Avslutar dagen med ett videoklipp

Funkar fortfarande inte att lägga in youtubeklipp..
Men klicka →här← för att se ett roligt klipp från Grey's Anatomy!

Nu ska även jag försöka avrunda den här dagen. Jag ska släcka lampan och vila ögonen. Så hoppas jag på en riktigt bra kväll imorgon! Godnatt.

Tänk inte så mycket på det, utan bara gö

Jag på bilden, Ted som har tagit den..

Det gäller att våga ta steget. Man kanske faller, men då är det bara att resa sig upp igen och ta nya tag.

Grey's Anatomy


Se vad som finns på spotify nu! Eller det lär ju ha funnits aslänge, men jag hittade inte det förns nu. Har bara sett att soundtrack 1 & 2 funnits. Lyssnar t.o.m på musiken från Grey's Anatomy.. Ja du ser ju!

Borde man ta tag i det?


"Jag blir så less. Att man bara tar för givet att andra ska fatta utan att man förklarar. Allt kanske inte är så självklart. Men samtidigt så orkar man inte göra något åt det."


Fysikprov på måndag, inte en enda genomgång. Har någon ens jobbat på lektionerna? Wish me luck.

It makes no difference


The silence of a falling star, lights up a purple sky, and I wonder where you are. I'm so lonsome I could cry

Det ska bli spännande att se vad dagen bjuder på för äventyr. Men det kan hända att jag bara stannar hemma och städar och pluggar fysik. Eller så är jag med Agnes och Julia och då lär ju vi hitta på något bus. Jag hoppas på det sistnämna!


När dina ögon glittrar sådär underbart vackert



Jag vill ha mer kvällar som denna! Den tillbringades först med Moa på Thule då vi kollade lite på fotboll. Fast egentligen blev det inte så mycket tittande. Efter det var jag med Julia! Både Moa och Julia bjöd på en hel del roligheter. Det var längesen jag skrattade såhär mycket. Jag har saknat det så det var sjukt kul


Happiness a La Mode




You just took the train, and you left without a wave

Ted som har tagit bilden. Hehe.

First Aid Kit - You're Not Coming Home Tonight

 

 

Funkar fortfarande inte att lägga in youtube klipp.. Någon som vet hur man gör?..


Märker du?


Det börjar bli ljust nu, jag känner det. Det har varit vinter, allt har varit grått, kallt och eländigt. Mörkt. Det har varit mörkt. Som om taklampan hade gått sönder, man har haft andra små lampor som kunnat ge lite ljus, men inte det där starka som man får av taklampan. Men nu är lampan bytt, fast man har kostat på sig en lågenergilampa. Så det tar lite längre tid för den att tändas helt, men det blir ljusare. Man märker det. Det är vår, fåglarna kvittrar och solen får äntligen värma min kropp om dagarna! Det är underbart, och det börjar bli ljust!

Det är kväll och alla sover, men det skiter jag väl i


Klockan visar natt och jag ligger ändå vaken och funderar, som jag alltid gör. Men jag älskar dom här nätterna. Fast dom kan få mej att komma in på så konstiga tankar som man kan ligga och tänka på i en evighet utan att komma fram till något vettigt. Det slutar bara med att man får ont i huvudet.
Jag har funderat flera gånger på om även jag ska släcka och göra natt. Men varje gång har jag kommit fram till svaret: NEJ! Jag vill fortsätta att lyssna på musik i min ensamhet. Det är något jag kan göra i flera timmar. Speciellt på nätterna, sova kan man göra på dagarna, det är så mycket skönare då. Visst?

Ikväll har jag haft riktigt kult ändå. Jag har varit ute med två vänner, och vi har väl gjort lite allt möjligt. Gungat, varit i stallet, cyklat, gömt oss i lekparken.. He-he. Jag tänkte att ni kanske ville veta vad jag har haft för mej ikväll.

Försök att inte leta felen


Ibland undrar man varför det blev som det blev, men sen kanske man tänker att allt har sin mening..

Den här stunden är bra fin




Jag börjar undra om sommaren redan är här, det är så underbart härligt - allting! Nästan iallafall.. Och det som inte är lika bra kan vi väl bara glömma för ett ögonblick och istället låta lovet fortsätta lika bra som det börjat.

