jag är hääär

jamenhejsan då!

sitter just nu i mammas och passas hotellrum. har precis tagit mej en varmdush efter matcher i regn så va man ju lite frusen då ;) dom ska väl snart skjutsa tillbaka mej till skolan.

men ah, jag berättar vad jag gjort och så vidare när jag kommer hem. hur som helst så blir vi sämst fyra nu iallafall :)


hatar

hejohå.

har packat och så, eller ah, egentligen är det väl typ mamma som har packat ;) hahaha. men nu ska jag bara få ner allt i väskan. (mamma ska få ner allt). sen vid 14.00 far vi då. eller det kanske blir lite senare också, jag vet inte riktigt ;p

btw. så fick jag ont i magen nu igen, HATAR!!!!! om jag får det på cupen åker jag hem. jag hatar min mage. kan aldrig göra nånting.. ska till doktorn på tisdag, men han kommer säkert inte göra någonting, eller så blablabla. nu är jag sur. åååh :( varför ska jag jämt ha ont i magen?


Lars Winnerbäck

amenhallårå!

jag ska nog lägga mej snart, har inte så mycket att göra, eller rättare sagt ingenting alls, och eftersom det tar tusen år innan jag somnar är det väl lika bra att jag bäddar ner mej då. haha! men jag gör det snart, 10-15 minuter kanske. ah, så får det bli!

imorgon blir jag väckt vid 10.00-11.00 för jag ska packa, för imorgon bär det ju av till ljusdal, jag ska se Lars Winnerbäck imorgon jag :D hehe! synd att det skulle regna då, men det tar vi då, får väl bli littan blöt då, för sen blir det till att sova på hotell! fast inte får man sova länge heller, för klockan 10.00 morgonen efter, alltså på fredag ska vi samlas utanför skolan vi ska sova på, till ljusdalscupen alltså, så eh, ja, ni får väl önska mej lycka till eller nåt ;) för den cupen ska vi vinna! :D
sen kanske det blir doktorn imorgon också, det hoppas vi allafall! så jag får veta vad det är frågan om, med magen alltså. men jag har ju varit där två gånger, utan resultat. så ja. pussssssss.


bildbrist

haha, nu när jag håller på att sortera bilder så ser jag att jag har miljoners ._. lite svårt att göra olika kategorier, så det blir ju som det blir. många bloggar kör ju på bildbrist, men det kan jag ju lova att inte jag kommer få! hahah, har ju tusen på ludde!! så kör jag på det här med bildbrist, ah, då vet ni att det är en stoooor lögn, om det inte är om flera, flera år ^^ hahahah :D

och bara för att jag har så många bilder, så väljer jag en som ni har sett :D

dagen

hallåjah!

idag har man suttit vid datorn igen 8) hehe, men efter middagen fick jag toooookont i magen. aj och oj. kanske är gluten eller nåt sånt? skulle typ ringa till doktorn imorgon, så ska väl vi typ be om att få göra tester eller nåt. måste man inte ta typ blodprov då? :s jag som har blivit spruträdd. uscha! menmen, får väl se hur det är då.

men ah, jag tog en varmdusch dårå, eftersom jag hade ont i magen, och värmen lindrar väl smärtan eller nåt. det gör iallafall mindre ont :) så då stod jag där och duschade ett tag ;) sen så blev det bättre, så då for jag på fotbollsträning, det var kul och inte så jätte jobbigt idag :) den var bara 1 timme. kunde ha varit 1 timme och 30 minuter tycker jag allt ;p haha, på slutet spelade vi match med en verkligen mini mini boll, hahahah, askul :D

efter träningen så kollade jag lite på matchen som p 95/96 spelade mot damerna. självklart hejade jag på damerna! frida baby spelade ju <3<3<33<3<3 fast såg inte så mycket, busade mest :D haha! men det blev tydligen 5-5 iallafall, rätt bra det.

nu blir det till att sortera lite mer bilder, sen så kanske jag ska ta och mumsa på lite glass också :D hehe.

bilderna är tagen för några dagar sen :D


sorterat bilder

hejhej!

har suttit vid datorn hela morgonen (dagen, men morgon för mej, har bara ätit frukost, sitter i pyamas i en obäddad säng, ah). men jag har sorterat lite bilder på hårddisken, alltså lagt dom i olika mappar så man hittar, men än är jag inte klar ._. och nu börjar jag tröttna, så nu ska jag minsann hitta på nåt annat tok. men sortering, den behövdes! och den behövs fortfarande..

ikväll blir det fotbollsträning, sen ska jag se på fotbollsmatch mellan killarna och damlaget, haha! kul det. får vi se hur det går, hoppas på att damlaget vinner!! :D

godnatt!♥

nu borde och SKA jag sova, haha ;) för sen blir det en jobbig helg med tidiga mornar, så ja, det är verkligen ett måste, om jag inte ska vara som en zoombie! och det vill vi ju inte.
så nu tar väl jag och säger godnatt helt enkelt!♥

härlig vattenbild i repris, jag som har tagit nu på sommaren/våren.

världens bästa hund!♥

världens sötaste, snällaste, underbaraste, härligaste, gosigaste, ja, helt enkelt världens bästa hund förtjänar ett helt eget inlägg. egentligen mycket mer, men det är vad han får ikväll, min ludde♥ jag älskar dej ludde, du är bäst!!
jag orkade inte redigera bilderna speciellt mycket.. men ludde är så fin och söt helt oredigerad också, så det gör ingenting :') bilderna är från idag (igår, eftersom klockan är efter 0.00).
fotograf: jag
redigering: jag













och hahahhaha, jag ääälskar den här bilden♥



photo

här är lite bilder från idag (egentligen igår eftersom klockan är efter 0.00).
fotograf: jag
redigering: jag



nödvändigt

hallåjah!

nu är det tyst i huset igen.. förutom musiken som myser i mina öron. hehe, just nu äre musik från hannah montana the movie. HEHEHEHEHHEHEEHH. kul jag är.
men idag ska jag faktiskt lägga mej tidigare, jag ska iallafall försööööööka! jag lovar. men nu ska jag redigera lite bilder.. så får se när jag kommer i sängs ;)

birsta city

hallå i stugan!

förut var ju jag och mamma på birsta :) vi for vid klockan 16.30 ungefär, först åkte vi in på clas ohlson, för jag skulle ha en klocka. en vit. men så fanns inte den :( sen for vi på stadium, för att kolla efter en regnjacka, eftersom jag har tappat bort min x) och efter fotbollsstrumpor, men vi kom på att vi hade en annan jacka hemma, och så hittade vi inte sånna fotbollsstrumpor som jag skulle ha :/ så då åt vi, jag åt spaghetti och köttfärssås för er som undrar ;) haha ^^
sen gick vi runt där på birsta city och shoppade loss. haha :D det här köpte jag..

lägg märke till mitt snygga rum :D mönstrad halsduk/sjal Veromoda 99.95:- 25 :-

färgade armband Åhléns 19:-/st 17:- för alla tre

hårrosetter dom rutiga Glitter 49.90:- svarta Gina Tricot 59:-

plånbok accent 99:-

t-shirt Gina tricot 99:- jeansleggins Gina tricot 199:- 49:-
är lite osäker på om jag ska behålla t-shirten, ska fundera :)

t-shirt JC 199:- fick den av mamma :) skärp Gina tricot 129:-

skärp Gina tricot 99:- 49.50:- 29:-

nå krämer, typ sminkborttagning och nåt, från Kronans droghandel eller vad det heter x) vet inte vad det kostade, mamma betalade.

ah, det var min shopping för idag :) är nöjd, förutom att jag inte hittade några jeansshorts eller klockan som jag ville ha.

skogen

heluuuuuuu!

jag tog lite kort förut, men det är väl på det vanliga, blommor och så. haha! men jag tog lite på ludde också :D det blev några fina/söta. ni får se dom sen eller så ;p

sen följde jag med pappa och ludde till skogen också, pappa skulle hämta några pinnar eller så, nåt sånt ;) då tog jag också lite kort, men mest på pappa och ludde. för pappa skulle ha bilder till nånting, och ah, ludde är så söt :D haha!

det blir middag på birsta idag med mamma :)♥ mysigt och kul. eller hahah, kanske inte sååå mysigt. men ändå :) vi åker väl vid 16.30 eller så, jag ska nog börja fixa mej snart :p

bilden tog jag nu när vi var i skogen :) jag tycker den blev fin :D


ludde

hejhej!

somnade seeeeeent igår. hehe. amen ikväll får jag väl försöka somna tidigare, hur ska det annars gå på ljusdal, vakna tidigare än tidigast..

förut fick ludde typ en, eh. sån där rulle som det är plastfolie på, i den var det EN godis(?) elakt. hehe, och så hade pappa vikt in kanterna på den, lite ludde kämpade med den eller, hahaha, söt.♥

