dom är visst vit. ne. men ändå.

"kom hem från skolna för ett tag sen och det va väl en helt vanlig dag med snack om gula, jag menar vita gummistövlar, att man längtar tills på lördag så himla mycket, the impossible quiz och skelande ögon i speglar. helt normalt menar jag...."
kopierat från isabelles blogg.
slutah... jag ska få nya gummistövlar!!!!! såatteh.

ni bah, va? kult va. tycker jag med. men samtidigt fick ni ju veta vad vi har gjort på skolan.
ocheh. till det får ni en normal bild på mej. alltså what? vad gör jag med kroppen? ni ska bara se hela bilden. med tha face och allt. ni skulle dö. seriöst. ser helt... wtf ut. hahaha. gulligt. men her is da body.

haha. söt chey.

why no bloggninggg?????

varför har jag inte bloggat idag då?

jo. det är det här dumma spelets fel. The impossible quiz. fy skäms. sen har jag lekt med jenny. så där har du svaret.


plaploplapla

hej igen.

haha. har ni tänkt på att jag sällan uppdaterar. och när jag väl gör det lägger jag upp tusen inlägg med typ 5 minuter emellan. jäää. cooling.

har egentligen ingenting att säga. bara skriver för skrivandets skull. kul det. hehehe. ska strax fika littan granna med mor min. sen blir det nog lite franska och efter det sova. kul va? jag verkligen hoppas att ni antecknar nu.

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. eftersom ni nu haft en så intressant lässtund nu så ska ni få en vacker bild.

emilia goes fjorits. ofc. fjortispowahhhhhhhhhhh.

 

såw ah. vieh hörehss dåw bby's <3<3<3 älskahr ewr miwna hjärtahn!

 

jag är inte alls fjortisfixerad! slutah!!! :( :( :(


klockish.

alltså. sepe. glosboken vill inte funka. så då är det inte mitt fel att jag inte kan plugga. jag tänkte ju. och som sagt, det är ju tanken som räknas ;)

så då får ni istället se vad det var sandra kom hem med... ;) inte så intressant xD hahaha. men ah, det var en klocka från guldfynd :) för endast ≈100 :- asbilligt. så ah :D ville egentligen ha en vit. men dom kommer inte in förns i september typ. så det blidde en svart, duger väl det med ^^


kalaha

halloj!

på skolan idag så var det inget speciellt. satt och häckade i korridoren på rasterna och jobbade på lektionerna x) hahaha. så ah. finns inget speciellt att berätta ^^

hemma så var jag med jennifer. det var längesen sen sist, men det var kul! :D vi spelade kalaha. och vem tror ni var bäst?

ofc är min hög den högra! är man bäst så är man.

sen hade man ju träning då, och det gick hyffsat bra idag :) sen i slutet så delade far min ut lappar om innebandyn, så det verkar iallafall vara nåra som vill börja i laget :D (vi har ju typ inget lag....)

sen kom sandra hem med en grej från birsta till mej :D eller alltså, jag får betala den själv.. ;) men ah. ni får se lite senare vad det var, för nu ska jag plugga franςais. (tyvärr. det uttalas inte frankais. även om man kan tro det. sry bbys <3<3<3<3<3)

....

hallåjah!

jag skriver senare. jag ska vara med jennifer ett tag nu, får se vad vi hittar på. sen klockan 18.30-20.00 har jag träning. så ah. det blir väl bloggning efter den. så vi hörs då! ska läsa lite bloggar nu tills jeJjE pallrar sig hit.

snurrig.

I wish I could explain





tahaha. sådär känner jag mej just nu. efter en hel dag framför datorn. jag ska fixa idrottskläderna nu, sen äta nåt, och efter det blir det sooooova! gud vad skönt! vi hörs imorgon iallafall :)

nu har säkert julia det skönt i turkland.♥

isadora graffiti nail

frida har ett sånt där isadora graffiti nail nagellack. så jag testade det idag. det är coolt. men blev värsta fail för mej ._. hahahaha! men det är ju första gången. visste inte hur man skulle gö eller hur mycket man skulle ha, så det får duga ;)

sådär ser det ut iallafall :)


massa text. ingen bild.

tjobbalobba!

sov ju hos frida som ni såg. och vi hade ju ansiktsmask. vet inte vad den skulle hjälpa mot så kan inte säga om den funkade xD HAHAH. men ska använda en till ansiktsmask i helgen tror jag. för då ska jag nog sova hos isabelle :D vi skulle typ bada (hon har bubbelbad), ha ansiktsmask, och lite mys. sen typ fixa manikyr. och ah, lite spaigt sådära :D asmysigt! :)
jag och frida la oss vid 23.00 igår, båda var aströtta, men vi låg och pratade ett tag, så vi somnade vid 0.00 ungefär. sen vaknade jag 9.10 typ. lite jobbigt, jag som ville sova länge. men ah, sov ju längre än vad jag får göra på vardagar iallafall.
sen så har vi typ spelat kort och målat naglarna idag :)

jag har nördat dator hela dagen idag. som alltid. aomen. imorgon ska jag försöka umgås med nån liten ene, sen har jag träning, och så kan jag sitta vid datorn efter träningen.
sen på tisdag ska jag nog vara med jenny, så då blir det inte heller någon dator förns på kvällen :) på onsdag ska jag också vara med nån, hoppas jag. får se vem som vill ;) sen på torsdag med. och ah, ska alltså försöka sitta vid datorn mindre. får väl se hur det går. men det är inte ens kul längre. men man bara sitter där ändå. ah.

snart ska jag nog städa lite på rummet och göra franska läxa. kanske om 1 timme. ahha. men klockan är faktikst bara 20.00. ahmen. vi. hörs. då. puss. på. er.

hos frida.

sitter hos frida nu. vi har precis haft ansiktsmask. en ene från H&M. vet inte om den hjälpte nåt. maybe ála baby. får väl la se sen eller imöra. innan vi hade ansiktsmask såg vi on the television. lite olika program. får väl se vad vi hittar på för tok nu.


den längst till höger hade vi. (bild från google)


ska va med fridisen

hallihallå.

har gjort nada idag. men ah. det är väl skönt det med, när man är trött som en fet bajsis så. hehehehe. men ikväll blir det nog till att sova hos fridisen. (fint smeknamn. I know.) det blir tråkigt. inte alls kul. men jag gör det ändå -.-
vi ska ha ansiktsmask (VI SKA!!) mhm. och smocka godis :D :D :D sen då? får väl se. säkert ta kort. vara fjortisar. eller spela kort. brukar bli så. kul va?!?!??!?!?!?
ah. nu får ni en bild som ni inte har sett, schysstis emilia :D ... och så väljer jag en bild på mej själv :D :D bah fatt jag är så ego. puss på er.


match

ey yo.

blev ingen anisktsmask igår, var dötrött. så jag slocknade. men det är ju skönt det med. att få sova tänkte jag. inte att vara trött.

