat också.
sen fyndade man ju en massa krafs också. så jäkla kuul :D jag är asglad över ett par halloween ljus som jag tog med mej hem. aaaaaaaaskuuuulaa!
(tänkte ta kort och visa, men så har inte mamma och pappa installerat camen -.- soooopppppppppppppaaaaaa) p.s. sopa. inte soppa. d.s

ahmen det har iallafall varit nice idag.

ikväll blir det gårn. HAHAHAHAHAHAHA. hello fjortisar, here I come. nerå. men får väl se hur det är. har nämligen aldrig varit där xp haha. ska dit med jenny, agnes och jennifer. tror jag kommer få med mej julia också :)))))


dä ä ja. söt vah?????


hon med roliga inlägg

alltså verkligen förlåt för dålig uppdatering. och när jag väl uppdaterar så får ni inga bilder!?

..men det får tyvärr vara så tills pappa har fixat min dator, för när den är som den ska kommer jag lägga upp bilder som förut och så kommer det komma fler inlägg.. men tills dess får ni hålla ut. hehe. (storbloggarN)

yesterday så följde jag med mor och far till gävle. pappa far ju runt till lite olika ställen med jobbet hans, och igår skulle han till gävle. så då följde jag och mamma med, för vi tänkte shoppa lite. jag fick med mej lite hem, men vi får se när ni får se det .. ;)
men jag köpte iallafall två par jeans, en tröja, en hood, en dagbok och en modellbok XD HAHAHA!

annarsrå? jag och mamma såg robin hood igår. hahaha. "DET ÄR ROBIN HOOD JAG VILL HAAA!"

idag ska jag umgåsas med agnes och jenny, vi ska städa ur affären och lite sånt.

nyss ringde jennifer och frågade om jag ville följa med na på himlabadet... men det kunde jag ju inte :( men hoppas hon hittar på nåt annat skoj!

äh. orkar inge mer, ska hitta på nåt nu. hejdå ;)


läs hela. för det tog tametusan tid att skriva't!

HEEEJ!! nu ska jag berätta en MASSA! haha. nerå. men om igår och idag. det blir nog en del text, men fasen att ni ska kämpa er igenom den. ni MÅSTE!

men först! AGNES VETTÖÖÖ! får ett inlägg i loggen på fejjan av na.
"Ville bara berätta att jag ska käka glass och oboy med grädde åk sen ikväll ska jag mysa ner mig i sängen åk se på movie, bara för att du ska vara avis på mig nu ;)"
HAHAHAHAHAHAHAHA. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!!!!!!!!!!!!! jag dööööööööööööör.

och nurå..

igår så var det ju först konfirmationsak. om begravningar. rätt intressant. men alltså. först var det nån söndagsmässa. HAHAH.
1. jag och julia klantisarna själv råkar svära rätt högt. I KYRKAN.
2. jag satt bredvid, erik OCH julia!?!?!
3. julius och erik sjöng psalmerna.............
heheh. bra va?
sen fick vi ta nattvarden. äckligt. smakade glögg. uffa!

och efter det döpte (dopade) ju karin sig. hahahah. sött!♥ vid typ 17.00 for jag till karin. spenderade kvällen med henne, jennifer, jenny och agnes.
karin fick lite presents. en bajsis av meg + ett halsband. och av jenny varte örhängen, och av jennifer after eight + håkans nya skiva (SÄMST!!!!!). sen så fick hon ju en tårta av alla oss också!
vad vi gjorde?
jadu.. spelade twister. och jag twistade in mej rejält så jag ramlade, med tumfan rätt in i ett bordsben. så nu gör den ont som självaste satan. typ stukning eller nån annan skit.
sen så spelade vi även med andra ord och lite annat. kvällen var helt okej. ;)

for hem vid 12.00 idag. for till julia vid 13.15 typ. vi började med att keka lunch! sen la vi oss i hennes sköna sömnframkallande bed. vi tog fram skolkatalogen och tittade i den..... HAHA. askuuul! det var en kille som hade riktigt snygga fötter. jag var på toa och så sa jag "julia, leta fram nån rolig ene tills jag kommer tillbaka!" och när jag kommer tillbaka tar julia fram en sida och bah "kolla på dessa råttor." och pekar på en killes fötter. HAHAHA. askul. dom var jätte stora. jaaa, vi var elak. nej menar HKSHKJHLKHDGAL *HOST HOST*. men det får man vara. lite granna. den där killen kommer ändå aldrig få veta att det var hans fötter som såg ut som råttor..........
sen så bah låg vi där och gäspade. vi bah "men ska vi sova en timme elle?????" och så okejade vi på det, sen ställde julia klockan så den skulle ringa en timme framåt. after that slumrade vi. 30 minuter senare vaknar vi av att hennes grannar lever rövare, dom skriker littan och smäller i dörrar. men 5 minuter senare somnar vi om. vi sover. sover. och sover!! sen vaknar vi klockan 17.00. då bara "OJ JÄVLAR VA MÖRKT DE ÄR!?!?!??!?!?!?!" och så stirrar jag lite mysko på julia, "ställde du inte klockan?" hon bah joooeee, de gjordäää jaaeeehhhh! hon hade snoozat i över en timme utan att vakna av larmet en endaste gång!? HAHA. inte jag heller... social.se
men vi klev upp dårå, för då fick vi inte sova mer. vi klädde på oss ytterkläder och traskade iväg till trim där vi hälsade på mor min. sen skrattade vi en massa och 19.00 for jag hem.

19.30 knatade jag iväg till jenny (A) hehe. vi ritade modeller. sen har vi även spelat skipbo. var en riktigt najsig dag idag må jag säga!

imorgon blir det iallafall shopping!


här var man liten iallafall...♥


kul

På väg till Julia bebis. Kul ska ja ha. Som ja längtat efter na!