 

nu ska jag klä på mej, borsta tänderna och så, och läsa alla bloggar ;) sen så ska jag nog ut och fota lite ;) kul det! men vi hörs sen, och så får vi väl se om jag kommer hem från birsta med nåt mys :D


mysigt drygt inlägg det här blev då

alltså... fgdfighrojfdkndfjhgaewop

jag får så jåääääääääääääääääääääääääääääääääääääkla ont i ashlet när jag sitter på det dag ut och dag in. det gör ont som satan! kan knappt sitta ju! shiiiieeeeeeeetttttttttttttttt.
vad ska jag gö? :( :( :( jag är inte ens liiiiiiite trött. seriöst. inte ens såhääääääääääääääääär lite. så sova är inte ens ett alternativ. och hela huset sover. så.. hej dator <3<3<3<3<3
men, asjobbigt att ligga och sitta vid datorn ju, vilket innebär.. siiitta!!! och det betyder.. smärtaaaaaaaa!

hursomhelst så blir det massa massa maaaassa shopping imorgon! åååååååååh, längtar som ett as!! åååååååååååååååååh. ska komma hem med tusen saker. och bara för det kommer jag inte hitta ett skit.

leggins

här är förresten mina leggins som jag beställde från H&M för ett tag sen ;) det dåliga är väl materialet, det är sånt där tunt.(hur stavas det? xp) menmen, det går ju det med, jag tycker om dom ändå ;D


massa text och lite bilder

såja, det tog tid det där hurru du.. hehe. men först var datorn eller internet assegt. verkligen, klickade man nånstans fick man vänta i 10 minuter innan det hände nåt :s så då stängde jag av datorn och sen gick jag och åt lite. ah, men nu har jag redigerat lite bilder iallafall. dock blev det massa tråkiga bilder xp haha, julia har några roliga. men dom tar vi en annan gång. så. eh.
ah, vi låter väl bilderna tala lite för sig själv. eller inte. jag skriver littan här jag. jag har sminkat julia, och tvärtom. ni har ju sett julias sminkning redan, så då vet ni ju vilkens som är vilkens. och julia sminkade min näsa döröd. hahahah, så om ni råkar se nån bild nånstans så är det julia som har sminkat snoken min så, det är inte att jag är förkyld eller vad fasiken ni kan tro ;)
vi gjorde frisyrer på varandra också, och så kom julia på nån tokish rosettfrisyr, så det gjorde vi ju på varandra också då. julia är rödtotten♥ hihi, och jag är den blonda enen.
sen så tog vi en massa bilder (A) hahahahahah, inne på toan! kult va???+++??+? och jag var ju bra på det. jag missade hela tin. julia var lite bättre på att träffa oss båda ;p ni ser ju.

fotograf: jag och julia mårtensson
redigering: jag

resten av bilderna är bara lite oviktiga.. som att den över var viktig.. hehe. men jaaaa, ni fattar.


bilder kommer

nu håller jag på att ladda över bilderna till datorn, men det går nå jävulskt segt! sen måste jag välja ut bilder och redigera dom också, innan dom kommer upp på bloggen. men ah, nu vet ni iallafall att jag inte har glömt det, eller att jag ska klaga på att "jag orkar inte" hehe. det kommer alltså upp bilder idag. sen.

träning

hallooooo!

mina tangenter börjar bli en aningens seg, så det kommer säkerligen fattas lite bokstäver här, och lite där... buu!

men skriver mer sen, ska strax fara på träningen. så eh, hejdå.

ögonbild

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej people!

här är man vaken än, jag alltså, inte julia ;) hahahah. trötter. men jag är inte så jätte trött än, eller joo. fast ne. kanske ;) haha, men jag ska nog sova SNART ändå tror jag, men nu medan julia har sussat har jag passat på att redigera en bild ;) den blev väl sådär.. men ja, den duger för att lägga upp här på bloggen! hahaha ^^


det är jag som har sminkat julia, fast oseriöst dårå, men ah, det förstod ni väl. sen så ja, ni har nog redan förstått att det är julias öga :p tänkte passa på att visa en före och efter bild ;p har inte redigerat jääätte mycket, men ni ser väl :)

här är den helt oredigerade ;)

sen här är den jag har redigerat :)


boring

hejhej.

ja, julia är fortfarande vaken ;) vi ha tråkigt, ni bah "WHAAAAT?" men ja. det har vi. vet inte vad vi ska hitta på, när alla i huset sover, och antagligen VILL sova. så eh.. meneh, har du också tråkigt så går det bra att slå en pling, hehehehehhehehee. men vi har tråååkigt, och jag orkar inte sova. men ja, nu ska vi fortsätta med våra roliga sysslor.


med julia

hejhej!

nu är jag med julia, hon ska sova här :D kalaskul! det lä ju bli mycket sova inatt. eller ah, kanske.. julia är ju inte precis en nattmänniska, men okej. hehe.
vi har sminkat varann, fixat frisyrer och så, bilderna kommer antingen upp inatt eller imorgon, lovar! får skärpa mej nu, hehe. men har tagit bild på mina leggins nu, så dom kommer också upp ;)
men ah, vet inte riktigt vad jag ska skriva, så ja, vi lä väl höras inatt när julia somnat ;) äh, vi får se. poooooooooos!
(internet är såååååååå snabbt, så tyvärr blir det ingen bild :/)

heejjje

idag har jag varit med julia :)

först när hon kom hit så fixade vi naglarna, ni ska få se bild på dom, men inte just nu, kanske inte sen heller. hehehehe, beror på. jag är hungrig som ett as iallafall.
men sen såg vi på hannah montana the movie :D hihi. fast han inte se klart för julia skulle hem nu :( buhu!

heeeeeeeeeeeeeeeehehehehhehehehehheheheheheh!

blablabla

hej :)

och nu har jag inte bloggat, och inte la jag upp bild på mina leggins igår heller. men jag orkade inte. seriöst. jag gör det nån dag när jag har lust. men jag lovar, jag SKA lägga upp en bild på dom..

idag har jag gjort absolut nada. suttit vid datorn, så mina ögon är extremt fyrkantiga nu. jää. snyggt! men jag har inte orkat blogga, orkar inte nu heller, har ändå inge vettigt att skriva. just nu ser jag på mysteriet på greveholm. och tänkte fortsätta med det. adjö.

yesbox

JABADABADOOOOOO!

mina leggins har kommit :D :D :D hihiiiiiiiiiiiiiii <3<3<3<3<3 äntligeeeeeeeen!
dock är det annat material än vad jag väntat mej, men det duger, det var bra det här med ;) och ah, lovar att ta bild på dom sen :) när jag har dom på mina beeeeeen :) får se hur dom ser ut på då ;p pusspuss.

apa

såhär tycker jag om min mage:
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPAAAAAAAAAAAA"

alltså apa. inte appa. fast det står appa. så menar jag apa.

aaaaaaaaaaaaaaa-p-aaaaaaaa*

 

jao, så det blir ingen träning för mej idag. och nu kommer alla bara "MEN DU ÄR JU BARA LAAAT!". but nope. så är det inte. inte idag. för idag ville jag träna, och träffa julia. och träna. men inte min mage, som ville vara apig hela dagen idag. så då blev det ju såhära då. att jag inte kan träna. eller kan och kan. men kul och lätt och roligt och easy och allt om man har ont i magen? skulle inte tro det va!!

 

men på måndag, då fan ska magen va top notch. så då blir det träning! happ. det var det jag hade att säga förtillfället, ska sitta lite mer vid datorn nu, för håller på med en grej. sen blir det nog fortsätta pyssla. hoppas jag, för det vill väl magen allt? pusspuss på er alltså. inte på magen.


vaaaaaaaaaaaaaaaa?

jak har so ont i min make. so jak ondra om te blir noken trenik?

noooo

kallväder idag hurru du.. hua. är det hösten som är på G?

intresseklubben antecknar..

heyYYyyYY.

idag vill jag leka med julia, men inte min mage. (tänkte skriva doktor.. HEHE) men menade ju såklart att jag måste nog ta en sväng till doktorn nån dag igen, apa. hatar det. menmen, vill jag ha en normal mage så. hehe. jag skulle kunna skriva en hel klagosång om den.

men klev upp HALV ELVA idag!!!!! bara för att gå ut med ludde, och så kommer mamma hem 30 minuter senare. kalas.. -.- sen kunde man såklart inte somna om, på grund av magen menar jag då.. jag var döhungrig, hade ju inte ätit på mer än 12 timmar. så, gick upp och åt. men den gjorde fortfarande ont. känner mej fortfarande hungrig, men när man äter så bah *SPYKÄNSLAAAAAAAAAAAAAAAAA!* för då är man plötsligt inte hungrig. hehe, gud, jag ser verkligen era *CAREFAAACEEE*.

ikväll är det träning, får väl se vad magen tycker om det förslaget. men det är ju några timmar kvar, så det går nog ;) förresten, såg klart hela första rosa filmen igår, så la mej klockan 3.00 ;p
men ah, tror jag ska pyssla nu, är lite småsugen på det ;p hehe :D

och jag ska fixa en ny header..

