What are words if you really don't mean them when you say them

Cris Medina - What Are Words

 

Jag har verkligen fastnat för den här låten. Jag spelar den om, och om igen. Jag tycker den är sjukt fin och jag gillar verkligen texten, speciellt meningen som jag som rubrik! För det är väl så egentligen..? Man bör väl mena det man säger..

 

Nu ska jag kolla lite mer på Livet enligt Rosa och sen ska jag sova, för jag bad mamma väcka mej 11.30 imorgon. (!!) För det ska tydligen vara fint väder då med. Så då kanske jag kommer ut redan 12.00 istället för 14.00 som jag brukar, haha..

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/MQIR2VeobGE?version=3&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/MQIR2VeobGE?version=3&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Bra, bättre, bäst






Någon av tjejerna jag var med, eller jag har tagit bilderna.

 

Bilder från igår, midsommar alltså! Det var riktigt awesome, hela kvällen och natten blev lyckad! Det var längesen jag hade så roligt.

 

Var som sagt hos Agnes med tjejerna. Vi gjorde först middagen, alla grillade. Sen spelade vi kubb men även fotboll! Vi gick till Runsvik där vi gungade och sådär, haha. Vi gjorde väl lite mer antar jag, eftersom vi var ute hela kvällen och jag somnade inte förns 7.30.. He-he... För vid 4.00 så började alla bli trött. Så då gick jag, Agnes, Harmony och Frida ut en sväng. Vi var bl.a på Runsvik igen. Vi var ute i ca. 2 timmar och det var ingen ute då vill jag lova, förutom vi! Men det var riktigt roligt!

 

Nu ska jag nog titta på Livet enligt Rosa eftersom att jag inte gjorde det sist jag sa att jag skulle. Sen blir det till att lägga sig tidigt eftersom att jag är lite småtrött, haha. Har ju inte sovit speciellt mycket.


Midsommar ☀

Tröja BikBok | Shorts H&M | Klocka Guldfynd | Ringar Guldfynd


Såhär får min midsommar outfit bli. Alla andra lär ju vara supersnygga med klänningar och sådär, men eftersom att jag aldrig riktigt har gillat att bära klänningar så har jag inga.. Men det får gå ändå!

Men ja Glad Midsommar på er eller vad man säger! Om ett tag bär det av mot Agnes där kvällen ska spenderas med tjejerna. Ska bli riktigt roligt! Har såklart med kameran.

Forever and ever, even today and after

 

Idag har jag varit med bästa Julia! Vi gjorde typ ingenting som vanligt, haha, men vi har ändå alltid lika roligt. Sen nu på kvällen lyckades mamma få med mej till elljusspåret. Jag sprang ett varv på tid, det gick faktiskt bra!

 

Nu ska jag antingen se på Livet enligt Rosa eller läsa lite. Sen ska jag sova, för jag vill upp ganska tidigt imorgon eftersom att det är midsommar! Så jag ska väl fixa lite och sådär, sen blir det middag hos Agnes med några andra! Men innan det ska jag också äta "midsommarlunch" med familjen, iallafall med mamma och pappa. Så nu säger jag väl godnatt eller något♥


Vi har solen i ögonen

 

Idag har vädret tydligen varit fint, och jag har suttit inne! Åh, blir så irriterad på mej själv. Hade kunnat varit ute och gjort någonting idag, när solen faktiskt tittar fram och ger lite värme. Det ska väl bli regn imorgon igen antar jag.. Då har man ju all tid att vara inne utan att man behöver få för dåligt samvete. Jag ska iallafall vara ute ett litet tag ikväll, eftersom att vi har träning! Sen hoppas jag på att lite mer ska hända imorgon. Jag tror faktiskt att jag ska låta Julia tillbringa morgondagen med mej, det brukar ju bli väldigt roligt då!

