Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år, det är som jag känner när åskan går


Ikväll hade 97orna fotbollsmatch på Thule, och Moa ville att jag skulle ta mig dit och titta på matchen med henne. Så jag bestämde mej för att tillbringa kvällen där, jag tog med Isabelle sen cyklade vi dit. Det åskade lite grann, men det var inte direkt någonting man tänkte på eftersom att den var en bra bit bort. Så vi satt där i gräset och skrattade åt allt och ingenting. Vi kollade på fotbollsmatchen och hejade på Olivia! (Alla andra också såklart, men lite extra på henne) Sen började det åska lite mer och efter ett tag började det även regna lite smått. I pausen så gick vi, alltså jag, Moa och Isabelle till Handlarn. På vägen dit började det regna rätt mycket och det började även att blixtra. Sen i andra halvlek så kom åskan allt närmare och tillslut var den nästan ovanför oss. Fotbollsplanen blev rosa av alla blixtar och det mullrade väldigt högt! Regnet öste ner också! Det var lite läskigt men även mysigt!

Sen cyklade jag och Isabelle hem. Jag var något blöt när jag kom innanför dörren kan jag säga. Som på bilden alltså. Och då hade jag även haft typ en regnjacka ovanpå tröjan.. Sen är det inget schysst mönster på jeansen.. Tyvärr.

Jag tyckte om kvällen väldigt mycket! Tack Moa och Isabelle eller något, för att ni gjorde den så bra. Sen gillade jag även vädret, faktiskt. Fastän jag berättade om någonting bra blev inlägget väldigt tråkigt. Men det fick bli så, eftersom att jag kände för att skriva om vad jag haft för mej ikväll.

Sweet dreams are made of this. Who am I to disagree?


Jag har bara varit hemma idag, men det har inte direkt gjort mej någonting. Så istället för att ha varit i skolan har jag sovit, varit ute och fotograferat och sånt. Ganska skönt ändå, för jag ville ändå inte till skolan idag. Inte nån dag alls den här veckan för den delen, fast vi bara går tre dagar.

Jag ska försöka göra något vettigt av det som är kvar av dagen. Jag tror faktiskt att jag ska städa rummet, dammsuga, dammtorka och allt sånt. Men måste även göra klart det sista som har med skolan att göra. Har både biologiprov och hkprov på onsdag. Sen måste jag också lämna in en kemilabbrapport.

Jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns

Helen Sjöholm - Du måste finnas


"Vem skulle hjälpa mig uthärda livet här ute? Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få? Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden? Om du inte fanns till. Ja, vad gjorde jag då?
"

Har du kommit nånstans? Har du sumpat din sista chans? Är du framme nu? Har du valt en väg att gå?


I flera timmar har jag funderat på vad jag kan kan fotografera och vad jag kan skriva. Jag har inte kommit fram till någonting. Jag har ingen aning om vad jag känner för att dela med mej av. Jag vet inte.

Och på tal om ingenting så har vädret varit väldigt konstigt idag. Solen har lyst och i nästa ögonblick börjar det blåsa och efter det öser regnet ner. Det är rätt tråkigt med regn, men idag klagar jag inte. För det är en tråkig söndag som också känns rätt konstig faktiskt. Fast det brukar de flesta söndagarna göra tror jag. Så det är väl kanske som vanligt.

Nu tänker jag släcka ner här i rummet och krypa ner under täcket, sen tänker jag starta Grey's Anatomy och titta på det hela kvällen. För jag orkar inte och har ingen lust med att göra någonting annat. Så jag antar att allt är precis som det brukar.

Grattis på morsdag eller vad man säger, världens bästa mamma!♥

Ägd

Linus: Alltså min finger är glappt! *Typ knäcker det hundra gånger*
Jag: ...Min finger... Din svenska är glapp! -.-

"De är en doft på spåren"

Just nu sitter jag och läser bloggar, jag funderar även starkt på att gå och sova - i tid för en gångs skull! Men så kommer jag på att jag inte har varit inne på tjuvlyssnat på länge, så då läser man ju alla dumma saker som någon har sagt. Och jag kunde inte låta bli att skratta åt denna:

Ett gäng killar ~17 sitter och pratar.
Kille 1: Vad heter det där nu igen, det där som luktar gott och så?
De andra killarna försöker förstå vad han menar, men tillslut kommer Kille 1 på det själv.
Kille 1: Wallander! Just det, så heter det.
De byter samtalsämne men efter en stund påpekar en av de andra killarna något.
Kille 2 (fundersamt): Men lavendel heter det väl? Inte wallander...
Kille 3: Hahaha, ja! Wallander är ju han som är med i Beck!