När allting borde kännas underbart..


Jag har inte tid och ingen lust till att blogga eftersom vädret är underbart! Riktig sommarvärme. Jag umgås även med fina vänner hela dagarna. Som ikväll ska jag vara med Agnes!♥ Vi lär väl göra en massa tok som att cykla, baka mitt i natten, vara fula och bara ha det mysigt. Det är lov och jag lever livet!

I'll always dream, but I'll never own you

Volbeat - Making Belive ♥♥♥♥♥♥♥ (Funkar inte att lägga in youtube klipp..?)

Jag har varit less typ hela dagen. Jag var sjukt trött imorse och sen när man tittade ut genom fönstret såg man hur det regnade. Det gjorde inte precis saken bättre. Men sen nu på slutet, alltså efter sista lektionen blev jag genast mycket gladare! Jag bryr mej inte ifall regnet fortsätter ösa ner. Jag tänker fortsätta vara glad. Och imorgon får jag lov!

Jag tror att livet börjar gå mot bättre tider




När saker och ting ändras till det bättre..

Sådär ska alltså bloggen se ut nu, och gör den inte det, klicka F5!

Tänkte att jag skulle ut och springa med några vänner ikväll, men jag hann inte, och jag hade ingen skjuts till elljusspåret. Men så ändrade jag då mina planer och tänkte att jag kunde ut och springa själv. Eller med Ludde förstås. Men det blev inte av.. Jag var för trött och hade inte alls någon lust till det. Så istället gick jag ut och fotograferade lite, sen fixade jag ihop en header lite snabbt. Och jag blev faktiskt nöjd!
Det känns som att den passar mer in på bloggen som jag vill ha den nu. Den känns mer jag.
Men några fler förändringar, dock lite mindre kommer nog att ske. Men jag får se när, och jag får se vad.

Counting all the assholes in the room, well I'm definitely not alone


Jag har nyss lackat nageln min och jag är lycklig! Snart är det lov och det ska bli underbart♥ Jag hoppas på att få hitta på en massa kult med mina bästa. Men framförallt slipper jag alla läxor och prov, för det kommer att vara så himla mycket nu dom sista veckorna.

Som sagt så närmar sig påsklovet med stormsteg, och under dom härliga dagarna som jag är ledig och kan göra vad jag vill hoppas jag på att det ska kunna trilla in en ny header. För den jag har nu känns så fel. Jag gillar den inte alls!

Ikväll är en sån kväll då jag bara vill vara uppe hela natten. Bara ligga i sängen och lyssna på musik, och tänka, och skriva. Och bara vara. Men tyvärr är det skola imorgon, och den dagen kommer bl.a att bjuda på ett kemiprov som jag är väldigt nervös för. Men det ska nog gå bra. Men för att jag inte ska sitta och sova när det ska skrivas så bör jag iallafall stänga av datorn.

Vi hörs när vi hörs, ifall det fortfarande är någon som kikar in på min blogg som nu för det mesta står tom på nya saker.

Ingenting kommer alltid att vara som det en gång var

Julia bad mej att blogga, och jag tänkte att jag kan väl göra det då.

Jag bloggar rätt lite nu. Men jag orkar inte. Jag har ingenting att skriva, ingenting att berätta och jag har heller ingen lust. Jag orkar inte försöka skriva något varje dag längre. För eftersom att jag inte har någonting att dela med mej av blir det ju ändå bara massa ointressanta saker som ingen bryr sig om. Eller aa. Så jag kan inte säga att det kommer bli bättre bloggning framöver, iallafall inte nu. Så därför kommer jag inte lova er bilder på saker och ting, för då blir det oftast inte av. Man orkar inte, hinner inte och så. Och jag säger alltså inte att jag kommer sluta blogga. Jag kommer fortfarande att skriva, lägga upp bilder och vad man nu gör. Men inte lika ofta som jag försökte förut. Utan jag bloggar när jag känner för det. När jag har lust att skriva någon rad. Att dela med mej av någon bild eller vill att ni ska lyssna på någon låt.