....när jag orkar. och när den dagen kommer, ah, det får vi se. men inte är det idag iallafall. och så håller jag på med en header ikväll ;ppPPPpppPPpppPPpp

oredigerad bild ;p

ROSA

hahahah. rooooooooooosa. jag dör. kult ju. satan i gatan. kommer aldrig sluta se nu ju.. kommer sitta uppe hela halva natten. aja. det är sommarlov iallafall, sååå :D

hehe

..tusen år senare..

filmen rullar igång..


filmstarten kan dröja..

inte rört mej ur fläcken sen förra inlägget..

vilken film?

hejsan.

alltså, hejsan. fy vad fult. hejsan. hejsan. fel o bara säga hej? säger jag. hehe. hejsan alla barn 8)

jag har tråkigt, som jag har varje kväll/natt. men orkar aldrig lägga mej ;) haha. jag brukar lägga mej mellan klockan 1.00-2.00 som ni nog redan vet ^^ men det tar alltid typ 1 timma innan jag somnar, så hur länge skulle jag behöva ligga vaken om jag la mej nu då tro? :p haha.. jobbigt läge ;)

funderar faktiskt på att se film.. :) isåfall, om det nu blir så tror jag att jag ska se nån av dom här..



åh, beslutsångest, får se vilken det blir.. fast just nu känns det som att det lutar åt rosa hållet, eftersom det var flera ååår sen jag såg det sist, men som sagt, får se ;) om jag borstar gaddarna och sådär så kanske jag har bestämt mej sen ^^

trött tjej... som alltid

ingen outfit bild idag, eller rolig bild överhuvudtaget. förlåt.. :( men är man lat så är man.. tyvärr. orka ta bild, orka ladda in bild, orka redigera bild. nä, ni ser, ingen bra idé. så vi skiter it.

fick jätte god mat hos kusinerna iallafall! sen vart det ju gotårta till efterrätt också. men något avis man blev på alla noras pengar. ojoj, det var inte lite, och sen så fick hon mer, och ÄNNU mer. då bah *sadface*. menmen..

nu är jag tröttttttttttttt, trötttrötttrött. och huuuuuungrig. tror jag ska äta något, men har ingen aning om vaad. får se vad vi har.. sen får vi se vad som händer imorgon, ska kanske vara med julia :) annars får jag se, jag är trött som ett as nu, like I said. så får se, är jag det imorgon med så läre väl bli en slapp dag. men nu ska jag rota i kylen. så..

en hare :) minns inte om det var jag eller julia som gjorde konstverket. men så är det med mitt minne ;)


levande barn..

nu tänker jag skita i att mina naglar är ojämna som jag vet inte vad, för nu tänker jag fixa dom ändå, seså, anteckna. inte julia.

hörs väl sen, kanske är så snäll och bjuder på mina vackra kläder jag tänkt ha på mej hos nora och dom. fast.. får se, vet inte ens vad jag ska ha på mej än..

känner att jag gör väldigt intressanta inlägg nu för tiden, som om jag nångång gjort det. hehe.

lägger upp den här bilden bara för att jag älskar den! :D

irriterad

ååååååååååååh..

mitt jäkla paket från H&M har inte kommit! och då undrar jag, varför, varför skickar man ut en sån där jädra lapp att man kan hämta ut paketet då för?? VAAAA???

jaja. (HEHE, JULIIIA)

nu är jag hungrig, funderar bestämt på att gå och käka något, men vad? är inte sugen på nåånting, jo, nudlar. men det lär vi ju knappast ha. mamma handlade för 30 minuter sen, varför sa jag inte att hon skulle köpa det då för??? apa.

ikväll blir det middag i söråker, det vill säga hos kusinernaaaaaa. men nu skriker magen, så tack och adjö.


julia hela dagen

heii!

har varit med julia idag, som ni nog redan vet ;) först så satt vi vid datorn, i några timmar, haha. vi fixade med julias blogg, kika in hur den blev här.
sen skulle na hem och äta lite då. men efter det så kom hon tillbaka ;) då gick vi ner och badade i tjärn. det var faktiskt skönt i vattnet :D såklart. haha.
när vi kom upp ur vattnet så la vi oss i min säng och myste till hannah montana the movie :D haha. då skrattade vi minsann ;) sen vid 21.00 for hon hem.. :( buhuuuuu.
men kul har vi haft iallafall :D som vi jämt har! men har inge vettigt att skriva, så vi stoppar där ;p


hejohå

snart kommer julia hit ;)  vi ska se på film, fixa headers och lite mys. sen kanske vi skulle fota idag med, haha, men vi får se hur det blir ;)

men ska nog cykla och möta flickan nu. pusssss.


gårdagens outfit

såhär gick jag runt igår ^^

håret,armbandet och linnena ser lite konstig ut ^^ hehe.

 

men..

vitt linne: JC

svart linne: JC

nitarmband: H&M

blåkjol: bikbok

skor: scorett

 


julia bebis

jag....är.....................hungrig!!

har varit det i tusen år känns det som, men orka gå och äta lixom? vi har ingenting som jag är sugen på heller, sååå, det lockar alltså inte speciellt bra det där.. får väl keka någenting seeen.. inatt? ao, får se hur det blir ;)

imorgon ska jag nog vara med julia igen :) fast det skulle regna imorgon, så då tänkte vi köra på en mysdag tror jag väl :) lite film och sådär, får se vart vi är. och vi får se vad min mage vill :) jaja.

söt.


bildeeer

lite bilder från dagen med julia. det togs många, många fler bilder. och vissa blev faktiskt jätte fina (a' haha. men dom får ni inte seeee ;) men här är några iallafall.
fotograf: jag & julia mårtensson
redigering: jag














juliaaa

haallåjaaah!

varit med julia idag ju :D hiihi, askul. vi har knäppt en massa kort, som vanligt. hehe. vi gör ju det jämt, eller nä. men ändå :D sen när vi gick in och kollade på korten, guuud vad vi skrattade. seriöst aslängesen jag skrattade så mycket. hehe. kul.

ska redigera bilderna, så kommer dom upp sen ;) hare bäst.


knappa korv

fick nyss ett sms av julia där hon tyckte vi skulle knappa korv..

undra om det var hon eller t9 som ville det?

lat

tjachasha!

somnade inte förns vi halv tre - tre igår, för er som ville veta. men så är det när man har vänt på dygnet. hehe.
blev väckt klockan 12.00 idag av mamma.. sen dess har jag suttit vid datorn ;) eller, har ätit frukost också. borde väl egentligen klä på mej och så, eftersom jag ska vara med julia.. kul :D
men jag orkar inte klä på mej.. får göra det om en liten stund ;) måste nog äta nån lunch också.. hm.
nu vet ni mer än nödvändigt, kul va?


hahah, juuuulia

HAHAHHA. nu ska jag sova. men HAHAHHA. fick världens sötaste sms av julia. heheh. HAHAH.

Julia Mårtensson<3
20-jul-2010 00:55
Hej Emilia. Julia har
precis brunnit av.
Hon va gudomligt
trött. Men ni ses ju
och umgås imorgon!
Hoppas ni får de
skoj. Mvh Jill

heheh. jag dog lite. puss julia. nu ska jag också brinna av ;) posii

gonatt, kanske..

hm, funderar på att lägga mej tidigare ikväll/inatt. kanske vid klockan 1.00 eller kanske till och med halv ;o hehe. men har ingenting att göra uppe, när alla har lagt sig redan. typ ingen inne på msn, och ah. ska läsa alla miljoners bloggar igen, sen får vi se, då lä jag väl sova. får se vad klockan är då ;p

bild sen i våras.


shoooooppiing

åh, nästa vecka, eller om det blir den här veckan (?) när jag ska shoppa så ska jag shoppa maaaassor! hihi. längtar, är så himla shoppingsugen så det är inte klokt!! det här är lite av sakerna jag ska titta efter :)
ska inte kolla efter just DET på bilderna. som klockan, då är det ju inte den klockan, utan den på clas ohlson ;)

s


vem ? ^^

vem ska jag se? ;)


outfit

så här såg jag ut idag, i typ 2 timmar x) hahah. för jag har gått i pyamas och bikini, sen vart det ju träningskläder som gällde ;) och bilden är lite dålig, och konstig. men det är väl bättre än inget ;p

rosa linne: JC
spegel halsband: H&M
blommiga shorts: cubus
svart skärp: mammas ;)

grattis

Grattis världens bästa

pappa!

idag har jag inte heller gjort någonting typ, haha. solat lite, tagit mej ett dopp i tjärn och dampat lite på mitt käre dataspel som har spelats på dyngdatorn! slappt. skönt. för imorgon ska nog jag och juliaaaaa hitta på någonting. och då blir det väl full fart och kalasit med mycke skratt skulle jag väl kunna tro. mysigt det.

ikväll kommer väl det lite gäster hit. notera lite. sen blir det fotbollsträning också. orkar.inte. lattjej_96. men okej, det får gå. snart är det ju ljusdal, så får väl att stå i.
efter träningen blir det väl till att duscha och lite fix bara. tänkte nog slänga upp en dagens outfit också. men bilderna är på kameran, och orkar inte ladda över ;) så får ta det sen..


barbie

nu har man sett avatar igen då :D hela familjen satt och såg, förutom pappa, som tydligen skulle sova ;) haha.
jag tycker avatar är jätte bra :D fast titanic är bättre. varför jag tog den jämförelsen är för att det är ju samma som gjort filmerna ;)
nu ska jag väl spela lite speeel, typ barbie. hehe, kul jag har :D sen så ska jag väl sova också ;) men hörs imorgon antar jag.

gammal bild.


gillar't!

taylor swift - invisible

 


Like shadows in a faded light
Oh, were invisible
I just wanna look in your eyes
And make you realize

avatar

snart blir middag, när mamma kommer hem från jobbet, vid 20.00 ungefär.

sen ikväll ska jag nog se film igen, blir väl med mamma och sandra :p kanske far också vill va med? hehe. ikväll ska vi nog se avatar tror jag.. och så blir det godis istället för pop corn ;D jaja. ska trixa i photoshop nu, pussis!


titanic 2

har ni också hört att det ska komma en titanic 2? det är nog dock väldigt gammalt, men jag har lixom aldrig tänkt på det, förns igår, då jag såg titanic. så idag googlade jag såklart på det. fick väl inte fram nåt riktigt bra. men hehe.