Har du hört om han som alltid kommer fel hur han än stämplar och eftersänder

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Jag har fått höra att jag borde uppdatera mer - faktiskt! Och det vill jag göra också, det vill jag. Men jag har ingenting att skriva. Sen ogillar jag att skriva inlägg utan bilder, och jag har inga bilder att lägga upp! Sen vet jag inte vad jag kan fotografera heller. Jag har noll fantasi och jag vet ingenting. Alla mina dagar ser exakt likadana ut och jag tänker samma tankar hela tiden. Så intressant är jag nu för tiden. Jag känner mej sjukt tråkig och fel. Jag bara väntar in sommarlovet. Jag hoppas på att det ska bli roligt och bra! Jag hoppas på att jag ska umgås med massa snälla vänner. Jag hoppas på att jag ska sluta hata allt, sluta vara så less. Jag hoppas på att jag ska få mer fantasi och mer inspiration till saker och ting. Men tills dess, får jag väl försöka orka!


Jag kände för en liten förändring


(Klicka F5 om det inte ser ut som på den nedersta bilden)

 

Jag har tillbringat eftermiddagen till att försöka göra en ny header. Det har tagit några timmar från att jag tog fotot till att jag blev klar med redigeringen och slutligen la in den på bloggen. Den blev lite lik den gamla headern, men det fick bli så. Vi får väl se hur länge den nuvarande stannar, men någon månad ska den väl allt få finnas där.


I'm here without you baby but you're still on my lonely mind. I think about you baby and I dream about you all the time

Idag har jag hatat hela världen känns det som. Inte riktigt min dag kan man säga.. Förutom att fysiken gick helt okej, eftersom att det var ett väldigt lätt prov om man hade tränat. Inte för att jag hade det, men jag tror ändå att jag iallafall kan få G!

 

Börjar med träningen idag igen, innebandyn! Fast utomhus nu då, så fys typ. Ska bli riktigt skönt! Skönt att få komma ut och röra på sig på dagarna igen.


Min sista gnista hopp var att synas, att bli sedd. Och jag glömmer bort att andas

Klockan börjar bli mycket och jag sitter ändå uppe. Fastän jag vet att jag borde sova nu, eftersom att jag är så otroligt morgontrött och jag ska till skolan imorgonbitti - som vanligt! Men vi har fysikprov imorgon som jag absolut inte kan, alls! Jag vet att jag får skylla mej själv eftersom att jag inte tränat och blablabla. Men jag tror fortfarande inte att jag skulle kunna allt så bra som man borde även om jag hade börjat i tid. Jag hade kunnat mer än vad jag kan nu, såklart. Men vi har inte haft några genomgångar på detta, och fysik är inte direkt det lättaste ämnet enligt mej. Det är det verkligen inte, plus att jag tycker det är ointressant. Då blir det ännu svårare att lära sig någonting. Och utan genomgångar känns det nästintill omöjligt. Ingenting är omöjligt, jag vet det också. Men det är svårt, och jag fattar inte av att bara läsa. Jag vill verkligen inte göra provet imorgon heller, för jag kan inte. Det känns bara onödigt att sitta där och försöka, eftersom att jag inte fattar någonting. För det gör jag verkligen inte, jag fattar ingenting av det där.

Det hjälper inte att skriva och klaga, men jag vill göra det ändå. För jag är så sur och less nu. Ja, jag är less! Inte bara på fysiken, men bl.a den. Jag tänker sitta uppe ett tag till, för att jag vill. Sen tänker jag sova när jag känner för det.

Och vi kommer inte längre, vi är tillbaks på noll

Kent - Dom andra

Utomhus är kvällen fin, och varm! Hela dagen idag har varit det faktiskt. Jag har även lyckats tagit årets första dopp idag. Bättre sent än aldrig! Jag badade både i tjärn och i marmen, och det var inte så kallt på något av ställena. Jag har även solat väldigt mycket. Tillräckligt länge för att bli röd, eftersom att jag hade glömt att smörja in mej..

 

Nu ska jag måla naglarna, sen kanske jag tycker att det är dags att börja med fysiken. Har nämligen prov imorgon. Det är verkligen något jag ser fram emot. Eller?


Och stackars dig och stackars mig. Det är en konstig värld vi lever i, ja ingenting är vad man tror



Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer

Idag sitter jag inne och lyssnar på Lars Winnerbäck, för att jag är trött och för att han är bra. Vädret är fint och jag borde tillbringa dagen utomhus, men jag orkar inte. Jag vet egentligen inte varför jag är så trött.. Men en av anledningarna är antagligen skolan, alla läxor, alla prov, att gå upp så tidigt varje dag. Jag tror nog att jag ska krypa ner under täcket nu och sova en stund. Sen ikväll ska jag fara till mina kusiner!

Å jag försöker å hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu å dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?