imorse hade jag som sagt match mot kovland. dom hade typ bara 10 spelare. alltså... 9 utespelare tror jag. på 11-manna. vi borde ju ha.. klassat ut dom. kan man tycka. fast ne. så bra var vi inte idag. men vi vann iallafall. 3-0 blev det. och jag gjorde ett mål (A) annars spelade jag väl inte sådär överdrivet bra. typ.. dom sista 7 minutrarna började jag bli bra xp ehehe. men nästa helg ska jag va bra redan från början :D :D

nu ska jag rita lite tror jag, så får vi väl höras ikväll.

trött chej ska ha ansiktsmask.

hejsan!

nu är jag väääldigt trött. vill bara sova, fast ändå inte.. det är skönare att sova på morgonen. men imorgonbitti har jag match. o herregudars. hur ska det gå? ._. aja. det är ju skönt att det är helg iallafall! ;) kan väl sova ut på söndag iallafall hoppas jag :D
nu ska jag och mamma fixa oss en ansiktsmask, choklaaad! :D mysigt det! så vi hörs väl imorgon antar jag :)


skolfotosoutfit

söt bild tycker jag. lite småfin sådär. jag orkar alltså inte ta på mej kläderna x) ehe. och jaaaaaaaaaaaa, jag ser att jag glömt att sudda i hörnet.

jag vandrade alltså runt såhär idag, och hade alltså detta på skolfotot..

svart och vit randig tröja: H&M
jeansleggins: H&M
armband: six
klocka: clas ohlson
(ringar från vänster till höger)
svart: lindex
"spegel": gina tricot
svart blomma: ur&penn

fy skäms emilia. kom i tid!!

heiii.

just det... skolfoto idag... just det.... glömde ta kort på outfiten. oupsie. hehehe. nu får ni undra ihjäl er.... stackare. ojoj. nä.. men okej... får väl fixa fram en bild på den underbara outfiten då. SEN. lovar. okej???+???

hade ju idrott idag, och efter idrotten så ville ju alla fixa sig. inför skolfotot. (alltså. man hade ju velat ändå. men lite mer kanske nu? D: hahahahah) så då tog det liiiite för lång tid. ehe. men det var 4 speglar på 2 klasser. sen så var 2 på toan. och den var ju typ låst. sen så blaha blaha. låter som vi är värsta fjortisarna :( fjortispowaaaah. fast ne. och sen när vi var klar, så tappa agnes bort skåpnyckeln -.- så då fick hon typ riva ut hela väskan för att leta efter den. så det tog ju 5 minuter då. och så var idrotten på rännö. så då tog det ju 5 minuter att gå därifrån till omklädningsrummen. alltså 10 minuter. och vi kom typ 10 minuter försent. ops!! (vissa kom en kvart försent, så jag var bra ändå!)
men ah. hehehe.
sen så på lunchrasten hade jag, issa och agnes varit på ica. när vi då ska gå in i skolan träffar vi ingela. (vår andra mentor). och så säger hon:
ingela: jag hörde att ulf hade skällt lite på er för att ni hade kommit försent..
vi: eh, ah?
ingela: jag pratade med dom andra tjejerna, och dom sa att det var för att ni skulle fixa håret, sminka er och så. och det tycker jag är okej :)
HAHAHAHHAHA. :D :D :D åh. hon förstår oss hon.♥ jag tycker om ingela jag :) (inte bara för det då xD)

sen så har jag haft fotbollsträning. var lite smått oseriös då. kände mej lite... trött. hehe. men det gick ju det med. lite iallafall.

(alltså, förlåt för bildlösa inlägg, men orkar inte sätta i hårddisken och redigera xp)

om jag är cool? ojah.

vad jag ska ha för kläder imorgon?

jo tackar som frågar, men har tyvärr inte bestämt mej.

hur jag då ska lösa det?

mjadu. jag valde att ta med hela garderoben till skolan..

ifall jag var oseriös?

haha. nä. jag är väl aldrig oseriös. men kanske tog i en aniiing. men ah. halva garderoben då. nöjd??++?????+??

vad jag har med mej?

ehehe........ vill du inte veta..... fast okej... 2 par shorts, 2 par t-shirts, 1 par "jeans", 2 stycken skärp, en annan tröja, en skjorta, öh. jag kommer inte ihåg. men det var lite mer. heheh.

det låter som jag är värsta fjortisen nu. kanske inte. men ofta jag inte bara kan ta ett par kläder? för ett skolfoto? HAHAHAHA. men alla andra skulle ju ha med massa kläder? :( vill inte vara mobbad. så gör lika. såklart. grupptryck kallas det.
vi säger så. det är därför. för att alla andra ska ha med sig kläder.

om jag ska gå naken till skolan?

aah. tänkte det. men nä, är du dum eller? har idrott första timmen 8) känns kul. riktigt kul. fast ne. inte så kul kanske. faktiskt inte alls kul. sen lär det väl vara typ 10 minuter som man kan "fixa" sig på. välja kläder alltså. kul. ne. inte det heller. men nu ska jag mysa i min klädhög. fast ne. där ljög jag. igen. ljugpotta nr. 1. fast ne.

ah. hejdå 8)

grattis på födelsedagen!

Grattis världens bästa frida björklund!♥

bEsta vEn. min fru. frida berglund.

jag är inte alls sur..!

alltså, åååh.

jag är seriöst dödstrött. skulle kunna somna här och nu. (okej, okej, jag är i min säng, men ändå!!) orkar inte göra det eller det. orkar ingenting. orkar typ inte ens sitta vid datorn. vill bara soooova. bajsskola. varför ska den vara så tidigt? den kunde typ börja.. 9.30 iallafall.. och ändå sluta samma tider. såklart. kalas där hurru.

jag har faktiskt tränat liiite franska, (OMG! en vecka tills förhöret!) jag är duktig. jag vet det. men jag har inte börjat fundera på vad jag ska ha på skolfotot imorgon. orkar...........inte. har ingenting. fast jo. fast ne. åh. sen så har vi idrott INNAN. IIIIIINNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN. dö. och så vill jag inte ta nåt jäkla bajskort. vill...inte. vill inte. jag. vill. inte. jag vill inte! duschat har jag faktiskt också gjort. men det är väl det. duschat och franskan. men jag vill seriöst inte ta nåt jäkla koooooooorrrrrttttttt. vet ni vad jag vill istället?
VARA HEMMA OCH SOVA. JAAAAA. mysig idé. men tyvärr.

och så går vi långdag!! och så har vi idrott! och så har vi skolfoto!!!!!!!! ingenting bra på hela dagen ju !! åååååååååååååååååh. vill sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hejdå från eran surpuppa♥

lite tråk

hejhej :)

sov ju hos karin igår tills idag, men igår när jag skulle fara till karin och satt i bilen, fick jag tok ont i magen. ååh! så då var det bara att vända o fara hem igen.. när jag kom hem tog jag en dusch (det hjälper nästan alltid!) så efter jag duschat så var jag bättre och kunde då fara till karin ;) hos karin så gjorde vi väl egentligen ingenting. vi fixade naglarna, men mina blev helt mongo. som vanligt då. sämst på måla är jag ju vill jag lova xD hahahahaha. sen så typ lyssnade vi på musik, halvsov och pratade. men ah, det var mysigt :)
men hemskt jobbigt att gå upp imorse vill jag lova. hua!
men ah, det gick iallafall. och på skolan hände väl ingenting alls egentligen. ingenting speciellt alltså. eller jo, vi fick bestämda platser på franskan. gissa vem jag fick sitta bredvid?????? jo... KARIN! HAHAHHA :DDD åsa måste ju tycka om oss eller nåt :D :D :D :D

ah. men idag (ikväll blir det väl) så ska jag duscha (har skolfoto imorgon xD), fixa fram nå kläder till skolfotot, KANSKE fixa gympakläder, träna lite franska och ah, men nåt sånt lär väl min kväll se ut. med lite (klart jag menar massa) dator.