Titanic 2 Jack's back
Då hade tydligen inte jack dött, utan frusit till is, och hittas sen, vid liv, men nedfrusen. Han tinas upp på ett sjukhus och det är ju ganska stor skillnad från 1912 och 2000-talet. Så världen är ju väldigt annorlunda för jack sen han var på titanic. Jack flyr från sjukhuset för att ta reda på vad som hänt med rose. han blir också efterlyst på jakten efter henne.
(hehe, lite weird jag skrev? förlåt..)



fast.. det sägs ju också att det bara är skämt, och att det inte alls är någon film som ska komma ut, eller har spelats in. alltså ska det vara fake.

Titanic 2
Titanic 2 ska tydligen inte vara en uppföljare av Titanic. utan titeln är som den är därför att det är ett fartyg i filmen som heter Titanic 2.


om det är sant eller inte, det vet jag inte. men okej. vad tror du? ;p eller vet du nåt? x)

star academy

inneeeeedaaag..

..typ. det är finväder idag igen :D kalas sommar i år ju! åh vad jag myser. fast kände dock för att vara inne idag, är typ trött och ah, jag vill vara inne! så dagen kommer spenderas extra mycket framför datorn, tänkte köra igång ett dataspel, nämligen "star academy". hoppas det vill funka på den här datan. så, vi hörs väl nån gång!

 

edit; apa! det måste typ installeras i/på (?) xp eller nåt. och cool som jag är så har jag vista. kanske, kanske, kanske får låna mamma och pappas dator, hoppas :D


torben och sten hård!

har städat rummet idag, fast det är fortfarande smutsigt. behövs dammsugas. (HEHE. skrev damsugas) meneeh. orka lixom? jag tycker om mina råttor, torben och sten hård. dom är så söt, dom vill väl leva dom med. så, då få det vara så.

söta va?



rösta

rösta på min sko här! :D
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


coolt emilia, coolt.

jag städar rummet. wowowoowowwo. eller ah, okej, jag försöker..

film!

nu blire film!


myggbett

krafs krafs'

här sitter man och kliar sönder myggbett efter myggbett. mys! jag måste nog vara den godaste människan i världen (såklart!). har myggbett ööööööööööverallt. plus tusen bromsbett. inte kul, inte kul.

igår på träningen fick vi våra nya matchställ, rätt snygga ;p står namnet bak på ryggen, "berggren" står det då på min. hehe, nää, skojja. det står "olsson". nejmen. bild kommeeeeer.

jag är shoppingsuuuuugen! oj vad jag är shoppingsugen. kan jag bara få lite pengar så ååh! jag vill ha.. skärp, klocka, typ tunika, jeansshorts. och lite saker. nu, nu, nuuu vill jag shoppa. hehe. bäst ni antecknar!

ifall ni undrar så är bilden sen i våras.


picccs

längesen jag la upp nåra bilder nu, till kategorin "photo" alltså ;) men äntligen kommer det! tjoho, jag kan nästan höra er jubla. så se och njut.. eller nåt?

fotograf: jag

redigering: jag



läsvärt inlägg.. hehehe. not.

amen hallårå!

sov ju hos jenny inatt med, och igårkväll/inatt satt jag, jenny och fredrik och spelade spel, haha, det var askul. jag var lite trött också, och då blir man ju lite FniZzzZiG! hehe. jag och jenny somnade väl vid klockan 3.00 kanske. sen idag vaknade vi klockan 13.00. skööönt var det iallafall!

vi har typ inte gjort någonting idag heller, ritat och badat typ :) och vips så var klockan 17.30. jahapp. trodde den var 16.00. men okej, då traskade man hemåt då. och nu har man precis keeeekat lite.

ikväll blir det nog lite mys med mamma, film och sådär! :D tänkte städa rummet, men njaa, så känns det förslaget just nu. njaa. tar nog det imorgon eller så. hörde att det inte skulle bli så fint väder imorgon heller, eller? aja, får väl se. ska fixa naglarna också, fast vet inte om jag har lust med det längre. dom är typ mega ojämna. apnaglar som envisas med att gå av jämt. jaja. det här blev ett ytterst intressant inlägg må jag säga, och då avslutar vi väl det med en ytterst intressant bild också, vad säger ni? :D :D :D

egooogirrrl '

edit; HEHEHEHE. ser ut som att jag har valkiiisar på handen min.

jennypenny

hejsaaaan!

varför har jag inte skrivit nåt? jo, för att jag har varit med jenny :D sov ju hos henne igår tills idag. igår så målade vi naglarna, och typ. bara pratade :) kalas det! idag så har vi faktiskt inte gjort någonting alls.. vi hade planer för dagen, och varför det inte blev som det blev? jao.. det blev bara inte så. helt enkelt..

jag ska sova hos jenny idag med, så det blir lite osnajsigt med inlägg nurå, men vi överlever.

nope, bilden har inget med inlägget att göra. förutom att jenny är ett litet hjärta. annars såå... kyssn!

hehe

tjohoooo!

det med ipoden löste sig, snabb jag är va? :D :D :D aop, jag vet! inte tack vare google, nejnej. menee, ni kan andas lungt nu, sååå. pusss!


pucko jag vettu!

hejhej!

rännö idag med jenny, hennes mor och även hennes broder. dom första två timmarna var lite seg, orkade inte sola, och efter ett tag vart det ju kallt i vattnet med.. men sen vart det lite roligare :) badade och solade hela tiden - såklart. vad annars kan man göra? ;)

ikväll ska jag sova hos jenny som ni nog redan vet :) ska bli kalaskul! hihi♥ imorgon ska jag också vara med henne, eftersom jag sover där ^^ får se vad vi hittar på, ska kanske vara med några fler.. men får se ;)

förresten är jag ett pucko. puckopuckopucko!! ååååååhhhhhhhhhhhhhhh. jag dör. jag har kommit till nåt jävla skärmlås tjosan på ipoden, och nu kan jag inte kodhelvetet, vad ska jag gööööööööööööööö? hm. antingen får jag sitta i hundra år och försöka knäcka koden. hehe. eller..? ah, får väl googla. kanske står i papperet man fick med till ipoden? isåfall.. får man väl ta och söka reda på dom, eller så vet jonas? aja, hörs väl när vi hörs!


rännö

snart far nog jag till rännö! sen blir det kanske till att sova hos jenny :) hihi♥ längesen nu. menmen. vi hörs väl kanske sen då, pusspuss!

godnatt♥

nu tror jag att jag går och lägger mej ;) det är väl bra att lägga sig "tidigt" nån dag också :D blev inte att fixa naglarna, får väl kanske ta det imorgon istället, men lä ju ändå bada imorgon, och då blir dom väl förstörd ^^ fast eh, badar väl jämt nu på sommaren. men ändå :D

får se om jag tänkt att sova nu, eller om det blir till att kanske läsa? heheheheh, nä, tror inte det va, men kanske nåt annat skojjsigt? vi hörs då!♥

alisson krauss - when you say nothing at all


shopping

idag var jag med frida, vi myste med en massa kaninungar, hennes, jennys och cajsas ;D sen har vi badat i tjärn också :)

efter middagen for jag, mamma, sandra och mormor in till birsta :) först på media markt där sandra skulle kika på nån mobil, sen till clas olsson där jag köpte mej en fin klocka :D

sen vart det att fara ner till birsta city, där blev det lite spring dit, och så lite spring dit. det här fick jag med mej hem iallafall :D

väska från h&m, rätt rymlig och snygg :D

nagelfil med steg från kicks, har haft en sånhär innan, men den är nu utsliten, så jag vet att den är bra ;)

ögongfransböjare, heter det så? hursomhelst så är den från åhlèns.

nagelblommor från åhlèns.

sen när vi lämnar mormor hos henne så får jag en väska av na, gillar't! asgullig! tack mormor♥ det är en gammal som hon har haft, så har ingen aning om vart den är köpt, menmen :D


nu blir det.. läsa bloggar, sen? hm, sova, eller fixa naglarna. hörs imorgon.