 


Jordens undergång

Man har ju hört att jorden ska gå under imorgon, klockan 18.00. Men jag vill inte att det här ska vara slutet. Nog för att allt har ett slut.. Böcker, filmer, alla fina låtar. T.o.m sommaren tar slut. Ingenting varar förevigt. Men att jorden går under imorgon, det tvivlar jag starkt på. Jag är helt ärligt säker på att det inte kommer att inträffa. Men det får väl alla se på söndag, att jorden fortfarande är på sin plats, lika hel som vanligt. Så hel den kan vara i denna värld.


-

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Godnatt!♥♥♥♥♥

Jag känner en längtan


Jag längtar efter sommaren. Jag längtar efter allt som har med sommaren att göra - nästan. Jag orkar inte med skolan längre, jag vill inte spendera kvällarna till att plugga. Jag vill ha lov och kunna umgås med vänner varje kväll. Jag vill kunna sova hur länge jag vill på dagarna och jag vill ha värme.

Precis vad jag också tänkte när jag gick ut

Snel Ven: Jag är så less på lukten!!
Jag: ..Vilken lukt..?
Snel Ven: Ja, den där ute! Det luktar MASK!

Stor skillnad

Agnes: Jag har badat i 4°C!
Hemlig vän: VA?? Har du!?
Agnes: Ja, på holiday club.
Hemlig vän: Men det är väl 5°C? -.- Det har jag med!

HAHA!♥

14/5-15/5


Kvällen igår, natten och lite av dagen idag har jag tillbringat med två vänner som är lite extra bra. Agnes och Isabelle. Vi har ätit massa onyttigt så som pizza, chips, godis och druckit dricka. Sen roade vi oss med att bl.a ta en tur till långsjön, kolla på esc och vara i hundhuset!

I’m on the outside, I’m looking in (Staind - Outside)


Två stycken grå, tråkiga och röriga bilder får inleda detta inlägg. Jag tyckte det passade, för världen är väldigt grå och tråkig för tillfället. Kanske är den även lite rörig.

 

Regnet öser ner utanför dörren så därför har jag tillbringat dagen inne i mitt rum, eller ja, Sandras rum. Jag har kollat på "The last song" och nu lyssnar jag på fin musik. Lite senare, när klockan börjar närma sig 20.00 ska jag dra mej mot tv:n och kolla på när Sverige spelar hockey.


Fredag den 13

~På idrotten idag..~

Jag: Men vet du vad det är för dag idag då..?
Angelica: Ja. Det är fredag den.. DET ÄR FREDAG DEN TRETTONDE!! DET ÄR FREDAG DEN TRETTOOONDEEE!!!!!!!!!

Hahahaha! Hon skrek över hela idrottsplanen.

Jag mår bra

Idag är jag glad. Anledningen är självklar. Jag hoppas på en lika bra morgondag, fast det är fredag den 13..


I'm not who you think I am at all, at all, at all

Lena - At All

Bra humor

Mamma: Vart tog Ludde vägen?
Jag: Han åt jag upp.
Mamma: Jasså, det gjorde du.
Jag: MmMM-MmMmMm hotdog!

Kul att jag asgaravde åt mej själv där.

Fake one piece


För några veckor sen beställde jag en "one piece". Eftersom den är fake kanske man inte säger one piece? Den var på rea när jag köpte den så jag fick den för halva priset, jag tror den fortfarande är på rea. Här hittar ni den. Igår landade den i min brevlåda så leveransen var inte den snabbaste, men jag älskar den!
Jag åkte hem från skolan för ett tag sen eftersom att jag inte mådde/mår så bra, och direkt när jag kom hem tog jag på mej den. Haha.

Idag lär jag ju bara se på Grey's Anatomy och göra läxor.

Är värmen här för att stanna nu då?



Just nu panikar jag lite över so:n. Eftersom att jag blev för trött för att fortsätta med pluggandet och för att jag egentligen började för sent. Att jag fortsätter förvånas över hur dålig jag är på att plugga är ju ganska konstigt. Eftersom det händer samma sak varje gång.

Idag har det iallafall varit väldigt varmt. Älskar det! Förutom att värmen kom då jag går långdag och när jag äntligen kommer hem så måste jag plugga. Fast jag pluggade såklart inte när jag kom hem, men jag kunde inte "njuta" av värmen eftersom jag var stressad över sakerna jag behöve plugga på.. Haha, det är inte lätt alltid.

Smycken



Lite av det jag fick i konfirmationspresent :) Är nöjd med allt jag fick iallafall!

Konfirmations outfit

 

Shorts Rut m.fl | Blus/Linne BikBok |Kofta H&M |Hårrosett Gina Tricot

 

Längesen jag la upp en dagens outfit nu. Men här är iallafall vad jag hade på mej idag under konfirmationskåpan, haha ;)


Hide and seek

Hannes fina katt!

