/pingistjejen

hej :)

igår efter träningen for jag till isabelle, skulle sova där :) andré (dennis kusin), dennis och sebbe var också där. vi var i issas garage och myste på med lite pingis. ägde sönder gjorde man ju.
sen vid 22.00 traskade dom enarna hem efter lite bus, tyckte väldans synd om andré kan jag ju tala om! straffpingis... sen dennis var ju inte sådär superschysst xD men andré bara skratta han, haha söt! :D

när jag och issa kom in då så typ la vi oss i sängen och pratade i några timmar.. idag sov vi till 10.00 typ. skönt det :) sen har vi varit med linus och dennis. spelade mer pingis. HAHA. fyfan va dålig jag äääääääääääääääärrrrrrr. hela tin säger dom bah "JAJAMEEEEN! nu är hon ute!" men bah.... "jajajajajajajjajajaj. jag veeeeeeeeeeettttttttttttt :(" for hem från issa vid 17.00. och har gjort lite... grejer ;) hehhe. (ska tala om vad. sen. kan inte göra det nu..)

och snart kommer agnes och jenny hit! och lite senare kommer jennifer :) vad vi ska göra är också hemligt tills vidare ;)


NAAAAAAAAAAAAAAAW. liten man var där eller??????


lov nurå

vetuvaaa? jag är hungring. vetu nåt meeer? jag vet inte vad jag ska äta..

littan senare är det innebandyträning. inte pepp nu heller. är aldrig det. är lat. extremt lat. huvva. bah smockah en massah godis o bah myse på vah! de enda ja vill vettöh! fast det blir ju oftast roligare på träningen när man är där! så. nu vet ni det. det är inte tråkigt. jag tycker bara det är tråkigt innan jag är där. för jag ooooorkar inte byta om. och jag oooorkar inte åka dit. och jag oooorkar inte springa. och jag ooooorkar inte duscha. men allt brukar lösa sig. såäreva!

annarsrååå? jorå. är väl helt okej. längtar tills imöra.. *fNiZzzZZz* OCH tills på söndag. såååååå kul juuu! är helt extas exter. hehhohoh! får nog inte säga vad det är.. sOrRrrYyy.... då blir det inte glada miner från... nåns sida... hehe. dock vet jag inte varför? men na tycker iallefall det är littan pinsamt skulle jag tro. men jag tycker det ska bli superkul iaaaallafaaaaaaaaallll!

och nurå? nu ska jag gräva fram nåt ur kylen som jag kan stoppa i lill-magen min.


dä här ä min hönd. han hetä lödde! han gilla intä att borsta tänderna. tyvärrt. men vi plåga han ändå mä't varje kväll. okej. jag kanske ljög littan. typ en gång per år dåh! men nu ska jag, lill klasse gå å mysa på mä hönden min ja. jajemen.


schyssta klubben

heyyyYYyyyYyyyyYYYYYyyyY! vadååeeh dryygeeeehhh vaaahhh? slutaahhh!! vill ni hörah nå kul ellehh?? justä. tyst dåehhh!

amen precis!

iallafall så var det väl lite tok på skolan, som vanligt alltså. sen så satt jag och mina vänner och kollade på pingis. hahahahahahaha. så jävla fuueeelttttt. dom kör rundpingis och om man gör fel, missar ja w/e så åker man ut. och så börjar dom. sen efter några minuter kommer sigge och bara hoppar in. och så missar han, men han bah "nää. ja åker inte ut!" david lika dant. och sigge igen. och igen. och så åker nån annan ut och stannar kvar då bah "MEN VAFAAAAN!" ahahaha. sen så linus bah "storfuskarn därå.. kolla, om jag går och är med nu kommer han få damp." så går linus in och är med, då sigge bah "VAFAN GÖRU?????" HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. nä. inte dålig förlorare. haha.
amen det var lite småkul att titta på tyckte ja minsann. lite småroande. lite småelakt. ja. så var det!

sen efter skolan for jag ju in till staden med jenny. handlade lite. men bara till.... JA VEM????? deru. ehe. men det var väl trevlans det. sen tog vi 20 över bussen hem. och så var det några lite små.. fulla där xD haha. och så skulle dom kliva av "närmast matfors" vi bah "noooooo". men ah, dom klev av innan oss så!

men så hahah. dom satt och pratade med en tjej. och så sitter en kille och hickar. bah:

hick.....hick................HICK
tjejen: men hur mår du?
killen: bra.
tjejen: nä. inte egentligen.
killen: men joooo, ja mår bra! *hiCK*

hahaha.

kul

fy vad tråkiga inlägg jag gör nu. jämt!! skäms. okej, nu ska jag bättra mej och bara skriva om kula grejer.