förresten så ville jenny ta med mej på badstranden imorgon, så det blir väl så då ;)

outfit

igår var jag ju hos frida, typ grillkväll eller vad man ska säga.. vi var väl cirka 20 stycken där. man fick ha med eget "kött" som man ville grilla, sen så, ah. mysigt. vi badade och bastade också :) men antar att det är tråkigt att läsa om så ^^

var på birsta idag, lägger upp det jag shoppat om en stund.. 1 timma kanske, heheheh. är inte så snabb på redigera.. men här får ni iallafall outfiten som jag hade :)

och jaa, jag vet att benen ser ut att ha värsta konstiga hudfärgen. att skorna är lite sämst utskurna. och att skuggan tydligen blev väldigt.. mja, inge bra. men det är sånt man inte ser innan man lägger in det på bloggen och inte orkar ändra :D

 

meeen... uppifrån och ner då ;D

svart baslinne: H&M

gult linne: JC

halsband: H&M

klocka: Clas olsson (japp, köpt idag)

armband: ur&penn, berlockerna är från lite allt möjligt

svart rosettväska: åhléns

harems byxor: h&m

skor: scorett


ojsan, var det fint väder idag?

hehehe oj! jag hade visst missat det fina vädret som det tydligen bjuds på idag. har suttit inne hela dagen, och förut när jag gick till frida, hehe, då var det plötsligt as varmt! inte ett moln på himlen, det vill säga strålande sol och massa värme. jaja, får väl ut och njuta av vädret då.

varför jag är hemma nu? jo, jag tänkte byta om! adjö!

nu sticker jag till frida

ska nog till frida nu, sen ska jag vara där hela kvällen också, det är ju grillning och bastu och lite grejer som gäller :D så får se om det blir nån mer bloggning, vi hörs!

jag anväder photoshop..

det var nån som undrade vad jag använder för program när jag redigerar, och då kan jag kort svara att jag använder ett väldigt gammalt photoshop ^^ photoshop 7.0 nämligen ;) kan heller inte sådär jätte mycket, men det duger, så, nu vet du! :D

jag hade beställt ett par leggins och ett armband från H&M, det var rea vettu, så snåla jag snålade på :D hehehe. och idag så skulle mamma hämta ut paketet. och när jag öppnar det så är inte mina leggins där :( dom ska komma i slutet på juli.. så jaja, och mitt armband? hm, ja, istället fick jag ett halsband som jag inte alls hade beställt.. men ska behålla halsbandet och beställa om armbandet ;) ni får bilder på det när det kommer, halsbandet som jag fick hem ser ut såhär:

det är alltså en spegel på en silverkedja. och det är en riktig spegel ;)


åskan var visst här igen

imorse vaknade man av att mor kom in i mitt rum klockan 6.00 (!!) och gjorde nånting. strax efter det hörde man åskmuller. tjoho. mamma drog alltså ur sladdarna för er som undrar. jag gick upp och satte mej i tv rummet och lyssnade på mullret som lät rätt högt, och såg blixtarna. njaa, det var väl inte sådär jätte mysigt, var mest rädd.
och hanne stackarn, hade han på besök igen.
det regnade på bra också. uscha vilket väder, 12°C var det ända han kunde komma med också. hrmf.
fast nu, tänka sig, nu är det över 20°C. kalas det!

bild från imorse dårå!


...fast nä. okej, bild från google.


ska nog sussa snart!

mja, sitter här i samma ställning, hehe som sist. har inte så mycket att göra ju. eller jo, städa rummet, men vem orkar göra det mitt i natten lixom? eller överhuvudtaget nån gång alls? he, så det får vara som det är ett tag till det.

jag och julia tänkte tälta imorgon. men.. så kom jag på att det är grillning hos fridisen imorrn kväll!♥ eller ja, det var faktiskt mamma som påminde mej. så jag och julia får väl tälta nån annan dag då istället.

nyss kom far in på rummet mitt och tyckte jag skulle sova. men jag förstår inte varför. varför sova när man kan sitta vid datorn? man kan ju inte göra det på dagen när det är soligt. (klagar verkligen inte!!)

funderar på att krypa ner i sängen nu, fast först måste jag borsta tänderna och det. joobbigt! så det får nog vänta ett tag. sen blir det nog natti natti för mej, och så ska jag ha det kalas imorrn. vi hörs då! :D

ännu en bild sen i våras ;)

se vad bra jag har blivit på att lägga upp bilder i dom flesta inläggen! dock så hör dom sällan till ämnet, meneh.

härlig dag

hejhej!

idag har det varit asvarmt och skönt! har solat, badat, solat, badat hela tiden! asskönt i vattnet :D har badat rätt länge varje gång också ;) sen har jag sett jennys småbebisar också♥ så söta ju!!
klockan 18.30 hade jag fotbollsträning, jobbigt som zzzzatan! var bara med 1timma, sen orkade jag inte mer (A) heheh, nä. men inte riktigt så var det ;p jag mådde illa, är ju lite känslig jag för värmen, måste dricka sönder och blaha blaha. menmen, det gick ju bra sen när man fick komma hem och bada, och sen fika littan granna!
julia följde med mej hem också, så man umgicks med hon ett tag såhär på kvällskvisten också, mysmys!

bild sen i våras :)

soligt väder = inge mycket dator

soligt väder idag, jag har solat och badat hela dagen. och ikväll blir det träning. så uppdaterar inte förns... sen? hehe.


vm (?heheh?) guld till spanien

hej.

det blev typ ingen åska förut, eller alltså, det åskade och mullrade lite, men inte så värst mycket. så det blev inte så mycket att mysa till ;) såg på fotbollen istället! hejade på spanien. har egentligen ingen aning om varför. kanske för att pappa hejade på holland. eller för att bläckfisken hade tippat på spaninen? ;) hehe.
bläckisen fick ju rätt igen! grattis. nämen. spanien vann alltså, 1-0 i förlängning!

bild från aftonbladet (A)


hej åska.

jag på väg in i duschen "nu vill jag ha lite åska.." tänker jag.
*5 sekunder senare, seriöst*
Mamma: "NU ÅSKAR DET!"
ah, så får väl vänta lite med duschen nu, och mysa till åskan..

duschen väntar

nu ska man nog hoppa in i duschen och fräscha till sig lite, sen lär det väl bli sitta vid datorn eller något annat mysigt!
fast egentligen borde jag verkligen städa rummet som ser ut som ett bombnedslag. usch! men oj så tråkigt det är, fast det bara tar max 30 minuter typ, så är det enormt svårt att komma igång med städningen.. det har varit stökigt ungefär hela sommarlovet. hehe.

ännu en gammal bild, och även denna är tagen med mobilen ;)

dagen i massa text!

hallåja!

idag så har jag badat i tjärn, hade inte gjort det på aslänge tror jag. pappa, sarahs pappa och jennys pappa har satt upp en flytbrygga där, så såg den för första gången, dom hade också röjt där så det var mycket mer öppet, och så var det en bänk :) badade med jenny, sandra, simon, fredrik och hans kompis. lekte med bönan 8) hehe, det är en kudde. alltså en "badleksak". vad ska man säga? men en madrass. typ. och så tappade jag den, i kanske.. 3 sekunder. på riktigt!! då börjar det blåsa, och då far ju den iväg, och så simmar jag efter den som en galning och ba "SANDRAAA! TA DEN" men hon ville inte ta den. så då försvann den iväg till vassen. så då tog jag, sandra och simon båten och hämtade den ;D och gissa vad som bodde under båten? ;) en massa smågrodor! sööta!

när jag kom upp så kollade jag på fridas kaninungar, hennes kanin puma har också blivit mamma :D för 925647272574 gången♥ dom var såååååååå små. gud vad söt dom var! och typ 3 stycken av fridas kaninungar kissade på mej x) haha <3
sen gick jag och frida till jenny, då kissade 2 stycken av hennes bebisar också på mej! kisskisskiss.
efter det gick jag och frida till hennes farfars sommarfår. hihi, söta♥

gammal bild tagen med mobilkameran.


pics

bilder sen jag var med hanne och julia :) eller ah, det är väl bara bilder sen vi var på kvarnviken typ ;)
fotograf: jag och julia mårtensson
redigering: jag


tältingen med hanne och julia

hej!

igårkväll fick jag lite bilder av julia sen tältningen, fast.. typ bara sen vi badade. hehe. men det får väl gå det med! :D
men när jag och julia kom till hanne så åkte vi till kvarnviken nästan på en gång och badade :) asskönt i vattnet! vi badade rätt länge.

jag som gör ett försök till att stå på händer, och inte ens i vattnet kan jag det. hehe, ni ser ju hur rak mina ben är ^^

när vi kom tillbaka till hanne så såg vi mest bara på tv. rätt länge, jag och julia snodde datorn ett tag var också ;)
sen bäddade vi i ordning i tältet och så. vi pratade med nån... öh? arvid tror jag han hette, och hans kompisar ett tag. nån julia känner. sen så bara myste vi på! somnade vid klockan 2.00 - 3.00 nån gång kanske :) och doris, hannes katt hade klättrat upp på tält taket, så där låg hon och sov :) hihi♥


det var väl det vi gjorde, dagen efter så åkte vi till kvarnviken igen, och badade massa mer :) det var varmt i vattnet då med, jag och julia tog lite kort också :) finfina, blev vissa iallafall.. haha. men vi var typ bara där i en timma, för det blåste rätt mycket där, när vi kom till hanne igen, for jag och julia hem. men det var roligt iallafall :D

mys med bästa

varning för långt och bildlöst inlägg!