sover hos kakan

halloooo..!

idag vart det skola då, igen, och som det kommer vara, jämt! det är det ni kommer att få läsa om, som sagt.

jag ska sova hos karin idag :D kalajs. fast ne. vad vi ska hitta på? jadu, det vet jag icke. typ måla naglarna. haha. men ah, det blir nog bra. fast ne. bloggningen blir nog inte bra. men ah. puss.

vad gjorde jag?

det var det här jag gjorde i birsta.. ;)

tog ett till hål i örat alltså! :D snyggish bild, sen är jag lite röd om örat också xD men ah, hade ju bokat tid, därför jag inte kunde gå på matchen.. sen ville jag ju ha hål, såatteh ;p men det var ju bara en träningsmatch mot 98:orna, så inte så viktigt ändå x) hoppas vi vann, för väl kolla det sen.. ;p


skoloutfit

längesen jag la upp en dagens outfit, så det var väl på tiden. såhär såg jag ut idag då.. ;)

blårandig t-shirt: H&M

svart linne: JC

spegelhalsband: H&M

jenas: JC

converse: stadium

(ringarna uppifrån och ner)

ring.1 : glitter

ring.2 : six

ring.3 : six

jacka: H&M

väska: åhléns

 

 


intressant

...heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

skolan var väl som vanligt idag. alltså. som vanligt, som vanligt. det som är lite anorlunda är väl att det är lite mer slappt, och att vi får material. annars lika. fick en matte läxa idag ._. ehe. fast den har jag gjort. så det är ju okej. men ah.
så ja, inget speciellt att berätta...

efter skolan gjorde jag inget speciellt, satt vid datorn. sen for jag och mamma till birsta, för vi skulle göra en sak.. ;) hehe. det gjorde tyvärr så att jag inte kunde vara med på matchen ikväll :/ men det är ju riktigt höstväder, så det gjorde inte så mycket.. hahaha ^^

ingen bild..

back to school

japp. första skoldagen avklarad då. vad gjorde vi? först så babblade ulf och ingela på om en massa saker. sen var det nån konstig invigning. rektorn pratade. om... nåt. hehe.
sen babblade ulf och ingela på mer. sen blidde det lunch, och efter det hål i över 2 timmar och 30 minuter. niiice. fast ne. vi gjorde... nada. som vanligt.
sen hade vi fysik. pernilla verkar bra (Y) annars....... inte sådär meega kul. men känns bättre än förra året.
sen.. SLUT!
HAHAHAHA. nu har ni fått läsa nåt intressant va. jag vet.

sen hade jag träning nu på slutet då. det var lottdragning eftersom vi har sålt lotter. mormor och morfar vann en :) sen vann simon också, det förstod jag faktiskt x) trodde att han skulle vinna reflexvästen xD men det blidde grillförkläde med tillbehör.

mja. intressant dag. inte direkt. men det är väl såhär det kommer se ut framöver. ehehe. + miljoners miljoner läxor. såatteh. pos.♥

google bild. som man brukar säga.. google is my best friend. ehe.


hemma från skolan

ja, var ju första skoldagen idag, men har träning sen, så skriver om den ikväll ;D haha :D

inte städat - städat

bilderna jag lovade er..

tjaa.. det ser lite stökigt ut även när det är städat xD men det ser ju lite bättre ut iallafall ^^

bilder från igår

nåra bilder från igår :) nåra är från fjortisgrejset, och nåra inte. men ni ser väl x)
fotograf: vet inte. jag? frida?
redigering: jag





duktig emilia

igår fixade jag en ny header till hanne, se den här.

idag då? idag har jag städat rummet som jag sa, ni ska få se före och efterbilder sen xp hahaha. men det är fortfarande inte speciellt fint xp men ändå :)
jag har duschat, fixat naglarna, valt kläder tills imorgon (xD) och lite sånt.
nu så sitter jag här då och väntar på maten, det blir grillegrill. jag är dö hungrig. men den är snart feeerdig ;p
får se vad jag hittar på ikväll, känns nästan som att jag vill se en film, så det finns nog en rätt stor chans att det blir så ;)
sen så ska jag lägga mej tidigt idag. eller tja.. vid 23.00 typ. men lär ju knappast kunna somna, sov till 12.30 idag, eller ah, blev väckt då, hade säkert kunnat sova längre. tur att jag inte gjorde det.

som du ser är den tagen med gamkameran. datumet förstör ju ._. men vet inte hur man tar bort det. så.


fjortis

hälö.

vandrade till frida förut, vid 21.00 kanske. minns inte. eller 20.00? haha. aja :D först så fixade vi wilma och fotade henne, sen så tyckte vi att vi skulle vara fjortisar, för det är ju vi så bra på :) så då var vi ju det - såklart. wilma också :D haha! vi gjorde massa videosar och tog massa bilder typ. nåra bilder får ni se nån annan dag, kanske imorgon? orkar inte se vilka jag vill ladda upp och redigera. men ni kan få två underbara ögonbilder <3<3<3<3

varsågod. fjortis ögon.

 

imorgon ska jag försöka att inte sitta vid datorn såååå mycket. jag ska nämligen städa rummet, fixa skolväskan, hitta på vad man kan ha på sig på måndag (xD), ah, och lite andra förberedelser :p kanske vill fixa naglarna också, får väl se. men ah.

 

ska nog sova snart :pppp


imorrn äre imorrn de är skola

hejsan!

jag spelade inge bra alls på matchen... den slutade oavgjort också.. bättre än en förlust iallafall :p

jag har suttit vid datorn sen jag kom hem ._. men förut mådde jag inge bra, så då orkade jag inte göra nåt annat, nu mår jag lite bättre, men är fortfarande trött. och hungrig. så det blir slapp kväll ikväll då, som alltid XD hahahaha. men ändå. imorgon ska jag städa rummet, och fixa lite inför skolan och typ lite sånt :)

ful och tråkig bild. men orkar inte leta fram nån ny och sätta igång att redigera x) hehehe.


uppe tidigare än tuppen

häjrå!

vaknade 5.20 av att min klocka pep till, för strömmen gick, sen 5.20 kom den tillbaka en snabbis, så så pep klockan. och då vaknade jag, såklart. tror ni jag kunde somna om? hehe. nä. såklart inte. så jag har varit vaken sen då. ska snart äta frukost för andra gången x) sen blir det att fara på samling, och sen match :D

hej

hejdu.