..

....

.

tomt

....

okeeej.... vad är kult att skriva om? ifall man inte har ett kult liv menar jag?

gotta get get.. boom boom pow.
äh. lyssnar på den nu iallafall. tänkte så ni hade nåt att anteckna.

imöra blir det förhoppningsvis stan med jenny! :D kuligt. men ska avsluta detta kula inlägg...


söt kula. haha. där va ja kul..


undra just

ops! glömde bilden i det tidigare inlägget. så den kommer här ;D ;D ;D ;D


undra om ludde är med på bilden? och undra om det är luddes filt? hehe. jag tänkte inte undra mer. för nu ska jag gö läxa. om ni undrar. jag undrar inte längre nånting. fast jag kom på att jag nog visst undrar saker. men nu ska jag inte skriva om mina undrade saker. för nu ska jag ju göra läxa som jag sa. så där undrade ni inte va? nä. just det.

 


amen jäkla ord. rå

hejrå. alltså hej rååå. lixom.. amen du rååå. fattaru? inte hejrå som i hejdå. ni fattar va? snälla säg att ni fattar.

vem är du vem är jag levande charader! (8)

hehe. känner mej busig. vill bah busa på rå. HA! där kom det ett "rå" så ni som inte fattade "hejrå" ni fattar väl nu? eller hur?

okej. men till lite seriösare ämnen. jag hade hk och so prov idag. inget gick sådär vidare bra.. fast hoppas det gick bättre än jag tror! men är lite smått tveksam när det gäller so:n. annarsååå.

har tejp inget att skriva. förutom att jag har träning ikväll. känner mej inte sådär super pepp om man säger så. men det blir nog roligare när man väl är där! ;) måste göra littan läxa nurå. RÅ! hejrå. (hejrå som i hejdå. man kan säga båda. faktiskt! testa!!)

p.s uttala rätt! d.s

duktig tjej

maj häd is dunking åck jak jör läksa!


förkyld elleh?

hei svirje!

fick reda på franskan idag :D fick 102 av 110 typ :) MVG alltså. wohoo! jättenöjd :D tänkte ifall ni ville veta.. ;) hehe.

annarsrååå? jorå. ska plugga hk och so så in i helvete och jag sitter och nyser. tror jag håller på bli förkyld -.- snorar littan, nyser och huvudet värker lite. sen så har man ju såklart haft halsont. men det är väl bara att mysa på..

kiwifaaaan

Agnes om fy satan:
Jo men du kan hälsa tack till din pappa, vad är det för rykten som går om mig!?! ;O

svar: hahah. att du är en helvetesunge. fast det är ju inte rykten..

kan säga att jag har sjuuuuuuuuukt ont i tummen och vill bara skära av den eller nåt annat omysigt. har råka tage bort skinn.. och har fått en helveteskiwijävel där.

sen kan jag varken so:n eller hk:n. inte ens lite på nåt av det. eller jo, typ en grej av hundra -.- lol.

fuckofanddieeeeeeeeee. hehehe. dumma låt ._. seriöst. har alla sjungt den typ dom senaste två veckorna eller? sjukt störande iallafall....
25 Oktober, 20:17

jaru

jäkla jul som bah tar all längtan ur kroppen på mä'! och jäkla läxor och jäkla allllttttt.

jag har sssssssuuuuuperrrrrduper tråkigt so prov tills på onsdag. om den där jävla regeringen och riksdagen. vill bara skita ner'et! men ni kan va lugn, jag tänker inte göra't.. sen har jag nåt jäkla skitprov i hk på onsdag också!! har inte ens börjat med det -.- allt är så jäkla tråkigt! fyyyyyyy.

ne. nu tänker jag slita mej ifrån datorn och fortsätta plugga. men jag tänker tametusan starta riktig julmusik i protest!

ha-ha! in your faceeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


skolan snart då

godmorgon!

snart far man till skolan! lite nervös, kommer säkert få reda på vad jag fick på franskaprovet. det känns inte sådär jätte bra.. hörförståelsen var ett helvete. eller brutal som erik uttryckte sig. och läsförståelsen var lite.. äh. jag kunde inte iallafall!
men det jag inte kunde gissade jag på, så jag hoppas att det gick lite bra iallafall! :D men.. ah.

annars är det en rätt seg dag. har syslöjd också.. inte direkt mitt favoritämne. lixom jag stickar ett svettband, med ett hål i!? hahahahaha. så jävla fult.

men vi hörs väl förhoppningsvis senare idag, om jag inte gör nåt annat tok ;)

yummie

mmMmmmM-MMmMMm!