berättar om tältningen med hanne och julia när jag fått bilderna av julia :) men hursomhelst, vid klockan 16.00 igår så for jag, jenny och jennifer på ica och köpte lite smaskens. sen for vi till agnes, och vi var där vid klockan 16.30 då ungefär. då började vi sätta upp tältet mitt, vi sov i mitt 12-manna :) när vi typ var klar med det kom karin, då fixade vi klart det sista med tältet. sen käkade vi lite. vi satt på agnes altan och åt, de blidde pizza som serverades ;) pizza från spice. gott. fast inte det bästa för min mage. men det gick bra. heh ! :D när vi ätit och hade smält maten lite, så cyklade vi till långsjön och badade. asskönt i vattnet! vi badade aslänge, eller ah, enligt mej iaf x) som blir frusen rätt lätt ;p men det var länge iallafall :)
fast när vi kom fram märkte vi att ena cykeln var trasig.. ops. det var däcket. typ heeeeeeelt punka. verkligen. så när vi skulle hem igen, till agnes då, fick vi bära den -.- jobbigt. men ja. det gick ;)
väl hemma hos agnes igen satte vi oss på altan och bara pratade, jätte mysigt! vi var ju ensam hemma, eftersom agnes föräldrar och rebecca var på gatufesten. sen satt vi där nästan hela kvällen, vi spelade lite spel också. och hundarna var med, dom var så gosig så! och flora den bebisen låg och sov i mitt knä♥
men vid.. har verkligen ingen aning om vad klockan var, 2.00 kanske, då gick vi ut till tältet, bytte om och så, sen låg vi där och pratade.... ;) och smsade lite. tillslut var det bara jag och karin vaken, solen hade till och med börjat lysa ute. klockan 5.00 ungefär bestämde även vi oss för att det var dags att sussa lite. så då blev det så.
vaknade vid klockan 9.30 idag, gick och kissade.(anteckna!!) sen somnade jag om. vaknade igen 11.30 trot jag det var. då gick vi in och åt frukost. sen.. packade vi ihop allt, och efter det gjorde vi inget mer.. för då åkte vi typ hem.
en ashärlig kväll/natt med bästa!♥ synd bara att inte issa kunde vara med.. men nästa gång :)

varför det inte kommer några bilder från kvällen?

nä, därför ingen hade med sig kameran, så ing bilder blev knäppta ;)

kaninungar

jennys kanin polly, har fått bebisar, kanske redan nämnt de? isåfall, här får ni höra det igen :D ah, men jenny har alltså kaninungar. 6 st. och ooooooooooj vad dom är söt. ojojojojoj. man smälter ju. guud, vissa har öppnat ögonen :) och så har hon en vit♥ gosigosi! man ba pillar på dom, och vill nästan bara ta en tugga! fast ne. men jo ändå.

mysipysiiiii!

jag som tagit bilderna, fast dom är helt oredigerade denna gången ;) orkade inte leta efter orken..

ny header!

sedärja!

då hade man en ny header - igen då också! faktiskt lite somrigare, enligt mej. eller? får väl se hur länge den håller. den blev egentligen inte precis som jag ville. men eftersom jag inte vet hur jag ska få tag på penslar och så vidare så får den duga :) pospos!


jag har inte glömt..

ingen uppdatering..

varför?

jo, igår hann jag inte. och idag..? lat. så kallas det. att man är lat. hemskt lat, när man sitter vid datorn redan, och ändå inte orkar skriva en rad eller två. eller så kallas det fantasilös. för att man inte har nåt att skriva om.
men tro inte jag har glömt bloggen för det, bara för att jag är lite lat, så finns den fortfarande i mina tankar, som är lite virrig just nu. eller ah. nåt sånt. kan inte riktigt sätta fingret på det. 

jag har till och med "jobbat" med bloggen. heheheheh, jobbat. men nåt åt det hållet iallafall. håller på med en ny header. ovanliiiiiiigt. men så är det, när man lär sig nya saker, är ju det snyggast. just då. men ah. jag har suttit och letat efter photoshop penslar, som man kan fixa hem gratis, men eftersom jag har stenålders photoshop (heheh) så funkar inga penslar -.- bajsapa.

gammal bild, tagen med min supermobil, som har hållt genom vått och torrt. ah, så det är alltså super kvalite.

förpestat

tältet är förpestat. nooooo! där ska jag sova inatt......

hos hanne

hejhej!

nu sitter jag hos hanne, med julia, och hanne då ;p vi badade förut, asskönt i vattnet, berättar mer sen ;) och ah, egentligen typ de, sen har vi bara sett på tv. det gör vi nu med :) vi ser på disaster date, haha, jag tycker det är askul :D och julias käre mor kom med godis förut, så nu sitter jag här och bara trånar (kan man säga så?) efter det. men vågar inte äta, för magen min. så får väl frestas lite.

men nu måste ja se på tv, hörs imorrn!

sista blogginlägget för idag.. eller?

nädu, nu får det vara bra med datorn för idag!

ska strax äta min najsiga middag, sen blir det som sagt att packa, klä på mej, och lite allmänt fix, innan det bär av till hanne.
vad som händer där återstår att se! kanske blir ännu mer bloggeli blogg? ;) beror väl på. jag tror julia var lite småsugen på att knäppa kort, så kan ju hoppas att det blir så, så man har lite bilder att bjuda på sen, när man kommer hem ^^

OM jag inte bloggar imorgon, är det för att jag ska tälta med tjejerna imorgon ju, så.. får väl helt enkelt se när vi hörs nästa gång. ha det bäst dårå. eller nej, vänta. det ska jag ha. men aja!

här ska det vara en rubrik ja

hejhej!

bildlösa inlägg idag - tyvärr. fast jag sitter vid datorn hela tin, så har jag ingen lust alls att redigera bilder, men sånna dagar finns ju också, och det får vi väl allt ta och leva med ;)

nyss kom mamma hem med tabletterna, så har käkat upp en nu :p och oj vad jag hoppashoppashoppas att dom hjälper! och det får dom allt göra, för idag ska ju mammie o pappie på gatufesten, likaså sandra, dom med körkort i familjen vill säga! så.. om jag nu skulle få ont i magen när jag är hos hanne, vad gör jag då? hm, bra fråga. dör. kanske? julia och hanne får väl pyssla om mej isåfall ;) hehe. lätt att säga nu, svårt när det händer. då jag bara vill försvinna genom marken, som om de skulle hjälpa, men så är det iallafall..

mamma ska alldeles strax göra middag - gröt. HEHE. men mamma och pappa ska äta på stan, sandra på spice, och jonas, bra fråga ;p sen så fick väl jag haaaaalvt välja vad jag ville äta, av det vi hade hemma då. hm, valde gröt, inte för att det är gott, utan mer för det är väl hyffsat för magen. ah.

sen efter jag äte, så märker vi väl hur lillmagen mår. och så ska jag packa, och måste fixa naglarna lite. sen bär det väl av till hanne. uppdaterar antagligen imorrn. pusspuss!♥

sursursur

förlåt för det hemskt onödiga inlägget förut..

men jag var... hm, sur, typ. för min cp mage gör ont igen.. mina tabletter är slut, svårt att avgöra om dom hjälpte eller inte, men iallafall så skulle mamma köpa fler tabletter idag, alltså magtabletterna, som jag fick för cirka 2 veckor sen.
tänk om inte min mage blir bättre? jag som skulle/ska (?) tälta med julia och hanne idag, och imorgon med tjejerna. sen nästa vecka skulle/ska (?) jag till nora.. hur blir det med allt det där nu då?
jag hatar min mage, det är inte meningen jag ska få göra nånting. bara sitta inne vid datorn. oj vad kul, jag hurrar. verkligen.

tråk

har suttit vid datorn heeeeeeela dagen..