varför är jag uppe? ;o bra fråga. men ska lägga mej nu, om 10 minuter kanske. så jag är pigg imorgon till matchen. fast det lär jag väl ändå inte vara. ska ju upp tidigt D: men får väl hoppas att det går bra ändå ;)
totalt onödig text. men ändå. nu ska jag sussa. godnatt!

bildlöst inlägg

halloj!

vart bara en snabbis ut till birsta, jag och mamma skulle fixa en grej, men blidde inte så. sen hade inte hon nå pengar heller.. så det blev typ ingen shopping, men en tröja fick jag med mej hem.. dock hittar jag ingen bild på den. men ah, ni får se en annan dag (A) hihi. hade tänkt beställa den från h&m katalogen, för nån vecka/veckor sen, men sandra sa att hon trodde den var stor, men idag när jag testade den, så var den inte såå stor. så tror jag ska behålla den :)
sen har jag fått hem lite kläder från h&m också, som vi beställt, men inte allt, så tror jag väntar med att visa det tills jag har fått allt :)

träningen då? jorå, den gick väl sådär. var inte sådär jätte bra, men ah, det var rätt kul :)

nurå? nu är jag trött som en bajsis. så. eh. får väl se vad kvällen bjuder på. jag vill se film, får försöka få med syster eller mor på den underbara idén. annars får jag sitta och glo i min ensamhet.. vilket inte lät så lockande.

imorgon då? joru, då blir det match, längtar lite :) så får se till att lägga mej i rimlig tid. hehe. men nu så ska jag väl hitta på nåt. adjö!♥

morgoninlägg

hei!

idag ska jag på birsta med mamma, och tur är väl det, för själv har jag inga pengar.. D: haha. men det får vi väl hoppas att mamma har ;) så får se om jag kommer hem med nåt najsigt. finns lite jag vill ha, men som sagt, får se ^^

sen ikväll blir det träning, och julia är osäker på om hon ska gå </3 buhu.

men ah, har ingenting att skriva, så får väl se om jag skriver nåt innan träningen, annars blir det ju efter ;p

ni får mysa till en oredigerad bild på luddi, men det går ju lika bra det, för se så söt han är :)


chokladbollar

häi.

jag bakade ju chokladbollar som sagt, dom blev väl.. okej. antar jag :p dock blev det inge många, men det är väl lika bra det. för hur många man än gör, eller ah, så är dom typ slut dagen efter xd hahah. chokladbolls ätar familjen här då.
jag åt faktiskt bara en chokladboll, eller två, fast tror en, minns inte x) det är duktigt. min mage ville nog inte ens ha en....... men ah. så blev det D:

jag ska borsta tänderna och byta om nu, sen tror jag att jag ska sova vid 23.00, ska försöka. och lyckas jag med det, ah, då borde jag få medalj eller nåt. hiho.

en bild på ett av mina mästerverk :')

 

btw. jag mår illa. vart egentligen fortfarande mätt efter att jag åt mina kroketter. åh... :(


mmmm

men ah, nu ska jag sluta vara lat. och baka chokladbollar. sen ska jag återgå till latandet.. så vi hörs väl. adjö.

mättish

jag var sugen på att göra chokladbollar förut, men så åt jag potatiskroketter, och har ångrat mej. är dömätt. seriöst, känns som om jag rör mej en meter spricker jag. uffa.

himlabadet

men hallihallå!

idag har man varit på himlabadet med hanne och julia! :D hihi, kul var det :) var där i sisådär 5 timmar ungefär, så lite slut är man ju. vi har sprungit upp för trapporna och åkt ner, sen upp igen, och åka kana neer :D hehe. sen så var vi i strömmen typ hela halva tiden också xp jag och hanne (nästan julia också) gjorde allt man kunde göra :D förutom surfa, för det kostade, och utebadet, alltså, det där stora, ah, tror att det bara var det vi inte gjorde ;)
jag har ju redan skrivit vad det finns för kanor, men för er som missade det, så kan ni läsa här om vad som finns på himlabadet :)
och vill bara säga att det är många fler ringar nu! :D
det var kul, men lite läskigt eftersom man lätt kan gö illa sig ;) men ah.

som sagt så är jag tröööööttttt nu, (det är jag alltid, men ändå) ska NOG lägga mej tidigARE ikväll inatt tror jag. hehe.


ett inlägg sådär på nattkvisten XD

godkväll!

inatt ska jag lägga mej tidigt, för imorgon ska jag upp tidigt ._. huh. nejmen, vid 9.00 tänkte jag stiga upp, för klockan 10.30 bär det av till himlabadet :D hiho♥

fast ne. så tidigt blir det nog inte. håller på att skicka bilder till isabelle, och det tar sin lilla tid. men ah :)

tänk om klockan va sådär lite? ;)


jag och isabelle testar olika kläder..

halshuggna och benhuggna weirdo bilder är allt jag har... :'( buhuhuhuuuu. men. vi. överlever. så. tjaaaaa. såhär snygga var vi, jag och isabelle alltså, när vi klädde ut ss idag. (egentligen igår)

vänster till höger, uppifrån och ner.

1. tema: turister

vem är vem?: jag till vänster, isabelle till höger

2. tema: sommar

vem är vem?: jag till vänster, isabelle till höger

3. tema: indiskt

vem är vem?: isabelle till vänster, jag till höger

4. tema: "mode" typ..

vem är vem?: isabelle till vänster, jag till höger

5. tema: prinsessor

vem är vem?: isabelle till vänster, jag till höger

6. tema: artister

vem är vem?: jag till vänster, isabelle till höger

 

jag funderade på i vilken kategori detta inlägg skulle hamna i, och kom fram till att den borde va i "outfit". HAHA. så. där hittar ni detta inlägget ;)

 


jag och isabelle fotade lite..

här kommer det bilder från dagen :) det är inte dom bästa, HAHA, kul att jag lägger ut dom dåliga på bloggen x) men ne, dålig är dom väl inte, men det vart många finare bilder, men dom får ni inte se ;) poooos.
fotograf: jag och isabelle nilsson
redigering: jag









ett inlägg! tjoho.

hallå!

ja, min uppdatering har varit dålig dom senaste dagarna, kanske till och med veckorna. ojoj, inte bra! men det har lixom inte hänt nåt, och då blir det bara totalt värdelösa inlägg där det typ står "jag har trååååååååååååkigt!". hehe, ne, säger inte att mina andra inlägg är roliga xp men då känner ju jag iallafall att jag har nåt att skriva ^^ och det är ju därför jag har bloggen, så ;)

vad har jag gjort idag då, eftersom jag skriver? ;) jo, jag har varit med isabelle :D kul det! jag cyklade till henne vid strax efter 15.00, och så hade jag med mej kameran ;) så vi fotade lite :D kuligt, tänkte ladda över bilderna och leta fram några bra så ska ni få se sen :) schysst va? ;) hehe. sen så klädde vi ut oss x) haha! men det var efter maten, så då var tyvärr kameran hemma, men vi tog bilder med issas mobil, så ifall hon vill skicka bilderna nån dag kan ni få se dom med :) vi har även gjort hänga gubben och sett på miss marple :)
cyklade hem vid 21.00 så jag såg slutet på miss marple hemma :) men missade en del och ah, så hängde inte riktigt med x)

imorgon ska jag nog vara med hanne och julia, vi ska kanske på himlabadet :D ska diskutera det nu så får vi se hur det blir ;)


isadora graffiti nails

dåligt med bloggning idag..