Men det är ändå rätt mycket med skolan nu. Och det är bara cirka två månader kvar till sommarlovet. Helt sjukt vad det har gått snabbt. Och jag klagar inte, tvärtom! Men vi har t.ex. två prov nästa vecka, sen är det faktiskt påsklov. Men veckan efter det har vi tre prov tror jag. Och det lär väl fortsätta så. Så jag ska försöka hålla i nu det sista. Jag har lagt av nu i några månader, inge bra. För jag vill inte sänka betygen, fast det känns som om jag har gjort det.. Så nu ikväll, ska jag plugga.

Vi hörs! Ikväll? Imorgon? Om tre dagar? Om en vecka? Jag vet inte. Men fortsätt kolla in då och då. För jag kommer att skriva.

Det kommer även att komma in en ny header. För jag gillar inte alls den jag har nu. Men då måste jag leta fram orken till att först och främst ta bilden som ska ersätta den gamla headern, men sen måste jag även redigera och fixa.

Ye

På innebandycupen:

Vi startar musik innnan matchen så vi ska bli littan pepp.

Lite senare ställer motståndarna ut sin stereo och höjer asmycket så att man inte hör våran musik.

Yttligare en stund senare ställer även vi ut våran stereo och höjer asmycket så nu är det deras musik man inte hör.

Ha-ha. Vi vann ju musikkriget iallafall.

Örebrocupen

Vi spelade fyra matcher men det gick inte så jätte bra.. Alltså, vi spelade asbra och alla kämpade, förutom dom två sista matcherna då några (bl.a. jag) gav upp lite. Men den planen sög! Den var typ hundra meter kortare och smalare så det gick ju inte att spela -.- Men annars så spelade vi jätte bra bara det att bollen inte ville in. Men a, det var ändå sjukt kult! :)

Vi shoppade på lördagen, fast jag blev lite less så jag och Isabelle åkte hem lite tidigare än dom andra. Men det gjorde ingenting det! :)

Sen har vi ju haft massa fritid eller vad man ska säga, då kollade vi väl runt lite, fast det var en assur gubbe som sa att vi inte fick vara där uppe men kbry. Vi poppade musik, umgåsades, pratade med några från Töreboda. Och a.

Sen hade vi ju minibussar, haha, ASKULT!! Vi satt i dom och spelade ashög musik som typ alla kan sjunga med till, sen veva vi ner rutorna och hängde typ ut genom dom och vinkade. Sen skrek vi typ saker till folk! :D Haha.
Olivia bah "Vet ni vart skåne är? Vi ska till ullared!" "Do you know the way to skåone?" Och massa saker.
Sen skrämde Moa en kille.. HAHA! Vi körde typ ganska sakta förbi han och så hostade Moa, då röck han till och blev asrädd, sen gick han med typ handen på hjärtat. Lillgubben dååååååå.

Sen när vi var i Gävle på hemvägen var det en tjej som städade alldeles utanför där vi parkerat bussarna. Då ställde sig jag och några fler och stirrade på henne. Sen typ sa vi massa saker.

Sen HAHA, när vi gick från matsalen till skolan där vi bodde så var Moa lite "sur" på Olivia. Då sa hon "Du kommer sluta som killen i fönstret Olivia!" Då kollade jag dit, då stod det en kille och kollade ut genom fönstret. Jag bah.. eh..ok? eller va? Sen Moa bah "Alltså inte han till höger utan till vänster!" Och i fönstret bredvid står det ett skelett! HAHAH.

Men ja, det har varit askult! Bästa cupen jag varit på! :D Hade tyvärr inte med kameran..

AAAAZUM helg

HEMMA! Längesen man hade såhär kult! Men berättar imorgon eller nåt, ska sitta vi datorn (♥♥♥♥♥♥) sen måste jag fixa lite för imorgon, och efter det SOVA!

Ibland har man tur♥

Kolla på'an! AAAAAW♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har typ packat det sista nu hela morgonen, snart ska jag äta lite till, he-he. Sen bär det av till Örebro på innebandycup! Ska bli fetnice det. Önska oss lycka till, sen kör vi och så hoppas vi på vinst :D

Ska fixa en ny header så småningom också.. Hatar den jag har nu. Haha..

Freedom can be lonely, loneliness makes me think

Those Dancing Days - When We Fade Away

 

Är hemma från skolan idag också, vill bara vara säker på att jag är helt frisk till cupen. Ringde Karin förut, snuttan är hemma nu! Saknar na' ja! Länge pratade vi å.. Vi får allt ta och hitta på något när jag kommer hem med vinst från cupen ;)

 

Nu ska jag väl börja packa lite smått.