tänkte bjussa på en vit kladdkaka ikväll jag! hoppas det blir nice ;)

lillstädar'n

jag har precis dammsugit mitt rum (hk läxaaaan) och dammat det, jag går till dörren för att damma av trasan och så hör jag pappa..

pappa: städar hon?
mamma: ja..
pappa: vad har du nu hotat med?

hahahahhahahaha. va? så sällan städar jag väl inte?

snart julafton

två månader kvar till julafton..!

fy satan

jag har hk läxa där man ska städa valfritt rum, laga mat till familjen, baka m.m.

jag:
man ska göra nåt extra, alltså ett eget val, vad ska jag göra?
mamma: putsa resten av fönstren!
jag: !? nej fy satan!
pappa: hahahaha. va? vem har lärt dej det där fula ordet? agnes?

HAHAHAHHAHAHAH. så jäkla kuuuuuuul. men fy satan är väl inte fult? :( det är väl bättre än fan och jävlar iallafall? eller?

smycketillverkning

hej!

jag och jenny for till agnes vid 15.00 igår typ, då började vi direkt att göra smycken! höll på enda till 23.00 typ :D fast jenny for hem 22.00.. men jag sov ju där :) och idag fortsatte jag och agnes lite. har varit jätte kul och hoppas några vill köpa! :D tycker att vissa smycken blev fiiiina :D hehe. ni ska få se bild på dom nån dag :) beror på när jag tar mej tid. men har iallafall tagit bilderna :D
säg ifall ni är intresserad av att köpa.. ;)

jadu.. vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.. jag ska nog börja plugga lite på hk:n och so:n idag.. har båda proven på onsdag. kommer bli ett helvete! speciellt so:n.. fy satan.. menmen!
sen måste jag duscha också. agnes tappade smörpaketet i mitt hår!! -.- eller okejrå.. kanske inte. men man kan tro det. sen så måååååååste jag fixa naglarna som ser ut som nåt katten har släpat in. inte en vacker syn alltså.

this is my best friend!♥


ha-ha. gick ni på't?

hos agnespagnes

hallå!

hos agnes nu tillsammans med jenny! vi håller på med pärlor! :D askul! eller?
jag ska sova här, men det ska inte jenny.. fast hon ska va här ett tag.. hon åker hem vid 22.00 kanske tror jag det var :) sen ska vi spela hundspelet! så jäkla kuuuuuuuuuuuuul. love it!♥

men ska mysa en massa med tjejorna nu iallafall. puss!

lol

nåt sorgligt. jag vaknade 8.00 idag -.- så man kan säga att inlägget innan inte var fejk... eller så var det fejk.. hur ska man säga?

uppe med tuppen! eller?

Godmorgon!

tidigt jag är uppe va? ashärligt. gillar att vara uppe tidigt nu, är ju det varje dag :) så det är bra att jag gillar det iallafall, man kan göra så mycket mer på dagarna! så en morgonpigg tös här! :D



hahahahaha...

....

ha-ha

på riktigt?



gick ni på det?


haaaaa.

ofc att jag har hittat hur man gör tidsinställda inlägg! så det här skrev jag alltså igår. hahaha!

ligger antagligen och sover in fridas house just nu, och hoppas att jag gör det några timmar till! ska sova läääääänge!

ifall jag inte uppdaterar idag är jag hos agnes, och håller på med hennes jävla pärlor xD hahahah! jenny kanske också är där ;) men då vet ni vart jag håller hus iallafall :) men kanske dyker upp nåt inlägg också? kika in lite så märker ni :D

hos frajda änd wälma

läs wilmas blogg hääääär!

hos frida nurå, och hos wilma! hehehe. orkar inte skriva. vill ni veta så läs på wilmas blogg! 8))

fridas lilla mini copycatråh

wohooo!

har ansträngt mej och tagit en outfit bild! med sandras cam XD HAHAHA. men den får duga. jag var en liten minifrida idag ;D

jag och min jävla tumme vettu.. den slinker upp lite varstans. precis när camen ska ta korten..