 

Jag är trött. Jätte trött faktiskt. Men jag har ingen aning om vad jag har gjort som har fått mej att bli såhär trött. Jag vill bara sova, länge. Men jag kan inte sova nu. Jag har saker jag måste göra först, bl.a plugga till soprovet som är såhääär stort. Men jag vet inte vart jag ska hitta orken till det, den har sprungit iväg och gömt sig.. Det vill jag också göra, springa iväg och gömma mej.


Nytt örhänge!



Jag har köpt detta fina örhänge av Hanne! Du kan kolla in hennes smyckesblogg genom att klicka här.

Jag älskar det här örhänget :D Det är ca. 15 cm långt och jag fick det för endast 30 kr.

Jag hade på mej det idag på konfirmationen, ja du läste rätt. Jag har konfirmerat mej idag! Jag kommer att lägga upp några bilder senare samt sakerna jag fick. Men även en bild på outfiten, jag tror att den kommer upp redan ikväll!

Jag har Ted att tacka för den fina texten som finns på min arm på den översta bilden. Det är nämligen hans autograf som han kände för att skriva dit på franskan i torsdags..

Roligaste klippen ever?

Någonting som fick mej på sjukt bra humör ikväll var dom här klippen. Det första är gammalt, kanske det andra också? Men jaja, det tredje är så sjukt kult!
kolla först på den →här
Sen på den →här
Och sist på den →här
Hahaha!

I can't remember how, I can't remember why, I'm lying here tonight

Simple Plan - Untitled


Vad betyder allting?


Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag kan inte få ner det jag känner i text. Och det har inte hänt någonting som är värt att berätta.

Jag känner mej väldigt tråkig just nu och tråkigare kommer jag att bli, jag ska nämligen städa mitt rum och det lär ju vara där jag kommer befinna mej ikväll. Jag känner även för att läsa. Läsa en sjukt bra bok så jag slipper tänka så mycket. Bara på vad som händer i boken, på hur bra den är.

Eyes On Fire

Blue Foundation - Eyes On Fire


Cause we lost it all, nothing lasts forever, I'm sorry I can't be perfect

Simple Plan - Perfect

Någonting säger mej att det här kommer bli en sen kväll - igen! Jag har en del saker jag måste göra innan jag kan sova.

Varför kommer man alltid på tusen saker man ska göra precis när man hade tänkt börja plugga?


Jag tog mej igenom måndagen och jag klagade inte allt för mycket. För fysikprovet är flyttat, det blir nog inte förns om flera veckor. Sen var det väl även lite andra saker som förgyllde dagen lite mer. Men jag kan inte direkt säga att det har varit den bästa dagen. Men nu äntligen är måndagen snart avklarad, och då är det en hel vecka tills det är måndag igen! Och när vi väl är där ännu en gång, ja då är vi närmare sommarlovet.

Kvällen ska spenderas med näsan i biologiboken, och har jag tur hinner jag kanske kika på lite Grey's Anatomy också.

En ny vecka väntar ännu en gång


Den här bilden får nu pryda min dator, jag har den som skrivbordsbakgrund och jag tycker den gör sig väldigt bra där!

Jag gav upp fysiken för väldigt längesen fastän jag vet att jag inte kan den på långa vägar. Och nu börjar klockan bli mycket, men jag vill inte sova. Jag vill som vanligt sitta uppe hela natten och efter det vill jag sova bort hela morgondagen. Jag ser inte framemot den alls. Jag vet att man ska vara positiv till saker och ting, och att det blir som man tänker. Hur skulle jag kunnat missa det? ;) Men nej.. Måndagar är inte direkt min favorit dag. Och speciellt inte måndagen som kommer imorgon.

Det är första skoldagen efter lovet. Den bjuder såklart på ett fysikprov som man absolut inte har förberett sig någonting för. Jag har även idrott. Och syslöjd som jag ogillar starkt! Plus att jag måste till kyrkan imorgon - i två timmar tror jag! Och sen blir det plugg hela kvällen.

Snälla, låt någonting roligt inträffa mellan alla tråkigheter.

Sista April Tvåtusenelva




Lite bilder från majbrasan igår. Jag vet inte vem som har tagit bilderna eftersom det var olika som sprang omkring med kameran. Men jag hade en helt okej kväll. Visst har jag haft roligare, men jag var ändå med snälla vänner!


Det är inte långt kvar nu!



Stressad


Varför lyckas jag alltid skjuta upp allt till sista stund? Det är väl lika bra att ta tag i sakerna.

Just nu känner jag mej så sjukt stressad. Vi har fysikprov imorgon och jag börjar nu. Och jag menar, fysikprovet är inte precis det enda jag har tänkt att "det där gör jag senare"..