..utan att blogga! fy skäms..

men har typ inte gjort nåt, laddat hem photoshop penslar.. ah. men ska väl snart packa, för att sen fara till hanne.

före och efter bild, dock i fel ordning. hehehehehhe. men aja, håret blev lite weird. nä, allt blev weird.

hejdå!

gatufesten

häloja!

idag vart det gatufesten! jag cyklade till julia vid klockan 13.30. duktig flicka, jag menar, jag cyklade ju! eller ja, okej, hade inget val, men ändå ;) sen tog vi 14.15 bussen in till stan, och när vi var i stan mös vi. hehe. nejmen, vi strosade runt på in och så. julia köpte sig en klänning och ett par örhängen, båda sakerna var på rea. (alltså inte båda örhängena, HAHA. jo. men klänningen oxå..) sen kikade vi runt på vad det fanns för karuseller och så ;) vi köpte oss en hamburgare också.
vid strax efter klockan 16.00 kom lill fridisen. då åkte vi karuseller, först åkte vi en som själva karusellen går runt-runt, och den saken man sitter i går upp och ner. haha, rätt kul ändå ;) jag satt och asgarvade hela tin! sen åkte jag och frida en där själva karusellen snurrar och den man sitter i snurrar oxå, linnea, madde och nån pojk (hahah) satt oxå med oss där, den är askul! man blir faktiskt inte så jätte yr. förra året åkte jag den karusellen kanske 4 gånger :p
sen har vi inte gjort så mycket, bara gått runt :p men det har vareitkul ändå :)
alldeles innan jag och julia skulle till bussen gick jag in på ur&penn och köpte mej ett armband och två berlocker :) det var rea! (NÄHÄÄÄÄÄ?)

armbandet. hjärtat satt på ;)

ena berlocken, det är en bandspelare, tror jag, heheheh.

och den andra berlocken, en döskalle. för att man skulle se att de va en döskalle, lite iaf, så var jag tvungen att ändra ljuset rätt mycket, därför som jag ser likblek ut. på riktigt!!

det dåliga med dagen var att jag hade ont i halsen :/ aphals. menmen. sånt är livet. nu myser jag här i sängen, med datorn i knät, ska läsa lite bloggar. och ah, kmr väl sitta vid datorn resten av kvällen, sen blire väl soooova!

eclipse!

nu har man alltså sett eclipse!

först kom jag frida och ebba till bion då, och dom hade gjort om (!?). what, alla vi ba "HEHEHEHEEE". och så visste vi inte vart vi skulle köpa biljetter. men det löste sig! på riktigt alltså! vi lyckades köpa biljetter!!
amen, sen var vi helt borta ännu mer. och när vi satt där inne i biosalongen fick jag typ nån fnissatack? och aaah.
hursomhelst så var filmen bra..! kändes inte som den var över 2 timmar! den får deffenitivt 5 av 5 toasters! kalas det. men kan inte säga vilken av alla twilight filmerna som var bäst, då jag tycker alla har varit lika bra! man vill ju bara se fjärde filmen nu ;) men får väl hålla ut då..
förresten så drack jag upp en hel mer (inte så stor) och en hel mellan popcorn. gjorde det när det typ var 1 timma kvar av filmen x) haha! och frida hade inte ens ätit halva! så då började jag äta från hennes x) hehe.


bio-look ;)

looken på bion blir såhär :

där ser ni oxå tröjan som jag fick från frida, tack!♥
tröjan: som sagt, från USA
shorts: cubus, fortfarande ;)
strumpbyxor: H&M troja

vi lä ju åka snart ;) så vi får väl se om vi hörs efter bion, adjö!♥


förresten, ser ni så fint kamera-bandet slingrar sig runt armisen min? gosigt.

äntligen!

ikväll blir det eclipse med ebba och frida :D


kommer givetvis skriva vad jag tyckte om den, får se om jag orkar göra det ikväll när jag kommer hem från bion (tar 20.30 bion och jag är död NU ._.) annars gör jag det imorgon! :)

innan jag ska börja fixa mej för bion måste jag äta! och kanske sova.. har suttit vid datorn hela dagen, och nu är jag trött som ett as. men vi hörs!

nice

hallåja!

idag får man se vad dagen bjuder på för härligheter! hahahaha. jag har ont i halsen. apa!

kackerlacka i mitt rum

hade nyss en äckelkuse som kröp omkring här i mitt rum! den såg ut som en kackerlacka ._. ew. jag sprang för att hämta toapapper, och hade den varit borta när jag hade kommit tillbaka, så hade jag seriöst inte lagt mej inatt. kan icke sova om det är kusar som äcklar sig i mitt rum <.< blä. myggor går bra, för dom kan man inte undvika, men man får ju lite små damp på dom. men nu är kackerlackan borta, så kan sova lungt inatt! .. hoppas jag.
annars då?jorå, det är bara bra. posi.

tävling

hallåja!

här är man med och tävlar, första gången jag ger mej på en sån där fototävling x) men nån gång får väl vara den första :D
det är tinkerbella som har tävlingen, och man kan vinna ett stjärnfilter :)
jag tävlar med denna bilden, då temat är "bästa sommarbild" och tycker väl den är rätt somrig :)

wish me luck eller nåt! :D

bilder

lite bilder som jag knäppte igår, hade inte så mycket mer för mej ^^ och jag menar, alla knäpper väl kort på glas? :D
fotograf: jag
redigering: jag








bilder med gosisarna :)

mer bilder från dagen med hanne och julia :) bilderna är tagna med julias sony cyber-shot.

fotograf: jag och julia mårtensson

redigering: jag






mys med hanne och julia!

dageeeeeen kommer här!

började att jag for till julia, där hanne redan var! vi gungade littan granna :) hihi, busigt! sen ville julia och hanne bada, (i julias storpool). så då gjorde vi det! fast eftersom jag fortfarande är lite försnyld (typ bara snorig) så badade jag inte så mycket, utan solade mest :p


oh, brun jag såg ut att vara på bilden! synd de bah ä på bilden dårå... men ja, julias bebispool var ändå rätt "stor". ni ser ju hur "djup" den var, och så var den rätt "bred". najsigt! (fler bilder kommer i senare inlägg)

efter vi solat och badat och tjoat, så gungade vi littan mer! :D


men när man gungar blir man ju så huuungrig! så då fick vi ju traska till ica och köpa oss littan mat. men emilia här, hade givetvis noo money med sig ^^ som vanligt :p men som tur är har man en snäll vän, så lånade av hanne :) jag och hanne höll på dö.. så vi köpte oss varsinn sallad, medan julia köpte ETT grönt äpple x) hahaha! sen köpte vi en dricka var oxå, och så en kladdkaka som vi skulle dela på! sen gick vi till skolgården(!!!!!!!!!! hanne och julias idé!!). och så satt vi vid gungorna och smaskade, medan jag sölade och grejs. hehe. sen tjockade vi oss hela kladdkakan (inte så jätte stor, men ändå). och då blidde vi alla lite mysig i magen. HAHAHAHA. HA. haha. haaa-ha. ha. och så sen blahaaaaaaa bla blaaa. när vi kom till julia spelade vi "vi i femman" !♥ jag vann 8)

dagen har varit fylld med skratt och mys, och på torsdag ska man tälta med dom :)

outfit

dagens klädstil. (haha)
grå rutig skjorta: monki
rosa linne: JC
svart baslinne: H&M
svarta jeans shorts: cubus
nit armband: H&M
glajjer: six

tänkte förändra lite mer

medan jag väntar på att julia ska skicka bilderna (!!) tänkte jag försöka fixa lite på bloggen, får se vad som ändras :)

lekdag

dagen tillbringades med julia och hanne!♥ åh, det är så kul att vara med dom :) hände massa galna saker, tyvärr får ni inte veta allt... x) hehehehe. men här får ni lite bilder.. tjuvtitt säger vi xp ska skriva ett inlägg snart.

såhär fint väder var det! .. ett tag.


en mun och en piggeliin!

julias rumpa! hehe. hon har bikinitrosor. faktiskt.

hannes rumpaaa!

hannes navel, hon ville att jag skulle ta kort på den. på riktigt. hon bad mej alltså. hon ville nog visa hur bränd hon va :§ hihi!

kommer fler och lite... seriösare bilder sen! bara julia tänkt logga in på msn så :)

dagens planer, komsi!

hallA!

var uppe tidigt idag - tydligen. klockan 10.00 hade jag ätit frukost, duschat, borstat tänderna och så. duktig flicka! idag får man väl se vad som händer. förkylningen är mycket bättre iallafall! är bara snorig nu, typ. så kanske blir hanne och julia :D beroende på vad dom tänkt hitta på, och om dom vill ha med mej ^^ får väl la se..
ska nog inte bada och tjoa, men imorrn kanske jag är så bra :D tjohoo!

gammal bild :)


sjuklingen emilia

ojoj, nu är jag bra trött!

ska nog lägga mej och sova nu, om jag inte ska fika nåt först. så jag blir frisk imorgon så jag kan leka med hanne och julia!♥
orkar inte ens sitta vid datorn nu.. då äre illa x) haha.

fridas lillbebis puma har fått ännu mindre bebisar, ååh! dom kom idag :D har inte sett dom än, men det blir väl nån dag :p

pics

dom sista bilderna från min och julias lilla fotodag ;)

fotograf: jag

redigering: jag


sommarbilder

bilder sen jag och julia va ute och fotade, för ungefär 1 vecka sen vare väl? :)
fotograf: jag och bilderna på mej äre julia mårtensson
redigering: jag








uppdatering från sjuklingen

hallåja!

varmt, varmt, vaaarmt idag! ingen sol, de är moln över hela himlen, har varit det hela dagen, men oj så varmt. 25°C kanske. och nästan vindstilla, klibbvarmt :p fast ändå, jag klagar inte, ja tycker om värme! men det är ju lite småjobbigt nu när man är förkyld och inte kan bada.. hade jag varit frisk hade jag nog lega i vattnet och plaskat 24/7. men tyvärr är det ju inte så nu då..

jag tog ett snabbt dopp i tjärn förut, med jenny. men gick upp på en gång, eftersom jag är sjuk. men det var så enormt varmt, typ febern eller nåt höll på sjunka så ja svettades som jag vet inte vad.
sen ville ludde bada, han stod och gnällde på pappa, haha♥ så då fick ludde ta ett dopp oxå :) söten.

haha, ser ni filten? den är rosa :) och de står princess på den! ludde är en liten princess han :')♥


förkyyyld

jag är död.

jäkla bajsförkylningshelvete! har ont i huvudet, känner mej trött, har ont i halsen, kan inte andas p.g.a av mys snoken min. apa!