 

men har ett par jeans som jag ärvt från frida ;D dom är från bik bok.

sen koftan är fridas x) men den är från cubus troja :D


jag är ingen sopa :(

hallåååå!

hände väl inget speciellt på skolan idag förutom att linus försökte slänga mej i soptunnan, jag lekte foki, karin låg under bordet och att jag och agnes hade en liten fight ;) hehe. inget speciellt. bara en vanlig vardag för emilia berggren!

ska på innebandyträning snart... -.- orkiiisheeeee. men men. sen ska jag till frida hon ville fotaaa lite ;) men jag tänker inte vara med på några dumma kort! men ah.

noooo *cryyy*

nu är det sån där bloggtorkeperiod igen..

pyssliingrå

pysseltiiime!

assåååbassååpassååå. såg inte att klockan bara var strax efter 16.00. so:n behöver man ju inte göra förns 20.00 :D kanske t.o.m 21.00 eller 21.30 fast ibland 22.00. hehe oupsiiieee!

bör göra so.

kottar är vi allihopa, allihopa. kottar är vi allihopa. jaaaag meeed och duuu med. kyyysssråååh! (K)(K)(K)

meneeeh. bah fatt ja ä coolråh. bah däffö? ellehh??? äre bah däffööö?

idag on tha school var det inget kul. typ. ne. jaru.. nu pluggar jag lite franska, lite mer än 80 ord. nice det! får väl sitta hela natten lång! JUSTEEE. OMGGGG. har so tills imorgon -.- kanske bör börja? eller? va? bör jag? bör? är det ens ett ord? ha-ha. bör. börrrrrrr. men ja. jag BÖR börja. jag BÖR börja NU. fast det vill jag inte. så vi skiter i det dumma bööör. och nuu. jag bör börja nu. jag börja. jag och börje. hääähähä.

okejrå. ska sluta. bah fatt ja ä trött. äre bah däffö? då ljög ni jöh! va??+?+?plusplus??????++?plus???? ELAAAAAAAAKT! !1!!1!1!oneone!1!!11!!1!11!!eleven


sweeetieee.

asså.... släppderåh!


alltså..

......


tha larvmamma and tha kid

halååååå!

idag har lill-magen busat på mer då. men jag överlevde. funderade en x antal gånger på att fara hem, men skolälskare som man är stannade man ju! ha-ha.. jaja.
lyssnade på nåt brandgrejs i typ 1-2 timmar idag också. inte tråkigt. inte roligt. lixom. det var..? intressant? kan man säga det. men det gick iallafall.
annars var det väl ingenting kul.. syslöjden var rolig förresten! *fNiTTeR* haha. fast är inte så säker på om vår syslöjdlärare tycker om oss..

sen gjorde jag middagen idag ;D mexikansk soppa. som inte vart så god -.- men övriga familjen åt iallafall, jag åt rostat :D hahahahahhaha! och lite sopparå.

böööör göra franska nu! verkligen. men alltså.. orka? bläääeeehhhh. har prov på torsdag. så har ju några fler dagar på mej. menmen.. ska väl försöka ta tag i det snart, börja lite smått borde jag väl kunna göra iallafall..?

HAHHAHAHHAHAHAHAHAHHA. fyfan.. hittade en bild här on mammas och pappas computer. (?) och asså.. HAHAHA. måste ha gjort den för tusen år sen? aja. titta och.. njut? XD så jävla fuuul..!


gissa vad den heter? LARVMAMMAN OCH BARNET!

dör lite.


rea. nejtack.

agrotjejifredags.

"REA!? nej fyyy. jag HATADE rea! varje gång det var stängde jag av TV:n och gick och sket! jag hatadereee. så dåliiigt!! och dom med sina fula röda bajs dräkter!"

DUUUmmmMMMmMAa maaaaAAgE

och så är sandra på volbeat..

skulle säkert vart nice. men så sitter man hemma med ond mage. (inte fatt jag hade gått annars heller, men ah XD) jajajajajaj. naglarna blev fäjl.

ansiktsmask

hejsan!

sitter här med en ansiktsmask nu jah! jordgubb :D typ peeling grejs i den :) nice!
sen när jag har tagit bort ansiktsmasken ska jag måla naglarna, och efter det måste jag välja kläder tills imorgon!

nytagen bild för engångsskull! lånade sandras cam ;) hehe.


har du ont i magen? ja.

hallåå!

fy vad tråkig min blogg är nu. skriver inget vettigt och lägger inte ut några bilder.. men så är det när man inte har nån dator </3

idag har jag verkligen inte gjort nånting! bara.. nada. plockat lite på rummet, ritat liiiiite, sovit (A) typ. sen har lill-magen dampat också ":D". menmen.

sen ska jag ha en liten najsig ansiktsmask :) och måste fixa naglarna, får se vad jag gör sen :p bör hitta nåt att ha på mej imorrn, annars står jag där på morgonen och dör för att jag tycker jag har aslite kläder..

men vi hörs antingen sen, eller imorgon, fast kanske om tusen dagar? äh. vi hörs när vi hörs.

gammal bild som jag redan har lagt upp..


b-oring

hejjjjj.

idag kommer jag ha b-o-r-i-n-g. bara satt ni vet. jag ska keka frukost nu. sen KANSKE jag orkar städa. kanskerå. och after det ska jag ha tråk.