..då jag inte kännt för att skriva, jag har heller ingenting att skriva om, jag har lixom inte gjort nånting idag så.. meneh, ah.

jag vill ha nåt sånt här nagellack tror jag :D hehe, Isadora graffiti nails! har du det, eller har du testat det? funkar det? hur gör man? x) hahaha. men ah, jag vill ha iallafall (A)


snygga ben, snygga armar, snyggt huvud.. jag är snygg!

hej!

det var ett tag sen jag la upp "dagens outfit". så bara för det så lägger jag upp det idag ;) eller ah.. heheheh. vi säger det. nämen, jag gick så.. ett tag... jag har gått i bikini typ hela dan :p men sen gick jag såhär, ett tag ;pp

se så fin jag är på benen. jag suddade fiiiiiiiint. vet. hejdå.


jag har tråkigt

hallåå!

idag är det finväder, jag har badat en gång med ludde hehe :D sen så har jag solat, men det är så tråkigt och så jobbigt så jag gav upp. och nu har jag ännu tråkigare, vad ska jag gööö? ah, får se vad jag hittar på. kände bara att ni ville ha nåt nödvändigt att läsa, sååå :D


nödvändigt inlägg

hallooo!
nu har jag laddat upp bilderna som jag lovat! :D bara kaninbilderna sen jag var med frida kvar nu, men dom tar vi en annan dag, för dom orkar vi absolut inte redigera nu xp hehe!
nu ska jag kika på lite mer saker här på datööörn, sen så ska jag nog sussa, fast det lär väl bli om ett tag, sen så blir morgondagen en överraskning, alltså, jag vet inte vad som kommer hända xD hahah! kanske är med nån :) får se, pusssssssiiiiissssaaaaarrrr! :D
det är en av fridas kaninungar (flera år sen) och det är frida som tagit bilden :)

lite olika bilder sådär

här kommer det lite bilder från när jag var med agnes :) några är från här hemma, men det är typ dom i slutet :p sen hundarna på bilderna är agnes hundar, förutom ludde då på en bild x) men vid det här laget bör ni veta att det är ludde ^^ så :D
fotograf: jag
redigering: jag





änder

haha, här kommer bilderna på änderna som jag såg när jag och agnes badade i långsjön! :D dom var jätte nära oss, ibland bara 1 meter ifrån oss, hihi!♥ sen så är väl dom flesta bilderna likadana, så kanske inte dom roligaste att titta på, men dom var/är ju så söt. så ni får se dom ändå :D hehe.
fotograf: jag
redigering: jag









när jag sov hos agnes..

så..

nu ska jag berätta om då jag sov hos agnes! :D när jag kom till henne så höll hon på att städa hundhuset där vi skulle sova x) haha! men det var jätte mysigt och så där :) när vi var klar med det så cyklade vi till långsjön och badade! det var asmånga änder där, så det tog ett tag för oss att komma i, vi bara stod och tittade på dom, och skrattade åt dom, för dom typ pep, asgulligt!♥ och jag stod såklart där med kameran i högsta högg! men bilderna får ni se sen, i ett annat inlägg det med x) haha!
det var ganska skönt i vattnet och det var härligt!
när vi hade badat cyklade vi till agnes igen och bäddade iordning i hundhuset, (om vi inte gjorde det innan vi badade xp minns inte ^^ ) sen så gick vi in och spelade hundspelet i flera timmar! hahahah, jag äääälskar det spelet!! jag vann 8) hehehehe.
sen så gick vi till hundhuset där vi hade både tv och play station x) haha, så vi spelade först play station, sen såg vi på film, somnade mellan 4.00 och 5.00 nån gång :) så här såg det iallafall ut..



dagen efter så spelade vi hundspelet i flera timmar, till jag skulle fara hem vid 16.00 ungefär, haha x) men det var kul och mysigt :)

jag och isabelle bakade..

.. cupcakes!

woho! eller tja.. nästan cupcakes, vi hade inte ingridienser till glasyr plus att vi inte hade recept till glasyr (kristyr?) det man har ovanpå cupcakesen iallafall. så vi hade grädde ovanpå x) jag älskar att "dekorera" dom. men jag hade inte så mycket saker, och inte så många idéer, så det blev ju som det blev, sen så sjönk muffinsen ihop. så dom ser helt missbildade ut, vissa av dom, men ah, här får ni se en otroligt vacker bild!

hihi, fina konstverk va? :D :D :D

en dag med isabelle :D

hejsan!

förlåt för att jag inte skrev igår, men jag orkade verkligen inte! men jag sov ju hos agnes i förrgår tills igår, och jag skriver om det sen! :)

idag så har jag varit med isabelle! :D vi har varit ute och gått lite, typ småpratat :p spelat coronne (?) och bakat! men det vi bakat förtjänar ett eget inlägg ;) så det får ni se sen :)

sen så klockan 18.30 hade jag fotbollsträning, så då for jag till thule då. haha! innan träningen så skulle vi rösta på vem vi tyckte skulle vara lagkapten. och det blev jag o.o hehe. det trodde jag inte, och jag ville inte heller.. men ah, nu vill jag tror jag :) så jag ska vara lagkapten i höst :D första gången.. har aldrig vågat, så får väl se på lördag då vi har första matchen hur det går :) annars då?

bara bra förutom att jag har ont i ryyyyggen. antagligen för att jag sitter weird när jag sitter vid datorn, så nu sitter jag vid köksbordet x) hahah!

vill du ha ett hong kong nagellack?

hallooo!

jag traskade till fridisen igårkväll :) mys. vi var med hennes kaninisar och spelade 500! gick hem vid.. 0.00 kanske? aja. när jag kom hem så soooov jag!

ikväll ska jag nog vara med agnes :) kul det! ska nog sova där. får se vad vi hittar på för tok då. men nu... nu ska jag sola ifall det är soligt ute x) haha. så vi hörs när vi hörs.

men först, se vad jag såg när jag va i birsta med frida..

jag dog lite.. nagellack för 150 kr/st!! hehe. skulle aldrig köpa. nu vet ni. pussisar.


fredag 13

hejdu fredag den 13:onde!

inatt tältade man ju, det blev jag, karin, jenny, frida och isabelle :) vi typ gjorde ingenting egentligen. bara hade det lite trevligt ;) gick till macken.. åt chips, pratade, halvsov, pratade mer och ah.. somnade vid 4.00 kanske? har egentligen ingen aning, den kanske var efter 4.00? aja. hade lätt kunnat somnat vid 23.00 haha! men jag var vaken, halvt iallafall :D

 

sov nästan till 12.30 idag, då packade väl dom ihop och så.. har inte gjort så mycket idag. har haft fotbollsträning, var slööööö. och så råkade julia typ "fälla" mej. hon skulle gå på bollen, men typ sparkade på båda mina ben (?) så dom flög upp och så landade jag på rumpen min. aj. så har ont i svanskotan nu. det var min otur. gick bajs på träningen. men det finns ju såna dagar med.