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning

 

Jag har varit sjuk. Är förhoppningsvis frisk nu. Imorgon. Men iallafall, därför bloggen har stått tom på nya inlägg.


När allt går så fort

Jag vet inte vart dagarna tar vägen nu för tiden. Klockan bara springer fram, nästan ut genom dörren och sen är det helt plötsligt en ny dag som man tar sig igenom minst lika fort. Vad hinner man göra egentligen? Allting bara rusar fram och jag vet inte vart jag är på väg. Mot bättre tider? Inte för att jag klagar, det lät klokt. Eller något..

Hon som stänger av väckarklockan

Vilken tur att bilden blev bra iallafall! -.-

Alltså jag blir så arg på mej själv, haha. Jag kan stänga av väckarklockan helt i sömnen, asjobbigt. Som idag, då hade jag ställt den på 6.00 för att jag skulle kunna znooza och hinna duscha, sen kommer pappa in 6.30 och väcker mej. Man bah hej vad kul! :) Får börja ställa flera alarm..

Idag på idrotten hade vi konditionstest. Det gick faktiskt helt okej för mej :) Men jag fick bara 140 i puls typ och man skulle egentligen ha typ minst 160. Så jag borde ha tagit i mer -.- ÅH. Haha, jag vill göra om det jag.. Men vi ska ju göra det igen om någon månad så får väl serå.

Egentligen skulle jag ut och springa nu, men åt lite när jag kom hem så skulle vänta typ en timme så att jag inte skulle gå mjälthugg (haha, heter det så?). Men nu gick jag helt in i väggen, närå, men jag blev skittrött! Så funderar på om jag ska sova någon timme istället ;) Nästan samma sak ju.. he...h....e.

Nu ska jag krypa ner i bädden min

Fakesmile.



Ikväll har jag varit med Hanne och Julia. Det var verkligen super kul och jätte mysigt! Men jag berättar mer om det någon annan dag, kanske imorgon. Jag är så sjukt trött nu.. Så ska nog lägga mej att sova nu, men det är några saker jag måste fixa först..

Grattis!

Byxorna sitter snyggt på den där bilden hurru.

 

Jag har städat hela morgonen, både mitt och Sandras rum, haha. Det är ju ett födelsedagsbarn idag ;) Jonas fyller år så vi ska få lite främmande, så jag blev praktiskt taget tvingad av mamma till att städa. Hehe.

 

Grattis Jonas!


Don't let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes

R.E.M - Everybody Hurts


Jag kommer tilllbaka.

Världens finaste.

 

Jag ska försöka blogga igen, har ju haft en paus i.. ja, hur länge? Jag har ingen aning själv. Jag tycker om att blogga, jag gillar ju att skriva. Men har ingenting att skriva. Jag gillar att fotografera och visa bilderna för någon, men jag vet inte vad jag ska fotografera.

 

Men dagen idag bara försvann. Jag vet inte alls vart den tog vägen, den sprang iväg. Jag har bara lyssnat på musik hela dagen, och skrivit. Inte på bloggen dock. Men jag har ändå skrivit många ord idag. Och tränat, det var kul, förutom att jag inte alls visste vart jag hade mej själv. Jag var extremt förrvirrad och var helt "hej-kom-och-hjälp-mej" typ. Haha. Måste ha varit en rolig syn..

 

Snart ska jag dra mej bortåt från datorn. Jag ska ut och gå, med Jenny! Vi lär väl bara ta en liten sväng och prata. Jag hoppas på att kunna säga lika många ord som mina fingrar fått pennan att säga idag. Kanske skriver någon rad senare ikväll.


Första April Tvåtusenelva

Ok. Vill man så..?

 

Jag har ingenting att göra förns ikväll då det är träning.. Så får se om jag är så snäll att jag tar kort på någonting av det jag inhandlat så ni får se :) Det här alltså inget aprilskämt.. Haha! Men vi hörs väl.


Bah ta på hjälma rå elle???

Läs en artikel från sundsvalltidning häääääär.

Man bah wtf??? omg????? IRL LIIIX???? DAAH. De va inte ens kul...........