bild in repris.


trötta tjejer

hejsan bby's.

timrå sög idag. så vi skiter i att samtala om matchen. jäpp.

istället kan jag berätta om vad jag och julia gjorde för kulis idag då! först när jag kom dit var vi lite barnvakt i sisådär 15 minuter. sen gick vi ut och tog en prommis runt broarna tejp. najs. faktiskt asskönt, fast lite kallt.. :p menmen. sen gick vi in och såg slutet på en liten movie. och after that la vi oss i hennes säng och spelade lite pussel on my telefonii. efter en stund somnade jag. och sen somnade julia. hahahhaha sööööta!♥ men skolan tar ju död på en. såatteh. det var skönt att sova en stund :D for hem vid 16.15 typ.

snart ska man väl lägga sig tror jag..

sitter vid systers dator igen, men ville kika lite på fejjan och logga in på msn <3<3<3<33<3<3 men tyvärrt så var det ju ingen rolig inne.. :(

helium

heeej 8)

igår på skolan fick jag sluta 14.00 om jag ville, men cool som man är så gick man kvar till 15.10! HA-HA! men det var ju elevensval sista timmen, och då har jag ju bild med julia :D klart man vill ha det! så jag och issa stannade.
sen typ 10 minuter innan bilden börjar säger jocke "ska vi till ica på fiskedamm?" vi bah "JAAAAA" så då sprang vi och så typ kom jocke efter. hahahhaha. inne på ica var det asmånga elever som ville fiska i fiskedammen. men så var det bara för små barn :( men då roffade vi åt oss en heliumballong iallafall :D och så andades jocke och julia in det. askul! :D sen ritade och busade jag och julia littan. sen efter bilden gick jag, julia och issa till ica igen och ville ha en till heliumballong. det var flera i taket runt om i affären. men dom når man ju inte. och så ser julia johannes vandra omkring där på ica med sin käre innebandyklubba. och så säger julia "*suuuck* man skulle haft en innebandyklubba.." då vandrar jag fram till johannes och bah "johaaaannes... får vi låna din innebandyklubba och ta ner en ballong?" *angeeeeelfaaacceeeee* hehe. det fick vi :D så sen satt vi och lät som smurfar ett tag! :D

men ska på hockey nu. adjö.


kuuuullllll

hej!

min dator är inte fixad än.. :( buhuuuu.

just nu sitter jag vid systers dator, saknade msn lite. så att eh. ah :D

igår var det littan party hos jennifer som har blitt fjortis. vi hade två tävlingar, åt mat och glass. spelade spel och ah :) knäppte kort. det var mys det. traskade hem vid 23.30.

idag ska jag leka med julia, måste fixa mej nu känner jag hehehehehe. ikväll blir det timråmatch :D men vi hööööörrrsssss. hejdå.

kände för att skriva lite

Hejsan. Först ska vi gratta jennifer som blir fjortis idag!! Tjohoo! Lilla gmn blir stor nu! Grattis bby <333333 och nu kan vi hurra för att jag är läxfri idag! Nice tycker jag allt. Och så kommer jag till skolan imorgon och så ska vi ha värsta provet som jag missat -.- nerå, det får vi väl hoppas att jag inte har. Förresten tycker jag det är sjukt jobbigt att man inte kan hoppa ner en rad när man bloggar från mobilen! (Iallafall inte jag..) ni vet som det blir när man klickar enter. Aja. Era stackars små ögon får väl lida medan ni läser min blogg då. Ni gör ju nåt kul iallafall! Idag fick vi reda på kemiprovet, jag fick 52 av 54, sjukt nöjd! fick 1 poäng på en fråga där man kunde få 2, och 4 poäng där man kunde få 5. Så är nöjd :) japp. Nu har jag skrytigt färdigt. Iallafall på bloggen.. funderar på att dryga lite med erik och skryta lite för han :D så många gånger jag har fått höra att han fick mvg på matteprovet så xp haha, men får se. Överväger lite. Idag (efter skolan alltså) har jag pysslat lite. har känt flera gånger att om kvårat internet hade funkat hade jag suttit vid min bby <333 men ah, är lite stolt över mej själv <3 valde ju bort datorn ändå lixom, jag menar, jag hade ju kunnat lagt harpan typ x) men nu vart jag less på pysslandet och fick ett himla bloggsug (läs: internetsug) så jag plockade upp min käre telefoni och bjuder på ett väldans långt blogginlägg! Var glad. Nu ska jag hitta på nåt.(som inte har med internet att göra) ska kanske välja kläder tills imöra då det blir kul at jennifers house. Adjö vänner.

va?