 

nu är jag trött! får se vad jag hittar på.. kanske ser film? kanske redigerar bilder? kanske bara gör ingenting vid datorn (är bra på det..!) eller ah, får helt enkelt se. har du tråkigt, ring eller nåååååt. puss.


tältning ikväll!

halooo!

igårkväll så tog ju jag och frida en massa kort på wilma, det var askul dom två första gångerna :D sen blev jag trött.. hahaha! dom med. men ah, det blev några fina kort :D dock har inte jag dom, det är frida ;) menmen.
jag tog massa kort på hennes bebisar, så dom ska ni få se :) måste bara leta orken, ladda över dom och redigera, sen så :)

ikväll blir det tältning! ska vara här.. ;) hahaha. det blir jag, frida, frida, jenny, karin och issa tror jag :) ska nog bada i tjärn också.. kallt! men jag SKA. jag ska hoppa från fridas hopptorn ;p hehe. sen så läre väl bli massa mys, prat och skratt hela natten. kuul! längesen jag var med alla :) dock så kommer nog inte jennifer och agnes att vara med :( dåligt, ska försöka få dom att vara de... haha. men får väl se om dom kan ;) aja.

nu ska jag ... kanske redigera bilder, pusspuss.

söt alice på bilden!

 

har tagit den från julia, tihi, busigt! :§ det är hennes mormors hund :)


fotograf

hejohå!
är hos frida nu :) vi håller på och fota wilma, askul! blir fina bilder :) hon är typ "prinsessa". ah, men ska fortsätts nu. puss och godnatt! :D

ring shopping

hej!

idag var jag ju på birsta med frida!♥ vi gick typ två varv på övervåningen, sen bah "ska vi hem snart?" hahahah. vi skulle bli hämtade 17.30 typ, och då var klockan 13.30. men aja, det gick, vi kollade mer i affärerna och köpte lite sådära då :D
vi åt en cesarsallad på waynes, asgoda! :D dock dyra, så det kändes i plånkan. menmen ;)
sen så revs det saker runt omkring oss x) när vi var på H&M så var det ett litet barn som rev en hel... grej (?) med halsdukar och så vidare på. man bah "8O ops". sen när vi var på lekplanten så hörde vi ett "KRASH" och så hade någonting krossats inne på panduro (mittemot lekplaneten) och inne på six hörde vi också ett "KRASH" dock vet vi inte vad det var, men ändå. hehe.
men det har varit en kul kul dag :D det här fick jag med mej hem.. ;)

blå och vit randig tröja från H&M.

5 ringar x) från vänster till höger: (minns inte priserna..)
six
glitter
gina tricot
six
lindex

vilken tycker du är finast? :)

inatt ska jag sova hos frida, så vi hörs, nu ska jag packa, sen traskar jag dit! :)

vaken

hejsan alla!

nu undrar säkert ni vad jag gör uppe nu?++??+? jag ställde klockan ._. HAHA. men ah, inte för nåt speciellt. men aja.

vid 12.00-13.00 tiden nångång far jag och fridis på birsta, så jag ska kika runt på lite hemsidor efter några snygga kleeeder nu. så får jag väl se om jag hittar nånting. ska kanske ladda upp lite bilder sen också :)

har egentligen ingenting vettigt att skriva nu, såå.. vi säger baj baj.


filmkväll

men hallihallå!

vid klockan 14.30 ungefär kom julia hit! då började vi fixa i träningsrummet, som ni såg i det tidigare inlägget ;) vi hade alltså fotostudio! :D och det gick väl helt okej, fick några fina/coola bilder :) men tyvärr får ni inte se dom här..

efter middagen, eller ah, vid 19.00 for jag till julia, där vi skulle ha filmmys! :D vi såg notting hill, men pausade typ tusen gånger för att prata, sova, skratta och ah x) haha, så det tog flera timmar att se den, så det var den ända filmen vi hann se ;) haha. men vi hade kuligt! vi skrattade en del och så. sen så proppade vi i oss två popcorn skålar! hehehehe.

imorgon blir det birsta city med fridisen min!♥ får väl se om jag shoppar något då ^^ är sugen på några tröjor, så det kan man ju allt kolla på. annars så får jag se vad jag känner för när jag är där. kanske något nagellack. aja ;D

jag är trött nujah, så lä väl sova snart. vid 0.00 kanske, eller så. fast det finns ju risk för att det blir flera timmar senare ;) men nu har jag börjat bli trött på kvällen iallafall, efter lägret så har jag vänt tillbaka på dygnet, vilket i och för sig är bra, för snart börjar ju skolan (!!) betyyyyyyyyyg. noooo. haha.


behind the scenes

jag och julia tänkte fota lite..


åh, vet nån hur man gör?

godmorgon!

nu är jag lite sådär småsur. läste på en blogg att det var bra att knäppa kort i RAW-format. så jag ändrade på kameran och gjorde dä. såklart! hehe. sen nu när jag laddat över bilderna på datorn, kan jag inte öppna dom i photoshop!! eller nåt annat program!? buhuu.. sen kommer jag inte ihåg vad jag knäppte bilderna i för format innan, så kan inte ändra tillbaka. känner mej smart. men okej. puss. ni ska få bilderna, när jag vet hur man gör, jag lovar! :)


onödigt tejp assååww

sämst bloggning, minst bilder, tråkigaste inläggen ever. jag vet, jag vet. men jag ooooooorkar inte.

men när skolan börjar igen (hua) så ska jag försöka blogga bra igen med mycket bilder. men då om man har läxor, träningar eller så, då hinner man inte vara med kompisar, så då kan man lika gärna redigera bilder och så vidare. det kan jag nu med. men jag orkar inte. är fortfarande död efter lägret x) hahaha. äh, jag uppdaterar när jag orkar. jag lägger in bilder när jag orkar. jag skriver roliga inlägg när jag orkar.
fast ne. jag är inte rolig.

ikväll såg jag och mamma twilight och mumsade på popcorn ;p

jag har inga bilder på datorn typ, nästan alla är på hårddisken (?) och orka sätta in den. nej. där är en av anledningarna till att det så sällan blir bilder ;) hehehe. snart ska jag sooooooova, gud va skönt! puss på er alla.

bilden har absolut inget med inlägget att göra. eller med mitt liv för tillfället. läser aldrig. hehe.


tråk inlägg om innebandyskolan :p

häi!

jag har inga bilder från lägret. och det är ju tråkigt med bara text typ.. så ja drar väl det lite kort..