You can never say never

Funderar på att lägga mej tidigt ikväll. Lika bra det, så jag hinner göra någonting imorgon. Ska även försöka hinna blogga, och orka. Men jag måste även få lite inspiration. Eftersom att jag verkligen inte har någon aning om alls vad jag vill säga. Det enda jag vet är att jag vill skriva. Åh vad det känns som om jag skriver samma saker på bloggen hela tiden, jag gör nog det. Jag säger hela tiden jag vet inte och det är väl för att jag inte vet så mycket nu för tiden, jag vet knappt någonting egentligen. Kanske är det bra, kanske är det dåligt. Jag vet faktiskt inte, haha..

 

Jag brukar komma på saker som jag tycker känns lite nödvändiga att skriva om ibland, oftast på nätterna då jag är alldeles för trött för att skriva. Och då glöms dom bort. Så dagen efter då jag känner för att skriva vet jag ingenting längre. Jag kommer inte på någonting som är värt att nämnas. Och innan jag kommer på en massa mer onödiga saker säger jag godnatt!


Happiness damn near destroys you, breaks your faith to pieces on the floor

The Fray - Happiness

Happiness feels a lot like sorrow
Let it be, you can't make it come or go


För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig. Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Melissa Horn - En famn för mig

 

Hittade bara live versioner, det suger.. Jag vet!


Middag hos Jenny


 

 

Här ser ni vad Jenny bjöd på igår, det var gott.

 

Nu måste jag nog "fixa" mej lite. Tror att jag ska grilla med några ikväll, eller nåt? Har inte direkt sån där superkoll. Trodde inte heller att klockan hade hunnit bli så här mycket. Vi hörs!



För allt man vill är att skratta en gång till och bara säga som det är




 

Vet inte riktigt vem som har tagit bilderna, men det är antingen jag eller någon vän.


Ikväll har jag varit hemma hos Jenny tillsammans med några andra vänner. Vi har ätit god mat, pratat, skrattat, umgåtts, lyssnat på musik och lite sånt. Det har varit riktigt trevligt och jag har haft roligt. Vet inte riktigt vad jag kan säga om kvällen mer än att den vart lyckad!


Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


Finns det en så finns det flera

 

Sommarlovet är ju faktiskt här nu, som jag vet att jag har nämnt. Men det känns inte alls som sommarlov, inte än. Även om det inte känns som sommarlov, så gör jag väl det man brukar och ska göra på dagarna. Alltså umgås med folk, vara ute, sova länge, vara uppe sent och sånt. Därav uppdateringen.

 

Just nu lyssnar jag på Melissa Horn eftersom att jag tycker om hennes låtar, dom är fin och hon är bra. (Så det kanske inte passar med en Veronica Maggio låt som rubrik egentligen..)

Okej, det här blev bara konstigt. Har suttit och skrivit på det här inlägget i en timme nu. Eller jag har tänkt, och hoppats på att jag ska komma på någonting att skriva. Men det gör jag inte, kommer inte på någonting. Så därför avslutar jag här.

Säg inga onda ord är du snäll


Olivia på bilden, det var även hon som tyckte att jag skulle blogga. Hon tyckte att jag skulle skriva att hon var världens bästa, och visst är hon bra alltid! Snäll, rolig och allt som en vän ska vara. Du är fin Olivia, och jag tycker om dej väldigt, väldigt mycket!♥ Klicka här så kommer ni till hennes blogg!

Är med Karin ikväll. Vi har nog lite svårt att komma på vad man kan göra, så vi hamnade här - framför varsin dator. Vi får väl se hur länge vi orkar vara uppe, och om vi kommer på något roligare att göra senare. Synd bara att klockan har hunnit blivit rätt mycket ändå. Har förresten sommarlov nu och det känns underbart skönt!

Stupid girl, I should have known, I should have known

Say you're sorry, that face of an angel
Comes out just when you need it to
As I paced back and forth all this time
Cause I honestly believed in you


A little too ironic


Damn, Damn, Damn. What I'd do to have you here, here, here




Jag blir så dum av dig

Tråkigt att bilden är som headern.. Men har inga bilder för tillfället.