Haha, igår när issa skulle äta här frågade Sandra vart vi skulle sitta, jag pekade på mammas och sandras plats, då sa sandra "men äre inte bättre om ni sitter där så inte alla behöver flytta runt?" Då började issa asgarva och sa "har ni bestämda platser?" Haha va? Jag trodde alla familjer hade bestämda platser vid matbordet!?!?

ops

Hejhej! Idag på skolan vart jag lite kissis (hehe) så skulle issa följa med mej på toa. Men så var det låst. Vi väntade ett tag men ingen kom ut, och det lät inte som det var nån där inne. Så vi gick. Några lektioner senare, gick vi upp igen. Men då var låst då med!? Vi väntade ett tag men ingen kom ut då heller. Då vart vi lite less och röck i handtaget, sen sprang vi ner. Men efter typ fem minuter gick vi upp igen, då var det öppet! Haha, ops! Issa följde med mej hem idag och vi har haft några skrattatacker. Kul! Adjö.

räkna inte med mej

Hallå! Jag hade hyffsat mycket virus på min dator kan jag ju tala om.. oj, oj oj! Det kommer nog iallafall ta några dagar att få igång internet igen. Så tyvärr kommer jag inte kunna blogga så ofta förutom nåt mobilinlägg ibland, och jag kommer inte kunna vara inne på msn eller så. Vill man mej nåt är det mobilen som gäller ;) på ett sätt var ju det här lite tur i oturen om man säger så. Ett sätt för mej att hitta på annat på dagarna, för nu KAN jag inte sitta vid datorn. Så jag måste göra annat, bra det. Men missförstå inte så, för det är mer dåligt än bra det här med internet. Men databeroende som jag är så tror jag ändå det är bra :) imorgon ska jag iallafall vara med isabelle och sen är det träning. Plus att jag har läxor. Så jag klarar mej gott utan datorn imorgon iallafall ;) men ska göra läxa nu så hejdå :)

utan internet

Hejsan. Det har blivit nåt konstigt så vårat Internet funkar inte. Kalas ._. Men förhoppningsvis löser det väl sig..(bloggar från mobilen nu ifall nån liten inte förstod :D ) ska försöka plugga i massor idag, men hur ska det gå utan spotify?

bah därför

orkar inte redgera bilden.

bah fatt jag dricker varmchoklad med smegga på kanten. bah därför.

gillar bilden 8)


jag kanske klagade på läxor förut. men det var ingenting. bara en löööögn.

tjarååå 8)

jennifer traskade hit efter skolan, och vi gjorde lite biologi. asbra! jag vet. men fortfarande massor som jag inte kan -.- plus att jag har so och massa frågor tills det. båda dom sakerna är till på onsdag. (=plugga ihjäl dej imorrn) sen har jag franska och engelska glosor på torsdag. och säkert nåt mer som jag inte orkar ta upp -.-

jag dör lite. menmen. får väl tjempa. det ska jag. appselut.

nu ska jag försöka göra lite mer biologi (kolets kretslopp är ett helvete) sen så får jag väl försöka börja med so:n också. men åh.. det känns som att mitt lilla stackars huvud redan är fullt med massa saker. gudars vad jag längtar tills novemberlovet känner jag. LOOOV!

jaja. bara att kämpa och stå i.

yes. nu kommer mor min hem. hon som säger "men biologi är väl kuuul!?!?!?!?!? :DDDD" kan väl få förklara skiten för mej då :)

jag och julia

några av bilderna som jag och julia tog idag :)

fotograf: jag och julia
redigering: jag




rubrik härdå

hejhej! :)

idag var det innebandy match, och vi var jätte bra med tanke på att det är flera nya i laget, bl.a en som spelade sin första innebandy match idag, ever! den bästa matchen vi gjort hitills :) men vi förlorade tyvärr med 2-4, fast jättebra spelat ändå! :D

sen vid 16.00 ungefär kom julia hit :D hihi. lika kul som vanligt! det började med att vi skulle plugga lite, eftersom vi båda ska ha prov i veckan (Y) pluggade i fem minuter, sen vart det ut i kylan och frysa händerna av sig. vi fotograferade nämligen. vart några bra bilder :) ska bjuda på några snartis!
efter vi hade varit ute gick vi in och myste på in tha bed. det vi är proffs på. :D vart lite skratt och sådär då. men det får man ta.

älskar dej världens bästa ludde!♥

HAHA


fotoalbumet

hej!

jag läste ut den här boken på en dag! den var asbra! :o typ som en barndeckare nästan. kanske inte. fast jo. men ah, den var spännande med lätt text. ska fortsätta på böckerna i samma serie sen :)

jeee.