vi hade 3 träningar varje dag på 1 timma och 30 minuter, förutom första dagen, då det var 2 träningar och sista dagen då det var cupspel. sen somnade man inte förns vid 23.30-1.00 varje kväll förutom sista dagen då man var vaken till 3.30 typ. och så steg vi upp mellan 6.00-7.30 varje morgon. så man var lagomt trött.
sen hade vi fyspass också (inräknat i dom där 3 passen). en dag hade vi med nicklas grön (AHHAHA stavning) eller vad han heter. han tränar typ finlandslandslag i skidor och tusen andra lag. det var typ styrka vi tränade då. dåligt med träningsverk man hade i benen dagen efter.
sen så hade vi fys där vi tränade konditionen. då skulle vi springa 400 meter tror jag det var på tid. först 1 varv, sen vila i några minuter, sen 1 till o.s.v. 6 varv sprang vi. och man skulle försöka få ungefär samma tid alla varv. första varvet vet jag inte vad jag fick. sen andra sprang jag på 1 minut och 43 sekunder. tredje 1 minut 42 sekunder. fjärde 1 minut 42 sekunder. femte 1 minut 44 sekunder och sjätte 1 minut 25 sekunder typ.
och så hade vi massa innebandytränginar.

jag orkar inte berätta, för vad vill ni veta? fråga isåfall x) haha. gruppen var lite roligare i år tror jag att jag tyckte ;)


tog den här bilden bara för att jag är med på den (a' den turkosa typen, från förra året.


grattis mamma

jag är hemma, kom hem från innebandylägret igår. men var tröööött. så orkade inte skriva :p nu orkar jag inte heller. hahahah.

men det har varit rätt kul :) men jätte skönt att komma hem.

idag fyller världens bästa mamma år, grattis! :D


så vi ska väl få lite gäster och så, annars då? jag bara latar mej jag, orkar ingenting annat. och min mage är weird. hehe, som att jag ens behöver skriva det ;) aja, berättar om lägret en annan gång.

hejdå

hejdå. snart far jag på innebandyläger. hörs när jag kommer hem om ett par dagar.

movi tajm

jag har grymt tråkigt, så nu ska jag hitta på nåt kul!

gissa vad? :D

jag ska se hannah montana the movie :D :D :D jaaaaaa, hejdå.


blabla

jag sov en timme i solen förut ungefär..

.. och nu är jag trött som ett as! gud, ska lägga mej tidigt ikväll! fast det lär ju inte bli så.. för vi skulle typ ha kräftskiva? hahahaha. fast bara familjen. men ah, får väl se när jag lägger mej.

jag har inte ens börjat packa -.- jag orkar inte! jag vet inte vad jag ska ha med mej heller. sen har jag lite ont i magen :( åh, vill inte åka ifall jag ska ha ont i magen! dödödö.

men åh

åh.

jag vill på innebandylägret men ändå inte.. jag vill, för det kommer säkert vara jätte kul, och träna :D ska bli kul ju, vill fysträna :D hahahahah. sen bada på paradisbadet, träffa folk och så. men tänk om jag får ont i magen ? :( då vill jag hem. och jag vet att jag inte ska tänka sådär. "tänk om". men ändå, tänk om!! jag vill inte.. menmen. det får väl gå.


nu ska jag nog ut och sola, lä ju somna. haha, men ah, hejrå!

nelly.com

top hundra i nelly.com's skotävling..!

paow leder.. ;) jag hejar nog på henne isåfall, annars isabelles andra sko, den längst ner ;)


doktorn

hallå!

var ju hos doktorn för ett tag sen. först när jag kom dit fick jag berätta allt som vanligt igen.. sen lysnade hon på hjärtat och lungorna. klämde på magen och så. sen så gjorde dom typ EKG eller vad det heter? ;p
och efter det skulle jag ta massa blodprover typ. men det tyckte jag va jätte läskigt, för jag har blivit spruträdd sen jag svimmade efter svininfluensansprutan.. jag höll typ på svimma idag med, tror jag. det kändes som så. fast jag gjorde inte det som tur var. men det var jätte läskigt och obehagligt. dom typ tömde mej på blod. hahah,närå. nu känns det jätte konstigt i armen.. :/ blöblöblö. men det går väl över snart. men det typ sticker och känns jätte konstigt..
aja, över till nåt annat :D

jag måste packa idag ._. för imorgon far jag ju på innebandyläger ;oo ah, men vi hörs laaaaters. nu ska jag sitta vid datorn tills jag blir lite bättre i armen. adjö.


godnatt ;)

nä, nu är jag trött.. ska nog sova snart, men måste fixa lite saker. så om en halv timma kanske. imorgon ska jag ju upp tidigt också ._. eftersom jag ska till doktorn. ska vara där klockan 10.00. så.. men ja, vi hörs väl, godnatt då!


bilder..

bilder som jag har tagit under dagen ;)

fotograf: jag
redigering: jag














bebisen min

naw, kolla lill-ögat på bebisen :( det är uppsvällt, nån jäkel har bitit han.. buhuu. det vänstra alltså.

suddig bild.. meneeeh.


halsband och shorts

min lilla lilla mini shopping idag blev detta..

5 stycken halsband från Gina tricot 119:- 19:- för alla fem

typ pyamasshorts från H&M 49.50:-

fick det typ av mamma, taaaaaaaack! :D

andra augusti tvåtusentio

hallå i stugan!

imorse så blidde det så att jag var med sandra ;) eller ah, imorse och imorse. haha. men först gick jag ut och fotade, lite blommor och sånt som jag brukar, seriöst, allt har växt som tusan i år x) menmen. sen spelade jag och sandra kubb. när hon hade vunnit hade inte jag fått ner en enda av hennes. men ah, så bra är jag iallafall på kubb :D
sen försvann molnen och så, så då solade vi. då ville väl pappa vara lite spexig, så han solade såhär han..

ludde tyckte väl det var lite tokigt, pusspuss sa han nog.

 

men det var aaaapvarmt, och jag hade inte ro att sola. (klagar inte på värmen) så då gick jag, mamma, pappa och ludde ner till tjärn och badade. haha, ludde badade ju mest dårå. jag vet inte hur många gånger han hoppade i, nio? ah, men många iallafall. sötis!

 

hahah, mamma och sandra hittade en larv också x) den var typ hårig. jag och sandra klappade stackarn. den var len ;D heheh.

 

vid 17.00-18.00 for jag, mamma och sandra till birsta. och clas ohlson dom jäklarna hade inte fått in några vita klockor.. :/  men det blev typ ingen shopping för min del iallafall.. köpte bara lite, och det får ni se i ett senare inlägg ;)


blir det innebandyläger?

jahaja.

nu ska jag klä på mej och borsta tänderna tror jag. sen får jag se vad jag gör, kanske hittar på nåt med sandra, annars kanske jag målar naglarna 8) hahaha. får se..

men på onsdag far jag på innebandyläger!? :o jag vill inte.. fast jo, fast ne. både och. jag har ju inte tränat innebandy på tusen år, har väl glömt hur man håller i en innebandyklubba till och med. sen så om inte doktorn kommer på vad det är för fel på min mage på tisdag, imorgon alltså, så vill inte jag åka. för jag tänker inte få ont i magen när jag är där. bara så ni vet lixom.


dollar

det finns ju dollar store i ljusdal, så då va jag såklart där ;) men det var inte så billiga smycken :( så jag köpte inga.. men ah, det lilla jag fick med mej hem var det här iallafall..