älskar't!

hej och oj vilket kanonväder!!

imorse vaknade jag vid klockan 10.00 kanske. hade ont i halsen ._. döööö hals, dööö! jag gjorde väl ingenting egentligen. åt frukost. sen.. nada. på riktigt alltså. satt typ inte ens ute i solen. mådde inge vidare. huvudet värkte och halsen med. asså, vad gjorde jag? pillade väl mej i naveln eller nåt annat skojjsigt. JUSTE! vid klockan 11.00 gick jag till jenny, och kollade på hennes små bebisar, polly, kaninen hennes har ju fått kaninungar :D och ojjj så söt dom var! bilder kmr tyvärr inte än på ett tag.. men håll ut :) och jag fick åre choklad av jenny för att jag var kaninvakt, tack så mkt!♥

efter jag varit där gick jag hem och fortsatte med mina roliga sysslor - pilla mej i naveln.
men vid klockan 14.00 sket jag i den förbajsiga förkylningen som frida gett mej♥ så då gick jag ut och solade :) men jäklars vad varmt de var! solen var knappt framme. och det var ju 30-35°C. KLAGAR INTE! men jag dog lite. så jag gick och badade med pappa, ludde och jenny :) asskönt i vattnet!
sen gick jag upp och solade lite mer och så, jag badade några gånger oxå :p sen for jag och pappa på dannes och köpte mjukglass! :D

gottigt! men kladdigt :p sen vart det ju littan svårt när man skulle ta kort på glassen mitt upp i allt oxå, pappa höll i ludde och sin glass, så inte kunde han hjälpa mej heller ;) och glassen smälte som bara den, men ja, det blev ju en liten bild iaf ^^ det är polkaströssel och vitchoklad :)

vid klockan 18.00 eller 19.00 kom noras lag och badade här i tjärn igen ;) ingela och hasse åt middag här :) det blidde lax och potatis, sen åt vi ost och kex och melon typ :p

efter jag hade ätit så gick jag ner och badade med jenny, och då var väl klockan 20.00. det var asvarmt och skönt i vattnet, jah badade rätt länge :) mellan 15-30 minuter :) och jag gick inte upp för att jag frös, utan för att det vae så mycket folk där nere som badade :p

nu sitter jag här ute på altan med datorn i knät och bara myser :) har bara shorts o linne på mej! de är 25°C ute nu! 21.30! ååh vad skönt :D jag som tänkte lägga mej tidigt ikväll så jag blir frisk. men nä, tror inte jag vill det. för hur ofta är det såhär varma kvällar? just de!

lill@ vm

hejsan!

ingen uppdatering idag på grund av lill@ vm. skulle ju stå i kiosken idag! kiosken på wembly dessutom, den stooora ni vet. ha-ha. passet började klockan 12.00 och slutade klockan 16.30. najs. 4 timmar och 30 minuter! mys. men ja. det gick ju bra. tack alla som hjälpte mej och julia!

efter mitt pass gick jag till nedre plan med frida, vi kollade på wilmas match :) hennes lag förlorade tyvärr.. fast jag tycker dom borde ha vunnit, eller åtmisntonde blivit lika.
sen cyklade jag och frida hem, vi hade bara en cykel - fridas. utan pakethållare! hon skjusade mej. jag satt på sadeln och aa. det gick väl sådär ;) tog en halv timme.. så direkt när jag kom hem fick sandra skjutsa mej till thule igen x) för då skulle jag se noras match :) men dom förlora oxå.. men matfors f-98 spelade samtidigt, och dom vann :D
när jag kom hem väntade jag på ingela, hasse, nora och alice. för vi skulle bada i tjärn. inte hasse då. men ah. men så kom hela noras lag och badade x) haha!

pospos.♥

bilder

lite bilder från när jag och julia var ute och fotade, i söndags tror jag det var :)
fotograf:jag och julia mårtensson
redigering: jag






himlabadet!!

hej!

kom hem från himlabadet typ.. strax före klockan 19.00. men iallafall, jag sov hos frida inatt♥ vi låg o läste tidningen frida igår och pratade :) sen så fick jag en t-shirt från henne som hon hade köpt i USA. tacktack! :)♥ tyvärr är tröjan hos frida nu, så ni får bild på den nån annan dag.. vi somnade närmare 1.00. sen ringde klockan (mobilen, sony ericsson låt som signal) klockan 8.00 imorse. jag vaknade nästan inte av den, för jag drömde att det ringde.. mja, men vi kom väl upp efter sådär 20 minuter.
bussen in till stan gick 9.30 tror jag det var om jag inte minns helt fel! men vi kunde inte gå direkt till badet eftersom sanja var tvungen att ta en buss in och ja, orkar inte berätta varför blahaaa. så medan vi vänta, jag och frida alltså, strosade vi omkring på in gallerian. vi hittade några söta/coola/fina armband på H&M, barnavdelningen. så då blev det till att köpa sig 2 armband, eftersom dom också var så billig! :) kostade bara 19.50! både jag och frida köpte oss ett lila armband och ett svart :) jag är laaaaat, så orkar tyvärr inte ta kort på dom, så kollade på H&M's hemsidan, där jag turligt nog hittade en bild på ett av dom. dock de fulaste. HAHA. men ja.

fast våra var som sagt mkt finare, då är bandet svart/lila. och så är nitarna silvrig, inte guldig. ska försöka få m mamma ut på birsta nån dag, om inte jag och julia skulle dit :D för då ska jag nog köpa två till såna där armband, fast i silver och ljusrosa (inte den på bilden!).
men tillslut kom vi till badet, vid klockan 11.00 kanske. vi bytte om och blaha. sen började vi med kanoooor! tjohooo. askul. tyckte jag x) de här fanns där.

1. ni som varit i borlänge på maser hallen, lika dan kana som fanns där. den där gröna, som gick asfort! x) alltså, det är en limegrön kana, som går på typ 4-5 sekunder. blä, asläskig! haha. man ba svish svish *dränks i vatten* ah. typ. men den är rätt kul, inte favorit. men ja, helt okej, men lite läskig.

2. ah, ni som vart i borlänge igen, den svarta kanan "black hole" eller vad den hette, där man ska slå lampor! :D ganska kul, roligt att slå på lampor, och roligt att inte alla fattar det, dom flesta åker bara :p men jag tror det ska vara som "
åskväder" i kanan, för det blinkar och sådär, sen så mullrar det också typ. den går rätt sakta ibland, fast om man ligger på rygg gåre helt okej fort. och det är kul när det är mörkt :) tyckte den va kul! fast inte heller den roligaste ;)

3. ni som varit på paradis badet i ö-vik, ni vet den röda och gula kanan med ringar, det var en sån, fast grön (och tyvärr väldigt få ringar xp) men man kan ju såklart åka utan ringar, det var roligare tyckte jag. men ja, jag tyckte faktiskt den här gröna kanan på himla badet var roligare än den på paradis badet! :D för det är lite roligare svängar i den här, speciellt när dom har mkt vatten. askul! :D den roligaste!!

4. ni som varit på paradis badet i ö-vik, ni vet den som ska gå rätt ner, platt, den är vit på paradis badet, eller orange. en sån fanns det här med, fast den va inte så brant.. men rätt kul ändå ;)

5. typ en "ström" man åkte runt i en pool, som var rätt grund, jag bottnade där, men vattnet var kanske till.. ja, vad kan det varit? ovanför bikinitoppen? under? nånstans där :) sen så är det strömt i vattnet, och så om man håller sig efter kanten är det askul, man far med och så är det skitkul och man försöker hålla sig kvar, den näst roligaste :)

6. bubbelpool. dock inga bubblor när jag var där i 30 sekunder typ x) haha. inte så kul, men stor, och rätt häftig :)

och lite mer, som jag inte orkar berätta, åk dit och kolla vettja! :D

kmr besöka det stället många fler gånger, jag tyckte det var askul, speciellt när man är med kompisar, och åker kanor hela tin! :) upp ner, upp ner!

vi badade i flera timmar, gick inte upp ur vattnet förns klockan 16.45 typ tror jag det var. och så skulle jag och frida ta 191:an bussen hem, som gick klockan 17.15. och den missade vi :D tjoho! men vi fick skjuts av henrik, fridas pappa :p

när jag kom hem var jag typ död.. astrött efter allt klor och så, trodde jag skulle sova vid 21.00. men icke sa nicke. nu är ja inte alls så trött! så lä ju vara uppe länge idag med x) och kan inte sova ut så jätte länge imorrn heller.. till klockan 11.00 kanske. är ju lill@ vm! ska stå i kiosken -.- hela dagen blir förstörd... menmen, ska väl inte klaga, har valt tiden själv x) HAHA. men tur att det är imorrn då, så kan man göra vad man vill på lördag och söndag :)

ska nog redigera lite bilder nu. så lä ju komma upp några. vi får väl la se!

nu åker jag

nu drar jag till himlabadet snart! adjö då folket ! :)