 

julia ska nog komma hit sen, då blir det fotografering! sen så ska jag göra lite biologi ikväll också -.- drygt. men jag måste.


jag är som ett litet löv

HAHAHHAHAHAHHA.

har man tråkigt så har man.. men det där tyckte jag var kul iallafall. satt och kollade igenom mina bilder som jag nyss laddade över. och så dyker den där upp, och så får jag texten på köpet lixom. huvet bah JÄÄÄ. hm. jag kanske inte är som ett löv ändå..

 

nä. nu ska den hyperaktiva sova. gonatt då!


hyperdåraaah

jag har tråkigt och känner mej väldigt.. "HAHUDSGSJha"

så ah.

vill bah mysa på lite. bah mysa vah. såhär mys. jag vill va m nån. JULIA KOM TILLBAKA!!1!!11!

åh.

trötter

Ligger i sängen nu och ska sova. För imorgon blir det match och sen kanske man ska vara med Julia :) godnatt!

l♥ve

träningen blev inställd.. för er som undrar ;)

men nu ska nog jag läsa lite, och sen blir det såklart idol!♥ får se vad som händer efter det. pussss.

Five for fighting - superman

♥♥♥♥♥

hittade ingen bättre version. men ah :)


I'm back.

ähfan.

jag vill inte ha nån dum bloggpaus! jag vill ju blogga. om sanningen ska fram så orkar jag inte blogga. det är inge kul om man inte orkar hämta hårddisken och redigera några dumma bilder som man kan lägga upp. en blogg utan bilder suger. så ah.
jag ska försöka ut och fota sen toniiight after the träning. ska försöka! får se om jag hinner, ska ju keka, sen är det ju idol också :p
men ah :)


tråkig tjej

hej.

nu har jag en sån här mysig bloggtorkeperiod. men lär väl börja snart igen. tills dess kanske det bara dyker om nåt enstaka litet boring inlägg ibland. men kika in ändå :D:D:D:D::D:D:D:D

söt.

hallå.

plugget är färdigt nu. men sitter hos frida, och kan inte uppdatera av det skälet. men gör det ändå. för hon är inne på toan och spelar in en film med min mobil... HAHAH.


orkar inte längre.

jag har gett upp nu!

orkar seriöst inge mer. nu skiter jag i det. ni får göra som ni vill. men jag tänker inte ens försöka längre!





















.... hehehehehehe. jag orkar inte göra mer läxor idag!
och inte kan man so:n heller. men får väl kämpa imorgonbitti eller nåt ._. jag spyr typ på alla läxor. VARFÖR får man tusen läxor föööööööööör? fel att man ska göra't på skolan?

b-o-r-i-n-g

jag har sjuuuuuukt tråkigt.
sov nyss i 30 minuter.. bara att fortsätta då. med det jag knappt han påbörja.. hehe.

plugg dåråååå

nu ska jag pLUgGaAaAAAaa! jäpp..

såatteh. ingen bra bloggning från min sida todayy. för jag har..

• 5 sidor so tills imorgon

• tusen sidor kemi tills på torsdag (på riktigt. det är asmånga!)
• ska skriva ett brev på franska tills på torsdag
• ska skriva ett brev på engelska, plus typ 3 stycken uppgifter tills på torsdag
• har ett rätt enkelt biologiprov på fredag, men ändå. så ja.

medan kan ni ju lista ut vad det står på mitt nya kollegiblock!? ;) hehehe. stämmer gör det ju iallafall!


här är det en rubrik. nästan.

hemma nu!

men jag måste verkligen göra kemi och so, så jag ska försöka att slänga upp bilder på dagens shopping imorgon. försöka.
jag köpte inte så mycket. men spenderade en jädra massa pengar! fy. typ 1000 spänn fattigare nudå.. och dom gick åt till att köpa smink.. dyrt som satan :o men det får man väl ta...

hej

just nu gör jag kemi!?! (okejdå, inte nu, men förutom när jag bloggar!) ooomg. men jag måste. så ah. det får bli så.

strax, eller alltså efter maten far jag och mamma å birsta :D jag ska shoppa lite, kmr bli pank. men ah. det får man ta.. ;) hahah. närå. men får se ifall jag bloggar mer idag eller om jag får ta det imorgon. eftersom jag ska på birsta. sen har jag massa läxor.. men ah :)

vad?

nu sitter jag här och käkar candyyyyyyyy.