Igår var sista dagen på skolan i åttan! Vi städade ur skåpen och sen hade man typ "rast" i över två timmar. Då drog jag till rännö med några. Det blev bad med kläderna på. Man blev ju islängd några gånger kanske.. Sen åt jag och Karin strips på Dannes! Klockan 12.00 skulle alla spela brännboll, men tydligen var det väl för få som ville det, så alla badade på rännö istället! Alla åttor och nior var nog där iallafall. Haha, det var askult! Blev bad med kläderna även denna gången eftersom att jag blev islängd i vattnet då med. Det var asvarmt, både i luften och i vattnet.

Sen tillbringades kvällen med några vänner! Riktigt härligt. Vi cyklade från Karin in till matfors i denna värmen. Jobbigt, men kul! Sen köpte vi pizza på spice som vi sedan åt på rännö där vi var ett tag. Vi tältade sedan nere på Karins strand. Lyckad dag kan man säga!

Blir nog rännö även ikväll. Sommaren är häääär. Har dock hört att värmen ska försvinna imorgon eller om det var på måndag. Tråkigt!

Som i en gammal sång, som spelar på min grammofon. Vill höra samma sång,där allt blir bra imorrn



Blev ingen skola för mej idag, eftersom att jag fick migrän - igen! Men jag lyckades somna, så nu är det bra. Lite smått ont i huvudet bara.

 

För ett tag sen följde jag med några vänner ner till tjärn eftersom att dom skulle bada. Jag kände dock inte för det, fastän jag vet att det är jätte varmt och skönt i vattnet nu! Jag satt där nere i solen då istället, sen hade jag även med mej kameran. Det har varit riktigt varmt flera dagar i rad nu, underbart! Hoppas på en lika varm morgondag då jag tror att vi ska vara ute nästan hela dagen, med skolan alltså.

 

Nu ska jag gå ut och lägga mej och läsa. Har börjat om på twilight böckerna. Fast är fortfarande bara på första "Om jag kunde drömma".


Jag har ingenting att säga nu heller.

Sommaren är äntligen här, på riktigt! Och jag älskar det.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har verkligen ingenting jag vill eller känner att jag behöver berätta nu heller. Jag vill helt enkelt inte skriva någonting just nu. Så bloggen står ju tom på nya inlägg. Men jag lovar att skriva så fort någonting är värt att skrivas om, och jag kommer lägga upp bilder så fort jag har några som är värda att visas. Det känns som om jag har skrivit just det här flera gånger förut. Och kanske har jag det? Jag vet inte. Jag vet inte så mycket nu för tiden, som ni kanske har märkt.

Idag har jag väl egentligen inte gjort någonting. Hände ingenting på skolan, men vi fick sluta två timmar tidigare. Sen har jag bara solat och även badat lite grann. Nu på kvällen har jag åkt moppe med Jenny. Har Jonas gamla hjälm, som han köpte för sisådär fem år sen. Snygg? Aa. Eller?

Who's that chick?

Dåligt med bloggning. Men jag är som sagt ledig från skolan i några dagar nu, och vädret har faktiskt varit bra! Så jag har varit mycket med kompisar. Jag har varit ute så det har inte blivit att jag har suttit vid datorn så mycket, faktiskt!

 

Jag ska nog ut och sola ett litet tag nu, så får vi se om jag cyklar till thule eller nåt sen! För nånting ska man väl allt ta och hitta på.


Word


Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls

 

Jag har långhelg nu och jag ska inte till skolan förns på tisdag! Får se vad dagarna med ledighet har att bjuda på men jag hoppas på en massa roligheter.

 

Jag sov hos Karin inatt och det var en riktigt bra kväll igår! Vi gjorde egentligen ingenting speciellt, men jag älskade det ändå. Vi satt bara på stranden och pratade. Jag har haft riktigt mycket sommarkänslor. Man kände vinden blåsa lätt i håret, hörde hur vattnet skvalpade, det luktade nyklippt gräs och allt sånt där!

 

Nu ska jag vila ett litet tag innan jag ska göra mej beredd för träning! Ska bli skönt att få träna och väldigt roligt.