2 skärp, 10:-/st varför inte lixom?



och pysselsaker, allt det där för 40:-. ah, bilden blev liite konstig, sen satte jag in lite hjärtan här och där för bakgrunden vart weird.

bilder från ljusdal

lite och inte så jätte bra bilder från ljusdal, men det får duga ;) ludde var inte med, vi skjutsade han till mormor och morfar.
fotograf: jag, mamma och pappa typ
redigering: jag









ljusdal i text

okej, nu kommer helgen här ;)

torsdag:
vid två-tiden om jag inte minns fel for jag, mamma och pappa. när vi var i ljusdal kollade vi lite vart skolan var och så, sen checkade vi in på hotellet. direkt efter det gick vi och åt middag. tacos typ. då höll jag på att sätta ett tacochips i halsen x) eller rättare sagt, jag gjorde det ;p hahahaha. men det gick bra. men jag ba "8O". mjaaa.
sen vid 18.00 for vi dit där lars winnerbäck skulle spela. men det var ju typ massa förband eller vad man ska säga. typ nåt med tåget, laleh, anne brun och ah, hur dom nu stavas. jag och mamma köpte oss varsin tröja då ;) haha. det står "du säger väl till om jag ska gå" på den :p men glömde ta kort D: så det får väl komma upp nån annan dag ;) sen typ dom 800 första fick ett band och kunde stå närmast scenen. jag och mamma tog ett 8) så klockan 21.00 när han började stod vi nästan längst fram, typ tredje raden. det var väl rätt kul. men ah, det är ju roligare om man går på nån artist som man kan låtarna till eller hur man ska säga. winnerbäcks låtar kan jag bara liiite ;p efter ett tag gick jag ut därifrån där man stod längst fram, ah jag orkade inte. men vid 23.00-0.00 var vi väl på hotellet.
(inga bilder från konserten, för dom är på mammas och pappas kamera)


fredag:
gick upp vid 8.00. sen vid 8.30 åt vi hotellfrukost. sen bytte mamma och pappa hotellrum, ah, men dom var tvungen att göra det. och när mamma såg toan bah "8))))" hahahahha. lyx toa enligt henne, tillskilnad från den i det andra hotellrummet då alltså. det var typ massagegrej i duschen, hårtork, men jaa, massa fler saker xp 10.00 samlades vi utanför skolan där vi (laget) skulle sova. vi bäddade i ordning och så. 13.00 tror jag det var, då hade vi vår första match mot selånger som slutade 0-0. sen åt vi lunch om jag inte minns fel, typ pasta och skinksås, blää! haha ;D sen mötte vi korskrogen, då förlorade vi med 0-1.. sen åt vi middag och efter det vart det väl bara mys på skolan typ. just det, jag hade jätte ont i magen, så jag var på mamma och pappas hotell, duschade och så där. sen vid 21.00 for jag till skolan ;)

lördag:

vi hade match klockan 10.00 eller så om jag inte minns fel, då mötte vi hudik, typ jätte spännande match, dom fick straff, och då skulle hela vårat lag stå på mållinjen och hahahahha, oj, vi typ bah "JA, NEJ, OOOH" och ah. men dom fick inte in nåt mål iallafall. sen fick dom en till straff tror jag, men den räddade linnea ! :D hursomhelst så vann vi med 3-0 :D
sen mötte vi ljusdal, och dom passade hur mycket som helst, ah, men dom vann med 0-3. fast vi spelade bra :)
sen mötte vi hagaström, då vi vann med 1-0, fast kunde ha fått in typ minst 5 mål till! vi hade öppet mål och grejer tusen gånger, men bolljäkeln ville inte in, så det blev bara 1-0. men vi vann ju iallafall. vi blev då 4:a i gruppen, av 6 lag x) hahah. men vi hade alltså gått vidare.
på kvällen var det disco, och då gick typ hela laget dit, förutom jag, julia m, emelie l, emelie j ah, men det var vi tror jag. fast sen kom det några fler. vi hade vårat lilla disco med emelie l's högtalare, vi diggade hannah montana x) aha, sen dansade julia l och emelie j för oss :D

söndag:
vi mötte ljusdal, för dom var 1:a i gruppen, dom vann med 0-4.. men jaja, då spelade vi senare om tredje fjärde mot korskrogen. först gjorde vi ett mål, sen gjorde dom ett mål, och direkt efter ett till. då blev jag skitsur,  men sen fick vi in ett till mål vi med! :D sen var matchen slut... då blev det straffar.. gud, det är så spännande. men vi vann iallafall! :D med 1 eller 2 straffar :) jätte bra och kul :D blev alltså trea i cupen!

väldigt tråkigt inlägg, men snart kommer bilderna :p

moln

jag har redigerat klart alla bilder, men sen så vill jag ju skriva nåt också, men det orkar jag inte nu.. :/ så ni får det imorgon, bilderna också alltså. men bara för att ni ska få nånting, så har jag redigerat några andra bilder, inte så roliga, inte så fina. men dom får helt enkelt duga ;)
dom två första var bara testbilder.. och dom andra tog jag från hotellfönstret när jag var där själv och hade tråkigt x) så, eh ja..
har inte heller redigerat dom så noga, har inte orkat beskära dom, så dom är lite knasig. men det får helt enkelt vara så denna gången..
fotgraf: jag
redigering: jag






nu: plocka undan på golvet, äta nåt, borsta tänderna, sen sova!

segt

alltså, nu skiter jag i att datorn är seg som bajs. kommer inlägget upp inatt så gör det. vi får väl se. men så ni inte tror jag har glömt det. för det har jag inte. men ah, jag har glömt att tagit lite kort, men det skiter vi i. puss på er. see yah latersss!

uppdatering: alltså, det tar typ 10 minuter att redigera en bild, så.. jag tror inte bilderna och ah, inlägget med allt m ljusdal  det kommer upp förns imorgon, men vi får helt enkelt se. jag redigerar lite bilder, och så ser vi när jag är klar eller hur mycket jag orkar ;)

panik

alltså.. ÅH!!! (jag hittade kamerasladden) det går seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt. tusen år för bilderna att laddas över, och internet är döööööött typ. så när bilderna har laddats över stänger jag av datorn ett tag, så fixar jag bilderna sen, för det går så segt så det inte går att andaaas ens. okej, det är nog värmen. men åh, får panik!! därav det röriga inlägget. hööööööööööörs.

WHAT? måste... hitta... nu!

Nu har jag letat fram orken och fotograferat lite bilder som jag tänkte ha till det kommande inlägget, men vad är då problemet? jo, jag hittar inte kamerasladden! GAH! paniiik. ska leta nu, adjö.

hungrig

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej jag är hemma nu så sköööööööööööönt!!

skriver sen/imorgon (beroende på min ork heheh) hur det gick, vad jag köpt (inte så mycket) och så. men nu är jag död, vill ha maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. men mamma har inte ens börjat med maten :s och jag orkar inte gå och säga till henne.. jag dör..

men ah, jag är hemma iallafall, så uppdateringen lär väl bli som vanligt. hehehe, vad är som vanligt? aja, puss bebisar.

jag har tagit bilden :D ah, eller inte, för den kanske är från google..

 

(tog typ en halv timme att skriva det här inlägget...)