..och borde göra kemi. men det gör jag inte!! :D

hehe.

vad ser ni on this piiiiic? ;)

(klicka för att se större)

orka

ähfan.

orka göra läxa nu. får ta det sen. efter matchen. orkar seriöst inte nu. har inte rört böckerna sen sist. pusssss.

kyrkis

hallå!

jag sov hos karin igår tills idag, agnes med :D vi var fjortisar igår. HE-HE. annars typ ingenting, vi satt typ på golvet och bara proppade i oss en massa nyttigheter. yeee.
vi somnade faktiskt vid typ 0.00! O.o den dumma pilgrimsvandringen och skolans fel..

sen idag var det ju bara att kliva upp vid typ 9.00 eftersom jag och karin skulle va i kyrkan 10.15. amanda borg och julia lh var också där. vi fick typ fixa lite inför söndagsmässan 8) hehehe. sen så var det helt seriöst bara 70+ som var där. assöta! :D hahah! jag och karin fick samla in kollekten i slutet, och dom fick typ in asmycket o.o men ah :D sen en tant som jobbade där i kyrkan eller nåt sånt var asgullig. typ. hahahahahahahahahahaha. jag dör lite. hela tiden:
- jag följer med er hela tiden! ni behöver inte vara orolig!
och
- åh jag blir såå glad av att ni är häär. ni får gärna komma hit fler gånger!
sen var det massa fler söta tanter och gubbar. men ah, det var väl helt okej. inte kul. inte tråkigt :p

straxiie blir det årets första innebandymatch. det blir skoj det. men först.. KEMIII. je. har haft böckerna uppslagna i en timme typ. har inte börjat än.. jag är nog den segaste i världen på att komma igång med pluggningeeendåråååå. men ah.

jag hittade en bild härdå. jag ville nog visa att jag hade gjort illa mej. hehehe. även fast det var sjukt länge sen kan ni få lida med mej. undra vad jag hade gjort...


pilgrimsvandring

hallå!

idag har jag varit på pilgrimsvandring. lagomt ont i fötterna man hade i slutet eller!? men det har varit rätt kul ;p har precis duschat nu. och ikväll tänkte jag mysa hos karin ^^

orkar verkligen inte blogga.. har inget intressant att berätta heller..

olle

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

olle var publikens wildcard! YESYESYES!

lite bilder från jadu.. lite bilder!

såhär kände jag mej när jag skulle göra bajsläxor..

såhär mycket hade jag spridit ut mej ;)

issa som ringer om praoplats xp

linus precis innan han attackerar karin xD

mysipysi. imorgon blir det vandra för hela slanten. mina ben lär vara död. kyssssssssssssss.

sweet

tre bilder från igår då jag och issa lekte lite :D hehe.




ps.1 jag håller inte för näsan på andra bilden. fast det ser ut som så, så otroligt mycket. hehehe.

ps.2 olle har inte gått vidare på idol!?!?! :@ går inte han vidare som publiken wildcard (?) då GDILFHI

irriterande!!

häloo!

jag börjar väl med att jag har som sagt en nikon d3000 och köpte den för omkring 4000-5000 kr. då köpte jag även till en kamera väska samt 2 st minneskort på 2 gb. har faktiskt ingen aning om ifall jag har en försäkring..

idag på skolan försvann en lärares mobil. och då vart det värsta kalabaliken. det var 2 st klasser som var inblandade. (inte min klass). och då tog dom in dom klasserna i storklassrummet och typ skällde en massa och typ hotade med att sitta där hela kvällen ifall ingen erkände, och att blanda in polisen. antagligen bara för att det var en lärares mobil! så irriterande! när en i min klass blev av med mobilen. vet ni vad lärarna sa då? :) "jaha.. oj. jamen det var ju väldigt synd. men du bör inte lämna mobilen i omklädningsrummet" sen var det klart med det!?!?! alltså WHAT? varför är en lärares mobil, som t.o.m var en vikaries mobil så mycket viktigare?? vaaaaaaaaarfööööör? sjukt orättvist. och dåligt! som att läraren/vikarien blev av med mobilen när hon hade den i fickan? knappast. hon hade antagligen lagt den nånstans. men hon fick ändå inte skylla sig själv! och jag tycker det var sjukt lågt av den som tog hennes mobil, och jag tycker jätte synd om henne som blev av med mobilen, men det var inte det jag menade. utan hur dom andra lärarna reagerade kring när en lärare blev av med en mobil och när en elev blev det. det är 2 st i min klass som har blivit av med sina mobiler. och lärarna brydde sig inte ett skit! en av dom i min klass skrev handskriva lappar, SJÄLV och satte upp på skolan. och fick ändå inte tillbaka den! ÅÅÅÅÅÅH. men nu har jag skrivit av mej iallafall!

läraren fick tillbaka mobilen sen.